tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Εμεις θα συνεχισουμε να τα λεμε Σκοπια και ολος ο υπολοιπος πλανητης Μακεδονια. Happy?
κα θα το επιτρέψει αυτό η σκεπτόμενη Αριστερά? :o
Εμεις θα συνεχισουμε να τα λεμε Σκοπια και ολος ο υπολοιπος πλανητης Μακεδονια. Happy?
Δεν θα απαντησεις σκεπτόμενε?
χρειαζεται να πω ότι εγω δεν είμαι αριστερος;;;οκ ! Την Βαρντάρσκα με πρωτεύουσα τα Σκόρπια ,....πως θα τη λέμε εμείς οι αδαείς ?
Ο ευτραφής χονδροειδής, λέει κάτι για εκλογές (βουλευτικές)...εντελώς δημοκρατικά !
όπως; αν θα παραχωρηθεί η θρακη στην Τουρκια η αν γινει ανεξαρτητη;;;
Πολύ σαδιστικη κουβεντα με καποιον που ψηφισε αυτόν που εριξε την τελευταια δεξια κυβερνηση και καλα γι αυτό τον λογο
όπως; αν θα παραχωρηθεί η θρακη στην Τουρκια η αν γινει ανεξαρτητη;;;Η σκεπτομενη και οι σκεπτομενοι υποθετω οτι εχουν σημαντικοτερα προβληματα να επιλυσουν.
Πολύ σαδιστικη κουβεντα με καποιον που ψηφισε αυτόν που εριξε την τελευταια δεξια κυβερνηση και καλα γι αυτό τον λογοΦυσικά και θ'απαντήσω. Πες μου όμως πρώτα.
Πρώην Γιουγκοσλαβική μεν, Δημοκρατία της Μακεδονίας δε.
Σωστά??
τωρα τα λες καλα...
τωρα τα λες καλα...Oχι, αυτα ειναι φαντασιωσεις και ονειρωξεις (ου μην αλλα και επιδιωξεις) των ακροδεξιών Τουρκων που στηρίζονται από την Ελληνικη αριστερα.
φτουυυυυυυυυυυυυ.
Δεν κοντραριζόμαστε συχνα και σε ξεχναω ρε τυπε
φτουυυυυυυυυυυυυ.ρε μαν μου ειχες υποσχεθει οτι δεν θα αλλοιωνεις τις παραθεσεις
Δηλαδη με την δικη σου λογικη δεν πρεπει να αλλαξουμε πολιτικους. Σαν να μου λες δλδ μην αλλαξουμε πουτανα γιατι φοβομαστε μηπως η επομενη μας παρει χειροτερο τσιπουκι. Μα τωρα εμεις κανουμε πιπες...!Επισης ο Συριζα εκοψε μισθους ΔΗΜ-ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ? Συνταξεις και ολα τα ωραια απο το 2010? Κανε τον κοπο εαν θελεις κ ψαξε τι αλλα νομοσχεδια περασαν μαζι με το γαλα πριν μερικες εβδομαδες.Απλα κανε μια ερευνα το τι εχουν ψηφισει. Οταν λενε οχι νεα μετρα ενοουν οτι δεν θα ψηφισουν αλλα οχι οτι δεν θα εφαρμοσουν τα ηδη ψηφισμενα..!Επισης επιμικυνση 50 χρονια επιπλεον....δλδ 50 χρονια ακομα θα χρωσταμε + οσα παρουμε απο τις αγορεςΩραια λογικη. Ας δοκιμασει την ηλεκροπληξια και θα δειξει αν θα ζησω, και αμα ζησω τοτε θα κρινω. Μηπως να μην πειραματιστουμε λεω εγω?. Μηπως το δειλημα να τους το επιστρεψουμε?...
Ρε τυπε οταν ολα θελουν 151 ψηφους τι σκατα περιμενεις να σου κανει η αντιπολιτευση? ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ για πες μουΥπάρχει αντιπολίτευση ?
Αν υπάρχει, τί κάνει ? Πελαγοδρομεί και λογομαχεί, χωρίς να βρέχει κώλο ? Γιατί ?
Γιατί ξηγιέται τόσο λάϊτ , το Τσιπρέϊκο ?
Απορία ψάλτου ,....βηξ
Δεν τα εμαθες? ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΠΕΡΓΙΕΣ κ εαν τολμησεις κ κατεβεις θα φας ξυλο κ χημικα...!ΑΠΕΡΓΙΕΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ , όλα αυτά που είδαμε στην Ελλάδα , στο παρελθόν και που τώρα είναι μακρινές αναμνήσεις για κάποιους και άγνωστα σκηνικά για τους περισσότερους !