The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.731
- Πόντοι
- 25.467
σε τι διαμάχη ας πούμε?
και να αποδεικνύει τι?
Αντελήφθην. Δεν έχετε πρόθεση να απαντήστε σε κάτι που δεν σας συμφέρει. (Όπως πάντα άλλωστε)
σε τι διαμάχη ας πούμε?
και να αποδεικνύει τι?
ΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ !!!! ΓΙΝΕΣΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ !!! ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ,ΔΕΝ ΛΑΛΑΣ ΑΛΛΟ !!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΤΥΠΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ !!!Αντελήφθην. Δεν έχετε πρόθεση να απαντήστε σε κάτι που δεν σας συμφέρει. (Όπως πάντα άλλωστε)
Αντελήφθην. Δεν έχετε πρόθεση να απαντήστε σε κάτι που δεν σας συμφέρει. (Όπως πάντα άλλωστε)
ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΕ ΤΥΠΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ !!!
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΥΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ !!!!θα μας πεις για το φανταρικό σου? στην Κύπρο έλεγες πως ήσουν???
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΛΑΜΕ Η ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ???πες μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι...
μόνο εσείς θα ξεσκίζεστε με την μπάλα - εξέδρα?
Το ότι παραδέχεστε ότι πετάτε την μπάλα στην εξέδρα, μου αρκεί.
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΛΑΜΕ Η ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ???
τωρα που δεν μπορεις να απαντησεις σε ερωτησεις απο εμενα ,δεν ασχολεισαι !!!! ωραιος !!! αντε πηγενε γαμησου τωρα με τον μοχαμεντ !!!!τύπε, με συμπαθάς, αλλά δεν ασχολούμαι μαζί σου. εδώ ξεφτιλίζω άγιο...
θα μας πείτε για τα δημοτικά μειονοτικά? (άλλη μπάλα - εξέδρα)
αν δεν έχετε άποψη, μένετε στους βυζαντινισμούς και στις εξυπνάδες, επιπέδου στήβι...
Τα έχουμε ήδη πεί πολλές φορές και εμμένετε πάντα στα "ξεροκέφαλα πραγματικά γεγονότα" (δογματισμούς δηλαδή), που από μόνος σας δηλώσατε ότι δεν αναιρούνται με λογικά επιχειρήματα.
Γιατί λοιπόν να χάνω τον χρόνο μου με το μη λογικό;
εδώ ξεφτιλίζω άγιο...
Μόνο ξεφτίλα; Αλοιφή για τα μπρούτζινα με έχετε κάνει(!).
ακριβώς.
διότι ως αθεράπευτος ξερόλας, προσπαθείτε να κάνετε πράξη το μύχιο πόθο σας (να την πείτε στον ΠΠ), χωρίς βάση κι επιχειρήματα.
τι έγινε με τη δημοτική μειονοτική εκπαίδευση?
άλλη μια μπαλοεξέδρα?
όντως, χάσιμο χρόνου είναι η απάντηση στα ποστς σας!
Ποσώς με απασχολεί η διαδαχή. Άλλωστε πουθενά στο ΦΕΚ δεν αναφέρεται η εφαρμογή της αποφάσεως αυτής σε κάποια περιοχή ή νομό. Ο νομοθέτης το έχει αφήσει προφανώς αόριστο για κάποιο λόγο. Δυνητικά μπορεί να διδάσκονται και στην Κορινθία.
Να αρχίσω λοιπόν να μιλώ την τουρκική στην Κορινθία;