Επισκέπτης
Εγώ που ταλαντεύομαι ανάμεσα στο ΚΚΕ και την Χ.Α. πού ανήκω;
ναι αλλα με την ΧΑ δεν φτιαχνεις διπολο με τον Συριζα κανεις ότι εκανες καλα τοσα χρονια... Αντιδεξια- αντιαριστερα κλπ ;)
θεωρεις ότι ο εχθρος της ΝΔ σημερα είναι η ροζ αριστερα του Συριζα;;
Εγω δεδομενης της συνεργασίας με το Πασοκ μονο σαν ανεκδοτο το ακουω
τυπε θες να διαβασεις τι κουβεντιάζαμε πριν το ντελίριο σου;εχθρος ως προς τι? Δεν εχουν ολοι τη δικη σου δυαδικη σκεψη μι γκουντ εβερυμποντι ελς κομιουνστ. Για τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενα κομμα διαμαρτυριας που θα μπορουσε να εξελιχθει σε σοβαρο κομμα εξουσιας, προς τα εκει βαζει αναχωματα ελιες θεωδορακηδες κλπ. Το ΠΑΣΟΚ στην μετα Παπαδημου εποχη απλα δεν υπαρχει ουτε εχει ελπιδες να ξαναυπαρξει ως κομμα εξουσιας. Η λογικη λεει οτι και η επομενη κυβερνηση θα ειναι κυβερνηση συνεργασιας, προς τα εκει στοχευουν ολοι, στο να φτιαχτει ενα πολιτικο σκηνικο που να ειναι δυνατες οι συνεργασιες. Προς τα δεξια της ΝΔ οτι υπαρχει κι αυτο μια δεξαμενη ψηφων διαμαρτυριας ειναι. Αν νομιζεις οτι ξαφνικα το 30% της Ελλαδας απο κεντρο-αριστερο/δεξιοι γινανε σουπερ προοδευτικοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΧΑτες τοτε ζεις το ιδιο παραμυθι που ζει ο πορνοπαπος, που νομιζει οτι ξαφνικα οι Ελληνες που φωναζανε για θρησκευμα στις ταυτοτητες και Σκοπια ειχαν ενα αριστερο coup de foudre και γουσταρουν σκορπιο προοδευτισμο
Μιλαω για διπολο ΝΔ-Συριζα με Πασοκ-Συριζα όπως και με ΝΔ-ΧΑ διπολο δεν γινεταιΌταν χρειαστεί "διπολο" θα δημιουργηθεί. Υπήρχε κανένας λόγος πόλωσης του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο ο δεύτερος είχε χαμηλά ποσοστά; Όταν ανέβηκαν τα ποσοστά του δευτερου και έπαεσαν τα ποσοστά του πρώτου, δημιουργήθηκε.
θεωρεις ότι ο εχθρος της ΝΔ σημερα είναι η ροζ αριστερα του Συριζα;;
Εγω δεδομενης της συνεργασίας με το Πασοκ μονο σαν ανεκδοτο το ακουω
εχθρος ως προς τι? Δεν εχουν ολοι τη δικη σου δυαδικη σκεψη μι γκουντ εβερυμποντι ελς κομιουνστ. Για τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι ενα κομμα διαμαρτυριας που θα μπορουσε να εξελιχθει σε σοβαρο κομμα εξουσιας, προς τα εκει βαζει αναχωματα ελιες θεωδορακηδες κλπ. Το ΠΑΣΟΚ στην μετα Παπαδημου εποχη απλα δεν υπαρχει ουτε εχει ελπιδες να ξαναυπαρξει ως κομμα εξουσιας. Η λογικη λεει οτι και η επομενη κυβερνηση θα ειναι κυβερνηση συνεργασιας, προς τα εκει στοχευουν ολοι, στο να φτιαχτει ενα πολιτικο σκηνικο που να ειναι δυνατες οι συνεργασιες. Προς τα δεξια της ΝΔ οτι υπαρχει κι αυτο μια δεξαμενη ψηφων διαμαρτυριας ειναι. Αν νομιζεις οτι ξαφνικα το 30% της Ελλαδας απο κεντρο-αριστερο/δεξιοι γινανε σουπερ προοδευτικοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΧΑτες τοτε ζεις το ιδιο παραμυθι που ζει ο πορνοπαπος, που νομιζει οτι ξαφνικα οι Ελληνες που φωναζανε για θρησκευμα στις ταυτοτητες και Σκοπια ειχαν ενα αριστερο coup de foudre και γουσταρουν σκορπιο προοδευτισμο
παρε από αριστερουληδες...με διασκεδάζουν οι δεξιούληδες που μιλάνε για ροζ αριστερά...
Μιλαω για διπολο ΝΔ-Συριζα με Πασοκ-Συριζα όπως και με ΝΔ-ΧΑ διπολο δεν γινεται
τυπε θες να διαβασεις τι κουβεντιάζαμε πριν το ντελίριο σου;
Μιλαω για διπολο ΝΔ-Συριζα με Πασοκ-Συριζα όπως και με ΝΔ-ΧΑ διπολο δεν γινεται
αυτά τα διπολα αγιε μου διαλυονται με μια και μονο υπογραφη ;)Γίνεται και παραγίνεται.
Μνημόνιακοι-Αντιμνημονιακοί, μικρό κράτος-εκτεταμένο κράτος, ανοιχτά σύνορα - κλειστά συνορα, ευρωπαϊκός προσανατολισμός - εθνοκεντρικός προσανατολισμός κλπ.
αυτά τα διπολα αγιε μου διαλυονται με μια και μονο υπογραφη ;)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός,Πάοκ-Άρης,Θεσσαλονίκη-Αθήνα,Βανδή-Βίσυ.Γίνεται και παραγίνεται.
Μνημόνιακοι-Αντιμνημονιακοί, μικρό κράτος-εκτεταμένο κράτος, ανοιχτά σύνορα - κλειστά συνορα, ευρωπαϊκός προσανατολισμός - εθνοκεντρικός προσανατολισμός κλπ.
άσχετο, αλλά μια που έχεις χρόνο, ψάξε να βρεις απογραφή μειονοτικών του 91.
εγώ δε βρήκα.
σαφως ;)Άποψή σας.
Δηλαδη εσυ που εισαι λογικος φανταζεσαι κυβερνηση ΝΔ- Συριζα... Ποιος λες να αυτοκτονησει από τους δυο;;;μωρε εγω το διαβασα, εσυ δε καταλαβες οτι σου λεω οτι διπολο σε κυβερνητικο επιπεδο για τα επομενα 5-6 χρονια δε θα παιξειτο διπολο θα παιζει στα ακρα για να μαντρωνει τον νορμαλ ψηφοφορο σα τσοπανοσκυλο μεχρι σιγα σιγα τα ακρα να γυρισουν στην προ-κρισης δυναμικη τους
Διπολο θα υπηρχε αν υπηρχε ακομα μνημονιο/αντιμνημονιο. Αυτο παει πεθανε, αν δε το χεις καταλαβει ακομα
σαφως ;)
ειδες πως εσπασε αυτό το διπολο μεσα σε δυο χρονια και χαλαρωσε τις αντιμνημονιακες κορωνες ο Συριζα;Πάντως το δίπολο που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα των περασμένων εκλογών (και συνεπώς και την σημερινή μας κατάσταση) ήταν μνημόνιο (με διαπραγματεύσεις, αλλά μνημόνιο)- αντιμνημόνιο και όχι καπιταλισμός - κομμουνισμός. Γι΄αυτό άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ "χαλαρώνει" τις αντιμνημονιακές κορώνες. ;)
Δηλαδη εσυ που εισαι λογικος φανταζεσαι κυβερνηση ΝΔ- Συριζα... Ποιος λες να αυτοκτονησει από τους δυο;;;