Επισκέπτης
Θα κρατουσαν χαρακτήρα λες ε;Έλα μην είσαι αρνητικός και προκατελειμένος.
Θα κρατουσαν χαρακτήρα λες ε;Έλα μην είσαι αρνητικός και προκατελειμένος.
Συνεργασία Τσατσόπουλου-Σύριζα;Λυκοσυμμαχίες και λυκοσυμφωνίες γίνονται πάντα. Βλέπε σύμφωνο Μολότωφ-Ρίμπεντροπ.
Συνεργασία Τσατσόπουλου-Σύριζα;
εγώ εχω προτείνει ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ κατά εθνικότητα/εθνική συνείδηση/you name it και πέσανε τα φασιστοπουστράκια να με φάνε...
να δηλώσουν οι άνθρωποι αν θεωρούν ότι είναι έλληνες / πομάκοι / τούρκοι / τσιγγάνοι / wtf else
και να ξέρουμε ότι έχουμε χ μειονοτικούς με τούρκικο προσδιορισμό / you name it
ψ με πομάκικο ω με τσιγγάνικο wtf else....
να μην καταπιέζει κανένας κανένα.
όχι δεν μπορουν να κρινουν εδάφη ετσι απλα... προπαγανδα, προπαγανδα και αστους...
Ο ποιητης λεει ότι δεν μπορουν να κρινουν εδάφη καποιοι που εχουν αφεθει εδώ και χρονια στο ελεος της τουρκικης προπαγάνδας.
Αντε μαλακα που θα μιλησεις εσυ για εθνικη συνειδηση. Γελοιε που μας λες Ελληνα τον λαθρομεταναστη Αντετοκουμπο αλλα Τουρκους τους Πομακους... Θα σε εφτυνα αλλα δεν γουστάρω να καθαριζω την οθονη γι αυτό παρε ένα
εσείς οι τουρκόσποροι γιατί καταπιέζετε τις άλλες μειονότητες για να καταγράφονται ως τούρκοι/μουσουλμανοι (βάλε μόνος σου τον σωστό πολιτικό όρο).εγώ εχω προτείνει ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ κατά εθνικότητα/εθνική συνείδηση/you name it και πέσανε τα φασιστοπουστράκια να με φάνε...
να δηλώσουν οι άνθρωποι αν θεωρούν ότι είναι έλληνες / πομάκοι / τούρκοι / τσιγγάνοι / wtf else
και να ξέρουμε ότι έχουμε χ μειονοτικούς με τούρκικο προσδιορισμό / you name it
ψ με πομάκικο ω με τσιγγάνικο wtf else....
να μην καταπιέζει κανένας κανένα.
την ξερουμε χρονια την συνυπαρξη που εχετε στο μυαλο σας...όπως βλέπεις φασιστοτρολ (προσπαθώ να κόψω το "φασιστοπουστράκια" διότι μου τη λέει ο τσολιάς)
εγώ δεν χαρίζω κανένα σε κανένα.
υπάρχει λύση για να συνυπάρχουν όλοι.
ποιοι δεν τη θέλουν?
τα φασισταριά σαν του λόγου σου που θέλουν εθνοκάθαρση.
υγ στα υπόλοιπα δεν απαντώ ακόμη.
την ξερουμε χρονια την συνυπαρξη που εχετε στο μυαλο σας...
εσείς οι τουρκόσποροι γιατί καταπιέζετε τις άλλες μειονότητες για να καταγράφονται ως τούρκοι/μουσουλμανοι (βάλε μόνος σου τον σωστό πολιτικό όρο).
επίσης γιατί δεν σέβεστε τις ευρωπαικές συνθήκες όταν σας βολεύει και ζητάτε παράλογα πράγματα ενώ βλέπετε ότι δεν είναι εφικτά;
ο σκοπός είναι πολιτικός ή προδοτικός;
και τωρα συνυπαρχουν μια χαρα. Απλα εσενα δεν σου αρεσει αυτή η συνυπαρξη...χαζοβιόλη μου, εγώ δεν καταπίεσα κανένα.
πρότεινα, δε, λύση για να συνυπάρξουν όλοι.
απογραφή όλων των μειονοτήτων.
τι λες εσύ που είσαι κατά της καταπίεσης?
συγκεκριμένα όμως.
Ήρθαν στην Ελλάδα να γίνουν Έλληνες αν θέλουν να παραμείνουν,αλλιώς επιστροφή στην πατρίδα τους.χαζοβιόλη μου, εγώ δεν καταπίεσα κανένα.
πρότεινα, δε, λύση για να συνυπάρξουν όλοι.
απογραφή όλων των μειονοτήτων.
τι λες εσύ που είσαι κατά της καταπίεσης?
συγκεκριμένα όμως.
Δείτε κ. Τσουλούφα,
Την "ιδέα" της "Ελληνικής Ομοσπονδίας", την προωθούν και άλλοι. Μεταξύ αυτών, και ένα μέρος εθνικιστών που θέλουν να αναβιώσουν οι "Πόλεις-Κράτη". Οπότε δεν είναι φρόνιμο να μέμφεστε μόνον τους κομμουνιστές.
Όσον αφορά τον κ. Πούπη, υπάρχει μια ειδοποιός διαφόρα. Θέλει και αυτός ανεξάρτητες Μακεδονία και Θράκη, όχι όμως με κατοίκους "εθνικά" Έλληνες, αλλά με κατοίκους "εθνικά" Μακεντόνσκι και "εθνικά" Τούρκους, αντίστοιχα.
και τωρα συνυπαρχουν μια χαρα. Απλα εσενα δεν σου αρεσει αυτή η συνυπαρξη...
Ήρθαν στην Ελλάδα να γίνουν Έλληνες αν θέλουν να παραμείνουν,αλλιώς επιστροφή στην πατρίδα τους.
Μειονότητα και ξένο σώμα για ποιον λόγο πρέπει να'ναι κανείς;
δεν ξέρω αν η αγιοσύνη είναι συνώνυμη της βλακείας, τείνω να το πιστέψω όμως.
πότε ομίλησα περί ανεξάρτητης μακεδονίας ή θράκης?
ποτέ.
τρομπάρετε σαν τον ομώνυμο φίλο σας.
έχετε μείνει λίγο πίσω.
μειονότητες υπάρχουν παντού και δεν είναι πάντα "ξένα σώματα".
εξάλλου υπάρχουν κι ελληνικές μειονότητες.
να εξαφανιστούν κι αυτές, όπως θέλει ο κθούλου?
δεν ξέρω αν η αγιοσύνη είναι συνώνυμη της βλακείας, τείνω να το πιστέψω όμως.
πότε ομίλησα περί ανεξάρτητης μακεδονίας ή θράκης?
ποτέ.
τρομπάρετε σαν τον ομώνυμο φίλο σας.
αυτη η δηλωση ανηκει στην κατηγορια "δεν ειχα ποτε κλωνους" που πιπιλαγες μεχρι το ξεβρακωμα της διαχειρισης?
Ναι και δεν καταπατάνε καθόλου τα δικαιώματα τους,ειδικά στην Τουρκία.έχετε μείνει λίγο πίσω.
μειονότητες υπάρχουν παντού και δεν είναι πάντα "ξένα σώματα".
εξάλλου υπάρχουν κι ελληνικές μειονότητες.
να εξαφανιστούν κι αυτές, όπως θέλει ο κθούλου?
Ναι και δεν καταπατάνε καθόλου τα δικαιώματα τους,ειδικά στην Τουρκία.
Λοιπόν να εφαρμόσουμε την αρχή της αμοιβαιότητας,για όποιο καλά μας κάνουν να τους κάνουμε αντίστοιχο;