stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δεν μας ειπες παπαζολακο..
θα καταργησει ο τζιμπρας της απελασεις οταν βγει κυβερνηση?
δεν μας ειπες παπαζολακο..
χαθηκαμε ετσι και πεσουμε στη δραχμη θα αγορασω καμια 100 γαλατα αυριο θα πεσει πολυ πεινα.
Με εξαίρεση την δικιά σου που έτσι όπως γράφεις τα ελληνικά δεν νοείται να υπολογίζεσαι ούτε για έλληνας ούτε για ελληνοποιημένος.δεν μας ειπες παπαζολακο..
θα καταργησει ο τζιμπρας της απελασεις οταν βγει κυβερνηση?![]()
χαθηκαμε ετσι και βγει ο τσιπρας θα πεσουμε στη δραχμη .![]()
![]()
φιλος δικος μου?μαλλον λαθος κανεις !εγω ουτε ακουμπησα το ψηφοδελτιο του στο παραβανο φιλος σου το παει εκει
εξω εβρεοι μεσα δραχμουλες
μια χαρα ολο κομπλε.
τσ τσ τσ τι κακουληςΜε εξαίρεση την δικιά σου που έτσι όπως γράφεις τα ελληνικά δεν νοείται να υπολογίζεσαι ούτε για έλληνας ούτε για ελληνοποιημένος.![]()
ρε μην λετε βλακειες εαν πεσουμε στη δραχμη τα επιτοκια θα ανεβουν 40 τις εκατο και ολα θα ναι πανακριβα .κοινως καηκαμε .Το κακό δεν είναι τόσο η δραχμούλα - τα ζόρια είναι δεδομένα ούτως ή άλλως.
Το κακό είναι ότι το κόμμα του 4% έγινε 20% όχι γιατί είπε κάτι καινούργιο αλλά
προσέλκυσε ΠΕΛΑΤΕΣ τους παλιούς γνωστούς πελάτες του κρατισμού και αραλικιού που τόσα χρόνια τώρα μας φέρανε εκεί που είμαστε.
Με την δραχμούλα θα μπορεί να τυπώνει και να τυπώνει λεφτάκια να ταίζει το ευρουλάκι του την σπάει γιατί δεν μας το δίνουν να το κάνουμε χαρτοπόλεμο οπως τοσα χρόνια.
Ετσι δεν χρειάζεται να ξοδευουμε όσα βγαζουμε γιατί αν ξεμενουμε - δεν υπαρχει μαλακας στον πλανητη να μας ξαναδανίσει - θα βάζει μπροστα τον Χολαργο και δωστου χαρτακια, που σε λίγα χρόνια θα τα κρεμαμε με τσιγκελακι στο wc οπως κατι μεταπολεμικές γιαγιαδες ( οι μεγαλυτεροι θα το προλαβατε)
φιλος δικος μου?μαλλον λαθος κανεις !εγω ουτε ακουμπησα το ψηφοδελτιο του στο παραβαν![]()
![]()
ναι ρε συ κρυση αυγκη και σταυρωσα ενα σταυρο γιατι ηταν μονοεδρικηΚ ποιο ακουμπησες?? Χρυση Αυγκη??![]()
![]()
αμα σου καθοταν δε τι πιδουσεσ....Δεβόρα εσύ;
ναι ρε συ κρυση αυγκη και σταυρωσα ενα σταυρο γιατι ηταν μονοεδρικη![]()
Κύριο Ντιμούτρι ντεν είναι εντό.αμα σου καθοταν δε τι πιδουσεσ....
ισε ιμιθεοσ προσκινο το ποσο τιτανασ ισε
εγηω ψηφισα σε τμημα ετεροδημοτων ιονιων νησων.και ειμαι πολυ περηφανη γι αυτο.μονο με τη χρυση αυγη θα παμε μπροστα αν και σκεφτομαι να ψηφισω σαμμαρα τωρα γιατι φοβαμαι μην παει μπροστα ο τσιπρας.Κ εγω κρυση αυγκη ακουμπησα! Ιωάννης Λαγος!!![]()
![]()
![]()
![]()
Κύριο Ντιμούτρι ντεν είναι εντό.
ισε τον επικον σιρονΚύριο Ντιμούτρι ντεν είναι εντό.
το ποσταρα και στο θρεντ των εκλογων στο ποσταρω και εδω...Γαμεί και δέρνει ο ΣυΡιζΑ και ο Τσίπρας.. Να το έχετε υπόψη όσοι είσαστε δεξιοί και δεν ψηφίζεται ΝΔ
"Άλλη μία δημοσκόπηση φέρνει το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με ποσοστό 20,3%. Από την έρευνα της VPRC, που διενεργήθηκε από τις 10-14 Μαΐου, προκύπτει επίσης ότι ο δικομματισμός υποχωρεί σημαντικά, με τη ΝΔ να πέφτει στο 14,2% και το ΠΑΣΟΚ στο 10,9%."
εγηω ψηφισα σε τμημα ετεροδημοτων ιονιων νησων.και ειμαι πολυ περηφανη γι αυτο.μονο με τη χρυση αυγη θα παμε μπροστα αν και σκεφτομαι να ψηφισω σαμμαρα τωρα γιατι φοβαμαι μην παει μπροστα ο τσιπρας.![]()
εαν βγει ο τσιπρας και σχηματισει κυβερνηση η αριστερα την βαψαμε!πιστευω πρεπει να ψηφισουμε οτι πιστευει ο καθενας σαν καλυτερο.οτι τον αντιπροσωπευειΟχι μωρέ με τον Εβραίο τον Τόνι Σαμάριαν, μη χαλιέσαι, δε βγαίνει ο τσι γκεβάρα αλλα και να βγει θα του τη χαλάσουμε απο μέσα, ουτε ενα νόμο δε θα πέράσει ο τσύριζα με εμας αντιπολίτευση. Πούστηδες και παλληκάρια θα γίνουμε μαλιά κουβάρια!