Γεροντας Πιθηκισιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
μονο στο ellada γινονται αυτα
αυτο που εγραψα πιο πανω τυπε μου. καταλογιζουν στον συριζα το τιποτα και τα σπουδαια του ατοπηματα περνουν χωρις σχολιασμο.
μονο στο ellada γινονται αυτα
αυτο που εγραψα πιο πανω τυπε μου. καταλογιζουν στον συριζα το τιποτα και τα σπουδαια του ατοπηματα περνουν χωρις σχολιασμο.
ειδες κατι παρατυπο?
ειδες κατι παρατυπο?
θεωρεις δικαιωση οταν συμφωνει μαζι σου ο πολιτικος σου αντιπαλος; που το εχεις δει αυτο;
αν επιτρεπεται, καταλογιζουν στον συριζα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...
μπα τιποτα
[size=20pt]η καταγγελεια πηγε στο αρχειο λογο μη αρσης ασυλιας[/size] οπως αναφερει το δικογραφο.......ψιλα γραμματακια για τον αλεξη
την δηλωση ολοκληρη του παπανδρεου την εχεις δει σχετικα με το «λεφτα υπαρχουν» η το παπαγαλιζειν εστι φιλοσοφειν;
μήπως ξέρουμε γιατί δεν είχε καταβάλει τις εισφορές εξ αρχής? π.χ. δεν έφταναν τα λεφτά, το ξέχασε κλπ. ?
εχει καποια σημασια αυτο?
εκτος από το κομπλεξ καποιων κομπλεξικων?
Η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο και τον περασμένο Μάρτιο το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε απαράδεκτη τη δίωξη σε βάρος του κ. Τσίπρα, καθώς δεν είχε αρθεί προηγουμένως η ασυλία του.
αρα μεχρι το περασμενο μαρτιο του 13 δεν ειχαν πληρωθει
δηλαδη γιαπανω απο χρονο
το οτι μετα πληρωθηκαν δεν εχει σημασια γιατι λογω δημοσιοτητας αναγκαστηκε να πληρωσει
οποτε μπορει να ειναι νομοτυπο δεν ειναι ηθικο
ενταξει πιπικο ;
συνεβη κατι διαφορετικο απ οτι με οποιονδηποτε στην ιδια θεση?
αληθεια εκεινο το 1 εκ μαρκα που χασε ο Τσουκατος βρεθηκε?
δεν ξέρω, έχει?
ένα αριστερό κόμμα που τσάκωσε 14 μύρια από κρατικές επιχορηγήσεις δεν κατέβαλε 60 χιλιαρικάκια για τις εισφορές των υπαλλήλων του στα ελλειμματικά ταμεία, ψιλομαλακία ρε
αρχίσαμε τους συμψηφισμούς![]()
![]()
![]()
οπως ειδες οι εισφορες ειναι του 2011. τοτε ο συριζα ηταν φτωχο κομμα.
αρα χοντρομαλακια ειπες...
αλλα το κομπλεξ δεν κρυβεται.
ο τσουκατος πιπικο διαγραφτηκε απο το κομμα και παει στην δικαιοσυνη
α ναι όντως έχεις δίκιο
4 μύρια έπαιρνε τότε, καταραμένη φτώχεια, πού να περισσέψουν για τις εισφορές![]()
η αριστερά του κώλου μας δείχνει τις προτεραιότητες που έχει