Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωραια. Για πες και ποιες είναι οι γενικες αρχες του εθνικισμου...

Παράδειγμα, ο Γουλιέλμος της Γερμανίας ήταν Εθνικιστής. Ο Χίτλερ και ο Σταλιν έκαναν Εθνοκάθαρση.
Deutchland uber alles είναι Εθνικισμός. Jude Untermensch είναι Εθνοκάθαρση

Επισκέπτης
Παράδειγμα, ο Γουλιέλμος της Γερμανίας ήταν Εθνικιστής. Ο Χίτλερ και ο Σταλιν έκαναν Εθνοκάθαρση.
ο Χιτλερ ηταν εθνικοσοσιαλιστης και ο Σταλιν κομμουνιστης... Καμια σχεση με το θεμα. Α και ο Γουλιέλμος εζησε σε εποχές καθαρης Γερμανιας...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ο Χιτλερ ηταν εθνικοσοσιαλιστης και ο Σταλιν κομμουνιστης... Καμια σχεση με το θεμα. Α και ο Γουλιέλμος εζησε σε εποχές καθαρης Γερμανιας...

Τα εκατομμύρια Εβραίοι στη Γερμανική Αυτοκρατορία δεν ενοχλούσαν τον Γουλιέλμο ώστε να τη θεωρεί ακαθαρτή.

Επισκέπτης
Τα εκατομμύρια Εβραίοι στη Γερμανική Αυτοκρατορία δεν ενοχλούσαν τον Γουλιέλμο ώστε να τη θεωρεί ακάθαρτη.
ρε τυπε ο ανθρωπος ειχε έναν παγκοσμιο πολεμο στο κεφαλι του... Ποιος τους γαμει τους Εβραιους;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ηταν εθνικοσοσιαλιστης όμως. Ενώ ο Γουλιέλμος δεν ηταν.

Η ιδεολογία δεν δικαιολογεί την ταύτιση Εθνικισμού και Εθνοκάθαρσης. Εθνικοσοσιαλισμού ίσως; Διαφωτίστε μας

Επισκέπτης
Η ιδεολογία δεν δικαιολογεί την ταύτιση Εθνικισμού και Εθνοκάθαρσης. Εθνικοσοσιαλισμού ίσως; Δεν είμαι ειδικός.
αν εκλαμβανεις την εθνοκαθαρση σαν ολοκαύτωμα εχεις δικιο αλλα η γενικη ιδεα του εθνικισμου σε διαψευδει  ;)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αν εκλαμβανεις την εθνοκαθαρση σαν ολοκαύτωμα εχεις δικιο αλλα η γενικη ιδεα του εθνικισμου σε διαψευδει  ;)

Η ίδέα του Εθνικισμού δεν με διαψεύδει ως μη προυποθέτουσα Εθνοκάθαρση. Αν όχι ως Ολοκαύτωμα τι εννοείται ως Εθνοκάθαρση στον Εθνικοσοσιαλισμό που ανέφερες;

Επισκέπτης
Η ίδέα του Εθνικισμού δεν με διαψεύδει ως μη προυποθέτουσα Εθνοκάθαρση. Αν όχι ως Ολοκαύτωμα τι εννοείται ως Εθνοκάθαρση στον Εθνικοσοσιαλισμό πχ;
μου τα μπερδευεις τυπε... Στα @@ μου ο εθνικοσοσιαλισμος. Εγω δεν θελω ουτε να πεθανει κανενας, ουτε να εξαφανιστεί απλα να φυγουν από εδώ θελω και οσοι μεινουν να δεχτουν τους εδώ νομους και αρχες... Απλα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μου τα μπερδευεις τυπε... Στα @@ μου ο εθνικοσοσιαλισμος. Εγω δεν θελω ουτε να πεθανει κανενας, ουτε να εξαφανιστεί απλα να φυγουν από εδώ θελω και οσοι μεινουν να δεχτουν τους εδώ νομους και αρχες... Απλα.

Εγώ τα μπερδεύω; Εσύ postareis για Γκρίζους Λύκους και Ναζί Γερμανίας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ξερεις να διαβάζεις ασχετη Πιπούλα ;  :2funny: :2funny: :2funny:
" Με σκοπό να παραπλανήσει κάποιον " γράφει ,χαζούλα  :2funny: :2funny:
Αρα αν δεν υφίσταται τέτοιος σκοπός ,δεν είναι αξιόποινη πράξη καθεαυτή .

Με εξαίρεση την παραχάραξη νομίσματος .

Με άλλα λόγια ,αν σου βρούν στο σπίτι ένα πλαστό έγγραφο
αν δεν προκύπτει ότι καταρτίστηκε "  με σκοπό να  να παραπλανήσει κάποιον '"
δεν υφίσταται  αξιόποινη  πράξη .

Για παράδειγμα αν φτιάξεις μια πλαστή κομματική ταυτότητα του 1981
για χαβαλέ ,και δεν την έχεις χρησιμοποιήσει ,δεν είναι αξιόποινο αυτό .

Όμως αν βρουν ΠΛΑΣΤΑ χαρτονομίσματα στο σπίτι σου ,
αυτό είναι   αξιόποινο ,ακόμα και να μην τα χρησιμοποίησες .
Μπορεις μόνο να επικαλεστείς ότι δεν ήξερες την πλαστότητά τους

Κατάλαβες ασχετη από νομικά Πιπούλα ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Ακόμα πιο απλά ,το να φτιάξει κανείς κάτι ψευτικο
ΔΕΝ είναι αξιόποινη πράξη καθεαυτή ,
με εξαίρεση την παραχαραξη νομισμάτων .

μισα τα λες. δεν ειναι η μονη εξαιρεση, στις προπαρασκευαστικες του εγκληματος πραξεις διωκονται κατ'εξαιρεση εκτος απο την παραχαραξη νομισματος και η κατασκοπεια και η τρομοκρατια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
και σε ποια γλώσσα πρέπει να βγαίνουν οι αφίσες και τα φυλλάδια για ν' απευθυνθούν στη μειονότητα ρε ΟΡΝΙΑ????  :jerking:

στα ελληνικά ρε στούρνο η οποία είναι η επίσημη γλώσσα του κράτους και την οποία όλοι οι Εληηνες πολίτες είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν και να χρησιμοποιούν...

οι μουσουλμάνοι της Θρακης δεν πέσανε από τα συννεφα ούτε μας τους κουβάλησε ο πελαργός από την ανατολή.. εδώ γεννηθήκανε σε ελληνικά σχολεία πηγαίνουνε με υπηρεσίες του ελληνικού κράτους συναλλάσσονται... να ξέρουν ελληνικά για τις συναλλαγές τους και μεταξύ τους ας μιλάνε και σουαχίλι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
άλλος σχολαστικός...

καλά τύπε... εσύ να μιλάς στους τούρκους κλπ  την ελληνική...

στους έλληνες μιλώ πάντα την ελληνική... και αν δεν καταλαβαίνουν κακό του κεφαλιού τους και πρόβλημα τους και να πάνε να γαμηθούνε...

δεν νοείται Ελληνας που να μην ομιλεί την ελληνική...

τα τουρκικά τα μαθαίνουν στο σχολείο ως δεύτερη γλώσσα όπως μαθαίνουν στην γερμανία τα παιδιά των ελλήνων μεταναστών τα ελληνικά..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πήγαινε λοιπόν να μιλάς ελληνικά σ' αυτούς που έχουν μητρική γλώσσα και διδάσκονται στο σχολείο την τουρκική...

πάλι τα ίδια... στο σχολείο διδάσκονται την ελληνική και την τουρκική... πότε θα το καταλάβεις αυτό ???

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ας μας πει κάποιος, ποιο είναι το θέμα...  :uglystupid:

δεν πρέπει να ομιλείται η τουρκική στη θράκη? αυτό είναι?  :2funny: :2funny:

μεταξύ τους ας μιλού και σουαχίλι και αβοργίνικα δεν με νοιάζει... στις επαφές τους με το δημόσιο και με άλλους να μην έχουν την απαίτηση να μιλούνε τουρκικά... να μάθουν ελληνικά..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom