tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Πάπιε μη μιλάς ετσι για τους πασόκους, σκέψου πόσους εχετε τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ ....
ειδικά από παλαιοπασόκους βρίθει ο ΣΥΡΙΖΑ...
δε λογόκρινα τίποτε.
το λινκ του ντουνταρα άνοιξα...
και για να μη ξεχνιόμαστε:
σάλτα και πηδήξου, ξεφτίλα!
και σεις μην μιλατε ετσι για την ΧΑ σκεψου ποσους στειλατε
Αποκοψες την προτελευταια παραγραφο την οποια ποσταρε ο tramountana. Χωρις να θελω να φανω 'κακος' απεναντι σου ΠΠ, δε χρειαζοταν να ποσταρεις ενα μακρυναρι ολακερο, οποιος ενδιαφερεται κλικαρει, διαβαζει το αρθρο και σχολιαζει.δε λογόκρινα τίποτε.
το λινκ του ντουνταρα άνοιξα...
Επετρεψε μου να ειμαι επιφυλακτικος. Βεβαια (το εγραψα και παραπανω) μετα το σοκ των περυσινων εκλογων οπου ο ΣΥΡΙΖΑ ηλθε δευτερο κομμα, ο Τσιπρας εχει δειξει καποια θετικα δειγματα ως προς τη συμπεριφορα.Δεν τα'μαθες τα νέα ότι ο Alexis αποκήρυξε τον πατερούλη και σε λίγο θα σας ζητήσει να φορέσετε όλοι ζιβάγκο;
Αποκοψες την προτελευταια παραγραφο την οποια ποσταρε ο tramountana. Χωρις να θελω να φανω 'κακος' απεναντι σου ΠΠ, δε χρειαζοταν να ποσταρεις ενα μακρυναρι ολακερο, οποιος ενδιαφερεται κλικαρει, διαβαζει το αρθρο και σχολιαζει.
Μην απαντας alex, μονο για off topic κανει ο τυπος.
Ο ΠΠ δεν απαντησε. Τεσπα για να μην ειμαι ισοπεδωτικος αν ειναι να μπει Προεδρος ο Προεδρας μεσα. Πιστευω οτι εκει θα αλλαξει ακομη μυαλα προς το καλυτερο, γιατι η πολιτικη δεν εχει να κανει με καταληψεις Λυκειου.
Ακομη και την Παπαρηγα να εστελναν στην Κομισιον θετικη αποψη θα ειχα.
www.newsblog.gr/index.php/2013/10/16/70883/]Στοχευουν Διαμαντοπουλο[/url]
και η κυβέρνηση σαμαζέλου επίσης...
Μην κρινεις για να μην κρινεσαι. Στην τελικη οφελος δεν εχεις ουτε εσυ, ουτε κανενας. Δε λεω οτι δεν παρεκτρεπομαι ποτε, ομως προσπαθω.ο τραβατρόμπας είναι πασίγνωστος κομπλεξικός και χολερικός...
Οντως απο το Νewsblog ηταν ο συνδεσμος και φυσικα το κειμενο που πηραν προερχεται απο το Defencenet.διότι δεν πόσταρες defence αλλά NewsBlog
Thank you, ειμαι ενα καλουτσικο φασιστακι?εσύ μέχρι στιγμης δεν του μοιάζεις αν και ακροδεξιός...
Sorry εχεις δικιο.περιμένω συγνώμες...
Μην κρινεις για να μην κρινεσαι. Στην τελικη οφελος δεν εχεις ουτε εσυ, ουτε κανενας. Δε λεω οτι δεν παρεκτρεπομαι ποτε, ομως προσπαθω.
Συν τοις αλλοις με το να τσακωνομαι δημιουργω πονοκεφαλους στη Διαχειρηση. Καθε αλλο που εχουν ορεξη να ασχολουνται με τις @@ριες ολων μας.
Οντως απο το Νewsblog ηταν ο συνδεσμος και φυσικα το κειμενο που πηραν προερχεται απο το Defencenet.
Thank you, ειμαι ενα καλουτσικο φασιστακι?
Sorry εχεις δικιο.
Αλλα σερφαρω με κινητο οποτε ειναι λιγο πικρα. Γιαυτο οπως εχεις προσεξει 'γκρινιαζω' με τα ανουσια - ψυλλου πηδημα quotes ειτε στην παραθεση μακροσκελων ειδησεων ενω δινεται link.
Δικο μου το λαθος, το κινητο δεν ειναι για περισσοτερα του ενος tab ταυτοχρονα, ψιλοσερνεται
Τελος παντων επι της ουσιας του θεματος (γιατι η Ν.Δ. βαζει καθυστερημενα βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ στοχαστρο), εχεις να εκφρασεις κατι?
τα κόμματα της συγκυβένησης δεν το παίζουν ότι προέκυψαν από παρθενογέννεση... σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως βεβαίως...
Το πρόβλημα του Σύριζα είναι ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός των unforced errors, που λένε και στο tennis.
Αν έχεις διπλάσια από τον αντίπαλό σου δεν κερδίζεις το ματς με τίποτα.
Διότι βέβαια για winners ας μην μιλήσουμε από καμία πλευρά...
και τι θες να πεις με αυτο ρε τυπε; πως εκανε σφαλματα λογω απειριας;ο συριζα μπηκε στα ίσα στη διεκδίκηση της κυβερνητικης εξουσίας από το 3%.
η νδπασοκ αε είναι εξουσία 40 χρόνια...