premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 571
- Πόντοι
- 86
Τι ενοεις? για την ορθογραφια μου? η κατι αλλο??...επίτηδες γράφεις έτσι?
Τι ενοεις? για την ορθογραφια μου? η κατι αλλο??...επίτηδες γράφεις έτσι?
Ακομη υπαρχει αυτος?δείτε εδώ αφίσα που έχει βγάλει ο καρατζαφέρης "πεινάς και πονάς" είναι θεός
Οχι δεν εννοουσα αυτο. Δεν μου απαντας ομως.
Πώς θα νιωσεις ως "κυβερνητικος" μια μερα αναρωτιεμαι
Πολυ βολικο. Προετοιμαζεις ηδη και τα άλλοθιΑυτό που κάνει εμάς τους 2 να διαφέρουμε τόσο πολύ ξέρεις ποιο είναι?
Το ότι εγώ μπορεί και να ψηφίσω συριζα, ο συριζα να γίνει κυβέρνηση αλλά εγώ δεν πρόκειται να γίνω ποτέ κυβερνητικός και δεν πρόκειται ποτέ να τα δω όλα ρόδινα.
Πολυ βολικο. Προετοιμαζεις ηδη και τα άλλοθι
δείτε εδώ αφίσα που έχει βγάλει ο καρατζαφέρης "πεινάς και πονάς" είναι θεός
Ακομη υπαρχει αυτος?
Θα διαφωνεί όμως, αρα θα ειναι αθώος του αιματος.Κυβερνητικος θα είσαι, αλλο αν θες μετά να κοψεις το χέρι σου....
Αυτό που κάνει εμάς τους 2 να διαφέρουμε τόσο πολύ ξέρεις ποιο είναι?
Το ότι εγώ μπορεί και να ψηφίσω συριζα, ο συριζα να γίνει κυβέρνηση αλλά εγώ δεν πρόκειται να γίνω ποτέ κυβερνητικός και δεν πρόκειται ποτέ να τα δω όλα ρόδινα.
Πλακα εχει ομως το θεμα.Κυβερνητικος θα είσαι, αλλο αν θες μετά να κοψεις το χέρι σου....
Πλακα εχει ομως το θεμα.
Ψηφιζει καποιος Συριζα, ερχεται ο Τσιπρας και τα κανει ολα πουτανα, αλλά ο συριζαιος ψηφοφορος θα διαφωνει και θα βγαινει κι απο πανω και θα λεει "ειδατε? διαφωνω. Δεν ειμαι κομματοσκυλο" και θα θελει να του πουμε μπραβο, αντι να απολογηθει που μας τον φορτωσε.
μπορεί να μην έχετε ποτάμι, εσείς, έχετε όμως ρυάκια...
Πλακα εχει ομως το θεμα.
Ψηφιζει καποιος Συριζα, ερχεται ο Τσιπρας και τα κανει ολα πουτανα, αλλά ο συριζαιος ψηφοφορος θα διαφωνει και θα βγαινει κι απο πανω και θα λεει "ειδατε? διαφωνω. Δεν ειμαι κομματοσκυλο" και θα θελει να του πουμε μπραβο, αντι να απολογηθει που μας τον φορτωσε.
Πλακα εχει ομως το θεμα.
Συνεχίστε το γκαιμπελισμό. 18 γαμημένες μερούλες..
αν στην πράξη αποδειχτεί ότι το εκλεγέν κόμμα δεν υλοποιεί το πρόγραμμά του
Θα δεις σύντομα..Και μετά? και μετά?
Και μετά? και μετά?
Δεν ξερω αν εχει πλακα αλεξ, οταν λες ας ψηφισω κάποιον που ταζει ότι να είναι και μετά βλέπουμε, αν τα κανει μαντάρα θα λες ένα ΔΙΑΦΩΝΩ....
Εσυ απολογεισαι που μας φορτωσες τους ανεπαγγελτους μπουληδες καραμανλη και σαμαρα;Πλακα εχει ομως το θεμα.