Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν είμαι ούτε ήμουνα ποτέ διευθυντής προσωπικούΠου εισαι ρε διευθυντη προσωπικου? τι νεα απο την αλλοδαπη?
δεν είμαι ούτε ήμουνα ποτέ διευθυντής προσωπικούΠου εισαι ρε διευθυντη προσωπικου? τι νεα απο την αλλοδαπη?
1 δις .....δεν το άκουσες;
εγώ πάντως που ρώτησα το γεν. διευθηντή του λογιστηριου του Γιαννακοπουλου αν αληθεύει...το ήξερε (του Τράκη, που βγάζει τις αθλητικές) και μου είπε αλήθευε.
Νομίζω πριν 2 εβδομάδες
ναι, και καπάκι βγήκανε οι κάτοχοι φωτοβολταϊκών και ζητήσανε σβήσιμο χρεών και αυτοίόχι... ή να το άκουσα με διαφορετικό περιτύλιγμα... έλειψα και εγώ και ίσως να έχασα επεισόδια ...
αστονε ρε συ...
γιατί νομίζεις πως διαβάζει τι γράφει ο ίδιος;
τρομερό παπαγαλάκι
εδώ έβαλε λινκ από ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ κειμενο.
λες και το είχε διαβάσει ο ίδιος....χαχαχαχαχαχαχααχα
ρε μαλάκα....μιλάμε δεν αλλάζουνε με τίποτα...απλά αλλάζουνε σκουφάκι όλοι τους....
αυτός να ξέρεις...παλιά ΠΑΣΟΚ ψήφιζε...[size=16pt]στάνταρ[/size]
έλα... πες μου τώρα πως ξέρεις γερμανικά να γελάσουμεπιο σίγουρος πεθαίνεις...
δεν είμαι ούτε ήμουνα ποτέ διευθυντής προσωπικού
Σε πειραζω φιλε μου
Ο πάκης που του γρασάριζε τη ροδέλα έπεισε τη διακορευμένη πάπια να γίνει ΣΥΡΙΖούλα.
εν τω μεταξύ....ίσως και να μην τοάκουσα πουθενά λόγω του οτι λείπω διαρκώς εξωτερικό...αλλά δεν είδα κανέναν αριστερό να βάζει καμιά φωνή που σβήσανε χρέη στα κανάλια...
κάνω λάθος; είπε κανείς τίποτα και δεν το άκουσα;
οι σφυριζαιοι παντως καθε μερα στα καναλια ξημεροβραδιαζονται
και αφού ειναι ετσι...γιατι πηγαίνουνε εκεί; γιατι όταν πηγαίνουνε δεν τους το τρίβουνε στα μούτρα;10/10/13 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Δώρο στους καναλάρχες οι άδειες
«Είχε προηγηθεί βέβαια το άλλο δωράκι από την κυβέρνηση προς τα ιδιωτικά ΜΜΕ, το κλείσιμο της ΕΡΤ, ώστε να μπορούν να μονοπωλήσουν το νέο ψηφιακό περιβάλλον», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.
«Η ανάγκη να καθαρίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και να μπουν νέοι κανόνες, αποτελεί προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση, που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «η διαπλοκή στη χώρα μας καλά κρατεί, καθώς με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από 23 χρόνια λειτουργίας των τηλεοπτικών σταθμών με προσωρινές άδειες που είχαν κριθεί παράνομες από το ΣτΕ, η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κάνει το μεγαλύτερο δώρο στους καναλάρχες, αφού νομιμοποιεί αυθαίρετα τις άδειες, δίνοντας τους τη δυνατότητα να περάσουν στην ψηφιακή εποχή ανέξοδα και παράνομα».
Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «είχε προηγηθεί βέβαια το άλλο δωράκι από την κυβέρνηση προς τα ιδιωτικά ΜΜΕ, το κλείσιμο της ΕΡΤ, ώστε να μπορούν να μονοπωλήσουν το νέο ψηφιακό περιβάλλον, μέσω της DIGEA, οι ιδιοκτήτες της οποίας είναι οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών καναλιών».
Μέσα σε όλα αυτά, υπογραμμίζει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση χαρίζει τα χρέη των καναλιών που δεν έχουν πληρώσει ούτε ένα ευρώ όλα αυτά τα χρόνια για την κατοχή των συχνοτήτων, νομιμοποιώντας την εισφοροδιαφυγή. Την ίδια στιγμή, συνεχίζει η ανακοίνωση, τηλεοπτικά κανάλια ενισχύονται με θαλασσοδάνεια που τους παρέχουν τραπεζίτες, οι οποίοι εξακολουθούν να κατέχουν τον έλεγχο των τραπεζών, όταν αυτές έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με λεφτά των φορολογουμένων, που νιώθουν στο πετσί τους τη σκληρή μνημονιακή πολιτική και όταν μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη βάζουν λουκέτο γιατί δεν μπορούν να δανειστούν ούτε ένα ευρώ.
efsyn.gr
Δε νομιζω οτι το πιστευεις κι αυτο φαινεται απο τις ρηχες σου τοποθετησεις που ακολουθησαν.μια χαρά τα λέει ο Μανώλης και τα χει 400.
οι σφυριζαιοι παντως καθε μερα στα καναλια ξημεροβραδιαζονται
Δε νομιζω οτι το πιστευεις κι αυτο φαινεται απο τις ρηχες σου τοποθετησεις που ακολουθησαν.
Συνεχιζοντας ειδα βραδυνες ειδησεις μετα απο καμποσες μερες. Ευχαριστηθηκα που ο Αλεξης ταχωσε χοντρα στο Βενιζελο για τα υποβρυχια.