kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
οι βλακείες/γενικολογίες της πορδόπαπιας.
δε μας λες μωρή πάπια, γιατί οι πομάκοι σκίζονται να αναγνωριστούν σαν ξεχωριστή μειονότητα;
μήπως επειδή αν αναγνωριστούν σαν μειονότητα μπορέσουν θα μπορέσουν να καταφέρουν αυτό που παλεύουν χρόνια τώρα, να χρηματοδοτήσουν την καταγραφή της γλώσσας τους;
τι κάνουν οι διεθνιστές από την άλλη πλευρά; επειδή δεν τους βγαίνουν τα κουκιά πάνε και τους βάζουν όλους σαν τούρκους στο ίδιο σακί για να προωθήσουν τις μολυσμένες αντιλήψεις τους στις πλάτες ανθρώπων που ζητούν αναγνώριση.
αυτό που κάνεις είναι να αποδεικνύεις κάθε μέρα, χρόνια τώρα, τι βλάκες κυκλοφορούν μέσα στο σύριζα. είτε είσαι τόσο βλάκας, είτε είσαι βαλτός από κανένα δεξί απόκομμα και κάνεις προπαγάνδα, τόση βλακεία δεν εξηγείται αλλιώς.
Με τα δεδομενα τους ναι.άρα η άποψή σου σου είναι ότι
έχουν δίκιο οι γκρίζοι λύκοι που θέλουν να διώξουν τους έλληνες της πολης?
οι αλβανοί κι οι ουκρανοί εθνικιστές που θέλεουν να διώξουν τους έλληνες από εκεί?
οι γερμναοί ναζί που θέλουν ναδιώξουν τους έλληνες από τη γερμανία?
έχουν δίκιο όλοι αυτοί?
Μια απαντησουλα στον αγιο παρακαλω...Περί του γιατί το κάνατε όμως... κουβέντα. Όπως και για το Φ.Ε.Κ., όπως και για το αν μπορούν να προσκομισθούν έντυπα κόμματος ως στοιχεία. (θα θυμάστε βέβαια το τι έγινε -και γίνεται- με τα έγγραφα που βρέθησαν σε γραφεία -ακόμα και σε υπολογιστές- της Χ.Α. και τον τροπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί η δικαιοσύνη).
Κατά τα άλλα, φορτίζατε και εσείς την μπαταρία...
[size=30pt]Με τα δεδομενα τους ναι.[/size]
Βεβαια το ποσο εχουν δικαιοματα οι τουρκοι στην Πολη και οι Αλβανοι στην Βορεια Ηπειρο χωραει πολύ κουβεντα.
απαντησε στον αγιο και σε ξεκωλιαζω μεταοι Γερμανοί στη Γερμανία?
οι Ουκρανοί στην Ουκρανία?
οι Βούλγαροι στη Βουλγαρία?
να μας τα γυρίσουν όλα πίσω?![]()
![]()
![]()
απαντησε στον αγιο και σε ξεκωλιαζω μετα![]()
εγω ειπα...να φύγουν οι έλληνες από παντού και να μαζευτούν στην ελλάδα?![]()
αυτό θέλετε οι εθνικιστές?????
ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΕΣ?????
και...Τι να γινει; Οσοι αιθανονται Τουρκοι να πανε στην μητερα πατριδα... Εδώ είναι Ελλαδα
τα αλλα είναι δικες σου μαλακιες...Οσοι Ελληνες δεν είναι καλα οπου βρίσκονται είναι παντα ευπροδεκτοι στην πατριδα τους ;)
εσυ; θα τουμπεκιασεις εμενα;;ο κθούλου τουμπεκιάστηκε. πήγε να ρωτήσει το Μπουρντή (wtf the name is)....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παίζει να ήταν μέσα στους πενήντα που έθαψε πρόσφατα ο άντμιν χλωμό να του γλίτωσε![]()
να φύγουν οι έλληνες από παντού και να μαζευτούν στην ελλάδα?![]()
αυτό θέλετε οι εθνικιστές?????
ΤΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΑΛΑΚΕΣ?????
απαντησε στον αγιο και σε ξεκωλιαζω μετα![]()
Κρίμα. :-
εγω ειπα...και...τα αλλα είναι δικες σου μαλακιες...
[size=20pt]Αυτό το ρωτας σε εμενα που είμαι εθνικιστης;;;
Και βεβαια ΝΑΙ[/size]
[size=20pt]Με τα δεδομενα τους ναι.[/size]
Βεβαια το ποσο εχουν δικαιοματα οι τουρκοι στην Πολη και οι Αλβανοι στην Βορεια Ηπειρο χωραει πολύ κουβεντα.
εσυ ξεφτιλίστηκες εγω τουμπεκιαστηκα μεγαλη δυναμη ο ΠΠ τελικα.Κατά τα άλλα με "ξεφτίλισε", όπως έγραψε.![]()
![]()
![]()
εσυ; θα τουμπεκιασεις εμενα;;![]()
![]()
![]()
εσυ ξεφτιλίστηκες εγω τουμπεκιαστηκα μεγαλη δυναμη ο ΠΠ τελικα.![]()
![]()
![]()
Ναι εχουν δικιο. Αλλα αυτοι δεν είναι τα κρατη τους... Μακαρι να μπορουσαν να ερθουν ολοι οι Ελληνες και να φυγουν ολοι οι ξενοι. Αυτό θεωρω εγωεσύ είπες και αυτά:
και θυμάσαι ποια ήταν η ερώτηση???
[size=20pt]αν έχουν δίκιο όσοι θέλουν να διώξουν τους έλληνες από τις άλλες χώρες...[/size]
σου τράβηξε τ' αυτάκι ο Μπόυρδας? (wtf the name)
μαν καλό παιδί ήταν και λαϊκό πρέπει να δούλευε κερατσίνι στην ιχθυόσκαλα![]()