Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ξεκόλλα μάγκα.
μια φτωχή χώρα είναι αριστερόστροφη.
μια πλούσια δεξιοστροφη.
στην ελλάδα παρατηρείται το εξής παγκόσμιο φαινόμενο δουλοπρέπειας.
μπατίρια και ξυπόλητοι να ψηφίζουν μεγαλοαστούς αριστοκράτες και μεγαλοοικογένειες.
η παρανοική αυτή κοινωνική συμπεριφορά οφείλεται κυρίως στην εποχή μετά τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους όπου στον έλληνα δόθηκε να πιστέψει ότι είναι ανώτερη φάρα και καποιος του οφείλει τα πάντα λόγω αρχαίων οποτε και φράγκα και καλοπέραση είναι αυτή που πρέπει να συμπλέει.
δεν υπήρξαν όλοι μεγαλοαστοί και αριστοκράτες, αρκετοί ήταν αυτοί που φτιάχτηκαν μέσα από την πολιτική (πχ Άκης) και διέψευσαν τις προσδοκίες του κόσμου, δεν ξέρω αν σάπισαν επειδή εντάχθηκαν στην σαπίλα του συστήματος ή προωθήθηκαν από το σύστημα που ήξερε πολύ καλά ποιούς έβαζε μέσα.

από την άλλη η νοοτροπία που περιγράφεις είναι αυτή, αλλά δεν εξηγεί ούτε είναι υπεύθυνη πχ για την αποβιομηχάνιση της χώρας.

οπότε για μένα απομένουν οι θεωρίες συνωμοσίας, μου φαίνεται ότι εδώ και χρόνια μας τρίβουν τα γεγονότα στην μούρη κι εμείς νιώθουμε ότι το μόνο που μας απειλεί είναι το σύνδρομο της γραφικότητας, αντιθέτως στις πραγματικές δημοκρατίες όταν αμφιβάλλεις παίρνεις κεφάλια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εποχή μετά τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους.Η ΣΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΔΗΛΟ,ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΙΑ,ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΥΠΟΤΑΓΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ?

και μετα μπουκαραν οι αθηναιοι και την εκαναν ασφαλτο τη δηλο.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
και μετα μπουκαραν οι αθηναιοι και την εκαναν ασφαλτο τη δηλο.
Ναι Αλλά Ο σπόρος ΤΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΛΕΓΕΙ ΠΛΟΥΤΟ,και ΜΕ ΑΥΤΗ την ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΙΖΩΣΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?Και συμβαίνει ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• imagesΒΑΓΓΟΣ.jpg
    imagesΒΑΓΓΟΣ.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 20

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν υπήρξαν όλοι μεγαλοαστοί και αριστοκράτες, αρκετοί ήταν αυτοί που φτιάχτηκαν μέσα από την πολιτική (πχ Άκης) και διέψευσαν τις προσδοκίες του κόσμου, δεν ξέρω αν σάπισαν επειδή εντάχθηκαν στην σαπίλα του συστήματος ή προωθήθηκαν από το σύστημα που ήξερε πολύ καλά ποιούς έβαζε μέσα.

από την άλλη η νοοτροπία που περιγράφεις είναι αυτή, αλλά δεν εξηγεί ούτε είναι υπεύθυνη πχ για την αποβιομηχάνιση της χώρας.

οπότε για μένα απομένουν οι θεωρίες συνωμοσίας, μου φαίνεται ότι εδώ και χρόνια μας τρίβουν τα γεγονότα στην μούρη κι εμείς νιώθουμε ότι το μόνο που μας απειλεί είναι το σύνδρομο της γραφικότητας, αντιθέτως στις πραγματικές δημοκρατίες όταν αμφιβάλλεις παίρνεις κεφάλια.
εν γενει ειμαι συμφωνος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι Αλλά Ο σπόρος ΤΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΛΕΓΕΙ ΠΛΟΥΤΟ,και ΜΕ ΑΥΤΗ την ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΡΙΖΩΣΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?Και συμβαίνει ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ?
σωστοτατος εισαι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι τυπε μου.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γερμανοί Οικονομολόγοι πιέζουν τη Μέρκελ για χαλάρωση της αυστηρής λιτότητας

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
αιωνες αυτο ειναι το παιγνιο
1. The Shadows Of Power, James Perloff

2. The United Nations, Robert W. Lee

3. Wall street And The Rise Of Hitler, Antony Sutton

4. Trading With The Enemy, Charles Higham

5. Trilateralism, edited by Holly Sklar

6. Political Order In Changing Societies, Sammuel P. Huntington

7. The Power Of Reason , Lyndon La Rouche

8. The Disposed Majority, Wilmot Robertson

9. The Faithful Triangle- The USA, Israel And The Palestinians, N.Chomsky

10. The Fire And The Stones, Nicholas Hagger

11. Tragedy And Hope, Carroll Quiqley.Τα έχω στην Βιβλιοθηκη μου,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ άλλα ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ότι δεν ΕΙΜΑΙ ΜΟΡΦΩΜΈΝΟΣ,αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ,δεν με πειράζει ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ρε σείς υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που σοβαρά πιστεύει ότι ο Alex είναι σε θέση να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας αυτή την περίοδο?

Ο τύπος έχει μηδενική έκθεση στο διεθνές περιβάλλον (δεν ξέρει κάν αγγλικά), είναι άσχετος με επιχειρηματικότητα και οικονομία, εξυπνακίζει και τραμπουκίζει συστηματικά και δεν σέβεται στοιχειώδεις κανόνες πολιτειακής λειτουργίας ...

Και αυτό επιπροσθέτως του πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ όπου για να ληφθεί μια κρίσιμη απόφαση απαιτήται 3ημερη διαβούλευση με τις "συνιστώσες" ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

11. Tragedy And Hope, Carroll Quiqley.Τα έχω στην Βιβλιοθηκη μου,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ άλλα ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ότι δεν ΕΙΜΑΙ ΜΟΡΦΩΜΈΝΟΣ,αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ,δεν με πειράζει ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.

η καλλιέργεια είναι χρησιμότερη της μόρφωσης. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ. εάν ήσουν δε θα μιλάγαμε τόσο όμορφα.
προσωπικά σου έχω απεριοριστο σεβασμό.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε σείς υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που σοβαρά πιστεύει ότι ο Alex είναι σε θέση να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας αυτή την περίοδο?

Ο τύπος έχει μηδενική έκθεση στο διεθνές περιβάλλον (δεν ξέρει κάν αγγλικά), είναι άσχετος με επιχειρηματικότητα και οικονομία, εξυπνακίζει και τραμπουκίζει συστηματικά και δεν σέβεται στοιχειώδεις κανόνες πολιτειακής λειτουργίας ...

Και αυτό επιπροσθέτως του πολυσυλλεκτικού χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ όπου για να ληφθεί μια κρίσιμη απόφαση απαιτήται 3ημερη διαβούλευση με τις "συνιστώσες" ...

και ο Ερντογάν δεν ξέρει Αγγλικά και πριν γίνει πρωθυπουγός είχε μηδενική έκθεση σε διεθνές περιβάλλον... το πρόβλημα με τον Alex δεν είναι αυτό...

το πρόβλημα με τον Alex είναι ότι πέρα από την αριστερή μύτη του δεν βλέπει και δεν νογά...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
46
Like
814
Πόντοι
6.755
η καλλιέργεια είναι χρησιμότερη της μόρφωσης. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ. εάν ήσουν δε θα μιλάγαμε τόσο όμορφα.
προσωπικά σου έχω απεριοριστο σεβασμό.
Αυτο είναι από μια σκέψη και μια επισήμανση από έναν μέγιστο που έζησε και πέθανε,σε αυτή τη γαία,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι στα ΧΡΟΝΙΑ που ζω δεν θα ΣΥΜΒΕΙ,αλλά ελπίζω ότι κάποτε θα ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,και οι επόμενοι να τα κάνουν καλύτερα απο εμάς και απο τους προηγουμενους.Η τάξη που διακρίνεται για την αρετή της,
δεν επιχειρεί παρά σπάνια μια επανάσταση,και
αυτό γιατί βρίσκεται πάντα σε μειοψηφία.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

εαν ο αλεξ διοικουσε μαγαζι γωνια μια χαρα θα λεγαμε οτι μπορει

φταιει η πινακιδα συριζα και ο αριστερισμος που εκπεμπει

στην ελλαδα αυτα μας φαγανε..οι ταμπελες..ελεγε ο αλλος ειναι ο γαπ γιος παπανδρεου..θα διαπρεψει..θα τον ψοφησω

σκεψου τον σαμαρα εκτος νδ τι ποσοστα θα επαιρνε 1,5 -2%..ή τι θα εγραφες γι αυτον εαν ηταν στην θεση που ειναι ο τσιπρας τωρα

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
εαν ο αλεξ διοικουσε μαγαζι γωνια μια χαρα θα λεγαμε οτι μπορει

φταιει η πινακιδα συριζα και ο αριστερισμος που εκπεμπει

στην ελλαδα αυτα μας φαγανε..οι ταμπελες..ελεγε ο αλλος ειναι ο γαπ γιος παπανδρεου..θα διαπρεψει..θα τον ψοφησω

σκεψου τον σαμαρα εκτος νδ τι ποσοστα θα επαιρνε 1,5 -2%..ή τι θα εγραφες γι αυτον εαν ηταν στην θεση που ειναι ο τσιπρας τωρα

Συμφωνώ για τα χάλια ΓΑΠ & Αντουάν - αλλά ο Alex δεν αποτελεί εναλλακτική, ακόμα και αν παραβλέψει κανείς ώς υπόθεση εργασίες τις ιδεοληψίες της αριστεράς. Είναι σαφώς εξυπνότερος και γι αυτό πιό επικίνδυνος από τους δύο.

Εδώ του δόθηκε διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και η πρώτη του δουλειά ήταν να συναντηθεί με τους εξωκοινοβουλευτικούς τραμπούκους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με τους πολύχρωμους εκπροσώπους της "κοινωνίας των πολιτών" ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμφωνώ για τα χάλια ΓΑΠ & Αντουάν - αλλά ο Alex δεν αποτελεί εναλλακτική, ακόμα και αν παραβλέψει κανείς ώς υπόθεση εργασίες τις ιδεοληψίες της αριστεράς. Είναι σαφώς εξυπνότερος και γι αυτό πιό επικίνδυνος από τους δύο.

Εδώ του δόθηκε διερευνητική εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και η πρώτη του δουλειά ήταν να συναντηθεί με τους εξωκοινοβουλευτικούς τραμπούκους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με τους πολύχρωμους εκπροσώπους της "κοινωνίας των πολιτών" ...
χωρι΄ς να παίρνω θέση εάν ο άλεξ έιναι καλόςε ή κακός ή εάν θα αποτύχει έχω να κάνω μια επισήμανση ανεξαρτήτωε προσώπων η οποία καταδεικνύει το πνευματικό κατάντημα και το δικό σου και της ελληνικής κοινωνίας που πράγματι σε όσες χώρες έχω παέι ( και έχω παει σε διψήφιο ) δεν το συναντάς.

στην ελλάδα ο μέσος μαλάκας μπορεί να αποθεώσει έναν τυπά χωρίς να έχει κάνει τίποτα επειδή εχει μεγάλο όνομα ή καλή φήμη και μπορεί να καταδικάσει έναν άριστο πριν κάν τον αφήσει να πράξει επειδή ετσι άκουσε του είπαν ή συζήτησε στο καφενείο.
η γενικευμένη κατάντια του έλληνα του ότι επειδή μεταγράφτηκε στην ομάδα μας είναι ο μέσι αλλά επειδή πήγε στον αντίπαλο είναι αμπαλλος πριν καν τον δούμε ή δείξει το βιογραφικό του έχει κατακλύσει το κοινωνικό ελληνικό στερέωμα και πρακτικά εχει καταστρέψει μια ολάκερη χώρα.

βασικό συστατικό προοδου είναι
α.
να αφήσεις τον άλλον να πράξει πριν κρίνεις
β.
να μην απαξιώνεις τον αντίπαλο ή τον ανταγωνιστή επειδή είναι ανταγωνιστης σου αλλα επειδή όντως δεν είναι καλός.

η μαλακισμένη νοοτροπία του μέσου μαλακα ελληνα που τη συναντάς ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ότι στόχος μας για να πάμε μπορστά είναι να βγάλουμε τον χειρότερο γείτονα πιο άχρηστο απο μας και όχι να ξεπεράσουμε τον καλύτερο γείτονα έχει οδηγήσει αυτή τη χώρα σε μια απίστευτη κατάντια, έχει δημιουργήσει ολάκερους στρατούς ηλιθίων και γενικά δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει κάτι καλύτερο για τον εαυτό του.

Εγώ προσωπικά είμαι κάθετα οριζόντια πλάγια εντός εκτός και επι τα αυτά αντίθετος με τους χρυσαυγίτες.
Απο κει και πέρα το να απαξιώνεις κάποιον μόνο επειδή εχει μια ταμπέλα ή να τον αποκλείεις επειδή είναι ριζικά διαφορετικός απο σένα σε καθιστα΄περισσότερο φασίστα και απο τον ίδιο το φασίστα που εγκαλείς.

Επισκέπτης

12. American psycho. Bret Easton Ellis.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom