Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μεγαλη εμμονη με τον Τσιπρα βλεπω.
Κακο δεν του κανει. Οπως με την χρυση αυγη, που ολη αυτη η συζητηση την ανεβασε.
Ναι, δεν ηξερα οτι επρεπε να του δινουμε και απο ενα παρασημο για την καθε σαχλαμαρα που ξεστομιζει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
δηλαδη να τους αφησουμε στο απυροβλητο?να μην τους ασκησουμε κριτικη?μα οι ανθρωποι λενε απιστευτα πραγματα σχετικα με την οικονομια.την εκμπομπη στο σκαι την πρωτη γραμμη την ειδες?εκει ητνα υποτιθεται οι κορυφαιοι των οικονομικων εξαγγελιων του συριζα.ο κροκιδης που ειναι προεδρος των εμπορων αν θυμαμαι καλα τους ξεφτυλισε.τελειως ανεπαρκεις...να μην πω τον αλλο αλεξη τον μητροπουλο που εβγαινε στον αυτια ο πρωην πασοκος στο μεγκα δεν μπορουσε να απαντησει δεν ηξερε τι να πει...γιατι αλλο ασφαλιστικο και αλλο οικονομια...η χρυση αυγη τουλαχιστον δεν παει για κυβερνηση.παλευει να μπει και μαλλον θα μπει γιατι απο το 7& να παει κατω απο 3% ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο.ολες οι δημοσκοπησεις του δειχνουν πιο χαμηλα απο οτι πηρνα στις εκλογες αλλα επειδη εχουν νεολαια ειναι πιο πιθανο να ξαναειναι στην επομενη βουλη.
Δωσμου την εκμπομπη απο youtube να την δω.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δωσμου την εκμπομπη απο youtube να την δω.
δεν μπορεσα να την βρω.το πρωι στο σκαι την ειδα live στους λυριτζη-οικονομου.δεν την βρηκα σε youtube.στο μεγκα ηταν στο δελτιο ειδησεων προχθες με αλεξη μητροπουλο.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Το αστείο με ολες αυτές τις ερωτήσεις που τους κάνουνε ειναι οτι ζητάνε να τους δώσουνε λύσεις επιπέδου μαγικό λυχνάρι.
Τέτοιες ερωτήσεις δεν κάνουν βέβαια στους μπλέ και πράσινους κόκους,γιατί εκείνοι τα εχουν λύσει ολα...με τον τρόπο τους τον κομπογιαννίτικο,αλλα δεν πειράζει...οπως δουλεύει το συστημα πάει κατα διαόλου,αλλα αν δεν εχεις μία μαγική συνταγή οτι και να πείς θα εκτεθείς.
Πόλεμος εντυπώσεων δηλαδή και οχι ουσίας.
Το τί εχουν τάξει κάτω απο το τραπέζι σε ολους αυτούς τους ρεμπεσκέδες,οι μπλέ και πράσινοι κόκκοι δεν μπορείτε να το φανταστείτε,Θα τα μάθουμε ολα οπως πάντα λίγο αργά.Μέχρι τότε κτυπάτε τους συριζαίους,ακόμα και για την τρύπα του οζοντος αυτοί φταίνε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το αστείο με ολες αυτές τις ερωτήσεις που τους κάνουνε ειναι οτι ζητάνε να τους δώσουνε λύσεις επιπέδου μαγικό λυχνάρι.
Τέτοιες ερωτήσεις δεν κάνουν βέβαια στους μπλέ και πράσινους κόκους,γιατί εκείνοι τα εχουν λύσει ολα...με τον τρόπο τους τον κομπογιαννίτικο,αλλα δεν πειράζει...οπως δουλεύει το συστημα πάει κατα διαόλου,αλλα αν δεν εχεις μία μαγική συνταγή οτι και να πείς θα εκτεθείς.
Πόλεμος εντυπώσεων δηλαδή και οχι ουσίας.
Το τί εχουν τάξει κάτω απο το τραπέζι σε ολους αυτούς τους ρεμπεσκέδες,οι μπλέ και πράσινοι κόκκοι δεν μπορείτε να το φανταστείτε,Θα τα μάθουμε ολα οπως πάντα λίγο αργά.Μέχρι τότε κτυπάτε τους συριζαίους,ακόμα και για την τρύπα του οζοντος αυτοί φταίνε.
Ανηλεώς θα χτυπηθουν, μεχρι την τελευταια στιγμη πριν τις εκλογες.
Απο ΟΛΟΥΣ.
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, τους παντες.

sav2

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ανηλεώς θα χτυπηθουν, μεχρι την τελευταια στιγμη πριν τις εκλογες.
Απο ΟΛΟΥΣ.
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ, τους παντες.

Τα καρποφόρα δέντρα βαράνε...τους θάμνους και τα αγριόχορτα τα ξεριζώνουν

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
ΜΕGA, ANT1, ALPHA, Βενιζελος, Παγκαλος, ΔΝΤ, Διαμαντοπουλου, Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα, Μπακογιαννη, SPIEGEL, Σαμαρας, Εκκλησια της Ελλαδος, Παπαρηγα, Μερκελ, Σουμπλε(ή καπως ετσι), Εθνος, Νεα, Bild, ελληνικες τραπεζες, Ριζος, Καρατζαφερης.........εναντιον Τσιπρα.  :helpplea: 
Για να μην τον θελουν ολοι αυτοι κατι φοβουνται.....καιρος ηταν καποιος να τους μαθει τον φοβο. Τον φοβο της αλλαγης. Και του ξεβολεματος. Θα ψηφισω Τσιπρα μονο και μονο γι αυτον τον λογο. Δεν γουσταρω να με απειλουν και να με εκφοβιζουν. Τελος.  :s&m_1:
Δεν εχω ιδεα αν ο τσιπρας ειναι καλος ή κακός. Μαλακιες εχει πει και αυτος και αλλοι στο κομμα του, οπως μαλακιες εχουν πει ολοι σε ολα τα κομματα μηδενος εξαιρουμενου. Θα δειξει. Η διαφορα μεχρι στιγμης ειναι οτι οι αλλοι εχουν κανει και μαλακιες καθοτι εχουν κυβερνησει. Αυτος δεν εχει προλαβει να κανει τις μαλακιες του ακομα. Νεος ειναι. Θα κανει και αυτος τις δικες του μαλακιες οπως καθε ελληνας πολιτικος που σεβεται τον ευατο του. Αν κυβερνησει.  ;)
Οτι και να ειναι παντως, απλα οχι αλλο τα ιδια και τα ιδια. Κουραστηκαμε. Και παμε και τελειως σκατα γενικως. Και φως δεν φαινεται απο πουθενα(ισα ισα που θα γινουμε και χειροτερα πολυ συντομα) και ολους τους αλλους τους ειδαμε 30 χρονια τωρα. Τους ψηφισαμε. Εγω τουλαχιστον και πασοκ και νδ τους εχω ψηφισει απο μια φορα.
Δεδομενου οτι καθε λογικος ανθρωπος(θεωρω τον ευατο μου λογικο) δεν σκεφτεται κομματικοποιημενα αλλα με γνωμονα το κοινο καλο, ειναι λογικο να αποζητα αλλαγη. Για βελτιωση. Παντα θα χρειαζονται αλλαγες. Και στην ελλαδα αργησαμε να τις κανουμε. Ετυχε να ειναι ο Τσιπρας.....Θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε. Ο κοσμος αποζητα την αλλαγη και δεν τον νοιαζουν οι συνεπειες της. Εχει ηδη χασει παρα πολλα. Η αλλαγη δεν ειναι βουτια στο κενο. Ειναι ταξιδι στο αγνωστο, ναι. Το αγνωστο μπορει και να μας βγει σε καλο. Ποτε δεν ξερεις.  ;)
Ειδωμεν :)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ΜΕGA, ANT1, ALPHA, Βενιζελος, Παγκαλος, ΔΝΤ, Διαμαντοπουλου, Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα, Μπακογιαννη, SPIEGEL, Σαμαρας, Εκκλησια της Ελλαδος, Παπαρηγα, Μερκελ, Σουμπλε(ή καπως ετσι), Εθνος, Νεα, Bild, ελληνικες τραπεζες, Ριζος, Καρατζαφερης.........εναντιον Τσιπρα.  :helpplea: 
Για να μην τον θελουν ολοι αυτοι κατι φοβουνται.....καιρος ηταν καποιος να τους μαθει τον φοβο. Τον φοβο της αλλαγης. Και του ξεβολεματος. Θα ψηφισω Τσιπρα μονο και μονο γι αυτον τον λογο. Δεν γουσταρω να με απειλουν και να με εκφοβιζουν. Τελος.  :s&m_1:
Δεν εχω ιδεα αν ο τσιπρας ειναι καλος ή κακός. Μαλακιες εχει πει και αυτος και αλλοι στο κομμα του, οπως μαλακιες εχουν πει ολοι σε ολα τα κομματα μηδενος εξαιρουμενου. Θα δειξει. Η διαφορα μεχρι στιγμης ειναι οτι οι αλλοι εχουν κανει και μαλακιες καθοτι εχουν κυβερνησει. Αυτος δεν εχει προλαβει να κανει τις μαλακιες του ακομα. Νεος ειναι. Θα κανει και αυτος τις δικες του μαλακιες οπως καθε ελληνας πολιτικος που σεβεται τον ευατο του. Αν κυβερνησει.  ;)
Οτι και να ειναι παντως, απλα οχι αλλο τα ιδια και τα ιδια. Κουραστηκαμε. Και παμε και τελειως σκατα γενικως. Και φως δεν φαινεται απο πουθενα(ισα ισα που θα γινουμε και χειροτερα πολυ συντομα) και ολους τους αλλους τους ειδαμε 30 χρονια τωρα. Τους ψηφισαμε. Εγω τουλαχιστον και πασοκ και νδ τους εχω ψηφισει απο μια φορα.
Δεδομενου οτι καθε λογικος ανθρωπος(θεωρω τον ευατο μου λογικο) δεν σκεφτεται κομματικοποιημενα αλλα με γνωμονα το κοινο καλο, ειναι λογικο να αποζητα αλλαγη. Για βελτιωση. Παντα θα χρειαζονται αλλαγες. Και στην ελλαδα αργησαμε να τις κανουμε. Ετυχε να ειναι ο Τσιπρας.....Θα μπορουσε να ειναι οποιοσδηποτε. Ο κοσμος αποζητα την αλλαγη και δεν τον νοιαζουν οι συνεπειες της. Εχει ηδη χασει παρα πολλα. Η αλλαγη δεν ειναι βουτια στο κενο. Ειναι ταξιδι στο αγνωστο, ναι. Το αγνωστο μπορει και να μας βγει σε καλο. Ποτε δεν ξερεις.  ;)
Ειδωμεν :)
δεν ειναι αγνωστο.ξερεις τι θα γινει αν βγει το κομμα που θα ψηφισεις.τωρα ολοι εχουν ευθυνη.τα διλληματα ειναι σκληρα εκβιαστικα αλλα αληθινα.διαλεξε και παρε.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
δεν ειναι αγνωστο.ξερεις τι θα γινει αν βγει το κομμα που θα ψηφισεις.τωρα ολοι εχουν ευθυνη.τα διλληματα ειναι σκληρα εκβιαστικα αλλα αληθινα.διαλεξε και παρε.

Εκβιαστικα ειναι για οποιον δεχεται να τον εκβιαζουν. Και να τον φοβιζουν. Εγω δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια. Και αυτη ειναι υπευθυνη δηλωση.
Και αν γινει αυτο που ενδομυχα ελπιζω(αλλα αμφιβαλλω αν μπορει να το κανει μεχρι τελους) τοτε ΝΑΙ. Δυο φορες ναι. Και οντως ολοι εχουμε ευθυνη. Παντα ειχαμε. Οχι μονο τωρα  ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εκβιαστικα ειναι για οποιον δεχεται να τον εκβιαζουν. Και να τον φοβιζουν. Εγω δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια. Και αυτη ειναι υπευθυνη δηλωση.
Και αν γινει αυτο που ενδομυχα ελπιζω(αλλα αμφιβαλλω αν μπορει να το κανει μεχρι τελους) τοτε ΝΑΙ. Δυο φορες ναι. Και οντως ολοι εχουμε ευθυνη. Παντα ειχαμε. Οχι μονο τωρα  ;)
ισχυει ακομα οτι σου εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου που παρεθεσες.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Οπως ισχυει και οτι ειναι ταξιδι στο αγνωστο. Κανεις δεν ξερει τι θα γινει. Δεν πιστευω τιποτα απ οσα ακουω γιατι πολυ απλα δεν εμπιστευομαι κανενα. Ποιος θα μου δωσει αδικο γι αυτο? Απλα εμπιστευομαι την δικη μου κριση και αναλογα, πραττω. Οπως ολοι. ;)

Σε καθε περιπτωση:
http://[URL unfurl="true"]www.renoconciergecoaching.com/wp-content/uploads/2012/01/NoFear.jpg[/img[/URL]]

Καληυχτες σε ολους  :)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Οπως ισχυει και οτι ειναι ταξιδι στο αγνωστο. Κανεις δεν ξερει τι θα γινει. Δεν πιστευω τιποτα απ οσα ακουω γιατι πολυ απλα δεν εμπιστευομαι κανενα. Ποιος θα μου δωσει αδικο γι αυτο? Απλα εμπιστευομαι την δικη μου κριση και αναλογα, πραττω. Οπως ολοι. ;)

Σε καθε περιπτωση:
http://[URL unfurl="true"]www.renoconciergecoaching.com/wp-content/uploads/2012/01/NoFear.jpg[/img[/URL]]

Καληυχτες σε ολους  :)
[/quote]φυσικα για σενα ισχυει αυτο.για σενα ομως.οπως και για μενα το αντιθετο.καληνυχτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ο σέξυ Αλέξης είναι η προτελευταία εφεδρεία του συστήματος πριν το ΚΚΕ.Μετά θα κάνουν δικτατορία οι πούστηδες,Να δούμε αν έχουν τα άντερα.Θα πεθάνουν τα πουστράκια.Στην πραγματικότητα δεν έχουν περιθώρια ελιγμών έχουν χάσει τα προνόμιά τους.

Επισκέπτης

Έχεις σπίτι-λεφτά-δουλειά να χάσεις ;;
Αν ναι και ψηφίσεις Τσίπρα, ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
Αν όχι , είσαι ο άνθρωπός του ...

Επισκέπτης
Στρατούλης: θέλουμε πλούσιους τουρίστες αλλά να μην καταστρέψουν την Ελλάδα με τα γήπεδα του γκολφ..

χαχαχαχαχα τι αλλο εχουμε να ακουσουμε απο αυτους τους τυπους...

Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ 20τμ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!!
Αν έχει παραπάνω, θα το μοιραστεί με άλλους που δεν έχουν σπίτια.

Και άλλοι πολιτευτές του ΤΣΥΡΙΖΑ τα φωνάζουν αυτά σε πένητες
για να κερδίζουν ψήφους!!!!!!!

ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ "ΠΛΟΥΣΙΩΝ" !!!!!!!

Επισκέπτης
Έχεις σπίτι-λεφτά-δουλειά να χάσεις ;;
Αν ναι και ψηφίσεις Τσίπρα, ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
Αν όχι , είσαι ο άνθρωπός του ...

Τσιπρας και τα μυαλα στα καγκελα λεμε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λακη ερχομαστε να σου παρουμε το σπιτι. Κοιτα να το εχεις καθαρο γιατι βαριεμε να καθαριζω :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom