Φίλε jik,
Πρέπει να καταλάβεις και μόνο σου κάποια στιγμή ότι λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ σου ("...έχω ετεροφυλοφιλικά γούστα...", "...τα γούστα μου ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ σε γυναίκες...", "...δεν Θέλω ούτε να με αγγίζουν ούτε να αγγίζω άντρες...") είναι τουλάχιστον "ύποπτο" το αυξημένο ενδιαφέρον σου να σε πληροφορήσουν ("...Και επιτελους θα απαντησει κανας πιπαδορος?...") τον λόγο που μερικοί άντρες γουστάρουν να δίνουν πίπα σε άλλους. Τόσο αυξημένο, μάλιστα, ώστε να μπεις σε ένα ειδικό τμήμα του φόρουμ αποκλειστικά για gay ή - ακόμα "χειρότερα" - και να πηγαίνεις στο AT ξέροντας εκ των προτέρων (το ομολογείς ο ίδιος άλλωστε) ότι εκεί πηγαίνουν 99% όσοι "τηγανίζουν τον κεφτέ" (!) ή τα "πουσταριά". Και το ότι πας λόγω "καλτίλας" (αλήθεια, έχεις αναλύσει τι σημαίνει αυτό;) εμένα τουλάχιστον μου ακούγεται φτηνή δικαιολογία. Τέλος πάντων, εκείνο που νομίζω ότι πρέπει να σου πω εδώ είναι ότι το γούστο στον άνθρωπο δεν είναι θέσφατο. Μπορεί και να εξελίσσεται ή να αλλάζει σε κάποια φάση. Είναι, εν ολίγοις, δυναμικό. Σε μερικούς μπορεί να μην αλλάξει ποτέ, σε άλλους να αλλάζει γρήγορα, σε άλλους πολύ αργά και βασανιστικά. Παίζει ρόλο και η κοινωνική συνθήκη και τα στερεότυπα. Θα σου συνιστούσα να πηγαίνεις συχνότερα στα τσοντοσινέ (όχι μόνο στο ΑΤ) και κάποια στιγμή να τον δώσεις στο στόμα σε ένα "πουσταριό" που θα σου κάνει κλικ (το αποκλείω να μην υπάρξει ούτε ένα!). Έτσι, αντί να αναζητάς από κάποιον άλλο "πιπαδόρο" απάντηση, θα την πάρεις ο ίδιος δια ζώσης. Και πού ξέρεις: μπορεί και να μείνεις και να το επαναλάβεις.