jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ρε τραμουντανα εχεις παρει σβαρνα τα φορουμ και το παιζεις πλουσιος?
ειναι μεγαλη ψωναρα
Ρε τραμουντανα εχεις παρει σβαρνα τα φορουμ και το παιζεις πλουσιος?
το ΠΑΣΟΚ που κάνει συγκεντρωσεις ?? στο περίπτερο του memosan ???
Αυτήν την ώρα η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014, 20:21
http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1413780[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.zougla.gr/image.ashx?fid=1413779[/img[/URL]]
λαοθαλασσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]Πως γινεται ρε βαλκακο να εχει φως 20:21? Εκεινη την ωρα την ανεβασαν δεν τραβηχτηκε εκεινη την ωρα...βαλε μεγκα να δεις ποσο κοσμο εχει
Δεν περιμενω κανενα μερισμα ουτε εχω αναγκη....αλλα κ μονο που χεζεσται οτι θα ερθει ο τσιπρας εγω το γλενταωΝα δουλέψεις παράσιτο και όχι να περιμενεις το κοινωνικό μέρισμα...
Δεν περιμενω κανενα μερισμα ουτε εχω αναγκη....αλλα κ μονο που χεζεσται οτι θα ερθει ο τσιπρας εγω το γλενταω
Στο καλο και να μην μας γραφεις....χαχαχαχαχαχα. Εκει στο Αυστραλια παρε κ τον Αδωνι μαζι σουΑν τα κανει σκατά ο τσιπρας εγώ την κάνω και να δεις ποιος θα φάει το σκατό αποκαμμένε...
Στο καλο και να μην μας γραφεις....χαχαχαχαχαχα. Εκει στο Αυστραλια παρε κ τον Αδωνι μαζι σου
Θες να σου στείνω κανα δολλάριο αποκαμμένε?
αλήθεια πιπούλη αυτό που είπε ο αλέξης στο debate
"Η ευρωπαϊκή αριστερά σέβεται το δικαίωμα αυτοδιάθεσης των λαών. Οι συγκρούσεις, οι εντάσεις ανάμεσα σε λαούς και έθνη δεν μπορούν ποτέ να οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα."
τι ακριβώς υπονοεί????
«Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ MAINSTREAM»
[size=20pt]Διεθνής Τύπος: Ο Τσίπρας «ταρακούνησε» το ευρω-debate[/size]
Θετικά αποτίμησε ο διεθνής Τύπος την εμφάνιση του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψηφίου της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για την προεδρία της Κομισιόν, Αλέξη Τσίπρα, στο χθεσινοβραδυνό ντιμπέιτ μεταξύ των διεκδικητών της προεδρίας.
Διεθνής Τύπος: Ο Τσίπρας «ταρακούνησε» το ευρω-debate
«Το ελληνικό πρόγραμμα δεν είναι success story, λέει ο υποψήφιος για την ΕΕ Τσίπρας» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του πρακτορείου Reuters για την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal σε δημοσίευμά της επεσήμανε ότι σε αντίθεση με το προηγούμενο debate, σε αυτό της Πέμπτης συμμετείχε και ο υποψήφιος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Αλέξης Τσίπρας και ο μόνος υποψήφιος που δεν ανήκει στο mainstream.
Η WSJ υπογραμμίζει ότι αν και ο Αλέξης Τσίπρας, αν και το κόμμα του δημοσκοπικά αγγίζει το 7% είναι μάλλον απίθανο να κερδίσει την προεδρία, παρόλα αυτά περιέπλεξε τη συζήτηση.
Η Deutsche Welle σε αντίστοιχο δημοσίευμά της σημειώνει ότι «ο μόνος που ταρακούνησε λίγο τα πράγματα ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, που ηγείται ενός εξαιρετικά επιτυχημένου κομματικού συνασπισμού ενάντια στα μνημόνια και την λιτότητα στην Ελλάδα. Ο Τσίπρας απηύθυνε έκκληση για τέλος της λιτότητας και του χρέους, το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από την τρέχουσα ευρωπαϊκή πολιτική».
Το Γερμανικό Πρακτορείο υπογραμμίζει πως «ο Τσίπρας είναι κατά της λιτότητας, όχι κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ενώ η Liberation ανέφερε ότι νικήτρια του ντιμπέιτ ήταν η Σκα Κέλερ, «αλλά και ο Τσίπρας τα πήγε θαυμάσια».
Σε επίπεδο... Twitter, νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με 19.481 αναφορές, ακολούθησε ο Μάρτιν Σουλτς με 17.118, ο Γκι Βερχόφστατ με 14.606, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με 17.375 και τέλος η Σκα Κέλερ με11.071, σύμφωνα με τα στοιχεία της Vigiglobe.
Βρισκεται σε εκσταση απο την κολοσσιαια παρεμβαση του αρχηγου του στο ευρωπαικο γιγνεσθαι...δεν απαντάς πιπούλη και με ανησυχείς...
Βρισκεται σε εκσταση απο την κολοσσιαια παρεμβαση του αρχηγου του στο ευρωπαικο γιγνεσθαι...
Βρισκεται σε εκσταση απο την κολοσσιαια παρεμβαση του αρχηγου του στο ευρωπαικο γιγνεσθαι...