Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.137
- Πόντοι
- 1.686
Απάντηση : Η Δουρου είναι πιο κωλό-φαρδη
έφαγε μόνο νερό στη φατσούλα της ,ενώ η Κανέλλη έφαγε χαστούκι !
Ερώτηση για δυνατούς λύτες
Ποιά έχει πιο τεράστιο κώλο
η Δούρου ή η Κανέλλη ;
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2013/11/kanelli-400x230.jpg[/img[/URL]]
Προσοχή ! Έχουν διαφορά ύψους μεγάλη !
[img]http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/343691/LIANA.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2013/01/20/c15.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Η Δούρου πάντως φέρνει περισσότερο σε γυναίκα παρά σε νταλικιέρη,βέβαια πρέπει να μετρήσει κανείς και τα 20 χρόνια διαφορά.
Η Κανέλλη στα πολύ νιάτα της πάντως ήταν καλή πουτάνα,μεγάλωσε μπάζεψε και έγινε και κουμμουνίστρια με βίλα στην Εκάλη.
Λένε ότι τον έπαιρνε και από τον Καραμανλή τον εθνάρχη.
Απάντηση : Η Δουρου είναι πιο κωλό-φαρδη
έφαγε μόνο νερό στη φατσούλα της ,ενώ η Κανέλλη έφαγε χαστούκι !
Η Δούρου πάντως φέρνει περισσότερο σε γυναίκα παρά σε νταλικιέρη,βέβαια πρέπει να μετρήσει κανείς και τα 20 χρόνια διαφορά.
Η Κανέλλη στα πολύ νιάτα της πάντως ήταν καλή πουτάνα,μεγάλωσε μπάζεψε και έγινε και κουμμουνίστρια με βίλα στην Εκάλη.
Λένε ότι τον έπαιρνε και από τον Καραμανλή τον εθνάρχη.
Στεφανιαία νόσος πριν τα 50, απόδοση 1.20
καλώς τα αρχίδια μας...
Ο εθνάρχης φέρεται να ήταν bisexual όχι καραντί πούστη σαν τον Κακλαμάνη.
και γαμιόταν με τον υπασπιστή του επίσης.Ο Εθνάρχης γάμαγε και την Φρειδερίκη !
Εγώ δεν ήμουν γόνος πλούσιας οικογένειας.
Απλά ... μου έκατσε και κληρονόμισα ένα διαμερισματάκι απο τη γιαγιά μου,
το οποίο πούλησα και έφαγα στις πουτάνες.
Έτσι σώθηκα από τη μαλακία , την πυρφορίαση και τη μπαζογαμία
καθώς και την αγαπουλίαση σε μέτρια ψώνια.
Αν είχα σπουδάσει τόσα χρόνια (οδοντιατρική & ιατρική) εκείνη την εποχή,
χωρίς να έτρωγα εκείνο το σπίτι στις πουτάνες, θα με είχε φάει η μαλακία
και θα ήμουν ρωμαίος καμίας σαύρας, όπως τόσοι και τόσοι συμφοιτητές μου τις εποχές εκείνες.
Μακριά από εμάς.
λέγεται ότι του δόθηκε το προσωνυμιών τιμητικά επειδή ήταν ο πρώτος του έθνους που λάτρευε και τα αρχίδια εκτός του ότι ήταν και αρχίδι.Ήταν προχώ ο εθνάρχης!!!
Η πούστρα ο Βαλλιανάτος με την Δημιουργία δεν κατεβαίνει;Ρε παιδιά μην στεναχωρείτε τον Τραμου !
Μπορεί να πικραθεί και να μην έρθει στην Ελλάδα στις εκλογές
και θα χάσει 1 ψήφο ,η Δημιουργία Ξανά :S
λέγεται ότι του δόθηκε το προσωνυμιών τιμητικά επειδή ήταν ο πρώτος του έθνους που λάτρευε και τα αρχίδια εκτός του ότι ήταν και αρχίδι.
εθν+αρχ(ίδ)ης
δηλαδή δεν είναι η μαλακία που σε τρέλλανε?? έχεις πιστοποιητικό από γιατρό γαιυτό ???
δηλαδή δεν είναι η μαλακία που σε τρέλλανε?? έχεις πιστοποιητικό από γιατρό γαιυτό ???
Δεν τα ξέρεις; Μαζί θα ψηφίσουμε, στην Πρεσβεία στο Όλαντ Παρκ. Αν καταφέρει να έρθει από το γιδοχώρι του Σέφιλντ βέβαια που τον κρατάνε αλυσοδεμένα τα τοπικά τραβέλια
Ναι, κάτι μουσάτους ακαμάτηδες gay που δε μπόρεσαν ούτε σε παν/μια του κώλου να τελειώσουν και...ξανασπουδάζουν σε kolos unis
Tι τα θες, τυχαία παραδείγματα