Γιγαντα Πάπιε, τάπωσε έναν ακροδεξιό για πρωινό....
Αν αυτός δεν είναι ακροδεξιός, τι είναι, σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ; Οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί είναι ξεπατικωμένοι από εγχειρίδιο Εθνικής Ηθικής Διαφώτισης του Γενικού Επιτελείου Στρατού της μετεμφυλιακής περιόδου. Ας τον χαίρεστε τον νέο Γεωργαλά!
Είδατε με τι βεβαιότητα υποστηρίζει ότι αυτοί που αγανάκτησαν με τη συμπαράστασή του στη διώκτρια των μεταναστών και στην υβρίστρια του νεκρού "τζαμπατζή", και σιχάθηκαν τις αλλεπάλληλες χυδαιολογίες του, αποτελούν "ασήμαντη αν και θορυβώδη μειοψηφία";
Ε, βέβαια! Αφού η πλειοψηφία τον ανέχεται και μάλιστα τον στέλνει να την εκπροσωπήσει και στο εξωτερικό.
Για όσους δε ξέρουν από Ιστορία, οι όροι "σταλινοπαράφρονες" και "ασήμαντη αν και θορυβώδης μειοψηφία φανατικών ηλιθίων" προέρχονται ακριβώς και επί λέξει από το εμφυλιοπολεμικό και μετεμφυλιακό αντικομμουνιστικό ιδεολογικό οπλοστάσιο. Είναι ολοφάνερο πως διατηρεί σχετική βιβλιοθήκη και τη συμβουλεύεται συχνά.
Κάθε άλλη αναφορά στο φασιστοειδές περιττεύει. Να τον χαίρεστε και πάλι! Αφού δεν ιδρώνει τ' αυτί σας, με γεια σας, με χαρά σας!
Petros Tatsopoulos Δεν με ενοχλεί που οι λαϊκιστές σταλινοπαράφρονες ζητούν λυσσασμένα εδώ και καιρό τη διαγραφή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν δεν πίστευα πως είναι μια ασήμαντη αν και θορυβώδης μειοψηφία φανατικών ηλίθιων, τόσο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και -κυρίως- μέσα στην ελληνική κοινωνία, θα είχα φύγει μόνος μου προ πολλού. Τα σέβη μου.