chacarita
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τώρα αν νομίζεις πως το να αμοίβονται οι δημοσιογράφοι αποτελεί πρόβλημα, οK...
ξέρεις έχει σημασία κι από ποιον πληρώνονται.
Τώρα αν νομίζεις πως το να αμοίβονται οι δημοσιογράφοι αποτελεί πρόβλημα, οK...
Γιατί μου δημιουργείς την εντύπωση πως προσπαθείς να "θίξεις" τους εν λόγω δημοσιογράφους ως πρόσωπα ώστε -σύμφωνα με τη δική σου λογική- να "ακυρώσεις" και το περιεχόμενο των άρθρων τους.
Επίσης όπως λέει και ο σύντροφος ΠΠ, "πετάς τη μπάλλα στην εξέδρα" μια που επί της ουσίας, και των 2 άρθρων των οποίων τους δημιουργούς σχολίασες αρνητικά, δεν λες κουβέντα.
Τέλος, δεν απάντησες αν θεωρείς πρόβλημα το να αμοίβονται οι δημοσιογράφοι.
Υ.Γ. και το "ελεύθερη αγορά" στο οποίο αναφέρθηκες παρουσιάζει ενδιαφέρον...φαντάζομαι το αμφισβητείς μια που το έβαλες σε εισαγωγικά?
Υ.Γ2. Η ΕΣΗΕΑ πάντως έχει αποφασίσει πως ο Πανούτσος είναι δημοσιογράφος.
ξέρεις έχει σημασία κι από ποιον πληρώνονται.
Γιατί μου δημιουργείς την εντύπωση πως προσπαθείς να "θίξεις" τους εν λόγω δημοσιογράφους ως πρόσωπα ώστε -σύμφωνα με τη δική σου λογική- να "ακυρώσεις" και το περιεχόμενο των άρθρων τους.
Επίσης όπως λέει και ο σύντροφος ΠΠ, "πετάς τη μπάλλα στην εξέδρα" μια που επί της ουσίας, και των 2 άρθρων των οποίων τους δημιουργούς σχολίασες αρνητικά, δεν λες κουβέντα.
Τέλος, δεν απάντησες αν θεωρείς πρόβλημα το να αμοίβονται οι δημοσιογράφοι.
Υ.Γ. και το "ελεύθερη αγορά" στο οποίο αναφέρθηκες παρουσιάζει ενδιαφέρον...φαντάζομαι το αμφισβητείς μια που το έβαλες σε εισαγωγικά?
Υ.Γ2. Η ΕΣΗΕΑ πάντως έχει αποφασίσει πως ο Πανούτσος είναι δημοσιογράφος.
Τα αρθρακια ειναι στην γνωστη γραμμη καταστροφολογιας και εσχατολογιας με ολιγη απο μομφες και ειρωνια στο δευτερο και δεν με απασχολουν αυτα καθευτα, απο εκει και περα σου εξηγησα οτα τα "αρθρα αποψης" σε εφημεριδες δεν ειναι απαραιτητα δημοσιογραφια γιατι οποιοσδηποτε μπορει να γραψει και να στειλει κατι σε εφημεριδα.
Και σαφως και αμφισβητω το ελευθερη αγορα οταν αφορα τα περισσοτερα ΜΜΕ που ενω ουσιαστικα βρισκονται στην Ελλαδα σε μονιμο καθεστως κρατικου καπιταλισμου και παρασιτοζωουν , οι αρθρογραφοι τους ζητανε θυσιες και επιδειξη πατριωτισμου απο ολους τους υπολοιπους.
η χώρα θα οδηγηθεί σε ιστορική καταστροφή και η Αριστερά σε ιστορική ήττα. Η ιδεολογική της κυριαρχία όχι μόνο θα κατακρημνιστεί, αλλά ακόμη και το άκουσμα της έννοιας Αριστερά θα προκαλεί για πολλά χρόνια απέχθεια. Οπως ακριβώς έγινε με τη μετεμφυλιακή Δεξιά.
ΕΙΜΑΙ 16ΑΡΗΣ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΥΚΕΙΑ, ΜΕ ΚΑΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ
αυτο δεν εγινε το 90 το 99 με 2000 εγινε.A, εχω μια απορια.
Το 1990 ο Τσιπρας, σαν κοτσιδακιας 16αρης, ελεγε "κάτσε καλα Γερασιμε".
Το 2012, σαν 38χρονος αρχηγος κομματος, ελεγε "να κανουμε υπηρεσιακο πρωθυπουργο τον Γερασιμο".
Ωραιο, δεν νομιζετε?
Σωστο. Ανακαλω.αυτο δεν εγινε το 90 το 99 με 2000 εγινε.
σε λιγο θα μας βγαλεις τον τσιπρα συνομιλικο μας!Σωστο. Ανακαλω.
Γιατι, εσυ πόσο εισαι?σε λιγο θα μας βγαλεις τον τσιπρα συνομιλικο μας!![]()
![]()
Γιατι, ειναι ο Τζημερος στο παραθυρο?ετ3 τώρα ο μέλων υπουργος ανάπτυξης απαντά σε όλους...![]()
Γιατι, ειναι ο Τζημερος στο παραθυρο?
Αρχισατε να μοιραζετε και υπουργεια σαν την ΝΔ το 2000?γιατό μωρέ παπάρα, ο διαφημιστής καλλίτερος είναι?