Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Δλδ, ότι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα.Oπως επισης και φραγκατος-αριστερος. Δεν γινεται να εισαι και τα δυο, αν γινεται κατι δεν παει καλα
Δλδ, ότι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα.Oπως επισης και φραγκατος-αριστερος. Δεν γινεται να εισαι και τα δυο, αν γινεται κατι δεν παει καλα
Όταν από τοκογλύφοι ΔΝΤ και Εταίροι έγιναν φθηνός δανεισμός.
Ξές μωρέ τότε που βγήκαμε πιλοτικά στις αγορές και πήραμε διπλάσιο επιτόκιο από αυτό που μας δανείζουν οι τοκογλύφοι εκμεταλλευτές μας επί τετραετία. Και βγήκαν τότε και είπαν "ΑΦΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΦΘΗΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ!!!"
Φυσικά ούτε λόγος για το τί επιτόκιο θα πλερώναμε εκτός Μνημουνίου το 2010 έως τώρα...
Κωνσταντινόπουλος: Στα ειδικά δικαστήρια του ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε Κουρουμπλής και Βουδούρης;
09/05/201420:54
Με μια ρητορική ερώτηση απάντησε στον Στάθη Παναγούλη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ
Με μια ερώτηση επέλεξε να απαντήσει ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη, ο οποίος προανήγγειλε τη συγκρότηση ειδικών δικαστηρίων για όσους υπέγραψαν τα μνημόνια.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει στο ειδικό δικαστήριο κ Κατσέλη,Κουρουμπλή, Βουδούρη, μιχελλογιανακη, τζάκρη,παραστατίδη που ψήφισαν τα μνημόνια;;» αναρωτήθηκε ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφερόμενος στους πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πλέον έχουν ενταχθεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
χαχαχαχα
βόηθα στεκάκι, δώσε καμιά ψήφο γιατί ΠΑΕΙ Ο "ΣΥΜΜΑΧΟΣ"...
βόηθα στεκάκι, δώσε καμιά ψήφο γιατί ΠΑΕΙ Ο "ΣΥΜΜΑΧΟΣ"...
Πολύ καλό ερώτημα, για εμένα θα έπρεπε να είναι η σημαία του προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ.
εσεις πιπικο δεν εχετε κανενα ΣΥΜΜΑΧΟ
Σε συνέχεια μιας κουβέντας που είχαμε, διάβασε το παρακάτω.
Δεν τα λέω εγώ,αλλά ο νεοφιλελές ο Μαυρίδης:
Δεν πειράζει ίσως και να το αξίζουμε... το Αυστραλιανό μου διαβατήριο είναι σε ισχύ πάντως.
στο καλό καιΤο 41% των αναγνωστών απαντά ότι το βασικό του κριτήριο για την επιλογή του στην κάλπη είναι η... αποδόμηση της κυβερνητικής σταθερότητας! Τι σημαίνει αυτό; Ότι 4 στους δέκα συμπολίτες μας σκέφτονται πως θα κάνουν ζημιά στο σύστημα. Είναι τόσο θυμωμένοι με όσα τους έχουν συμβεί που δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο.
Δήλαδη την ψήφο προς ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - ΚΚΕ - ΧΑ την αντιμετωπίζουν ως ζημιά στο σύστημα και όχι ώς λύση....
Ισως θα τους ενδιαφέρει το μέτα από την κατάρρευση του συστήματος.
Δεν πειράζει ίσως και να το αξίζουμε... το Αυστραλιανό μου διαβατήριο είναι σε ισχύ πάντως.
το Αυστραλιανό μου διαβατήριο είναι σε ισχύ πάντως.
Καλά, άντε να σε φερμάρουν οι αβοριγίνοι τώρα..Φεύγοντας θα σου στελω μερικά πακια να σε
στο καλό και
να στείλεις φωτό με τη μούρη σου σε μάρσιπο...
Στα τσακίδια..
Φοβασαι μήπως ότι με αλεξη δεν θα εχεις ούτε κωλόχαρτο σαν την Βενεζουέλα του Μαδούρο?
θα ρθω στο ελβεν να σου κουνάω μαντήλι...
Φεύγοντας θα σου στελω μερικά πακια να σε