Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Εεεε, μάλαξ είσαι τώρα.

Γιατί να κάνω σε τελική;

Να εξαφανιστείτε και να μην έχω λόγο ύπαρξης στο site;;;

Δε με νοιάζει ρε παίκτη ακόμα κι αν το έκανες. Έτσι κι αλλιώς την ίδια άποψη που είχα τότε, έχω και τώρα τόσο για τους διες, όσο και για τους χρυσαυγίτες. Την ίδια άποψη που είχα για τους καθεστωτικούς, έχω και τώρα. Δεν παίρνω τίποτα απ'όλα αυτά πίσω.
Το μόνο πράγμα που έχω διαψεύσει ήταν το ότι πανηγύριζα για τους νεκρούς της μαρφίν διότι κάτι τέτοιο ποτέ δεν το έκανα και δε θα μπορούσα να το κάνω..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δε με νοιάζει ρε παίκτη ακόμα κι αν το έκανες. Έτσι κι αλλιώς την ίδια άποψη που είχα τότε, έχω και τώρα τόσο για τους διες, όσο και για τους χρυσαυγίτες. Την ίδια άποψη που είχα για τους καθεστωτικούς, έχω και τώρα. Δεν παίρνω τίποτα απ'όλα αυτά πίσω.
Το μόνο πράγμα που έχω διαψεύσει ήταν το ότι πανηγύριζα για τους νεκρούς της μαρφίν διότι κάτι τέτοιο ποτέ δεν το έκανα και δε θα μπορούσα να το κάνω..

Εύκολα μπορεί να διαψευστεί ή επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός αυτός με το να ανατρέξει κανείς στα μηνύματά σου με το παλαιό Nickname.

Το μόνο σχετικό που θυμάμαι είναι ότι είχες υπογραφή "Όμορφοι που θα είστε όταν καίγεστε" αλλά αυτό ήταν σίγουρα πιο πριν το περιστατικό.

Ε, τώρα αν κάποιος είναι τόσο εύπιστος ώστε να πει ότι εσύ είχες διασυνδέσεις και ήξερες από μέσα τί θα συμβεί και το έβαλες... Τί να πω;

Εδώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι κάποτε βασάνισαν κάποιον δια του μαρτυρίου της σταυρώσεως, πέθανε και μετά από 3 ημέρες αναστήθηκε...

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Τώρα έχω χειρότερη κατάρα από το κάψιμο.
Σαμαρά μέχρι τον τελικό ψόφο..

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Τώρα έχω χειρότερη κατάρα από το κάψιμο.
Σαμαρά μέχρι τον τελικό ψόφο..
υπάρχουν και χειρότερες κατάρες. .. να βγει ο τσίπρας....
Όπως κάποτε κάποιοι εσκιζαν τα ρούχα τους να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε απ τον τόπο και να έρθει να μας σώσει ο ΓΑΠ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όπως κάποτε κάποιοι εσκιζαν τα ρούχα τους να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε απ τον τόπο και να έρθει να μας σώσει ο ΓΑΠ.
Απο οτι ελεγαν δηθεν ο κοσμος τους ψηφισε τυπε. Ο ΓΑΠ βγηκε για τα λεφτα υπαρχουν ο Σαμαρας βγηκε για τα ζαπεια 1-2-3-4-5-6.....και για τα 18 μετρα. Οταν βγηκαν και οι 2 φυσικα αλλα εκαναν...!Τωρα για το τι θα κανει ο τσιπρας αστο οταν βγει εαν τα κανει η οχι ασε να τον κρινουμε τοτε

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Το μόνο σίγουρο είναι πως εσείς οι δεκσοί τον έχετε πιει όπως και να'χει.
Ή παρέα με μας με τον πιτσαδόρο, ή μόνοι σας με Τσίπρα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
θα μας κανει αργεντινη και βενεζουελα

εχει μεγαλο οραμα για την ελλαδα
Απο στομα πασοκου-νδ μην περιμενεις αληθεια αυτο εχει δειξει το παρελθον. Οποτε σκασε που πεταγεσαι!!! Ο χοντρος την κανει με ελαφρα αντε ακολουθα τον

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• benizelos.png
    benizelos.png
    300,2 KB · Εμφανίσεις: 23

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Απο στομα πασοκου-νδ μην περιμενεις αληθεια αυτο εχει δειξει το παρελθον. Οποτε σκασε που πεταγεσαι!!! Ο χοντρος την κανει με ελαφρα αντε ακολουθα τον

Εσυ αποκαμμενε να ακούς Αλέξη, Καμμενο και καζάκη που λένε την αλήθεια.....θα γαμήσετε και την Μερκελ.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Στην Ιταλια κυβερναει ο Συριζα?

Πληθαίνουν καθημερινά και περισσότερο οι φωνές για αποχώρηση από την ευρωζώνη, όπως δηλαδή στην Ελλάδα υποστηρίζει η kontra news και στην γειτονική μας Ιταλία το σχέδιο για έξοδο από το ενιαίο νόμισμα έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης και, για το λόγο αυτό, πληθαίνουν οι αναλύσεις και αντιπαραθέσεις στον ημερήσιο και περιοδικό, έντυπο και ηλεκτρονικό, τύπο.

Tο πρώτο πράγμα που συζητιέται είναι  το εμπορικό ισοζύγιο, καθώς η έξοδος από το ευρώ και η υιοθέτηση ενός υποτιμημένου νομίσματος θα ευνοήσει τις ιταλικές εξαγωγές , δεδομένου ότι τα προϊόντα θα πωλούνται σε πιο ανταγωνιστικές τιμές στις διεθνείς αγορές, αλλά στο αφιέρωμα του Ιταλικού περιοδικού Panorama δίνεται έμφαση στις βαθιές αλλαγές που έχει υποστεί η βιομηχανία της χώρας, ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκαν οι εισαγωγές των πρώτων υλών, που πλέον «λείπουν εντελώς και πληρώνονται σε δολάρια» . Το δεύτερο που μελετά η Ιταλική επιθεώρηση είναι οι συνέπειες της εξόδου από το ευρώ για την ιταλική οικονομία στο σύνολό της, ακριβώς λόγω της αύξησης των τιμών των βασικών προϊόντων  και του γεγονότος ότι τα τελευταία 15 χρόνια,  η μεγάλη μεσογειακή χώρα έκανε ελάχιστα για να αποκτήσει ενεργειακή αυτάρκεια, όπως ακριβώς συνέβη και στην Ελλάδα λέμε στην kontra news.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα και εντελώς ανάλογο με την Ελληνική πραγματικότητα είναι πως το Ιταλικό δημόσιο χρέος αποτιμάται σε ευρώ  και πολλοί αναρωτιούνται τι θα συμβεί αν και όταν η χώρα εγκαταλείψει το ενιαίο νόμισμα, ζήτημα που παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή  η kontra news, καθώς σε ολόκληρη την Ευρώπη η συζήτηση για το τέλος του ευρώ «έχει ανάψει για τα καλά».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom