Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
πολλες μαγκιες κανει ο τσατσοπουλος τυπε
να δω αν τα κανει αυτα και στην χ.α
URL]]

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
πολλες μαγκιες κανει ο τσατσοπουλος τυπε
να δω αν τα κανει αυτα και στην χ.α

Ξετσουτσουνώσανε τύπε. Αν δεν ήταν η χα κάθε μέρα gay parade θα είχαμε

κασσιδιαρης τυπε :grin:

Είναι η επιτομή του λόγου εν σώματι υγιεί. Η ομίλια στον Ασπρόσπυργο με τα rayban για τα ανθρώπινα σκουπίδια ήταν καταπληκτική

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Έχεις σπίτι-λεφτά-δουλειά να χάσεις ;;
Αν ναι και ψηφίσεις Τσίπρα, ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
Αν όχι , είσαι ο άνθρωπός του ...

Λοιπον δουλευω για 550 ευρω το μηνα. Πολυ πιθανο να χασω την δουλεια μου συντομα ασχετως κυβερνησης. Και ακομα και αν την κρατησω ο μισθος μου θε πεσει στα 450. Εχω χασει προ πολλου ολα τα δικαιωματα που ειχα(πληρωμενες υπερωριες κλπ)
Χρωσταω ακομα 30000 ευρω για το σπιτι μου. Και λεφτα γενικα δεν εχω(2....χιλιαρικα εχω στην ακρη).
Θα ψηφισω Τσιπρα γιατι δεν εφερε αυτος την χωρα σε αυτην την κατασταση. Δεν κυβερνουσε αυτος 40 χρονια τωρα.
Και σε μια χωρα γεματη εξυπνους οπως ΕΣΥ, ας υπαρχει κι ενας βλακας. Ετσι για ισορροπια.
Αντε μπραβο. Ψηφιστε οτι γουσταρετε. Κανεις σας ομως δεν εχει δικαιωμα να κρινει τους αλλους με βαση το τι ψηφιζουν. Αν καποιοι απο εσας τα εχετε κανει πανω σας, προβλημα σας. Δεν φοβομαστε ολοι ομως κι ας εχουμε κι αλλα πραγματα να χασουμε.
Και δεν προκειται να μας φοβισετε. Δεν ειχα ψηφισει ποτε ΣΥΡΙΖΑ. Κρινοντας απο αυτο που γινεται 10 μερες τωρα, θα επρεπε να το ειχα κανει πολυ νωριτερα. Δεν πειραζει, το εμαθα το μαθημα μου. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τελος. Για παντα. Ως εδω ηταν.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.424
Πόντοι
2.886
Λοιπον δουλευω για 550 ευρω το μηνα. Πολυ πιθανο να χασω την δουλεια μου συντομα ασχετως κυβερνησης. Και ακομα και αν την κρατησω ο μισθος μου θε πεσει στα 450. Εχω χασει προ πολλου ολα τα δικαιωματα που ειχα(πληρωμενες υπερωριες κλπ)
Χρωσταω ακομα 30000 ευρω για το σπιτι μου. Και λεφτα γενικα δεν εχω(2....χιλιαρικα εχω στην ακρη).
Θα ψηφισω Τσιπρα γιατι δεν εφερε αυτος την χωρα σε αυτην την κατασταση. Δεν κυβερνουσε αυτος 40 χρονια τωρα.
Και σε μια χωρα γεματη εξυπνους οπως ΕΣΥ, ας υπαρχει κι ενας βλακας. Ετσι για ισορροπια.
Αντε μπραβο. Ψηφιστε οτι γουσταρετε. Κανεις σας ομως δεν εχει δικαιωμα να κρινει τους αλλους με βαση το τι ψηφιζουν. Αν καποιοι απο εσας τα εχετε κανει πανω σας, προβλημα σας. Δεν φοβομαστε ολοι ομως κι ας εχουμε κι αλλα πραγματα να χασουμε.
Και δεν προκειται να μας φοβισετε. Δεν ειχα ψηφισει ποτε ΣΥΡΙΖΑ. Κρινοντας απο αυτο που γινεται 10 μερες τωρα, θα επρεπε να το ειχα κανει πολυ νωριτερα. Δεν πειραζει, το εμαθα το μαθημα μου. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τελος. Για παντα. Ως εδω ηταν.

Και άλλοι δεν κυβερνησαν την χωρα .

Γιατί ακριβως διαλέγεις Τσιπρα και οχι π.χ. Κουβελη ?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν εχω προβλημα με κουβελη. Ισα ισα. Αυτος και το συριζα δεν με ενοχλουν. Μακαρι να συνεργαζονταν κιολας.
Ολοι οι αλλοι ναι.
Τωρα γιατι τσιπρα και οχι κουβελη? Για τον απλουστατο λογο οτι ο Τσιπρας ενοχλει. Ενοχλει ολους(καναλια,εγφημεριδες, γερμανους, εκκλησια, πασοκ, νδ, ΔΝΤ, ΕΚΤ και αλλους πολλους) οσους ενοχλουν εμενα. Ολους οσους προσπαθουν ματαια να μας φοβισουν. Καλημερα σε ολους  :)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Πατέρας για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Τσίπρας.Γαμάει κάργα βλέπω :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• tsipras.jpg
    tsipras.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ea3f6af0bce488203091602f07eab688_XL.jpg
    ea3f6af0bce488203091602f07eab688_XL.jpg
    138,7 KB · Εμφανίσεις: 26

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πατέρας για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Τσίπρας.Γαμάει κάργα βλέπω :boobies: :boobies: :boobies:
καβλώ ελεύθερα καριόλες.
ποιός αβραμόπουλος.

θα τον βλέπετε σε διάγγελμα και θα σκουερτάρετε ασύστολα.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Την προηγουμενη φορα που γεννησε εκλεισε όλο τον όροφο με τις σουιτες του ΙΑΣΩ για να μη δει κανεις απο το λαουτζίκο τον επαναστάτη χαζομπαμπά... ;)

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Την προηγουμενη φορα που γεννησε εκλεισε όλο τον όροφο με τις σουιτες του ΙΑΣΩ για να μη δει κανεις απο το λαουτζίκο τον επαναστάτη χαζομπαμπά... ;)
Ελα ρεεε..παίχτηκε τέτοιο σκηνικό ? :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυστηρά μονογαμικός όμως...από το λύκειο με την ίδια,είναι κ πατέρας,μαζέψου λοιπόν. :s&m_3:

Τουλάχιστον μέχρι να ξεμοράνει-πάθει μαλάκινση κ να γίνει σαν τον Αντρέα όπου θα πηδάει ό,τι βρει,τότε αν δεν σου φεύγουν έχεις ελπίδες. :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom