Ωραια. Για πες και ποιες είναι οι γενικες αρχες του εθνικισμου...
Παράδειγμα, ο Γουλιέλμος της Γερμανίας ήταν Εθνικιστής. Ο Χίτλερ και ο Σταλιν έκαναν Εθνοκάθαρση.
Deutchland uber alles είναι Εθνικισμός. Jude Untermensch είναι Εθνοκάθαρση
Ωραια. Για πες και ποιες είναι οι γενικες αρχες του εθνικισμου...
ο Χιτλερ ηταν εθνικοσοσιαλιστης και ο Σταλιν κομμουνιστης... Καμια σχεση με το θεμα. Α και ο Γουλιέλμος εζησε σε εποχές καθαρης Γερμανιας...Παράδειγμα, ο Γουλιέλμος της Γερμανίας ήταν Εθνικιστής. Ο Χίτλερ και ο Σταλιν έκαναν Εθνοκάθαρση.
ο Χιτλερ ηταν εθνικοσοσιαλιστης και ο Σταλιν κομμουνιστης... Καμια σχεση με το θεμα. Α και ο Γουλιέλμος εζησε σε εποχές καθαρης Γερμανιας...
ρε τυπε ο ανθρωπος ειχε έναν παγκοσμιο πολεμο στο κεφαλι του... Ποιος τους γαμει τους Εβραιους;Τα εκατομμύρια Εβραίοι στη Γερμανική Αυτοκρατορία δεν ενοχλούσαν τον Γουλιέλμο ώστε να τη θεωρεί ακάθαρτη.
ρε τυπε ο ανθρωπος ειχε έναν παγκοσμιο πολεμο στο κεφαλι του... Ποιος τους γαμει τους Εβραιους;
Ο χιτλερ ηταν μαλακας......Ο Χίτλερ;
Ο χιτλερ ηταν μαλακας...
ηταν εθνικοσοσιαλιστης όμως. Ενώ ο Γουλιέλμος δεν ηταν.Έκανε Εθνοκάθαρση όμως. Ενώ ο Γουλιέλμος ήταν Εθνικιστής
ηταν εθνικοσοσιαλιστης όμως. Ενώ ο Γουλιέλμος δεν ηταν.
αν εκλαμβανεις την εθνοκαθαρση σαν ολοκαύτωμα εχεις δικιο αλλα η γενικη ιδεα του εθνικισμου σε διαψευδει ;)Η ιδεολογία δεν δικαιολογεί την ταύτιση Εθνικισμού και Εθνοκάθαρσης. Εθνικοσοσιαλισμού ίσως; Δεν είμαι ειδικός.
αν εκλαμβανεις την εθνοκαθαρση σαν ολοκαύτωμα εχεις δικιο αλλα η γενικη ιδεα του εθνικισμου σε διαψευδει ;)
μου τα μπερδευεις τυπε... Στα @@ μου ο εθνικοσοσιαλισμος. Εγω δεν θελω ουτε να πεθανει κανενας, ουτε να εξαφανιστεί απλα να φυγουν από εδώ θελω και οσοι μεινουν να δεχτουν τους εδώ νομους και αρχες... Απλα.Η ίδέα του Εθνικισμού δεν με διαψεύδει ως μη προυποθέτουσα Εθνοκάθαρση. Αν όχι ως Ολοκαύτωμα τι εννοείται ως Εθνοκάθαρση στον Εθνικοσοσιαλισμό πχ;
μου τα μπερδευεις τυπε... Στα @@ μου ο εθνικοσοσιαλισμος. Εγω δεν θελω ουτε να πεθανει κανενας, ουτε να εξαφανιστεί απλα να φυγουν από εδώ θελω και οσοι μεινουν να δεχτουν τους εδώ νομους και αρχες... Απλα.
Μην μπαινεις στο τριπ του ΠΠ. Διαβασε τι εγραψα...Εγώ τα μπερδεύω; Εσύ postareis για Γκρίζους Λύκους και Ναζί Γερμανίας.
ξερεις να διαβάζεις ασχετη Πιπούλα ;![]()
![]()
" Με σκοπό να παραπλανήσει κάποιον " γράφει ,χαζούλα![]()
Αρα αν δεν υφίσταται τέτοιος σκοπός ,δεν είναι αξιόποινη πράξη καθεαυτή .
Με εξαίρεση την παραχάραξη νομίσματος .
Με άλλα λόγια ,αν σου βρούν στο σπίτι ένα πλαστό έγγραφο
αν δεν προκύπτει ότι καταρτίστηκε " με σκοπό να να παραπλανήσει κάποιον '"
δεν υφίσταται αξιόποινη πράξη .
Για παράδειγμα αν φτιάξεις μια πλαστή κομματική ταυτότητα του 1981
για χαβαλέ ,και δεν την έχεις χρησιμοποιήσει ,δεν είναι αξιόποινο αυτό .
Όμως αν βρουν ΠΛΑΣΤΑ χαρτονομίσματα στο σπίτι σου ,
αυτό είναι αξιόποινο ,ακόμα και να μην τα χρησιμοποίησες .
Μπορεις μόνο να επικαλεστείς ότι δεν ήξερες την πλαστότητά τους
Κατάλαβες ασχετη από νομικά Πιπούλα ;![]()
![]()
Ακόμα πιο απλά ,το να φτιάξει κανείς κάτι ψευτικο
ΔΕΝ είναι αξιόποινη πράξη καθεαυτή ,
με εξαίρεση την παραχαραξη νομισμάτων .
και σε ποια γλώσσα πρέπει να βγαίνουν οι αφίσες και τα φυλλάδια για ν' απευθυνθούν στη μειονότητα ρε ΟΡΝΙΑ????![]()
άλλος σχολαστικός...
καλά τύπε... εσύ να μιλάς στους τούρκους κλπ την ελληνική...
βσκ οι μουσουλμανοι της θρακης ειναι αναγνωρισμενη μειονοτητα αλλα ... αλλο θεμα αυτο
πήγαινε λοιπόν να μιλάς ελληνικά σ' αυτούς που έχουν μητρική γλώσσα και διδάσκονται στο σχολείο την τουρκική...
ας μας πει κάποιος, ποιο είναι το θέμα...
δεν πρέπει να ομιλείται η τουρκική στη θράκη? αυτό είναι?![]()
![]()