apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τοσες συνιστωσες εχει το κομμα δεν φταιει αυτοςκαι εγω τσιπρα εριξα.αλλα δεν το βλεπω να τον ψωφιζω παλι.αριχισε τις κωλοτουμπες και αυτος.
τυπε τοσες συνιστωσες εχει το κομμα δεν φταιει αυτοςκαι εγω τσιπρα εριξα.αλλα δεν το βλεπω να τον ψωφιζω παλι.αριχισε τις κωλοτουμπες και αυτος.
πολλες μαγκιες κανει ο τσατσοπουλος τυπε
να δω αν τα κανει αυτα και στην χ.α
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/kasidiaris-street-fart.jpg[/img[/URL]]
[/quote]κασσιδιαρης τυπε ;D
πολλες μαγκιες κανει ο τσατσοπουλος τυπε
να δω αν τα κανει αυτα και στην χ.α
κασσιδιαρης τυπε![]()
Έχεις σπίτι-λεφτά-δουλειά να χάσεις ;;
Αν ναι και ψηφίσεις Τσίπρα, ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
Αν όχι , είσαι ο άνθρωπός του ...
Λοιπον δουλευω για 550 ευρω το μηνα. Πολυ πιθανο να χασω την δουλεια μου συντομα ασχετως κυβερνησης. Και ακομα και αν την κρατησω ο μισθος μου θε πεσει στα 450. Εχω χασει προ πολλου ολα τα δικαιωματα που ειχα(πληρωμενες υπερωριες κλπ)
Χρωσταω ακομα 30000 ευρω για το σπιτι μου. Και λεφτα γενικα δεν εχω(2....χιλιαρικα εχω στην ακρη).
Θα ψηφισω Τσιπρα γιατι δεν εφερε αυτος την χωρα σε αυτην την κατασταση. Δεν κυβερνουσε αυτος 40 χρονια τωρα.
Και σε μια χωρα γεματη εξυπνους οπως ΕΣΥ, ας υπαρχει κι ενας βλακας. Ετσι για ισορροπια.
Αντε μπραβο. Ψηφιστε οτι γουσταρετε. Κανεις σας ομως δεν εχει δικαιωμα να κρινει τους αλλους με βαση το τι ψηφιζουν. Αν καποιοι απο εσας τα εχετε κανει πανω σας, προβλημα σας. Δεν φοβομαστε ολοι ομως κι ας εχουμε κι αλλα πραγματα να χασουμε.
Και δεν προκειται να μας φοβισετε. Δεν ειχα ψηφισει ποτε ΣΥΡΙΖΑ. Κρινοντας απο αυτο που γινεται 10 μερες τωρα, θα επρεπε να το ειχα κανει πολυ νωριτερα. Δεν πειραζει, το εμαθα το μαθημα μου. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τελος. Για παντα. Ως εδω ηταν.
είσαι γατάκι.και εγω τσιπρα εριξα.αλλα δεν το βλεπω να τον ψωφιζω παλι.αριχισε τις κωλοτουμπες και αυτος.
καβλώ ελεύθερα καριόλες.Πατέρας για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Τσίπρας.Γαμάει κάργα βλέπω![]()
![]()
![]()
είσαι γατάκι.
Ελα ρεεε..παίχτηκε τέτοιο σκηνικό ?Την προηγουμενη φορα που γεννησε εκλεισε όλο τον όροφο με τις σουιτες του ΙΑΣΩ για να μη δει κανεις απο το λαουτζίκο τον επαναστάτη χαζομπαμπά... ;)
Αυστηρά μονογαμικός όμως...από το λύκειο με την ίδια,είναι κ πατέρας,μαζέψου λοιπόν.Πατέρας για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Τσίπρας.Γαμάει κάργα βλέπω![]()
![]()
![]()