Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Επισκέπτης
το lower το πηρε τελικα ο πρόεδρος?
Να τηλεφωνησεις τη μανταμ Μερκελ (τσατσα Βερολινου) για να σε ενημερωσει!
Αλλα πως ο κ. Τσιπρας ασχολειται με την εκμαθηση καπιταλιστικων γλωσσων?
Ισπανικα & Πορτογαλικα ξερει για να συννενοειται με τα ξαδελφια της Λατινικης Αμερικας?

Επισκέπτης
Ισπανικα & Πορτογαλικα ξερει για να συννενοειται με τα ξαδελφια της Λατινικης Αμερικας?

ο Φύρερ σας τι γλώσσες ομιλεί;

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

δεν θέλω να τηλεφωνησω. Φοβάμαι μήπως προκαλέσω κανένα ''frozen war'' :2funny:

Επισκέπτης
ο Φύρερ σας τι γλώσσες ομιλεί;
First of all, δεν είμαι 100% Χ.Α. (εις ενημέρωσιν μια φορά την ψήφισα, δεν ξέρω τι θα κάνω μελλοντικά).
Αλλά δεν πάει πίσω κι αυτός!

www.lifo.gr/team/bitsandpieces/31027]Click here[/url]

Αλλά το θέμα είναι ότι ο Αλέξης είναι νέος κι έχει χρόνια, ενώ ο Μιχαλολιάκος τώρα....
Είδες σου έδωσα και τροφή για gossip :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
First of all, δεν είμαι 100% Χ.Α. (εις ενημέρωσιν μια φορά την ψήφισα, δεν ξέρω τι θα κάνω μελλοντικά).
Αλλά δεν πάει πίσω κι αυτός!

www.lifo.gr/team/bitsandpieces/31027]Click here[/url]

Αλλά το θέμα είναι ότι ο Αλέξης είναι νέος κι έχει χρόνια, ενώ ο Μιχαλολιάκος τώρα....
Είδες σου έδωσα και τροφή για gossip :grin:
Τυπε η ηρωική μορφή που έχεις στο αβαταρ θα σηκωθεί από τον τάφο του αν τη ρίξεις στους νεοναζί. Ο Ζέρβας, ο Ψαρρός και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της αστικής δεξιάς στην αντίσταση, οι τιμημενοι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού, δύο από τους οποίους εχω την τιμή να εχω στην οικογένεια μου, πολέμησαν τους ναζί όσο και τα κονσερβοκούτια αργότερα. Αστική δεξιά, πατρίς - θρησκεία - οικογένεια απέναντι στους Χιτλερικούς και στους Λενινιστες ημιτρελους.

Επισκέπτης
Υπάρχουν άλλα νήματα για να μιλήσουμε για τα πιστεύω μου & σου. Εδώ θα βγούμε εκτός θέματος. Πράγμα που δε μου αρέσει. Κι είναι ένας λόγος που προσπαθώ να αποφεύγω κάποιες ερωτήσεις :)

Άλλο παλι αυτο.
Να ειναι καποιος θαυμαστης του Ζερβα και να ψηφιζει ενα κομμα που πρεσβεύει τον εθνικοσοσιαλισμο.
Όπως εδώ για πάραδειγμα :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τυπε η ηρωική μορφή που έχεις στο αβαταρ θα σηκωθεί από τον τάφο του αν τη ρίξεις στους νεοναζί. Ο Ζέρβας, ο Ψαρρός και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της αστικής δεξιάς στην αντίσταση, οι τιμημενοι αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού, δύο από τους οποίους εχω την τιμή να εχω στην οικογένεια μου, πολέμησαν τους ναζί όσο και τα κονσερβοκούτια αργότερα. Αστική δεξιά, πατρίς - θρησκεία - οικογένεια απέναντι στους Χιτλερικούς και στους Λενινιστες ημιτρελους.
Άλλο παλι αυτο.
Να ειναι καποιος θαυμαστης του Ζερβα και να ψηφιζει ενα κομμα που πρεσβεύει τον εθνικοσοσιαλισμο.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

λαοθαλασσα και χτες στην κερκυρα  :2funny: :2funny: :2funny:

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36
καμιά νέα δημοσκόπηση να δούμε πόσο προηγήται ο ΣΥΡΙΖΑ?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καμιά νέα δημοσκόπηση να δούμε πόσο προηγήται ο ΣΥΡΙΖΑ?
μικρη διαφορα με νδ...απο οτι ειναι φανερο 3η Χ.Α

εαν ελεγες πχ το 2006-2009 οτι σε μερικα χρονια θα ειναι η χα τριτη θα σε περναγαν για τρελο..

LegolasAth

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2013
Like
499
Πόντοι
36
κάτσε ρε η τελευταία τον Ιούλιο ήταν 2 μονάδες διαφορά υπέρ ΣΥΡΙΖΑ,τώρα με τους πληστηριασμούς α κατοικίας δε θα έχει ξεφύγει και άλλο?

Επισκέπτης
λαοθαλασσα και χτες στην κερκυρα  :2funny: :2funny: :2funny:
Βλεπεις εχει παρει λιγο χρωμα ο Πρεοδρας. Περιοδος διακοπων για τον περισσοτερο κοσμο.
Αντε απο Σεπτεμβρη ολοι μας ραντεβου στα φτηνα μπουρδελαδικα του Μεταξουργειου.
Κι ασε τους αλλους να πανε στα γουναραδικα ;)

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
κάτσε ρε η τελευταία τον Ιούλιο ήταν 2 μονάδες διαφορά υπέρ ΣΥΡΙΖΑ,τώρα με τους πληστηριασμούς α κατοικίας δε θα έχει ξεφύγει και άλλο?
αφου οι περισσοτερες δημοσκοπησεις λεγανε για προβαδισμα νδ ρε κλωνε.πηρες μονο αυτη που εβγαλε η εφημεριδα των συντακτων? :grin: :grin:

Επισκέπτης
ποιος βλαξ ανοιξε αυτο το θεμα με αυτο τον τιτλο???????σιγουρα χριστιανοδεξιουλης-αστουλης ηταν....

θα επρεπε να βαλει τιτλο αντιστοιχο μαυτον που βαλαν και οι μπολσεβικοι για χα

εργα και ημεραι της νεο-εαμοβουλγαρικης, νεοκομουνιστικης πλουτορατικης ανθελληνικης συμοριας του σοβιετ μισελληνα δισεκατομυριουχου τσιπρα και των φονιαδων συμοριτων του!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε μαλακα κλωνε τι πινεις και δε μας δινεις ? Λεγε τι ακρη εχεις και εισαι μονιμως high ?

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ποιος βλαξ ανοιξε αυτο το θεμα με αυτο τον τιτλο???????σιγουρα χριστιανοδεξιουλης-αστουλης ηταν....

θα επρεπε να βαλει τιτλο αντιστοιχο μαυτον που βαλαν και οι μπολσεβικοι για χα

εργα και ημεραι της νεο-εαμοβουλγαρικης, νεοκομουνιστικης πλουτορατικης ανθελληνικης συμοριας του σοβιετ μισελληνα δισεκατομυριουχου τσιπρα και των φονιαδων συμοριτων του!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

πηγαινε στην πρωτη σελιδα να δεις

αν διαβασεις και το δευτερο ποστ θα πεσεις απο τα γελια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom