Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
ετοιμασε το κελλι σου στον κορυδαλλο με τους ομοιους σου συντροφους...τζοχατζοπουλο,παπακωνσταντινου,παπαντωνιου,σταυρουλα,καρχιμακη,αρπαχτα,μαντελη,αλλα και κατωτερα σκυλια απο το σκυλολοι σας...συνδικα-ληστο-πατερες,που βρηκαν καταφυγιο στον Alexis,μητροπουλος,φωτοπουλος και σια..η συμμορια σας ειναι γεματη απο τετοιους....

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
:2funny: 5% και παει ποιο κατω η εγκληματικη οργανωση! σε λιγο ουτε στην βουλη.πασοκια  :2funny:
5%???ουτε στα πιο τρελλα τους ονειρα!!!αν ειχαν πανω απο 3 παρτυ θα κανανε οι νεροκουβαλητες του αοματου...
θα ενωσουν και τα υπολοιπα 3 του κουρελή φωτη μπας και μπουν βουλη, μην χασουν την κουταλα της κρατικης χρηματοδοτησης!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ετοιμασε το κελλι μου στον κορυδαλλο με τους ομοιους μου

mixaloliakos-filaki.jpg

συ ειπας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
δεν βλεπω κανενα λογο να επιχειρηματισω σοβαρα με υποστηρικτες εγκληματικης οργανωσης
επιχειρηματισω αντι επιχειρηματολογω...
λογικο ειναι, εχει συνηθισει απο το ''χρηματισω'',που χρησιμοποιουν τα αδερφια του σκυλια,στο σκυλοσπιτο..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
τελευταιο μηνυμα στα σαπροφυτα

:badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
να και ο δελαπατριδης των 1:08

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
74
Πόντοι
16
Πρόταση δυσπιστίας απο τον ΣΥΡΙΖΑ σε βαρος της κυβερνησης στη Βουλη.

Μιλαμε για ανελπιστο δώρο απο την αντιπολιτευση.

Eτσι είναι τα φιλαράκια.Αλληλλέγγυα στίς δύσκολες στιγμές.  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αααα ρε χαρούλες ο πάπιας... ο αγώνας τωρα δικαιωνεται....

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Παράνομος ο αποκλεισμός των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα

Παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έκρινε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι συνιστά στην Ελλάδα ο αποκλεισμός των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης.

Η απόφαση που εξέδωσε την Πέμπτη στην έδρα του στο Στρασβούργο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αφορά στον νόμο 3719/2008 με τον οποίο εισαγόταν στη χώρα μας ο θεσμός του «συμφώνου συμβίωσης» με τον οποίο ζευγάρια μπορούν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με πιο ευέλικτο τρόπο απ' ότι η τέλεση γάμου. Στον νόμο όμως δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη για τα ομόφυλα ζευγάρια - αντιθέτως ο νόμος μιλά ρητώς για ζευγάρια αντίθετου φύλου, κάτι που από την πρώτη στιγμή στηλίτευσαν οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στη χώρα μας.

Αυτός ο αποκλεισμός συνιστά παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και συγκεκριμένα του άρθρου 14 (Απαγόρευση Διακρίσεων) και του άρθρου 8 (Δικαίωμα στον Σεβασμό της Ιδιωτικής και Οικογενειακής ζωής).

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
αααα ρε χαρούλες ο πάπιας... ο αγώνας τωρα δικαιωνεται....

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: Παράνομος ο αποκλεισμός των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα

Παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έκρινε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι συνιστά στην Ελλάδα ο αποκλεισμός των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης.

Η απόφαση που εξέδωσε την Πέμπτη στην έδρα του στο Στρασβούργο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αφορά στον νόμο 3719/2008 με τον οποίο εισαγόταν στη χώρα μας ο θεσμός του «συμφώνου συμβίωσης» με τον οποίο ζευγάρια μπορούν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με πιο ευέλικτο τρόπο απ' ότι η τέλεση γάμου. Στον νόμο όμως δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη για τα ομόφυλα ζευγάρια - αντιθέτως ο νόμος μιλά ρητώς για ζευγάρια αντίθετου φύλου, κάτι που από την πρώτη στιγμή στηλίτευσαν οργανώσεις υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στη χώρα μας.

Αυτός ο αποκλεισμός συνιστά παραβίαση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και συγκεκριμένα του άρθρου 14 (Απαγόρευση Διακρίσεων) και του άρθρου 8 (Δικαίωμα στον Σεβασμό της Ιδιωτικής και Οικογενειακής ζωής).

Ε, σωστή είναι η άποψη του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ρε αρχηγέ!
Τα ετερόφυλα ζευγάρια είχαν ήδη κι άλλες επιλογές έτσι κι αλλιώς. Θρησκευτικό και πολιτικό γάμο.
Το σύμφωνο συμβίωσης είναι μια ακόμα εναλλακτική λύση.

Τα ομόφυλα δεν είχαν την δυνατότητα του γάμου (ορθώς κατά την άποψή μου), αλλά κάποια νομική φόρμουλα χρειαζόταν κι αυτοί για την συμβίωσή τους. Θα έλεγα πως κατ' αξοχήν δικές τους ανάγκες θα κάλυπτε αυτός ο νόμος και ανοήτως δεν τους συμπεριέλαβε.
Δεν "κοστίζει" και τίποτα! Τζάμπα είναι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ε, σωστή είναι η άποψη του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ρε αρχηγέ!
Τα ετερόφυλα ζευγάρια είχαν ήδη κι άλλες επιλογές έτσι κι αλλιώς. Θρησκευτικό και πολιτικό γάμο.
Το σύμφωνο συμβίωσης είναι μια ακόμα εναλλακτική λύση.

Τα ομόφυλα δεν είχαν την δυνατότητα του γάμου (ορθώς κατά την άποψή μου), αλλά κάποια νομική φόρμουλα χρειαζόταν κι αυτοί για την συμβίωσή τους. Θα έλεγα πως κατ' αξοχήν δικές τους ανάγκες θα κάλυπτε αυτός ο νόμος και ανοήτως δεν τους συμπεριέλαβε.
Δεν "κοστίζει" και τίποτα! Τζάμπα είναι...

ειπα εγω οτι η αποφαση ειναι λαθος ??

εντιτ... τωρα το τζαμπα το συζηταμε.. κατι προστατευομενα μελη που εχουν περιθαλψη (χωρις να εργαζονται) κατι συνταξεις χηρειας κατι μειωμενοι φοροι κληρονομίας κλπ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
ειπα εγω οτι η αποφαση ειναι λαθος ??

Α, τότε συμφωνούμε!

Ότι δίνει λύσεις στα προβλήματα κάποιου και δεν βλάπτει την δική μου την τσέπη, εγώ το υποστηρίζω.
Δεν χρειάζεται να δίνει λύσεις σε δικό μου πρόβλημα, ντε και καλά.

Υ.Γ. Συπληρώνω κι εγώ λοιπόν.
Από αυτά που ανέφερες ιδιέταιρη σημασία οφείλει να δοθεί στο ζήτημα "σύνταξη μετά τον θάνατο του συζύγου-συντρόφου", αλλά σε ΟΛΑ τα ζευγάρια, όχι μόνο στα ομόφυλα!

Δηλαδή δεν λέει ο γέρος στρατηγός να αφήνει την σύνταξή του ούτε στον 25χρονο γκόμενο, ούτε όμως στην 25χρονη γκόμενα, συνήθως δε και αλλοδαπή!

Τα άλλα δεν έχουν σοβαρό κόστος και σε κάθε περίπτωση όλοι αξίζουν ίση μεταχείρηση!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Α, τότε συμφωνούμε!

Ότι δίνει λύσεις στα προβλήματα κάποιου και δεν βλάπτει την δική μου την τσέπη, εγώ το υποστηρίζω.
Δεν χρειάζεται να δίνει λύσεις σε δικό μου πρόβλημα, ντε και καλά...

αυτο όπως προειπα το συζηταμε

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Χάλασε και το ΕΔΔΑ !
Μπερδεύει τις έννοιες .Ο γάμος είναι μία σύμβαση ενός   άντρα και μίας γυναίκας ,που την υποστηρίζει η κοινωνία ,για την προστασία της εγκύου γυναίκας ,της μητρότητας και των παιδιών.
Το σύμφωνο συμβίωσης είναι μία σύμβαση απλούστερη σαν διαδικασία από το γάμο  και λιγότερο δεσμευτική και που αφορά  ένα   άντρα και μίας γυναίκα, που θεσμοθέτησε το Κράτος
για την προστασία της εγκύου γυναίκας ,της μητρότητας και των παιδιών.
Τι δουλειά έχουν οι ομοφυλόφιλοι με αυτούς τουε θεσμούς ;
Αν θέλουν να κπανουν αλλαξοκωλιές, χρειάζεται ...επισημοποίηση;
Δεν γενιούνται κωλόπαιδα με ...πρωκτικό σεξ !  :2funny: :2funny:

Τι " παραβίαση της ισότητας " συμβαίνει ; Είναι ίσες οι καταστάσεις ;
Είναι σαν να υποστηρίζεται ότι το επίδομα αναπηρίας πρέπει να δίδεται
για λόγους ισότητας και ...στους μη ανάπηρους !  :huh:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Α, τότε συμφωνούμε!

Δεν χρειάζεται να δίνει λύσεις σε δικό μου πρόβλημα, ντε και καλά...

Πως δεν τη βλάπτει !
Με το σύμφωνο θα έχουν φορολογικές απαλλαγές και σύνταξη κτλ

Το σύμφωνο συμβίωσης προστατεύει ,όπως ο γάμος ,την έγκυο γυναίκα ,την μητρότητα
και τα παιδιά .Όχι...τις αλλαξοκωλιές !  :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
Ρε παιχταράδες συμπλήρωσα το ποστ μου.
Κατά τα λοιπά δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην έχει φορολογική ελάφρυνση στην κληρονομιά κάποιος που θα συζήσει με κάποιον άλλον μια ζωή και πιθανώς να τον περιθάλψει και στην αρρώστια του και να έχουν τα ανήψια του ας πούμε που ίσως δεν τον συνάντησαν ποτέ.
Άσε που δεν έχει καν δικαίωμα κληρονομιάς σήμερα, εκτός περιπτώσεως διαθήκης κι αυτό αν δεν προσλβηθεί από τους συγγενείς...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Α, τότε συμφωνούμε!

Δεν χρειάζεται να δίνει λύσεις σε δικό μου πρόβλημα, ντε και καλά.

Υ.Γ. Συπληρώνω κι εγώ λοιπόν.
Από αυτά που ανέφερες ιδιέταιρη σημασία οφείλει να δοθεί στο ζήτημα "σύνταξη μετά τον θάνατο του συζύγου-συντρόφου", αλλά σε ΟΛΑ τα ζευγάρια, όχι μόνο στα ομόφυλα!

Δηλαδή δεν λέει ο γέρος στρατηγός να αφήνει την σύνταξή του ούτε στον 25χρονο γκόμενο, ούτε όμως στην 25χρονη γκόμενα, συνήθως δε και αλλοδαπή!

Τα άλλα δεν έχουν σοβαρό κόστος και σε κάθε περίπτωση όλοι αξίζουν ίση μεταχείρηση!

ο γερο στρατηγος συνηθως δεν αφηνει την συνταξη στην 25αρα ρωσιδα γιατι απαιτουνται πεντε χρόνια γαμου και συνηθως δεν αντεχει..

παντως ο παπιας θα εχει στησει χορο σημερα  ;)

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.525
Πόντοι
2.886
Ρε παιχταράδες συμπλήρωσα το ποστ μου.

Έγραψες για την σύνταξη των γέρων που παντρεύονται νέες .
Πολύ σωστα !
Μια 25 χρονη αλλοδαπή παντρεύεται ένα γέρο και παίρνει μετά από λίγο καιρό
σύνταξη ,αφού ο παππούς τα κακαρώνει .
Αυτό έχει ΗΔΗ τροποποιηθεί και χρειάζεται να έχει διαρκέσει ο γάμος
περισσότερο από 5 χρόνια .
Θέλει και άλλη τροποποίηση ,κατά τη γνώμη πολλών .
Να μην επιτρέπεται ο γάμος σε άτομα μη αναπαραγωγικής ηλικίας .
Το σωστό είναι να παντρεύονται ζευγάρια ,μόνο αν μπορούν να κάνουν παιδιά .
Για τα παιδιά πληρώνει η κοινωνία .
Για το γαμήσι μονογαμικών ατόμων που δεν τεκνοποιούν
δεν μας αφορά ,για να το πληρώνουμε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.799
Πόντοι
1.206
ο γερο στρατηγος συνηθως δεν αφηνει την συνταξη στην 25αρα ρωσιδα γιατι απαιτουνται πεντε χρόνια γαμου και συνηθως δεν αντεχει..

παντως ο παπιας θα εχει στησει χορο σημερα  ;)

Τότε καλώς! Πέντε θα χρειάζονται και για τον gay γέρο στρατηγό για να τ' αφήσει στο τεκνό του.
Κάτι είναι κι αυτό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom