kaularos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειρωνικο ηταν ξεχασα να το γραψω φανταστηκα οτι θα το καταλαβετε..
Ειρωνικο ηταν ξεχασα να το γραψω φανταστηκα οτι θα το καταλαβετε..
Από πού να το καταλαβουμε?Ειρωνικο ηταν ξεχασα να το γραψω φανταστηκα οτι θα το καταλαβετε..
Πως δεν υπαρχουν?δεν ειδες πριν που μιλησα για αγνοια.Προβατα ολοι οι ελληνες.Μας βλεπω για εμφυλιο στο τελος,μνημονιακοι vs αντιμνημονιακων και η χρυση αυγη στη μεση να παιρνει κεφαλια πακιδων..Τραγικη η κτασταση..Από πού να το καταλαβουμε?
Μηπως δεν υπαρχουν καποιοι που το εχουν γραψει και στα σοβαρα?
χαχαχαχαχαχαχαχα
Επίσης θα αρχίσει παιδομάζωμα κ θα πάρουν τις γυναίκες.[size=16pt]Αληθεύει για το ΣΥΡΙΖΑ ότι :[/size]
1)Καταθέσεις άνω των 20.000€ ανά άτομο ΘΑ ΔΗΜΕΥΤΟΥΝ ;;;;;;
2)Από Ακίνητα ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 20τ.μ./άτομο , οπότε στα επιπλέον τετραγωνικά
ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΟΥΝ ;;;;;;;;
π.χ. ζευγάρι με ένα παιδί (δικαιούνται 60τμ) έχουν σπίτι 120τμ , περισεύουν 60τμ
[size=11pt]Θα τους φέρει άλλο ένα ζευγάρι με 1 παιδί να μείνει σπίτι τους![/size]
Ζευγάρι με 2 παιδιά (δικαιούνται 80τμ) μένουν σε 200τμ , περισσεύουν 120τμ
[size=11pt]ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ 6 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ;;;;;;;[/size]
[size=15pt]
ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ;;;;;;
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ .....[/size]
στο καλό.Ο κουμουνισμος ειναι μια αρρωστια που για να την ξεφορτωθεις πρεπει να την υποστεις ολοκληρη μεχρι το τελος. Μακαρι να βγει ο τσιπρας πρωθυπουργος με 50%.
Εγω του χρονου την κανω για αυστραλια.η και σουηδια. σε 5-6 χρονια θα ερχομαι να γαμαω τις γυναικες και τις κορες σας που θα μου τις φερνετε εσεις οι ιδιοι. Να γαμιουνται με οποιον ερχεται για να εχετε να τρωτε. :-* :-* :-*
στο καλό.
μέχρι να ρθεις να μας τις γαμήσεις ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ θα φας απο αυστραλοσουηδούς.![]()
στο καλό.
μέχρι να ρθεις να μας τις γαμήσεις ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΗ Η ΠΟΥΤΣΑ ΠΟΥ θα φας απο αυστραλοσουηδούς.![]()
σε έχει βαρέσει ηδεχομαι πμ. ελπιζω να εχετε προσιτες τιμες. πανω απο πεντε χιλιαδες δραχμες θα ειναι πλεονεξια
Ο κουμουνισμος ειναι μια αρρωστια που για να την ξεφορτωθεις πρεπει να την υποστεις ολοκληρη μεχρι το τελος. Μακαρι να βγει ο τσιπρας πρωθυπουργος με 50%.
Εγω του χρονου την κανω για αυστραλια.η και σουηδια. σε 5-6 χρονια θα ερχομαι να γαμαω τις γυναικες και τις κορες σας που θα μου τις φερνετε εσεις οι ιδιοι. Να γαμιουνται με οποιον ερχεται για να εχετε να τρωτε. :-* :-* :-*
Ο κουμουνισμος ειναι μια αρρωστια που για να την ξεφορτωθεις πρεπει να την υποστεις ολοκληρη μεχρι το τελος. Μακαρι να βγει ο τσιπρας πρωθυπουργος με 50%.
σε έχει βαρέσει ηστο κεφάλι ακόμα δεν έφυγες
εκεί που θα πας οι τιμές δε θα είναι προσιτές θα σε
και μάλιστα τσάμπα..αλλα ίσως και να σου αρέσει
![]()
κάτσε στη σκιά μη σε κάψει ο ήλιος, μπούκωσε και κάνα χάπι να συνέλθεις φλώρε
γκιουλέ γκιουλέ μπουνταλά