You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσιμπούκια άντρας σε άντρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 188
- Εμφανίσεις 59K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nikolas_37
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2020
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Η πίπα είναι τέχνη
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
Αυτό είναι αληθεια. Έχω πάει με Βούλγαρο, Ιταλό, Νορβηγό, Βέλγο, Πακιστανό, Κινέζο, Αφγανό, Ρώσο και Αλβανό. Όλοι τους σε ενεργητικό ρόλο φυσικά. Σε γαμάνε χύνουν, φεύγουν. Οι Έλληνες που έχω πάει και είναι πολλοί, με γαμούσαν, αλλά ήθελαν και να μου τον παιξουν, να μου το γλύψουν κλπ. Οι ξενοι όχι.φιλε ασε τι λενε αν δοκιμασεις αλλοδαπο δεν ξαναγυρνας σε μαλακες ελληνες
οι ηλικιωμενοι αν ειναι καθαροι γιατι μερικοι εχουν την συνηθεια να κανουν μπανιο καθε πασχα ειναι καλη περιπτωση
Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε gay σάουνα. Εκεί θα βρεις ποικιλία από άνδρες και πούτσες, για να διαλέξεις. Επίσης, θα δεις άνδρες να τσιμπουκώνουν άλλους άνδρες δίπλα σου, οπότε πλέον θα σιγουρευτείς αν η φαντασίωσή σου αξίζει τον κόπο να γίνει πραγματικότητα. Υπάρχουν χώροι ημισκότεινοι, οπότε δεν θα νιώσεις ντροπή (αν σκέφτεσαι κατι τέτοιο), υπάρχουν gloryholes, και γενικότερα όλοι είναι στο κλίμα. Κι αν σου κάτσει, σου έκατσε, αλλιώς δέστο σαν μια εμπειρία σάουνας, ατμών κτλ. . Απλά, πληρώνεις είσοδο. Και τώρα με τον κορωνοϊό, δεν ξέρω τι γίνεται. Ελπίζω να βοήθησα.
mad4sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2021
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Σου έχω στείλω μήνυμα φίλε μουΓεια σε ολους οποιος ενδιαφερεται για χαλαρωτικο nuru massage σε ολο το σωμα διαρκειας μια ωρας με εκτονωση στο τελος και χωρις χρηματα προσφερω στπν χωρο μου στο κεντρο της Αθηνας...το κανω γιατι γουσταρω και εχω καλη τεχνικη...στειλε αμεσο μυνημα
PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 252
- Πόντοι
- 1
Υπαρχει καποιος Πάτρα για αυτο το ΣΚ;
jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Τα λες πολύ καλά. Ακριβώς έτσι είναι.Ως παλιός πιπαδόρος έχω να πω ότι είναι μεγάλη η απόλαυση να έχεις μια ψωλή στο στόμα σου και να βλέπεις τον άνδρα να το ευχαριστιέται. Το χύσιμο και το να καταπιείς τα χύσια είναι το κερασάκι στην τούρτα, καθώς έχουν υπέροχη γεύση. Από την άλλη η πίπα σε φέρνει πιο κοντά με τους άνδρες. Αρκετοί άνδρές θα σου τον δώσουν πίπα, αλλά όσο και να τους παρακαλάς δεν θα σε γαμήσουν γιατί το θεωρούν κάτι το gay. Θυμάμαι ότι για 4 μήνες έπαιρνα μόνο πίπα σε έναν άνδρα σε τσοντοσινεμά, μέχρι που ο ίδιος αποφάσισε να μου ζητήσει να με γαμήσει. Η πίπα είναι το πρώτο στάδιο. Τον γλυκάνεις, του γλύφεις τα αρχίδια, του κάνεις βαθύ λαρύγγι, καταπίνεις, προσπαθείς να κάνεις οτιδήποτε δεν κάνει η γκόμενά του. Μόνο έτσι θα σε προτιμήσει και στο μέλλον και ίσως σε γαμήσει. Ο καλός πούστης μαθαίνει πρώτα να γίνεται αστέρι στα τσιμπούκια, καθώς πολλοί είναι οι άνδρες που πάνω από όλα απολαμβάνουν την πιπα, περισσότερο και από το γαμήσι... Επίσης, να δώσω μια συμβουλή στα νέα πουστράκια. Όταν κάνετε τσιμπούκι στον άνδρα, σε τσοντοσινεμα, τουαλέτες κλπ μην βγάζετε το πουλάκι σας και αρχίζεται να το παίζετε. Πολλοί άνδρες χαλιούνται με αυτό, προτιμούν να έχετε κουμπομένα τα μαγαζιά σας και να επικεντρώνεστε στο πως θα το γλύψετε καλύτερα. Έτσι θα τον κερδίσετε και θα σας τον ξαναδώσει τσιμπούκι την επόμενη φορά και ίσως σας γαμήσει
Sotirakis234
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γλείψει με όσο θεςΔεν το εχω κάνει ποτε και θα ήθελα να το δοκιμάσω με κάποιον που είναι κ αυτός απειρος. Εννοω να του παρω εγω
kendavros
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 127
- Πόντοι
- 0
ο καλυτερος πουτσος που πηρα πιπα,ηταν του κυριου Νικολακη, 70αρη μπηχτη επιβητορα που συχναζε στο Αβερωφ!!!! ΧΟΝΤΡΟς ΠΟΥΤΣΟς ,ΤΕΡΑΣΤΙΟς ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑ!!! εριχνε και καμια μπατσα για να τον παρεις μεχρι την ριζα!!!!
ΠιπαΚωλοΠαθητικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2021
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Ποιος γουστάρει να του αδειάσω το εργαλείο και να με χύσει όπου γουστραρει?
Και εγώ παντρεμένος είμαι και τους νιώθω.Για αυτό βοηθάω οπότε μπορώ στην ικανοποίηση τουςΈχω πάρει πίπα σε πολλούς παντρεμένους και οι περισσότεροι από αυτούς μου είπαν ότι η γυναίκα τους δεν τους κάνει πίπες για διάφορους λόγους. Το θέλουν και το ευχαριστιούνται.