Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τώρα το είδα.
ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

μπουαααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Γιατί ρε θεέ έριξες όλους τους μαλάκες εδώ??

Γιατί ήταν πιο εύκολο να τους μαζέψει όλους σε ένα σημείο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πιαστηκε με οπλα,διωκεται για τις ιδεες του._
Δηλαδη αν εγω επικαλεστω ιδεολογια οτι ειμαι υπερ των ληστειων ως τροπο αποκομισης εισοδηματος και συλληφθω, διωκομαι για τις ιδεες μου?
Επισης αν εχω ιδεολογια την παιδεραστια και συλληφθω, διωκομαι για τις ιδεες μου?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τοτε γιατι ο Σακκας παει με τον αντιτρομοκρατικο* οχι για διακεκριμενη οπλοκατοχη?

* και τις αναλογες κατηγοριες:"αγνωστη τρομοκρατικη οργανωση"(γελοιοτητα,που ομως τον κρατησε μεσα για εναμιση χρονο),και πακετο οι ενεργειες της ΣΠτΦ(αλλη γελοιοτητα αυτη,για να συμπληρωθει η προηγουμενη).
Υποθετω οτι αν το θεμα της προφυλακισης αφορουσε χρυσαυγιτη, θα επιδεικνυατε την ιδια ζεση?

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη αν εγω επικαλεστω ιδεολογια οτι ειμαι υπερ των ληστειων ως τροπο αποκομισης εισοδηματος και συλληφθω, διωκομαι για τις ιδεες μου?
Επισης αν εχω ιδεολογια την παιδεραστια και συλληφθω, διωκομαι για τις ιδεες μου?

Πλάκα κάνεις;

Εδώ ο αρχηγός σου παραδέχθηκε ότι στην ΕΡΤ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διόριζαν με κομματικά κριτήρια.... αριστερούς.

Εκεί κολλάμε τώρα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πλάκα κάνεις;

Εδώ ο αρχηγός σου παραδέχθηκε ότι στην ΕΡΤ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διόριζαν με κομματικά κριτήρια.... αριστερούς.

Εκεί κολλάμε τώρα;
Εγω εχω ακουσει παντως με τα αυτια μου δεξιο βουλευτη την δεκαετια του 1970, να λεει "αριστερους θα διοριζουμε, για να τους παρουμε μαζι μας".
Τα αποτελεσματα τα ξερεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τον φαγατε τον Σαμαρα, του ηρθε λιποθυμια και διεκοψε την ομιλια του για λιγο.
Μετα απο το ματι του, τωρα εχει και το στομαχι του.
Ηδη ειναι καλυτερα, οπως φαινεται.
Ξερω, χεστηκατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποιο ηταν το κριτηριο για να διωχθει ο Σακκας με τον αντιτρομοκρατικο και οχι για την οπλοκατοχη?

Υπενθυμιζω,γιατι μερικοι"ξεχνατε",οτι του του χρεωσαν ενταξη σε"αγνωστη τρομοκρατικη οργανωση",αρχικα.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
αλεξ τον ματιασανε τον ανθρωπο με τις τοσες επιτυχιες του  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ποιο ηταν το κριτηριο για να διωχθει ο Σακκας με τον αντιτρομοκρατικο και οχι για την οπλοκατοχη?

Υπενθυμιζω,γιατι μερικοι"ξεχνατε",οτι του του χρεωσαν ενταξη σε"αγνωστη τρομοκρατικη οργανωση",αρχικα.
Το σχολιο μου αφορουσε την περικοπη "διωκεται για τις ιδεες του".
Σου εχω ξαναπει οτι δεν γνωριζω επακριβως την υποθεση.
Και οταν εχω τις σχετικες πληροφοριες θα τοποθετηθω.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγω εχω ακουσει παντως με τα αυτια μου δεξιο βουλευτη την δεκαετια του 1970, να λεει "αριστερους θα διοριζουμε, για να τους παρουμε μαζι μας".
Τα αποτελεσματα τα ξερεις.

Κοίτα, οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεξιοί δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους.

αλλά ας μην το συζητήσουμε τώρα.

Είναι τραγικό για μια χώρα να δηλώνει ο πρωθυπουργόςς της περήφσνος που έκλεισε έναν δημόσιο οργανισμό γιατί το κόμμα του και το κόμμα που συγκυβερνούσε προσελάμβανε αριστερούς που δεν έχουν κυβερνήσει ποτέ.

Πρακτικά δηλαδή καμαρώνεί ότι εκτός απο άχρηστος και διαπλεκόμενος είναι και τέζα καιροσκόπος και ανήθικος.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
 αλεξ ο κλωνος τον ματιασε  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Το σχολιο μου αφορουσε την περικοπη "διωκεται για τις ιδεες του".
Σου εχω ξαναπει οτι δεν γνωριζω επακριβως την υποθεση.
Και οταν εχω τις σχετικες πληροφοριες θα τοποθετηθω.
Εννοειται οτι οταν θα εχεις τις σχετικες πληροφοριες θα παιξει αβαβα γενικως,και απο σενα και απο αλλους,οπως επαιξε μεχρι να ποσταρω την περιπτωση...

ΥΓ και εγω αβαβα θα κανω,μεχρι να σιτεψει καλα το πραμα...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τον φαγατε τον Σαμαρα, του ηρθε λιποθυμια και διεκοψε την ομιλια του για λιγο.
Μετα απο το ματι του, τωρα εχει και το στομαχι του.
Ηδη ειναι καλυτερα, οπως φαινεται.
Ξερω, χεστηκατε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

λιποθύμησε ο άνθρωπος απο τις μαλακίες που τον βάζουν να διαβάζει αυτοί που του έγραψαν την ομιλία και σίγουρα παίρνουν γενόσημα ληγμένα.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Κοίτα, οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεξιοί δεν φημίζονται για την εξυπνάδα τους.

αλλά ας μην το συζητήσουμε τώρα.

Είναι τραγικό για μια χώρα να δηλώνει ο πρωθυπουργόςς της περήφσνος που έκλεισε έναν δημόσιο οργανισμό γιατί το κόμμα του και το κόμμα που συγκυβερνούσε προσελάμβανε αριστερούς που δεν έχουν κυβερνήσει ποτέ.

Πρακτικά δηλαδή καμαρώνεί ότι εκτός απο άχρηστος και διαπλεκόμενος είναι και τέζα καιροσκόπος και ανήθικος.
κουρτινα ριξε ρε τυπε ενα λιβανιστηρι και σημερα στον "αγιο"
σωκρατη (κοκκαλη)  :priest: :priest: :priest:
:2funny: :2funny: :2funny:

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αλεξ τον ματιασανε τον ανθρωπο με τις τοσες επιτυχιες του  :2funny: :2funny:
ευτυχώς σκουπίδι που συγκυβερνάτε και δεν μας πήραν οι κομμουνιστές τα σπίτια.

Για 1.677 ευρώ χάνει το σπίτι του άνεργος εργάτης
28/6/2013 7:54:00 μμ

Σε αναγκαστική κατάσχεση σπιτιού άνεργου μεταλλεργάτη, προχώρησε το Δημόσιο πριν από 3 μέρες όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ριζοσπάστης». Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια και τώρα, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι γιατί οφείλει στην εφορία 1.677,95 ευρώ που με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 2.173,81 ευρώ! Μάλιστα, η εφορία με την πράξη καθορισμού χρεών που έγινε στις 25 Ιούνη, ορίζει ως «πρώτη προσφορά» το ποσό των 70.000 ευρώ, προφανώς σαν τιμή εκκίνησης για πιθανή μελλοντική πράξη πλειστηριασμού του σπιτιού του ανέργου.

Η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης της κατάσχεσης του σπιτιού ξεκίνησε για χρέη που αναλύονται ως εξής: Πρόστιμο Τροχαίας που βεβαιώθηκε το 1990 ύψους 44,02 ευρώ (προσαυξήσεις ύψους 132,06). Φόρος εισοδήματος 2005 που δεν πληρώθηκε ύψους 63,44 ευρώ (προσαυξήσεις 45,68). Φόρος εισοδήματος 2006 ύψους 123,2 ευρώ (προσαυξήσεις 87,47). Φόρος εισοδήματος 2007 ύψους 182,99 ευρώ (προσαυξήσεις 133,58). Φόρος εισοδήματος 2011 ύψους 156,66 ευρώ (προσαυξήσεις 26,63). Φόρος εισοδήματος και Εισφορά αλληλεγγύης 2012 ύψους 752,64 ευρώ (προσαυξήσεις 52,69 ευρώ). Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων 2011 (χαράτσι μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ) ύψους 355 ευρώ (προσαύξηση 17,75 ευρώ).

Σύμφωνα με την Εκθεση της Αναγκαστικής Κατάσχεσης, η διαδικασία ξεκίνησε στις 25 Ιούνη, δηλαδή την περασμένη Τρίτη, από δικαστικό επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών «σε εκτέλεση της υπ' αριθμ 12799/150/2013 έγγραφης παραγγελίας του προϊσταμένου της ΔΟΥ Δ' (Πειραιά Δ', ΣΤ')». Οπως αναφέρεται από το δικαστικό επιμελητή, μαζί με μία ακόμα δικαστική επιμελήτρια ως μάρτυρα, πήγαν στην περιοχή που βρίσκεται η ακίνητη περιουσία του ανέργου και «σύμφωνα με το άρθρο 36 του ΚΕΔΕ επέβαλα, όπως αναφέρεται, αναγκαστική κατάσχεση για χρέος αυτής προς το Δημόσιο ΕΥΡΩ 2.173,81 πλέον προσαυξήσεων επί της κατωτέρω περιγραφόμενης ακίνητης περιουσίας (...)». Μάλιστα, στη σχετική έκθεση περιγράφεται αναλυτικά η ιδιοκτησία του άνεργου.

Ο μεταλλεργάτης όχι μόνο είναι τρία χρόνια άνεργος, αλλά, όπως αναφέρει ο ίδιος, χρωστάει το σπίτι στην τράπεζα, ενώ η οικογένειά του είναι χωρίς ρεύμα εδώ και 7 μήνες!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ευτυχώς σκουπίδι που συγκυβερνάτε και δεν μας πήραν οι κομμουνιστές τα σπίτια.

Για 1.677 ευρώ χάνει το σπίτι του άνεργος εργάτης
28/6/2013 7:54:00 μμ

Σε αναγκαστική κατάσχεση σπιτιού άνεργου μεταλλεργάτη, προχώρησε το Δημόσιο πριν από 3 μέρες όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ριζοσπάστης». Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια και τώρα, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι γιατί οφείλει στην εφορία 1.677,95 ευρώ που με τις προσαυξήσεις έφτασε τα 2.173,81 ευρώ! Μάλιστα, η εφορία με την πράξη καθορισμού χρεών που έγινε στις 25 Ιούνη, ορίζει ως «πρώτη προσφορά» το ποσό των 70.000 ευρώ, προφανώς σαν τιμή εκκίνησης για πιθανή μελλοντική πράξη πλειστηριασμού του σπιτιού του ανέργου.

Η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης της κατάσχεσης του σπιτιού ξεκίνησε για χρέη που αναλύονται ως εξής: Πρόστιμο Τροχαίας που βεβαιώθηκε το 1990 ύψους 44,02 ευρώ (προσαυξήσεις ύψους 132,06). Φόρος εισοδήματος 2005 που δεν πληρώθηκε ύψους 63,44 ευρώ (προσαυξήσεις 45,68). Φόρος εισοδήματος 2006 ύψους 123,2 ευρώ (προσαυξήσεις 87,47). Φόρος εισοδήματος 2007 ύψους 182,99 ευρώ (προσαυξήσεις 133,58). Φόρος εισοδήματος 2011 ύψους 156,66 ευρώ (προσαυξήσεις 26,63). Φόρος εισοδήματος και Εισφορά αλληλεγγύης 2012 ύψους 752,64 ευρώ (προσαυξήσεις 52,69 ευρώ). Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Χώρων 2011 (χαράτσι μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ) ύψους 355 ευρώ (προσαύξηση 17,75 ευρώ).

Σύμφωνα με την Εκθεση της Αναγκαστικής Κατάσχεσης, η διαδικασία ξεκίνησε στις 25 Ιούνη, δηλαδή την περασμένη Τρίτη, από δικαστικό επιμελητή του Πρωτοδικείου Αθηνών «σε εκτέλεση της υπ' αριθμ 12799/150/2013 έγγραφης παραγγελίας του προϊσταμένου της ΔΟΥ Δ' (Πειραιά Δ', ΣΤ')». Οπως αναφέρεται από το δικαστικό επιμελητή, μαζί με μία ακόμα δικαστική επιμελήτρια ως μάρτυρα, πήγαν στην περιοχή που βρίσκεται η ακίνητη περιουσία του ανέργου και «σύμφωνα με το άρθρο 36 του ΚΕΔΕ επέβαλα, όπως αναφέρεται, αναγκαστική κατάσχεση για χρέος αυτής προς το Δημόσιο ΕΥΡΩ 2.173,81 πλέον προσαυξήσεων επί της κατωτέρω περιγραφόμενης ακίνητης περιουσίας (...)». Μάλιστα, στη σχετική έκθεση περιγράφεται αναλυτικά η ιδιοκτησία του άνεργου.

Ο μεταλλεργάτης όχι μόνο είναι τρία χρόνια άνεργος, αλλά, όπως αναφέρει ο ίδιος, χρωστάει το σπίτι στην τράπεζα, ενώ η οικογένειά του είναι χωρίς ρεύμα εδώ και 7 μήνες!
Ποσο ζωον ειναι ο συγκεκριμενος προισταμενος της ΔΟΥ?
Δηλαδη προεβη σε κατασχεσεις για ολα τα μεγαλυτερα ποσά που υπαρχουν στην ΔΟΥ του, και του απεμεινε αυτο να εισπραξει?
Ελεος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom