Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
διότι και οι δύο είναι πληρωτέες τη εμφανίσει (όπως λεγανε οι δραχμούλες επάνω)

332940-%CF%80%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BF.jpg

και για να μην πληρωθεί ενα χαρτονόμισμα (πχ του πεντοχίλιαρου) δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος εκτός από το να είναι πλαστό...

αντίστοιχα η "πλαστότητα" της ακάλυπτης επιταγής έγκειται στο ότι αυτή δεν μπορεί να πληρωθεί λόγω ελλειψης πόρων δηλαδή η υπόσχεσις "Πληρωτέα με την εμφάνιση" είναι ψευδής...

ρε φιλαρακι, θες να πουμε πως η ακαλυπτη επιταγη ισουται με πλαστο χρημα για να μην σου χαλασουμε την καρδια;
ας το πουμε.
αυτο ομως δεν σημαινει πως ειναι ετσι, αλλα ειπαμε οτι θελει ο πελατης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ρε φιλαρακι, θες να πουμε πως η ακαλυπτη επιταγη ισουται με πλαστο χρημα για να μην σου χαλασουμε την καρδια;
ας το πουμε.
αυτο ομως δεν σημαινει πως ειναι ετσι, αλλα ειπαμε οτι θελει ο πελατης.

ερωτηξις προς επαίοντες...

μου δίνουν μια επιταγή πχ 1000 ευρώ μεταχρονολογημένη για την 30/11/2013... μπορώ σημερα να πάω στην τράπεζα και να απαιτήσω την πλήρωμή της και αν δεν έχει υπόλοιπο ο λογαριασμός την σφράγιση της ???

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μωρή ροζ σαχλαμπούχλα, πάλι εδώ είσαι; Άντε να διαβάσεις μπας και περάσεις κάνα μάθημα και χαρεί λίγο ο κακομοίρης ο πατέρας σου.  :2funny:

τα περασα πριν απο καμια τριανταρια χρονια τα μαθηματα μου φιλε μου. μαλλον με μπερδεψες με καποιον αλλον.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

μου δίνουν μια επιταγή πχ 1000 ευρώ μεταχρονολογημένη για την 30/11/2013... μπορώ σημερα να πάω στην τράπεζα και να απαιτήσω την πλήρωμή της και αν δεν έχει υπόλοιπο ο λογαριασμός την σφράγιση της ???
φυσικα και μπορεις και μαλιστα αυριο το πρωι. δεν χρειαζεται καν να περιμενεις την 30/11.
αυτο ομως δεν την κανει πλαστη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
φυσικα και μπορεις και μαλιστα αυριο το πρωι. δεν χρειαζεται καν να περιμενεις την 30/11.
αυτο ομως δεν την κανει πλαστη.

πλαστή δεν είναι η επιταγή (το σώμα δηλαδη το χαρτι)... πλαστό είναι το περιεχόμενο της δηλαδή η υπόσχεση πληρωμής του ποσού...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μωρή ροζ σαχλαμπούχλα, πάλι εδώ είσαι; Άντε να διαβάσεις μπας και περάσεις κάνα μάθημα και χαρεί λίγο ο κακομοίρης ο πατέρας σου.  :2funny:
τυπε ο κλωνος κατσικισιος ειναι τυπακλα και δεν ειναι ο παπαζολης.φιλελευθερο συντροφι ειναι και μαλλον τα λεει καλα κατα την γνωμη μου.δεν συμφωνω σε ολα οπως ειναι λογικο αλλα σε πολλα ναι.τωρα για την διαμαχη περι πλαστων ας βγαλει ακρη με τον τραμουντανα.αν βγαλει που δεν θα βγαλει... :grin: :grin:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
πλαστή δεν είναι η επιταγή... πλαστό είναι το περιεχόμενο της δηλαδή η υπόσχεση πληρωμής του ποσού...
επειδη επιμενεις σε κατι που ο ιδιος εχεις καταλαβει πως ειναι λαθος, αλλα προφανως ο εγωισμος σου δεν σε αφηνει να το παραδεχθεις, εγω δεν θα επιμεινω αλλο.
θελεις να ειναι η ακαλυπτη επιταγη πλαστο χρημα; με γεια σου με χαρα σου.
η πραγματικοτητα παντως ειναι πως η ακαλυπτη επιταγη ειναι αθετηση υποσχεσης πληρωμης. οχι πλαστο χρημα.
τοσο απλα.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
σωπάτε ρε που είναι "απάτη ολκής" η ακάλυπτη επιταγή...

ποινικοποίηση εμπορικής οφειλής είναι.

άντε, το παίζεις και γνώστης τρομάρα σου.

ΕΛΑ ΡΕ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ
μοιραζεις αυτογραφα δεν τρεχει τιποτα?
Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΣΙΡΙΖΕΟΥΣ
ουτε αναπνοη δεν παιρνει ετσι του εμαθαν του τρακαδωρου της πατρικης συνταξης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μωρή ροζ σαχλαμπούχλα, πάλι εδώ είσαι; Άντε να διαβάσεις μπας και περάσεις κάνα μάθημα και χαρεί λίγο ο κακομοίρης ο πατέρας σου.  :2funny:

δεν είναι ρε ο παπαζόλης αυτός ... ο παπαζόλης είναι ο Geo Dol...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εν κατακλείδι και για να μην το κουράζουμε το πράγμα η εν λόγω κυρία βολευτίνα είναι μια κοινή απατεώνισα η οποία πέρα από τις αστικές της ευθύνες έχει και ποινικές οι οποίες δεν σχετίζονται με την επιχειρηματική της δραστηριότητα (όπως αποφάσισε ο Αρειος Πάγος)...

να την χαίρεστε πιπίκο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν γνωρίζετε την μεταχρονολογημένη επιταγή κύριε?

μάλλον ζείτε σε πσράλληλο σύμπαν...

η μεταχρονολογημενη επιταγη ειναι ατυπη εμπορικη πρακτικη και δε λαμβανεται νομικα η αναγραφομενη ημερομηνια. που σημαινει οτι αν εσυ μου δωσεις σημερα επιταγη με ημερομηνια μαιο 2014 εγω μπορω να παω αυριο στη τραπεζα και να απαιτησω να πληρωθει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
διότι και οι δύο είναι πληρωτέες τη εμφανίσει (όπως λεγανε οι δραχμούλες επάνω)

σωστο. η επιταγη νομικα ειναι σα το χαρτονομισμα. υποχρεουται να πληρωθει ασχετα τι ημερομηνια γραφει πανω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
σωπάτε ρε που είναι "απάτη ολκής" η ακάλυπτη επιταγή...

ποινικοποίηση εμπορικής οφειλής είναι.

άντε, το παίζεις και γνώστης τρομάρα σου
Γιατί έγραψα εγώ ότι η ακάλυπτη επιταγή συνιστά απάτη; Έτερον εκατερον πιπουλη. Μόνος σου τα εμπλεξες. Μάλλον δεν παταγες στα Αξιόγραφα. Το ερώτημα όμως είναι γιατί η κυρά Κομπρεσα φεσωσε τόσο κόσμο; Συμβαδίζει η αριστερή ιδεολογία με την λαμογιά; Και η επαναστατρια θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της και για τις υπόλοιπες 5 ακάλυπτες επιταγές αν καταδικαστεί για την πρώτη;
Ο Σταθάκης γιατί υπέγραψε και μοίρασε μισό εκατομμύριο ευρώ πλαστές υπερωρίες; Ε πιπουλη;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατί έγραψα εγώ ότι η ακάλυπτη επιταγή συνιστά απάτη; Έτερον εκατερον πιπουλη. Μόνος σου τα εμπλεξες. Μάλλον δεν παταγες στα Αξιόγραφα. Το ερώτημα όμως είναι γιατί η κυρά Κομπρεσα φεσωσε τόσο κόσμο; Συμβαδίζει η αριστερή ιδεολογία με την λαμογιά; Και η επαναστατρια θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της και για τις υπόλοιπες 5 ακάλυπτες επιταγές αν καταδικαστεί για την πρώτη;
Ο Σταθάκης γιατί υπέγραψε και μοίρασε μισό εκατομμύριο ευρώ πλαστές υπερωρίες; Ε πιπουλη;

διότι αμφότεροι είναι λαμόγια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ξέρω...

η τράπεζα έχει υποχρέωση να την πληρώσει ή να την σφραγίσει (αν είναι ακάλυπτη)

υπαρχει το περιθωριο 8 ημερων για το σφραγισμα. με τη παρελευση 8 ημερων η επιταγη ειναι κοινο κωλοχαρτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom