Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
να και η εξαερωση  :badair:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε φιλε,ειλικρινα τωρα,θελω να μου πεις,δεν βλεπεις οτι οι πολιτικες του
πασοκ αλλα και της νδ εφεραν την χωρα σε αυτη την κατασταση;Βλεπεις οτι ειμαι ο
μονος που προσπαθει να σου μιλησει σοβαρα.Θελω να μαθω ειλικρινα,τι πιστευεις.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

αυτα ειναι γενικολογα που λεγονται ετσι για να λεγονται

τεκμηριωμενα πραματα θελω αφου μιλας σοβαρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ακριβως επειδη οι παλιες πολιτικες εφεραν την χωρα σε αυτην την κατασταση, πρεπει να στηριξουμε ολοι την παρουσα κυβερνηση που λειτουργει πλεον εντελως διαφορετικα, και φυσικα να μην στηριζουμε ολους τους ημιτρελους, που το μονο που ευαγγελιζονται ειναι να επιστρεψουμε στα προηγουμενα που μας εφεραν εδω.
Τι ΔΕΝ καταλαβαινεις?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ακριβως επειδη οι παλιες πολιτικες εφεραν την χωρα σε αυτην την κατασταση, πρεπει να στηριξουμε ολοι την παρουσα κυβερνηση που λειτουργει πλεον εντελως διαφορετικα,

Τι ΔΕΝ καταλαβαινεις?

Νοθεία στη Βουλή με εκτελεστικό όργανο τον Μαρκογιαννάκη
1 Σχόλιο Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

Κοινή δήλωση εξέδωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.

Οι βουλευτές Δ. Παπαδημούλης, Δ. Τσουκαλάς, Ζ. Κωνσταντοπούλου και Ν. Μαριάς τονίζουν: «Η Κυβέρνηση με εκτελεστικό όργανο τον Προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μαρκογιαννάκη έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο: εκτροπή και πραξικοπηματικές διαδικασίες, εκεί όπου η δημοκρατία δεν βολεύει.

Έφθασε να κάνει δεκτό άρθρο (το 30) που απορρίφθηκε πανηγυρικά. Δηλαδή, νοθεία στην ψηφοφορία, αναγορεύοντας «πλειοψηφία» μόνον τη Ν.Δ., που μόνη της ψήφισε το άρθρο, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα και κοινοβουλευτικές ομάδες».

Πηγή: Ημερησία

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μπορείτε να διαβάσετε τι ακριβώς έγινε εδώ. Μονόδρομος η παραίτηση Μαρκογιαννάκη και η αποδοκιμασία του κι από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

ελα μου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Νοθεία στη Βουλή με εκτελεστικό όργανο τον Μαρκογιαννάκη
1 Σχόλιο Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

Κοινή δήλωση εξέδωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων για όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης στη Βουλή.

Οι βουλευτές Δ. Παπαδημούλης, Δ. Τσουκαλάς, Ζ. Κωνσταντοπούλου και Ν. Μαριάς τονίζουν: «Η Κυβέρνηση με εκτελεστικό όργανο τον Προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Μαρκογιαννάκη έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο: εκτροπή και πραξικοπηματικές διαδικασίες, εκεί όπου η δημοκρατία δεν βολεύει.

Έφθασε να κάνει δεκτό άρθρο (το 30) που απορρίφθηκε πανηγυρικά. Δηλαδή, νοθεία στην ψηφοφορία, αναγορεύοντας «πλειοψηφία» μόνον τη Ν.Δ., που μόνη της ψήφισε το άρθρο, σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα κόμματα και κοινοβουλευτικές ομάδες».

Πηγή: Ημερησία

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μπορείτε να διαβάσετε τι ακριβώς έγινε εδώ. Μονόδρομος η παραίτηση Μαρκογιαννάκη και η αποδοκιμασία του κι από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

ελα μου
Ελα μου.
Το ΠΑΣΟΚ γιατι δεν συμμετειχε στην ανακοινωση?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ελα μου.
Το ΠΑΣΟΚ γιατι δεν συμμετειχε στην ανακοινωση?

ελα μου

το πασοκ καταψηφισε το αρθρο

Μετά το χάος στη Βουλή ο Δένδιας αποσύρει το άρθρο 30

Υπενθυμίζεται ότι, το συγκεκριμένο άρθρο καταψήφισε και το ΠΑΣΟΚ.

επειδη το περιμενα οτι θα γινοταν παλι λογος για το πασοκ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Εγω ρωτησα γιατι δεν συμμετειχε στην ανακοινωση.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εγω ρωτησα γιατι δεν συμμετειχε στην ανακοινωση.

γιατι δεν λαικιζει οπως ας πουμε ο μπουμπουκος

καταψηφισε και τελος δεν παιζει το παιχνιδι της αντιπολιτευσης για να εχετε να λετε μετα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
γιατι δεν λαικιζει οπως ας πουμε ο μπουμπουκος

καταψηφισε και τελος δεν παιζει το παιχνιδι της αντιπολιτευσης για να εχετε να λετε μετα
Κι εγω εχω καθε λογο τοτε να πιστευω οτι αφου το ΠΑΣΟΚ δεν συμμετειχε στην ανακοινωση, προκειται απλως για λαικιστικο θεατρο της αντιπολιτευσης.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Κι εγω εχω καθε λογο τοτε να πιστευω οτι αφου το ΠΑΣΟΚ δεν συμμετειχε στην ανακοινωση, προκειται απλως για λαικιστικο θεατρο της αντιπολιτευσης.

πιστευε οτι θελεις δεν εχεις το ηθικο πλεονεκτημα απ την κολοτουμπα του 11 και μετα να κριτικαρεις για τιποτα

απλα λογω συνθηκων βρισκεστε στην κυβερνηση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πιστευε οτι θελεις δεν εχεις το ηθικο πλεονεκτημα απ την κολοτουμπα του 11 και μετα να κριτικαρεις για τιποτα

απλα λογω συνθηκων βρισκεστε στην κυβερνηση
Ε, αν εν μεσω δυσμενους κρισης ο λαος επελεξε να εχει κυβερνηση τη Δεξια, αυτο λεει παρα πολλα, δεν νομιζεις?
Οι "συνθηκες" που επικαλεισαι, θα επρεπε με τη δικη σου λογικη να οδηγησουν σε αλλες λυσεις, μολαταυτα παλι η Δεξια ειναι εδω να βγαλει το φιδι απο την τρυπα. Και ορθοτατα βεβαια.
Εξαλλου ακομη και τωρα, με τοσα αντιλαϊκά μετρα, παλι η ΝΔ κραταει γερα. Εν αντιθεσει με εσας που οταν τα πηρατε διαλυθηκατε. Κι αυτο λεει πολλά.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ε, αν εν μεσω δυσμενους κρισης ο λαος επελεξε να εχει κυβερνηση τη Δεξια, αυτο λεει παρα πολλα, δεν νομιζεις?
Οι "συνθηκες" που επικαλεισαι, θα επρεπε με τη δικη σου λογικη να οδηγησουν σε αλλες λυσεις, μολαταυτα παλι η Δεξια ειναι εδω να βγαλει το φιδι απο την τρυπα. Και ορθοτατα βεβαια.
Εξαλλου ακομη και τωρα, με τοσα αντιλαϊκά μετρα, παλι η ΝΔ κραταει γερα. Εν αντιθεσει με εσας που οταν τα πηρατε διαλυθηκατε. Κι αυτο λεει πολλά.

τιποτα δεν λεει

λογω μμε και μεγαλης προπαγανδας κατα του πασοκ 4 χρονια τωρα ειναι ετσι τα πραγματα

και το ξαναλεω και παλι εσεις κοριδεψατε  τον κοσμο το 11 που απο αντιμνημονιακοι αλλαξατε σε ενα βραδυ και ψηφισατε δυο μνημονια στην συνεχεια

γιαυτο δεν εχετε κανενα ηθικο πλεονεκτημα να κριτικαρετε ουτε πολιτικο ουτε τιποτα

το πασοκ πηρε το πολιτικο κοστος οταν εσεις την κοπανησατε απο την κυβερνηση

γιαυτο μοκο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τιποτα δεν λεει

λογω μμε και μεγαλης προπαγανδας κατα του πασοκ 4 χρονια τωρα ειναι ετσι τα πραγματα

και το ξαναλεω και παλι εσεις κοριδεψατε  τον κοσμο το 11 που απο αντιμνημονιακοι αλλαξατε σε ενα βραδυ και ψηφισατε δυο μνημονια στην συνεχεια

γιαυτο δεν εχετε κανενα ηθικο πλεονεκτημα να κριτικαρετε ουτε πολιτικο ουτε τιποτα

το πασοκ πηρε το πολιτικο κοστος οταν εσεις την κοπανησατε απο την κυβερνηση

γιαυτο μοκο
Ουδείς την κοπάνησε απο την κυβερνηση το 2009. Εσεις εκβιασατε με εκλογες λογω της εκλογης του Προεδρου της Δημοκρατιας επειδη σας ειχε λειψει η κουτάλα, και επειδη θελατε να μας βαλετε στο ΔΝΤ επειδη ετσι ειχε υποσχεθει ο ΓΑΠ σε καποιους για να τους εξυπηρετησει και να πλουτισει κι αυτος και η οικογενεια του τζογαροντας στην χρεωκοπια της χωρας.
Σας στηριξαν βεβαια παρα πολυ για το σκοπο αυτο καποιοι καιγοντας την Ελλαδα το 2007, σκανδαλολογωντας ολο το 2008 και καιγοντας την Αθηνα το 2008 και την Βορεια Αττικη το 2009.
Και μετα φουσκωσατε και επιτηδες το ελλειμμα και αρχισατε και τις δηλωσεις περι τιτανικου.
Ενω ο Καραμανλης τα ειχε βρει σε ολα με τον Μπαροζο για ενα προγραμμα χαλαρης λιτοτητας.
Βεβαια ο λαος τα καταλαβε ολα αυτα και σας εξαφανισε.
Γι αυτο μοκο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ουδείς την κοπάνησε απο την κυβερνηση το 2009. Εσεις εκβιασατε με εκλογες λογω της εκλογης του Προεδρου της Δημοκρατιας επειδη σας ειχε λειψει η κουτάλα, και επειδη θελατε να μας βαλετε στο ΔΝΤ επειδη ετσι ειχε υποσχεθει ο ΓΑΠ σε καποιους για να τους εξυπηρετησει και να πλουτισει κι αυτος και η οικογενεια του τζογαροντας στην χρεωκοπια της χωρας.
Σας στηριξαν βεβαια παρα πολυ για το σκοπο αυτο καποιοι καιγοντας την Ελλαδα το 2007, σκανδαλολογωντας ολο το 2008 και καιγοντας την Αθηνα το 2008 και την Βορεια Αττικη το 2009.
Και μετα φουσκωσατε και επιτηδες το ελλειμμα και αρχισατε και τις δηλωσεις περι τιτανικου.
Ενω ο Καραμανλης τα ειχε βρει σε ολα με τον Μπαροζο για ενα προγραμμα χαλαρης λιτοτητας.
Βεβαια ο λαος τα καταλαβε ολα αυτα και σας εξαφανισε.
Γι αυτο μοκο.

επιστημονικη φαντασια

παραμυθια ολα αυτα

δεν εχεις να τα τεκμηριωσεις με τιποτα

λογια λογια λογια ανευ ουσιας

παραδειγμα και ο συριζα απειλει με τον προεδρο της δημοκρατιας  ο σαμαρας λεει οτι θα εξαντλησει την τετραετια

αν ειναι οπως τα λες θα πηγαιναμε για εκλογες περιπου η ιδια ιστορια

αντε να σας δω

γι αυτο μοκο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
επιστημονικη φαντασια

παραμυθια ολα αυτα

δεν εχεις να τα τεκμηριωσεις με τιποτα

λογια λογια λογια ανευ ουσιας

παραδειγμα και ο συριζα απειλει με τον προεδρο της δημοκρατιας  ο σαμαρας λεει οτι θα εξαντλησει την τετραετια

αν ειναι οπως τα λες θα πηγαιναμε για εκλογες περιπου η ιδια ιστορια

αντε να σας δω

γι αυτο μοκο
Η διαφορα ειναι οτι ο Συριζα αποτελειται απο γατακια, ενω εσεις ησασταν η μαφια της πολιτικης προσωποποιημενη και ξερατε τι κανατε, βαση σχεδιου.
Ενω τωρα και να γινουν εκλογες, θα τις κερδισουμε παλι.
Γι αυτο μοκο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η διαφορα ειναι οτι ο Συριζα αποτελειται απο γατακια, ενω εσεις ησασταν η μαφια της πολιτικης προσωποποιημενη και ξερατε τι κανατε, βαση σχεδιου.
Ενω τωρα και να γινουν εκλογες, θα τις κερδισουμε παλι.
Γι αυτο μοκο.

μαλιστα ακομα περιμενω τις χιλιαδες σελιδες με τα σκανδαλα του πασοκ

δυστυχως αυτο που με στεναχωρει περισσοτερο  πιστευα οτι ειχες μια σοβαροτητα μεσα στο σαιτ

methane

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
30
Πόντοι
0
ο συριζα θα ειναι η επομενη κυβερνηση

τα μισα κ πλεον στελεχοι του συριζα ειναι πρωην πασοκοι αυτοι δηλαδοι που κυβερνουσαν,εφεραν το ΔΝΤ στην χωρα κ ψηφιζαν μνημονια γιατι δ υπηρχε αλλη λυση..

ενω τωρα υπαρχει...!!

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ελα μου

μαλιστα.. βεβαια οι ανακοινώσει δεν μιλούν για το περιεχόμενο του άρθρου και την βαρυτητα του ...

Το άρθρο (που αφορούσε τις έδρες των Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων και όριζε ως έδρα τα Χανιά, και όχι το Ηράκλειο) πήρε 126 θετικές (μόνο από τη ΝΔ) και 127 αρνητικές (από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητους Έλληνες, ΚΚΕ) και 14 παρών (ΔΗΜΑΡ). Όμως ο Χρ. Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε ότι το αποτέλεσμα σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των κομμάτων ήταν 126 υπέρ και 125 κατά.

μάλιστα.. δηλαδή η καταψήφιση έγινε για το αν η έδρα θα είναι Χανιά ή Ηράκλειο...

«Καταγγείλαμε το γεγονός ως μέγα πραξικόπημα», είπε ο Π. Λαφαζάνης και κάλεσε το προεδρείο της Βουλής «να διορθώσετε άμεσα τα πράγματα, να αποκαταστήσετε την ψηφοφορία με βάση τη βούληση των κομμάτων και των βουλευτών. Να λεχθεί επισήμως ότι το άρθρο 30 δεν πέρασε». «Όσο δεν γίνεται ευτελίζονται οι θεσμοί», πρόσθεσε.

μέγα πραξικόπημα διότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο θα δυσαρεστηθούν....

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
μέγα πραξικόπημα διότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο θα δυσαρεστηθούν....

το πραξικοπημα ειναι οτι εσκεμμενα ανακοινωσε λαθος την ψηφοφορια

γιαυτο και ο καραφλας την απεσυρε

και αστα αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom