Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ειρωνικο ηταν ξεχασα να το γραψω φανταστηκα οτι θα το καταλαβετε..
Από πού να το καταλαβουμε?
Μηπως δεν υπαρχουν καποιοι που το εχουν γραψει και στα σοβαρα?

kaularos(1)

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Από πού να το καταλαβουμε?
Μηπως δεν υπαρχουν καποιοι που το εχουν γραψει και στα σοβαρα?
Πως δεν υπαρχουν?δεν ειδες πριν που μιλησα για αγνοια.Προβατα ολοι οι ελληνες.Μας βλεπω για εμφυλιο στο τελος,μνημονιακοι vs αντιμνημονιακων και η χρυση αυγη στη μεση να παιρνει κεφαλια πακιδων..Τραγικη η κτασταση..

Επισκέπτης
[size=16pt]Αληθεύει για το ΣΥΡΙΖΑ ότι :[/size]

1)Καταθέσεις άνω των 20.000€ ανά άτομο ΘΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ;;;;;;
2)Από Ακίνητα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 20τ.μ./άτομο , οπότε στα επιπλέον τετραγωνικά
ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ;;;;;;;;

π.χ. ζευγάρι με ένα παιδί (δικαιούνται 60τμ) έχουν σπίτι 120τμ , περισεύουν 60τμ
[size=11pt]Θα τους φέρει άλλο ένα ζευγάρι με 1 παιδί να μείνει σπίτι τους![/size]

Ζευγάρι με 2 παιδιά (δικαιούνται 80τμ) μένουν σε 200τμ  , περισσεύουν 120τμ
[size=11pt]ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ;;;;;;;[/size]

[size=15pt]
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ .....[/size]

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
[size=16pt]Αληθεύει για το ΣΥΡΙΖΑ ότι :[/size]

1)Καταθέσεις άνω των 20.000€ ανά άτομο ΘΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ;;;;;;
2)Από Ακίνητα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 20τ.μ./άτομο , οπότε στα επιπλέον τετραγωνικά
ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ;;;;;;;;

π.χ. ζευγάρι με ένα παιδί (δικαιούνται 60τμ) έχουν σπίτι 120τμ , περισεύουν 60τμ
[size=11pt]Θα τους φέρει άλλο ένα ζευγάρι με 1 παιδί να μείνει σπίτι τους![/size]

Ζευγάρι με 2 παιδιά (δικαιούνται 80τμ) μένουν σε 200τμ  , περισσεύουν 120τμ
[size=11pt]ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ;;;;;;;[/size]

[size=15pt]
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ .....[/size]
Επίσης θα αρχίσει παιδομάζωμα κ θα πάρουν τις γυναίκες. :2funny: :2funny: :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.591
Πόντοι
1.720
Ο κουμουνισμος ειναι μια αρρωστια που για να την ξεφορτωθεις πρεπει να την υποστεις ολοκληρη μεχρι το τελος. Μακαρι να βγει ο τσιπρας πρωθυπουργος με 50%.
Εγω του χρονου την κανω για αυστραλια.η και σουηδια. σε 5-6 χρονια θα ερχομαι να γαμαω τις γυναικες και τις κορες σας που θα μου τις φερνετε εσεις οι ιδιοι. Να γαμιουνται με οποιον ερχεται για να εχετε να τρωτε.  :-* :-* :-*

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Ο κουμουνισμος ειναι μια αρρωστια που για να την ξεφορτωθεις πρεπει να την υποστεις ολοκληρη μεχρι το τελος. Μακαρι να βγει ο τσιπρας πρωθυπουργος με 50%.
Εγω του χρονου την κανω για αυστραλια.η και σουηδια. σε 5-6 χρονια θα ερχομαι να γαμαω τις γυναικες και τις κορες σας που θα μου τις φερνετε εσεις οι ιδιοι. Να γαμιουνται με οποιον ερχεται για να εχετε να τρωτε.  :-* :-* :-*
στο καλό.
μέχρι να ρθεις να μας τις γαμήσεις ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ θα φας απο αυστραλοσουηδούς.  :2funny:

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.591
Πόντοι
1.720
στο καλό.
μέχρι να ρθεις να μας τις γαμήσεις ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ θα φας απο αυστραλοσουηδούς.  :2funny:

δεχομαι πμ. ελπιζω να εχετε προσιτες τιμες. πανω απο πεντε χιλιαδες δραχμες θα ειναι πλεονεξια

Επισκέπτης
δεχομαι πμ. ελπιζω να εχετε προσιτες τιμες. πανω απο πεντε χιλιαδες δραχμες θα ειναι πλεονεξια
σε έχει βαρέσει η  :jerking: στο κεφάλι ακόμα δεν έφυγες :2funny: εκεί που θα πας οι τιμές δε θα είναι προσιτές θα σε  :fuck2:και μάλιστα τσάμπα..αλλα ίσως και να σου αρέσει  :grin:

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.588
Πόντοι
5.565

κάτσε στη σκιά μη σε κάψει ο ήλιος, μπούκωσε και κάνα χάπι να συνέλθεις φλώρε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

εχουμε υδρογονάνθρακες,τους ψάχνει ο Καμμένος μέρα νύχτα

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.588
Πόντοι
5.565
ο ΣΥΡΙΖΑ μου θυμίζει πάρτι που ξεκινά να βαράει πριόνια, πάει σε housάκια και τέλος το γυρνάει σε καρσιλαμά και χασαποσέρβικο.
Μάλλον πάει να γίνει το μεταμοντέρνο πασόκ της ερχόμενης 20ετίας, αλλά κι αυτό το κάνει τόσο αδέξια με πολύ copy/ paste ακόμη και στην ίδια κι απαράλλακτη ρητορική.

Λίγη αξιοπρέπεια ρε μπινέδες...σας ψήφισε ο κοσμάκης που πίστεψε τι σκατά του είπατε.

Τώρα θέλουν να εξισορροπήσουν τα πράγματα πάλι με το παραπάνω παράδειγμα και με ποπάκια ροκάκια να γίνει ο αχταρμάς σαν πάρτι ΔΑΠ, σαν πιλάτες που προσδίδει σωματική και ψυχική ευεξία ακόμη και σε κορασίδες περασμένης ηλικίας.

Νομίζω κοροϊδεύει και θα κοροϊδέψει ακόμη περισσότερο κόσμο με την σούπερ κωλοτούμπα που θα περφορμάρει.

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
30
Like
1.591
Πόντοι
1.720
σε έχει βαρέσει η  :jerking: στο κεφάλι ακόμα δεν έφυγες :2funny: εκεί που θα πας οι τιμές δε θα είναι προσιτές θα σε  :fuck2:και μάλιστα τσάμπα..αλλα ίσως και να σου αρέσει  :grin:

σιγα μη παω στου κουτρουλη το γαμο.εχω ψαχτει για εκει.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.588
Πόντοι
5.565
γκιουλέ γκιουλέ μπουνταλά

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.588
Πόντοι
5.565
εκεί που θα πας έχει παροικία και είπα να σου κάνω κάνα ιδιαίτερο να συνεννοηθείς σωστά στο νταλαβέρι, μη σε δουν έτσι φλώρο και σε πιάσουν κώτσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom