apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λιγο τυπεΗ προτασή μου ειχε 55% στο ΝΑΙ τυπε
κανονικα επεπε να ειχε πανω απο 80%
λιγο τυπεΗ προτασή μου ειχε 55% στο ΝΑΙ τυπε
τυπε τα εχουμε πει ο κοσμος δεν ξερει να ψηφιζειΑς προσεχει λοιπον και ο κοσμος τι ψηφιζει. Δεν ειναι αμοιρος ευθυνων.
H Ιστορία και η Πολιτική, αντιπαθούν τα "κενά".
Αυτη τη στιγμη στο χωρο της κεντροαριστερας, υπαρχει κενο.
Και φυσικα πολυ συντομα θα καλυφθεί.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ τοτε, που κατ' αναγκην επαιξε ανεπιτυχως αυτο το ρολο, θα επιστρεψει εκει που δικαιωματικα ανηκει.
Κακως κατηγορουμε τον Συριζα για ανωριμοτητα και ελλειψη ταυτοτητας.
Ενα κομματίδιο του 3% ηταν, και ξαφνικα αποφασισε ο κοσμος να το κανει αξιωματικη αντιπολιτευση. Με τι υποδομη? Με τι στελεχιακο δυναμικο?
Δεν φταιει ο Συριζα αν καποιοι του φορεσαν ενα κοστουμι που δεν του χωραγε.
Ας προσεχει λοιπον και ο κοσμος τι ψηφιζει. Δεν ειναι αμοιρος ευθυνων.
Ε ήδη ξεκίνησαν, και αργησαν κιολας.Τα ιδια λέμε alex, αλλά αυτό το κενό δεν μπορεί να μείνει για πολύ.... πρεπει να υπάρξουν σοβαρες διεργασιες στην κεντροαριστερα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει καμια απολύτως σχεση με τον χώρο.
λιγο τυπε
κανονικα επεπε να ειχε πανω απο 80%
γιατι ρε τυπε?τους εχεις πει οτι θα σπουδαζουν πιο ευκολα και πιο φτηνα τα παιδια τους με αυτον τον τροπο?Ειναι πρωτοποριακή η προτασή μου τυπε.... όταν την λεω σε αριστερούς ιδίως του ΚΚΕ παθαίνουν εγκεφαλικά!!!
Ε ήδη ξεκίνησαν, και αργησαν κιολας.
Ειναι τουλαχιστον γελοιο το οτι επι μια διετια θεωρηθηκε ο...Συριζα ως η μετεξελιξη της κεντροαριστερας.
Και αυτο το καλαμπουρι τελειωνει.
Ήδη κρατησε πολύ. Ακου λεει ο Συριζα αξιωματικη αντιπολιτευση. Καλα.
Ο Παπαδόπουλος ειναι μεγαλο μαγκάκι και τον εχω ηδη στο μικροσκοπιο.Ενα νεο προσωπο με αφθαρτους διπλα του θα κανει τη διαφορά. Αυτός ο Παπαδόπουλος της ΔΗΜΑΡ ίσως θα εκανε για κάτι τέτοιο...
γιατι ρε τυπε?τους εχεις πει οτι θα σπουδαζουν πιο ευκολα και πιο φτηνα τα παιδια τους με αυτον τον τροπο?
ειδες τι τραβηξε και η αλεκα :S
Τους είπα για να τους πείσω, πως αν η Ελλάδα γίνει πολιτεία των ΗΠΑ, ο καπιταλισμός θα πέσει.
Κομμουνιστές θα πανε σαν τους ιεροκήρυκες να κηρύξουν τον κομμουνισμό στους αμερικανούς. Η Παπαρήγα στο Λος Αντζελες, η Κανελη στην Ν. Υόρκη και ο Κουτσύμπας στο Μαιάμι.
Ο Παπαδόπουλος ειναι μεγαλο μαγκάκι και τον εχω ηδη στο μικροσκοπιο.
Εκανε δυο κινησεις που με εντυπωσίασαν.
Πρωτον, τα εβαλε με την αρτηριοσκλήρυνση ορισμενων στη ΔΗΜΑΡ, που φοβουνται μην χασουν το μαγαζακι τους.
Δευτερον, ειπε τα πραγματα σημερα με το ονομα τους ως προς τον Ανδρεα Παπανδρεου.
Συνεπώς εκανε αυτο που επρεπε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κανει η κεντροαριστερα.
Να αποκαθηλώσει το τοτέμ του Ανδρεα Παπανδρεου που τοσα δεινά εφερε στη χώρα, και να κόψει με το μαχαίρι τις λογικες των "μαγαζακίων".
Και η Δούρου περιφερειαρχης Μανχαταν...Τους είπα για να τους πείσω, πως αν η Ελλάδα γίνει πολιτεία των ΗΠΑ, ο καπιταλισμός θα πέσει.
Κομμουνιστές θα πανε σαν τους ιεροκήρυκες να κηρύξουν τον κομμουνισμό στους αμερικανούς. Η Παπαρήγα στο Λος Αντζελες, η Κανελη στην Ν. Υόρκη και ο Κουτσύμπας στο Μαιάμι.
Και εγώ τον παρακολουθώ αλεξ...είναι πραγματιστής και εχει τα κότσια για περισσότερα, αν φτιάξει και μια καλή ομάδα στελεχών...για να δούμε...
Αυτος ειναι. Douze Points.αυτός είναι που γαμούσε στο μπακογιανέικο?
Αυτος ειναι. Douze Points.
Οσο πλησιαζει η εξουσια βλεπω οτι πληθαινουν τα πολιτικα επιχειρηματα επιπεδου.γαμεί ακόμα εκεί?
αυτός είναι που γαμούσε στο μπακογιανέικο?
Πώς την λενε εκεινη με το μισο ξυρισμενο κεφαλι και το υπολοιπο βυσσινι?Ναι του δωσαμε γκομενα....εσεις ποια εχεται ρε πάπιε? ολο κάτι γριες και σαβούρες..... :S :S :S
για τα μωρα του τσυριζα υπαρχει ολοκληρο νημα ρε τυπε για να πιρφορισειςΝαι του δωσαμε γκομενα....εσεις ποια εχεται ρε πάπιε? ολο κάτι γριες και σαβούρες..... :S :S :S
Κεντρική Μακεδονία η βουλευτής Δέσποινα ΧαραλαμπίδουΝαι του δωσαμε γκομενα....εσεις ποια εχεται ρε πάπιε? ολο κάτι γριες και σαβούρες..... :S :S :S