Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Επισκέπτης
οκ ! Την Βαρντάρσκα με πρωτεύουσα τα Σκόρπια ,....πως θα τη λέμε εμείς οι αδαείς ?  :think:

Ο ευτραφής χονδροειδής, λέει κάτι για εκλογές (βουλευτικές)...εντελώς δημοκρατικά !
χρειαζεται να πω ότι εγω δεν είμαι αριστερος;;;

Επισκέπτης
Φυσικά και θ'απαντήσω. Πες μου όμως πρώτα.
Πρώην Γιουγκοσλαβική μεν, Δημοκρατία της Μακεδονίας δε.
Σωστά??
Πολύ σαδιστικη κουβεντα με καποιον που ψηφισε αυτόν που εριξε την τελευταια δεξια κυβερνηση και καλα  γι αυτό τον λογο

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Άλεξ τώρα θα σ'αφήσω να σκεφτείς και να μου απαντήσεις τι ακριβώς σημαίνει ΠΓΔΜ και τα λέμε μετά. Νταξ??

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ωραια λογικη. Ας δοκιμασει την ηλεκροπληξια και θα δειξει αν θα ζησω, και αμα ζησω τοτε θα κρινω. Μηπως να μην πειραματιστουμε λεω εγω?. Μηπως το δειλημα να τους το επιστρεψουμε?...
Δηλαδη με την δικη σου λογικη δεν πρεπει να αλλαξουμε πολιτικους. Σαν να μου λες δλδ μην αλλαξουμε πουτανα γιατι φοβομαστε μηπως η επομενη μας παρει χειροτερο τσιπουκι. Μα τωρα εμεις κανουμε πιπες...!Επισης ο Συριζα εκοψε μισθους ΔΗΜ-ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ? Συνταξεις και ολα τα ωραια απο το 2010? Κανε τον κοπο εαν θελεις κ ψαξε τι αλλα νομοσχεδια περασαν μαζι με το γαλα πριν μερικες εβδομαδες.Απλα κανε μια ερευνα το τι εχουν ψηφισει. Οταν λενε οχι νεα μετρα ενοουν οτι δεν θα ψηφισουν αλλα οχι οτι δεν θα εφαρμοσουν τα ηδη ψηφισμενα..!Επισης επιμικυνση 50 χρονια επιπλεον....δλδ 50 χρονια ακομα θα χρωσταμε + οσα παρουμε απο τις αγορες

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Υπάρχει αντιπολίτευση ?

Αν υπάρχει, τί κάνει ?  Πελαγοδρομεί και λογομαχεί, χωρίς να βρέχει κώλο ?  Γιατί ?

Γιατί ξηγιέται τόσο λάϊτ , το Τσιπρέϊκο ?

Απορία ψάλτου ,....βηξ

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Υπάρχει αντιπολίτευση ?

Αν υπάρχει, τί κάνει ?  Πελαγοδρομεί και λογομαχεί, χωρίς να βρέχει κώλο ?  Γιατί ?

Γιατί ξηγιέται τόσο λάϊτ , το Τσιπρέϊκο ?

Απορία ψάλτου ,....βηξ
Ρε τυπε οταν ολα θελουν 151 ψηφους τι σκατα περιμενεις να σου κανει η αντιπολιτευση? ΟΤΙ Κ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ για πες μου

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΑΠΕΡΓΙΕΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ , όλα αυτά που είδαμε στην Ελλάδα , στο παρελθόν και που τώρα είναι μακρινές αναμνήσεις για κάποιους και άγνωστα σκηνικά για τους περισσότερους !

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
ΑΠΕΡΓΙΕΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ , όλα αυτά που είδαμε στην Ελλάδα , στο παρελθόν και που τώρα είναι μακρινές αναμνήσεις για κάποιους και άγνωστα σκηνικά για τους περισσότερους !
Δεν τα εμαθες? ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΠΕΡΓΙΕΣ κ εαν τολμησεις κ κατεβεις θα φας ξυλο κ χημικα...!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Εγώ θυμάμαι , να είναι οι μπάτσμαν , στην ακαδημίας και όπως κατέβαινε ο κόσμος αο τα λεωφορεία , να τον ξυλοκοπάνε με τα γκλόπ, για να μην φτάσει ποτέ στη διαδήλωση !

Αλλά ο κόσμος εξακολουθούσε να έρχεται και να ξεφέυγει απο την επιχειρούμενη διάλυση της διαδήλωσης !

Απεργίες ? κι εκεί χημικά ρίχνουνε / ?

Πολύ καλόμαθε ο κώλος του μεσοαστού και δεν σηκώνεται απ τον καναπε , ή μήπως δεν τον κινητοποιεί κανένας ????????

Στο παρελθόν , η μία απεργία διαδεχόταν την άλλη και ήταν και μακράς διαρκείας !

Τώρα ? σιγή απ την αντιπολίτευση μη τυχόν και δείρουν τον κοσμάκη,.....

Ομως έτσι είναι οι διαδηλώσεις και οι απεργίες ! ΠΟυντες λοιπόν ?????

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΓΕΡΜΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΕΥΡΩΠΗ

Υπάρχει κόσμος που ελπίζει,