Εάν θέλεις ώριμους σάουνα ΗΡΑ.θέλω πολύ να δοκιμάσω να πάρω πίπα, το σκέφτομαι καιρό τώρα και καυλώνω πολύ, ενα τσοντοσινεμά με glory hole θα ήταν καλό για πρωτάρη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσιμπούκια άντρας σε άντρα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 187
- Εμφανίσεις 59K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πως είναι η φάση εκει?Εάν θέλεις ώριμους σάουνα ΗΡΑ.
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.557
- Πόντοι
- 206
η πίπα είτε να την δίνεις είτε να την παιρνεις είναι πολύ ωραίο. εγω προτιμω να δίνω. και χυσιμο φυσικά στο στόμα. η πίπα δειχνει αφοσίωση και λατρεία τουλάχιστον σ εμενα. είτε είναι απο γυναίκα είτε από αντρα. προτιμώ 1000 φορές μια ωραία πίπα παρά πρωκτικο.
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.557
- Πόντοι
- 206
δεν θα το κάνεις εντελώς στην ψύχρα. θα φιλησεις θα χαιδέψεις θα γλύψεις όλη την γύρω περιοχή..Εγω το θέλω γιατί είμαι πολύ μαζοχας και το θεωρώ μεγάλη ξεφτιλα να κανω πιπα εντελώς στην ψυχρα
Gamikoulas99
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2023
- Like
- 148
- Πόντοι
- 0
Παιδιά γούστα είναι αυτά και σεβαστά όλα. Προσωπικά ούτε να δωσω πίπα σε αντρα θέλω ούτε να πάρω. Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα και μόνο με χαλάει. Δεν θα μπω στην διαδικασία του διαχωρισμού και της ταμπέλας γιατί δεν με αφορά ούτε προσθέτει κάτι.
Από την άλλη βέβαια βρίσκω άτυχη την τοποθέτηση ότι ενώ κάποιος απολαμβάνει να του τον γλύφει άντρας θεωρεί ότι είναι στρειτ. Καλύτερα είναι να μην σκέφτεται την ταμπέλα και απλά να κάνει αυτό που του αρέσει.
Από την άλλη βέβαια βρίσκω άτυχη την τοποθέτηση ότι ενώ κάποιος απολαμβάνει να του τον γλύφει άντρας θεωρεί ότι είναι στρειτ. Καλύτερα είναι να μην σκέφτεται την ταμπέλα και απλά να κάνει αυτό που του αρέσει.
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.557
- Πόντοι
- 206
oi ταμπέλες στο σεξουαλικό κομάττι ειναι μιά ηλιθιότητα. αμα είναι να περάσω καλά χέστηκα. αυτοί που λένε είναι στρειτ τό λένε για να το "πουν" . αυτά είναι κατάλοιπα του παρελθόντος. μάλλιασε το πληκτρολόγιο μου σε ένα αλλο φόρουμ να τα λέω.
DoBeL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2022
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.337
- Πόντοι
- 5.391
Ωραίος είσαι συ. Εμ δεν παίρνεις, αλλά μάστορας στις συμβουλές.δεν θα το κάνεις εντελώς στην ψύχρα. θα φιλησεις θα χαιδέψεις θα γλύψεις όλη την γύρω περιοχή..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το πιο πολύ που έφτασα είναι να φιληθώ με κάτι πιο νεαρά μου πουστρακια σε ένα πάρτι με κάμποσα άτομα. Δεν μου βγήκε να προχωρήσω δεν καβλωσα, θέλω να πιστεύω πως δεν καταπίεσα τον εαυτό μου. Αλλά όχι και να τον δώσω χατιρικα ή για 50 ευρώ σε κάναν ξεδοντιάρη πορνόγερο.Πολύ ξεφτιλίκι
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.557
- Πόντοι
- 206
φυσικά. ξέρω τι μου αρεσει και το ζητάω. όταν μου παίρνουν πίπα θα γίνει όπως μου αρέσει. για να πάρω εγω πίπα πρέπει να μου αρέσει τέρμα ο άλλος.
kiss-my-feet
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2023
- Like
- 1.557
- Πόντοι
- 206
ετσι ακριβως.Η καλή πιπα αν δεν εχει φτυσιμο δεν αξίζει,και επίσης πρέπει να ξερει να χρησιμοποιει γλωσσα μάγουλα χειλη,τα δοντια να εξαφανιστούν.
BIdonistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Αν έχει ωραίο καυλι μεγάλο και χοντρό και φυσικά ξυρισμένο, γουστάρω φουλ να γλείψιμο. Χωρίς χάδια, φιλιά και λοιπά. Και φυσικά να μην είναι χοντρός, γερός κλπ. Εμφανίσιμος και καθαρός. Δεν ψάχνομαι, αλλά σε φάσεις που έχει κάτσει όπως τρίο με ζευγάρι που ήμουν ο τρίτος μου άρεσε να το κάνω. Τρελή καυλα να καρφώνεις τη γυναικα του και παράλληλα να σου γαμαει το στόμα για εκδίκηση.
Ακόμα καλύτερο να γαμας τη γυναίκα του και αυτός εσέναΑν έχει ωραίο καυλι μεγάλο και χοντρό και φυσικά ξυρισμένο, γουστάρω φουλ να γλείψιμο. Χωρίς χάδια, φιλιά και λοιπά. Και φυσικά να μην είναι χοντρός, γερός κλπ. Εμφανίσιμος και καθαρός. Δεν ψάχνομαι, αλλά σε φάσεις που έχει κάτσει όπως τρίο με ζευγάρι που ήμουν ο τρίτος μου άρεσε να το κάνω. Τρελή καυλα να καρφώνεις τη γυναικα του και παράλληλα να σου γαμαει το στόμα για εκδίκηση.
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.386
- Πόντοι
- 3.506
Στείλε info τύπε μου!!! Τι προδιαγραφές βάζεις;;; Η κυρά είναι ενήμερη ή είναι δική σου φαντασίωση;;;Έχω πάρει πολλές πίπες μέχρι στιγμής στη ζωή μου.
Τώρα αυτό που θέλω είναι κάποιον να γαμήσει την γυναίκα μου και να τον τσιμπουκώσω πριν και μετά.
δεν είναι μόνο δική μου φαντασίωση.Στείλε info τύπε μου!!! Τι προδιαγραφές βάζεις;;; Η κυρά είναι ενήμερη ή είναι δική σου φαντασίωση;;;
Αλλά δεν ειναι και ανακοίνωση οτι ψάχνουμε κάποιον!
Ευχαριστώ
BIdonistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Και αυτό έχει παίξει. Εννοείται μεγάλη καυλα για ολουςΑκόμα καλύτερο να γαμας τη γυναίκα του και αυτός εσένα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.137
- Πόντοι
- 11.956
εχτές πήρα μία πίπα αλλά σε αυτή την ηλικία δεν είμαι γκέι αλλά μερακλής...έτσι νομίζω τι λετε
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.386
- Πόντοι
- 3.506
Μην πειράζεις τον κόσμο ρε!!!εχτές πήρα μία πίπα αλλά σε αυτή την ηλικία δεν είμαι γκέι αλλά μερακλής...έτσι νομίζω τι λετε
Εγώ παλιά που κάπνιζα είχα συλλογή από τσιμπούκια, καμιά δεκαριά!!! Και εργαλεία καθαρισμού και ειδικούς αναπτήρες και φιλτράκια κλπ και έπαιρνα και 2-3 διαφορετικούς καπνούς !!!
Θελει μεράκι το τσιμπούκι!!!!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.137
- Πόντοι
- 11.956
Κυριακή έπρεπε να εμφανιστεί αυτό το παλιό νήμα ...
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 32.011
- Πόντοι
- 22.936
ΣεΈχω πάρει πολλές πίπες μέχρι στιγμής στη ζωή μου.
Τώρα αυτό που θέλω είναι κάποιον να γαμήσει την γυναίκα μου και να τον τσιμπουκώσω πριν και μετά.
3
2
1
275 πμ τύπε μου από μερακλήδες