Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε μαλάκα εγώ δεν γνωρίζω,άντε πες μας εσύ που γνωρίζεις,τα Ίμια τώρα τολμάνε να τα πλησιάσουν Έλληνες;

ελα παπαμαλάκα

Image.ashx

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μαλάκα εγώ δεν γνωρίζω,άντε πες μας εσύ που γνωρίζεις,τα Ίμια τώρα τολμάνε να τα πλησιάσουν Έλληνες;
Τι σχέση έχει ρε μαλακιστήρι αυτό με το αν καταρρίφθηκε το ελικόπτερο ή όχι??

Επισκέπτης
Τώρα αυτό που κολλάει με αυτό που ρώτησα; Μπήκες και είπες απλά να ποστάρεις ε τραβοτρόμπα; :birdman:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
βεβαια το ευκολο συμπερασμα ολα ξεκινησαν το 81

ολους βολευει αυτο

Ρε παπάρα κι εσύ διάβασε και παρακάτω! Μέχρι το 2009 λέμε κράτησε το πάρτυ. Ποιός διάλο κυβερνούσε το 2009;
Αλλά το να δίνεις αβέρτα, έστω με δανεικά, (κρατώντας βέβαια και για σένα το κατιτίς ;)) δεν είναι σοφό, διότι κάποτε τα δανεικά θα σου ζητηθούν, είναι όμως εφικτό.
Εδώ όμως οι σοφοί οικονομολόγοι του Τσύριζα μας υπόσχονται να ξαναγυρίσουμε σε εποχές προ του 2009, όπου ο κάθε Δ.Υ. ή συνταξιούχος θα παίρνει 2.000+ το μήνα και επί πλέον θα διορίσουν και 100.000 στο δημόσιο!!
Επειδή όμως τα θαύματα τελείωσαν με αυτά που είχε κάνει ο Ιησούς Χριστός (που και γι αυτά έχουμε κάποιες αμφιβολίες δηλαδή αλλά δεν είναι του παρόντος), θα μας επιτρέψουν να έχουμε πολύ σοβαρές αμφιβολίες για την δυνατότητα πραγματοποίησης του εγχειρήματος που υπόσχονται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom