Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω τι σου χαλάω, ο κολλητός του Τατούλη δε μου απαντάει όμως..γαμώτω μου το χαλάς ρε![]()
Δεν ξέρω τι σου χαλάω, ο κολλητός του Τατούλη δε μου απαντάει όμως..γαμώτω μου το χαλάς ρε![]()
Απο πουθενα δεν προκυπτουν. Αυτα ειναι καφενειακοι λαικισμοι.
Κι εσυ ασε τους Τζημερους και κοιτα να ψηφισεις αυτο που πρεπει. Αντε γιατι σου τα εχω μαζεμενα κι εσενα και του γιατρου.
αν δεν ειναι απο το μεγκα δεν αξιζει τυπεΔημοσκοπηση απο πρεσβειες και καφενεια οπως ελεγε και ο georgetsl?
Σιγα μην συμπαθω τον Τατουλη.Δεν ξέρω τι σου χαλάω, ο κολλητός του Τατούλη δε μου απαντάει όμως..
Διάβασα εγώ ένα μεγάλο μέρος του λόγω δουλειάς. Και αν το διάβασαν αυτοί που το ψηφίζουν και το ψηφίσουν, η προδοσία συνεχίζεται. ΓΟΥΔΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΘελεις να μου πεις οτι το διαβασες δηλαδη.
αν εχεις αρχιδια κανε δημοψήφισμα....Δημοσκοπηση απο πρεσβειες και καφενεια οπως ελεγε και ο georgetsl?
Ωραια. Να κανεις αυτο που πρεπει. Εχω δυο μηνες καιρο να ψησω και τον γιανεβανη.κατέθεσα την αίτηση να ψηφίσω στην πρεσβεία στο Λονδίνο.. θα ψηφίσουμε στις 24/5 εμείς ;)
Δημοψηφισμα για ποιο πραγμα? Αν επιθυμουμε παραμονη στο ευρω? Φαν του Γιωργακη?αν εχεις αρχιδια κανε δημοψήφισμα....
Όχι στο μπου... Δημοψήφισμα και τα λεμε... Αλλα ναι είναι αντιδημοκρατικο ειπαμε ;)
βεβαια όταν σας κουβαλαγε την μιση Πελοποννησο τον ειχατε για θεο όμως...Σιγα μην συμπαθω τον Τατουλη.
Μια χαρά θα τον ψηφίσεις πάντως.Σιγα μην συμπαθω τον Τατουλη.
Ωραια. Να κανεις αυτο που πρεπει. Εχω δυο μηνες καιρο να ψησω και τον γιανεβανη.
τις νομικες τριπλες στο δικαστηριο. Ξερεις πολύ καλα τι λεω...Δημοψηφισμα για ποιο πραγμα? Αν επιθυμουμε παραμονη στο ευρω? Φαν του Γιωργακη?
Οταν ηταν στο ΕΚΚΕ ηταν καλος ε?Μια χαρά θα τον ψηφίσεις πάντως.
Πάντως ο συγκεκριμένος πριν μπλέξει με τα σκατά σα γιατρός και σαν άνθρωπος είχε το καλύτερο όνομα. Μετά το γάμησε το θέμα..
Και με μεγαλη επιτυχια παντως.ψηφαλακια μαζευεις;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εξακολουθώ να μην τον θεωρώ κακό όσο κι αν πέφτεις απ'τα σύννεφα..Οταν ηταν στο ΕΚΚΕ ηταν καλος ε?
Παντως εγω δεν ψηφιζω πελοποννησο αλλά Α Αθηνων. Καμινη και Σγουρο.
Και με μεγαλη επιτυχια παντως.
Εξακολουθώ να μην τον θεωρώ κακό όσο κι αν πέφτεις απ'τα σύννεφα..
Ότι το γάμησε το θέμα πάντως από ένα σημείο και μετά, το γάμησε.
Εσυ θα μου πεις ποια ειναι η δικη σου θεση?ποια επιτυχια ρε χαζουλη ;
10 μοναδες κατω απο το 12 ειστε
Θα πάρει πολλά χρόνια αυτή η ιστορία..Με τα σκουπιδια πρεπει να γινει κατι καποια στιγμη παντως.