Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Πόρτα από Λαζόπουλο αλλά δεν πτοούνται , έχουν τον Κρίτωνα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Περιμένω με αγωνία να μας αναλύσει ο Πορνοπαπαρίδης  και τα gay εξαπτέρυγα γιατί είναι καλύτερος τελικά ο Φούφοτος και όχι ο Λαζόπουλος τι στιγμή που όλοι ξέρουμε πως αν δέχονταν ο Λαζόπουλος θα πανηγύριζαν.
Έχουν πάει την πολιτική συζήτηση στο επίπεδο κόντρας για μπάλα στο δημοτικό!
Τότε που δεν ερχόταν ο παικταράς που περιμέναμε αλλά το άλλο πρωί εξηγούσαμε στους συμμαθητές μας γιατί ο .... Σαρανταδέκας ήταν καλύτερος.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λαζόπουλος: «Όχι» στο ευρωψηφοδέλτιο - επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη

«Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της.»

«Όχι» λεει τελικά ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής επικαλούμενος φόρτο εργασίας, ενώ εξαπολύει έμμεση επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, χωρίς να τον κατονομάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της.»

Ειδικότερα, με επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύεται σήμερα στην Αυγή, ο ηθοποιός αναφέρει ότι «γνωρίζω επίσης και βλέπω την υπερπροσπάθεια των υποτακτικών της χώρα μας να στηρίξουν μια Ευρώπη της Γερμανίας. Κατανοητό. Ήταν πολλές οι γερμανικές εταιρείες που συνεργάστηκαν με το Ελληνικό Δημόσιο και άπειροι τον αριθμό οι υπογράφοντες τα έργα αυτά, με το αζημίωτο που λέει κι ο λαός μας. Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ’ την κατάσταση, τρέχει μ’ ένα σακίδιο στον ώμο να προλάβει την ανατροπή της κατάστασης».

«Ξέρω ότι, τούτη την ώρα, πας μη εγκάθετος χρήσιμος για τον τόπο. Είναι όμως τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, που είναι αδύνατο να τις βάλω στην άκρη για να ανταποκριθώ στην πρόσκληση αυτή. Επιτρέψτε μου, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να δηλώσω την αδυναμία μου να θέσω τις όποιες δυνάμεις μου στην υπηρεσία της χώρας μας συνεχίζοντας να υπηρετώ αυτά που χρόνια υπηρετώ: τα της τέχνης μου» προσθέτει.

Ο κ. Λαζόπουλος προσθέτει ότι «υπάρχουν άνθρωποι πολλοί με ανάστημα στη χώρα αυτή που μπορούν να συμβάλουν σε μια νέα πορεία της Ευρώπης. Δεν είμαι εγώ ο απαραίτητος. Ας μην γίνω σαν τους υπερτραφείς της νόησης που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τα μούτρα τους, από το τζάμι της τηλεόρασης. Αυτούς από τους οποίους άλλωστε, η χώρα κινδύνευσε να χάσει οριστικά τη θέση της στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Από αυτούς που αυτοβαπτίστηκαν σωτήρες μας αμέσως μετά.»

Ο ηθοποιός καταλήγει τονίζοντας ότι «εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να συμμετέχω ενεργά στη ζωή του τόπου από τη θέση που ήδη έχω».

Πηγή:

serg.boumka

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Η ΝΔ θα συνεχίσει να κυβερνάει και να φέρνει θετικά αποτελέσματα για την χώρα. Καλοδεχούμενοι όσοι μας στηρίζουν ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και όποιες δυμοκρατικές φιλοευρωπαικές δύνάμεις.
αυτες τις μαλ.ιες που γραφεις τις πιστευεεις? :helpplea:
εισαι κανα τρολ με πειρολ?η απλα στοκος? :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

1376491_739399712741140_1780987180_n.jpg

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ρε συμμαχουλη σε λενε στοκο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

«Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της.»

«Όχι» λεει τελικά ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής επικαλούμενος φόρτο εργασίας, ενώ εξαπολύει έμμεση επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, χωρίς να τον κατονομάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ' την κατάσταση, τρέχει μ' ένα σακίδιο στον ώμο για να προλάβει την ανατροπή της.»

Ειδικότερα, με επιστολή του στον Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύεται σήμερα στην Αυγή, ο ηθοποιός αναφέρει ότι «γνωρίζω επίσης και βλέπω την υπερπροσπάθεια των υποτακτικών της χώρα μας να στηρίξουν μια Ευρώπη της Γερμανίας. Κατανοητό. Ήταν πολλές οι γερμανικές εταιρείες που συνεργάστηκαν με το Ελληνικό Δημόσιο και άπειροι τον αριθμό οι υπογράφοντες τα έργα αυτά, με το αζημίωτο που λέει κι ο λαός μας. Το εγχώριο σύστημα, πανικόβλητο απ’ την κατάσταση, τρέχει μ’ ένα σακίδιο στον ώμο να προλάβει την ανατροπή της κατάστασης».

«Ξέρω ότι, τούτη την ώρα, πας μη εγκάθετος χρήσιμος για τον τόπο. Είναι όμως τόσες πολλές οι υποχρεώσεις που έχω αναλάβει, που είναι αδύνατο να τις βάλω στην άκρη για να ανταποκριθώ στην πρόσκληση αυτή. Επιτρέψτε μου, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, να δηλώσω την αδυναμία μου να θέσω τις όποιες δυνάμεις μου στην υπηρεσία της χώρας μας συνεχίζοντας να υπηρετώ αυτά που χρόνια υπηρετώ: τα της τέχνης μου» προσθέτει.

Ο κ. Λαζόπουλος προσθέτει ότι «υπάρχουν άνθρωποι πολλοί με ανάστημα στη χώρα αυτή που μπορούν να συμβάλουν σε μια νέα πορεία της Ευρώπης. Δεν είμαι εγώ ο απαραίτητος. Ας μην γίνω σαν τους υπερτραφείς της νόησης που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν τα μούτρα τους, από το τζάμι της τηλεόρασης. Αυτούς από τους οποίους άλλωστε, η χώρα κινδύνευσε να χάσει οριστικά τη θέση της στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Από αυτούς που αυτοβαπτίστηκαν σωτήρες μας αμέσως μετά.»

Ο ηθοποιός καταλήγει τονίζοντας ότι «εγώ θα συνεχίσω να παρακολουθώ και να συμμετέχω ενεργά στη ζωή του τόπου από τη θέση που ήδη έχω».

Πηγή:

Η αιτία του οχι του Λαζόπουλου, συνεχίζει να υπηρετεί αυτά που χρόνια υπηρετεί: τα της στρατευμένης τέχνης με το αζημίωτο φυσικά...

Λ.ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ζητάει 170.000 ευρώ ανά εκπομπή

Αριστερός: Το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα.
Κάποιος είπε κάποτε ότι στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός.

Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει είναι 170.000 ευρώ ανά εκπομπή. Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για μόλις 7.000.000 ευρώ - Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!.

Το φτωχαδάκι...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Η αιτία του οχι του Λαζόπουλου, συνεχίζει να υπηρετεί αυτά που χρόνια υπηρετεί: τα της στρατευμένης τέχνης με το αζημίωτο φυσικά...

Κάποιος είπε κάποτε ότι στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός.

Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει είναι 170.000 ευρώ ανά εκπομπή. Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!

Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για μόλις 7.000.000 ευρώ - Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!.

Το φτωχαδάκι...

Συνημμένα

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 13

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
:2funny: :2funny:

Συνημμένα

• tromaktiko.jpg
    tromaktiko.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 19

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115

Το φτωχαδάκι...

Koμπλεξικα ζωα οποιος δεν ειναι του συστηματος σας ενοχλει εε? χαχαχα ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ ο Λαζοπουλος μαγκια του πατσαβουρογαμοσαυρεεεε αχααχ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Koμπλεξικα ζωα οποιος δεν ειναι του συστηματος σας ενοχλει εε? χαχαχα ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΕΡΝΕΙ ο Λαζοπουλος μαγκια του πατσαβουρογαμοσαυρεεεε αχααχ

θα ηταν στα παπαρια μας αν δεν τα επαιρνε από τον κοντομηνα που τα εχει παρει από θαλασσοδάνεια του ΤΤ τα οποια εχουμε χρεωθεί εμεις και τα παιδια μας τυπε  :headbang:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
θα ηταν στα παπαρια μας αν δεν τα επαιρνε από τον κοντομηνα που τα εχει παρει από θαλασσοδάνεια του ΤΤ τα οποια εχουμε χρεωθεί εμεις και τα παιδια μας τυπε  :headbang:
Ρε φιλε με τον κοντομηνα να τα βαλεις...τι φταιει ο λαζοπουλος κ ο καθε λαζοπουλος??? Αφου του τα δινουν...!!!!! Με αυτη την λογικη βαλτα και με τους 300+ εξτρα λαμογια που εχουν με τις Ιδιωτικες εταιριες που παιρνουν δανεια για να πληρωσουν εργαζομενους κτλπ..!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

apocαμένε εσύ να ψηφίσεις τον Λάκη που είναι φτωχαδάκι σαν και σένα....   :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
θα ηταν στα παπαρια μας αν δεν τα επαιρνε από τον κοντομηνα που τα εχει παρει από θαλασσοδάνεια του ΤΤ τα οποια εχουμε χρεωθεί εμεις και τα παιδια μας τυπε  :headbang:

Τωρα και εσύ προσπαθείς να μιλήσεις με εναν βλάκα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom