Geo Dol
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Eίναι πολύ χαμηλά όντως,αλλά άλλο πράγμα είναι ο πάτος στην τροφική αλυσίδα:Πόσο πιο πολύ ξεφτίλας μπορεί να γίνει για μια χούφτα ψήφους;
Eίναι πολύ χαμηλά όντως,αλλά άλλο πράγμα είναι ο πάτος στην τροφική αλυσίδα:Πόσο πιο πολύ ξεφτίλας μπορεί να γίνει για μια χούφτα ψήφους;
άρα είναι σωστή η θεση του ΣΥΡΙΖΑ
Εσένα σ'αρέσει μωρή διακορευμένη πάπια; Εσύ δεν έσκουζες για διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας; Τι λες τώρα για την κωλοτούμπα που έκανε το πουλέν σου;
Και σταυρό σε φυσικό μέγεθος να κρεμάσει στο λαιμό ο αγαπητικός της Περιστέρας, εξουσία δε βλέπετε.σεβασμός στην ορθόδοξη παράδοση λέγεται αυτό...
δε σας αρέσει?
Και σταυρό σε φυσικό μέγεθος να κρεμάσει στο λαιμό ο αγαπητικός της Περιστέρας, εξουσία δε βλέπετε.
Κάτι άκουσα για πάνω από 2 μονάδες διαφορά τύπε. Ό,τι δηλαδή έλεγα όταν έκλεισε η ΕΡΤ και μου λέγατε ότι αυτό είναι το Βατερλώ του Σαμαρά. Και θα ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα. Εδώ θα είμαστε.αυτό ευτυχώς δεν εξαρτάται από φανατίλες σαν την πάρτη σου.
Κάτι άκουσα για πάνω από 2 μονάδες διαφορά τύπε. Ό,τι δηλαδή έλεγα όταν έκλεισε η ΕΡΤ και μου λέγατε ότι αυτό είναι το Βατερλώ του Σαμαρά. Και θα ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα. Εδώ θα είμαστε.
Υ.Γ: Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα μας, μετριοπαθή...
που γαμιεσαι μωρη συνιστωσα;;φαρμακωμένε μου πασόκε (αλήθεια είσαι ακόμα πασόκος?),
δεν μπορείς να καταλάβεις μερικά απλά πράγματα?
ότι κάποιος είναι πχ υπέρ του χωρισμού εκκλησίας και κράτους,
σέβεται όμως και τα πιστεύω των άλλων?
ή ότι κάποιος μη ιδιαίτερα πιστός μπορεί κάποτε να συμμετάσχει σ' έναν αγιασμό?
αλλά όταν η σκέψη είναι δυαδική τι να συζητάμε?
ή ότι κάποιος μη ιδιαίτερα πιστός μπορεί κάποτε να συμμετάσχει σ' έναν αγιασμό?
Είσαι και μαρξιστής-λενινιστής τρομάρα σου.
Στα δάχτυλα τον παίζεις τον διαλεκτικό υλισμό.
Τι πάει να πει "μη ιδιαίτερα πιστός" ρε;
Άθεος με ολίγην πίστην; Αγνωστικιστής με ολίγην νηστεία και προσευχή;
Όπως το "ολίγον έγγυος";
Ναι "κάποτε". Κάποτε μπορεί να πετάνε και τα γαϊδούρια. Θα τα λέμε τώρα "μη ιδιαίτερα ιπτάμενα";
Μωρή καραγκιοζοπάπια, εδώ δηλώνετε ότι δε σέβεστε τους νόμους που δε σας αρέσουν και τώρα μου λες για σεβασμό της θρησκείας των άλλων; Πόσες ροχάλες πρέπει να φας για να καταλάβεις ότι δε βρέχει;
Μύκονος, Ελούντα, Ρόδος. Λαϊκά θέρετρα για συριζαίικη επαναστατική ανάπαυση.πουπη που πηγες διακοπες
Μύκονος, Ελούντα, Ρόδος. Λαϊκά θέρετρα για συριζαίικη επαναστατική ανάπαυση.
μερικά πράγματα είναι απλά.
στην θρησκευτική πίστη, υπάρχουν πολλές διαβαθμίσεις.
άλλοι είναι μαχητικοί άθεοι, άλλοι αδιάφοροι θρησκευτικώς, άλλοι όλιγον πιστοί, άλλοι περισσότερο...
δεν γνωρίζω την ακριβή θέση του σ. Προέδρου και δε με πολυενδιαφέρει κιόλας...
οι δημόσιες θέσεις του ή οι ιδιωτικές που έχουν θεσμικό αποτύπωμα (σύμφωνο συμβίωσης, ονοματοδοσία, αγιασμός στη βουλή κλπ) υποστηρίζουν την άποψη του χωρισμού εκκλησίας από κράτος.
χρειάζεται να είσαι μαρξιστής για να καταλάβεις?
και σαμαροπασόκος μπορείς...
Κάθεσε και μιλας με βολεμένους (πασοκους) χαράς το κουράγιο σου τυπε..φαρμακωμένε μου ξεφτιλοπασόκε,
μπλέκεις όπως πάντα τα μπουτάκια σου...
τπτ άλλο.
Πόσο πιο πολύ ξεφτίλας μπορεί να γίνει για μια χούφτα ψήφους;
Πόσο πιο πολύ ξεφτίλας μπορεί να γίνει για μια χούφτα ψήφους;