Νέα

Τσιμπήσανε τον Ντομινίκ για σεξο-επίθεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι νομίζετε ;

• Ναι ,ορμηξε να σκισει την καμαριερα

Ψήφοι: 89 52,0%
  • Όχι,είναι σκευωρια

Ψήφοι: 59 34,5%
  • Ποιος ξέρει ;

Ψήφοι: 23 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    171

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Άν μου επιτρέπετε μια παρατήρηση αγαπητέ...

Η χώρα δεν έχει ποδαράκια για να πάει μόνη της. (Και άν κάποτε είχε, κάποιοι της τα έκοψαν σύριζα). Συνεπώς, κάποιος την παίρνει από το χεράκι και την πάει. Τώρα... Άν έπρεπε να το πράξει ή όχι, είναι άλλων "Αγίων" ευαγγέλιο.  

σίγουρα δεν την τραβάει εκεί το ΔΝΤ...

ααα και ειδικά στην περίπτωση της χώρας μας μόνοι μας τα κόψαμε τα πόδια μας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη ο καθε τυπος και τυπισσα που εχει στο μυαλο του

να μπει δημοσιο να ξυνεται να τα φαει δεν θελει? τι θελει?

θελει με το λιγοτερο κοπο να παιρνει την 1500αρα... δηλαδη να τα φαει

ελα να τα λεμε οπως εχουν τα πραγματα.... οχι να λεμε για τους αλλους και εμεις να κρυβομαστε.

Για αυτο και η χωρα εχει την κατασταση αυτη και παρακαλας το ΔΝΤ ... 1000000 τυποι στο δημοσιο

αντε κανε αποκρατικοποιησεις... αντε πεταξε τους ολους εξω

ελληνικη πατεντα ειναι αυτη νομιμοτητα δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο  

κατα τα αλλα δεν φταιμε εμεις οι 10 που τα εφαγαν φταινε  :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ναι δακρυσαμε απο την ομορφη ορολογια του IMF...Ο παγκοσμιος οικονομικος νταβατζης ειναι που δανειζει για να τα παιρνει μετα πισω διπλασια...Και φυσικα μια χωρα χρεοκωπημενη (που με ευθυνη της Γκολντμαν Σακς κτλ εχει φτασει εκει και με τα λαμογια τους πολιτικους που ειναι στο συστημα) εξαναγκαζεται να το κανει αυτο μην μπορωντας να κανει διαφορετικα...

η Γκολντμαν Σακς έπραξε πολύ καλά σκεφτόμενη το συμφέρον των μετόχων της και των καταθετών της.. τα οποία μπορούν να συνοψισθούν στο εξής απλό.. "Περισσότερο Κέρδος"... εξάλλου δεν ήρθε μόνη της στην Ελλάδα.. κάποιος την φώναξε και την έβαλε στο παιχνίδι..

όσο για τα λαμόγια τους πολιτικούς... δεν βγήκαν στην εξουσία από μόνοι τους, δεν την κατέλαβαν αλλά ψηφίστηκαν (πολλές φορές μάλιστα)...

και η Ελλάδα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά.. αλλά κανείς μας δεν το ήθελε (και αμφιβάλλω αν το θέλει ακόμη).. να συμμαζευτεί και να αρχίσει να παράγει, έτσι ώστε να ζεί από αυτά που βγάζει και όχι από δανεικά που κάποτε θα πρεπει να επιστραφούν..Γιατι αυτά είναι λεφτά που κάποπιοι δουλέψανε για να τα βγάλουνε και δεν πρέπει να τα φάνε κάποιοι τεμπέληδες και ανεπρόκοποι σαν και του λόγου μας

και για να τελειώσω.. δεν έχω ακούσει ποτέ για κανένα "χασο"σκόπο... ούτε έχω γνωρίσει κανέναν στα 55 μου χρόνια .. όλοι στο κέρδος αποσκοπούμε...

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6

ελα να τα λεμε οπως εχουν τα πραγματα.... οχι να λεμε για τους αλλους και εμεις να κρυβομαστε.

Για αυτο και η χωρα εχει την κατασταση αυτη και παρακαλας το ΔΝΤ ... 1000000 τυποι στο δημοσιο

κατα τα αλλα δεν φταιμε εμεις οι 10 που τα εφαγαν φταινε  :2funny: :2funny: :2funny:

Πολυ σωστο αυτο. Και βεβαια να χαθει η μονιμοποιηση...Βεβαια αλλα ποσα εφαγαν οι 300 και αλλα οι δημοσιοι υπαλληλοι. Το προβλημα ειναι οτι τα πληρωνουν μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι ενω αυτοι που τα φαγαν χοντρα ειναι μια χαρα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.029
Πόντοι
25.467
σίγουρα δεν την τραβάει εκεί το ΔΝΤ...

Ως θεσμός όχι. Για τα άτομα που επανδρώνουν τον θεσμό επιτρέψτε μου να διατηρώ επιφυλάξεις.
Πάντως, όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι το Ελληνικό Κράτος ζήτησε την συνδρομή του Δ.Ν.Τ.

ααα και ειδικά στην περίπτωση της χώρας μας μόνοι μας τα κόψαμε τα πόδια μας...

Το ότι έχουμε μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης από ότι παραδεχόμαστε ότι έχουμε, είναι δεδομένο.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16

Αγαπητέ οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα πολλαπλασιαστήκανε επι Αντρέα Παπανδρέου και από τότε οι μισθοί τους πήρανε και τα πάνω τους. Το αντάλλαγμα ήταν να μετατρέψουν ένα λαό σε υπερχρεωμένες με στεγαστικά κλπ κουραδομηχανές χωρίς καμία βούληση και τα χοντρά να τα τρώνε αυτοί. Οι συνέπειες είναι γνωστές.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Αγαπητέ οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα πολλαπλασιαστήκανε επι Αντρέα Παπανδρέου

πολυ σωστο δανειζοταν λεφτα και τα μοιραζε. Δυστυχως αυτος ξεκινησε τη καταστροφη της Ελλαδας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η Γκολντμαν Σακς έπραξε πολύ καλά σκεφτόμενη το συμφέρον των μετόχων της και των καταθετών της.. τα οποία μπορούν να συνοψισθούν στο εξής απλό.. "Περισσότερο Κέρδος"... εξάλλου δεν ήρθε μόνη της στην Ελλάδα.. κάποιος την φώναξε και την έβαλε στο παιχνίδι..

όσο για τα λαμόγια τους πολιτικούς... δεν βγήκαν στην εξουσία από μόνοι τους, δεν την κατέλαβαν αλλά ψηφίστηκαν (πολλές φορές μάλιστα)...

και η Ελλάδα μπορούσε να κάνει και διαφορετικά.. αλλά κανείς μας δεν το ήθελε (και αμφιβάλλω αν το θέλει ακόμη).. να συμμαζευτεί και να αρχίσει να παράγει, έτσι ώστε να ζεί από αυτά που βγάζει και όχι από δανεικά που κάποτε θα πρεπει να επιστραφούν..Γιατι αυτά είναι λεφτά που κάποπιοι δουλέψανε για να τα βγάλουνε και δεν πρέπει να τα φάνε κάποιοι τεμπέληδες και ανεπρόκοποι σαν και του λόγου μας

και για να τελειώσω.. δεν έχω ακούσει ποτέ για κανένα "χασο"σκόπο... ούτε έχω γνωρίσει κανέναν στα 55 μου χρόνια .. όλοι στο κέρδος αποσκοπούμε...

Μπραβο ρε φιλε... αντε πες τα επιτελους.... ο ξενος απλα δεν θελει να χασει τα χρηματα του δεν το καταλαβα αυτο γιατι να τα χασει??? Ο ελληναρας θα δεχοταν να τα χασει??? αυτο ρωτησε τον φιλο μας... σαν ελληνας εσυ αμα δανειζες μια χωρα θα ηθελες να τα χασεις??? 2-3 φορες περισσοτερο θα τους ζαλιζες τα αρχιδια να στα φερουν πισω

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Πολυ σωστο αυτο. Και βεβαια να χαθει η μονιμοποιηση...Βεβαια αλλα ποσα εφαγαν οι 300 και αλλα οι δημοσιοι υπαλληλοι. Το προβλημα ειναι οτι τα πληρωνουν μονο οι δημοσιοι υπαλληλοι ενω αυτοι που τα φαγαν χοντρα ειναι μια χαρα

Αλλα ποσα εφαγαν γιατι μεχρι εκει μπορεσαν.. οι δημοσιοι ας πουμε και ενταξει οχι και ολοι.
Αλλα εφοσον ειχαν προθεση να φανε και αυτα που εφαγαν αμα ειχαν παραπανω δεν θα ετρωγαν και απο αυτα?
αν μπορουσαν δηλαδη... εκεινο που θελω να πω επειδη το βλεπω καθημερινα ειναι οτι υπαρχει λαθος νοοτροπια
την εχω και εγω καποιες φορες και προσπαθω να την διορθωσω ... καλα αλλοι δεν προσπαθουν καν στα αρχιδια τους
τζαμπατζιλικι.... τεμπελουκι... και αγιος ο θεος. Για αυτο και εχω πει παλιοτερα οτι και σε γνωστο ακομη αν με φωναζε
να τον βοηθησω σε κατι εγω θα επαιρνα λεφτα οχι γιατι τα εχω αναγκη αλλα γιατι δεν σε σεβονται διαφορετικα. Εχουν μαθει στο τζαμπατζιλικι για τους αλλους και αυτοι να παιρνουν..

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Μπραβο ρε φιλε... αντε πες τα επιτελους.... ο ξενος απλα δεν θελει να χασει τα χρηματα του δεν το καταλαβα αυτο γιατι να τα χασει??? Ο ελληναρας θα δεχοταν να τα χασει??? αυτο ρωτησε τον φιλο μας... σαν ελληνας εσυ αμα δανειζες μια χωρα θα ηθελες να τα χασεις??? 2-3 φορες περισσοτερο θα τους ζαλιζες τα αρχιδια να στα φερουν πισω

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι «φίλοι» μας δεν ζητάνε πίσω τα δανεικά αλλά τα δανεικά + ένα τοκογλυφικό επιτόκιο. Δηλαδή σκοπός τους δεν είναι ναι βοηθήσουν μια χώρα άλλα να την εξοντώσουν.
Λάβε επίσης υπ’ όψη σου ότι τα περισσότερα ελληνικά ομόλαγα βρίσκονται πλέον σε ελληνικές τράπεζες, ελληνικά ταμεία και ξένους ιδιώτες.

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σ'αυτο που φταιει ο απλος κοσμακης ειναι οτι ψηφιζει συνεχως τους ιδιους αχαιρευτους..Το θεμα ειναι δεν υπαρχει και φως στον οριζοντα γιατι ολοι τα ιδια σκατα ειναι πανω κατω με μικρες διαφορες..Οταν δεν υπαρχει ενας με @@ και αφθαρτος να βγει μπροστα, οπως για παραδειγμα στον Ισημερινο (που ηταν στην ιδια και χειροτερη με μας κατασταση πριν καποια χρονια) που τους γαμησε τα πρεκια εκει στο ΔΝΤ και στις τραπεζες και τους εβγαλε παρανομα χρεη κοντα στα 8 δισεκατομυρια, τοτε θα μας πηγαινουν γαμιωντας...

Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα τρωνε τα συχαματα το κραξιμο που τους αξιζει...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

οι αλήθεις φίλε πρέπει να λέγονται και ας πονάνε...
εχω βαρεθεί να ακούω για τον καημένο τον κοσμάκη που παρασύρθηκε από τους κακούς πολιτικούς που του λέγανε ψέμματα ..
λες και ο καλός κοσμάκης δεν διαθέτει μυαλό να κρίνει..
λες και η ελλάδα αποτελείται από αγράμματους και ηλίθιους..
λες και η ελλάδα έχει μεσαίωνα και δεν υπάρχει τηλεόραση, εφημερίδα, ιντερνετ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Οι «φίλοι» μας δεν ζητάνε πίσω τα δανεικά αλλά τα δανεικά + ένα τοκογλυφικό επιτόκιο. Δηλαδή σκοπός τους δεν είναι ναι βοηθήσουν μια χώρα άλλα να την εξοντώσουν.
Λάβε επίσης υπ’ όψη σου ότι τα περισσότερα ελληνικά ομόλαγα βρίσκονται πλέον σε ελληνικές τράπεζες, ελληνικά ταμεία και ξένους ιδιώτες.

Κατσε ρε φιλε... κατσε κατσε γιατι πας να το παιξεις και θυμα αθωο τωρα.... ξερεις εσυ κανεναν δανειστη να σε δανειζει
χωρις δανειο??? Ο διευθυντης της εθνικης ας πουμε ή ο ιδιοκτητης της αν ειναι ελληνας με ποσο τοκο σε δανειζει αν πας να παρεις ενα δανειο? Στα δινει χωρις τοκο αυτος ετσι? Εδω ρε φιλαρακο οι ιδιοι οι πολιτες της χωρας την εξοντωσαν (και βαζω και τους πολιτικους μεσα) και δεν σκεφτοντουσαν για αυτην εδω και χρονια ειτε ψηφιζοντας με βαση την προσωπικη τους ιδιοτελεια για να βολευτουν ειτε επειδη ΔΕΝ παρηγαγαν.... αν δεν παραγεις τι εισαι σε μια χωρα? ενα τσιμπουρι. Και δηλαδη θα σε σκεφτει ο αλλος? Ρε μαγκες  αν δεν ειστε αντικειμενικοι κουβεντα δεν μπορει να γινει  :-

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

οι δανειστές μας δεν ζητάνε τίποτε παραπάνω από αυτά που μας δανείσανε με το επιτόκιο που εμείς συμφωνήσαμε να δανειστούμε πριν πολλά χρόνια...
ας μην κάναμε μπάχαλο την οικονομία μας να είχαμε λεφτά να αποπληρώνουμε κανονικά τις υποχρεώσεις μας και να μην έχουμε την ανάγκη να ξαναδανειστούμε για να ξεπληρώσουμε τα δανεικα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι αλήθεις φίλε πρέπει να λέγονται και ας πονάνε...
εχω βαρεθεί να ακούω για τον καημένο τον κοσμάκη που παρασύρθηκε από τους κακούς πολιτικούς που του λέγανε ψέμματα ..
λες και ο καλός κοσμάκης δεν διαθέτει μυαλό να κρίνει..
λες και η ελλάδα αποτελείται από αγράμματους και ηλίθιους..
λες και η ελλάδα έχει μεσαίωνα και δεν υπάρχει τηλεόραση, εφημερίδα, ιντερνετ...

Κοιτα εγω τις εχω κοψει τις συζητησεις απεξω
επειδη δεν καταλαβαινουν , δεν ειναι αντικειμενικοι
και στο τελος βγαινεις και ο κακος ΕΣΥ.
Οποτε δεν καθομαι καν να κανω τετοιες συζητησεις ... οι συζητησεις
ειναι οι κλασσικες " ελα ρε μεγαλε... που το τσιμπησες το γκομενακι δικιε μου???"
"εισαι και ο πρωτος... γαμησετα πολυ ανεργια φταινε αυτοι οι 10" κτλπ  :2funny: :2funny: :2funny:
ε δεν γινεται αλλιως ρε φιλε... και στο μελλον θα φανει ο καθενας αν ειναι μαλακας η οχι.

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Κατσε ρε φιλε... κατσε κατσε γιατι πας να το παιξεις και θυμα αθωο τωρα.... ξερεις εσυ κανεναν δανειστη να σε δανειζει
χωρις δανειο??? Ο διευθυντης της εθνικης ας πουμε ή ο ιδιοκτητης της αν ειναι ελληνας με ποσο τοκο σε δανειζει αν πας να παρεις ενα δανειο? Στα δινει χωρις τοκο αυτος ετσι? Εδω ρε φιλαρακο οι ιδιοι οι πολιτες της χωρας την εξοντωσαν (και βαζω και τους πολιτικους μεσα) και δεν σκεφτοντουσαν για αυτην εδω και χρονια ειτε ψηφιζοντας με βαση την προσωπικη τους ιδιοτελεια για να βολευτουν ειτε επειδη ΔΕΝ παρηγαγαν.... αν δεν παραγεις τι εισαι σε μια χωρα? ενα τσιμπουρι. Και δηλαδη θα σε σκεφτει ο αλλος? Ρε μαγκες  αν δεν ειστε αντικειμενικοι κουβεντα δεν μπορει να γινει  :-

Αγαπητέ φίλε. Κατ' αρχάς δουλεύω 14 ώρες την ημέρα για να τα βγάλω πέρα και δεν έχω "φάει" τίποτα παρέα με πολιτικούς ή δημόσιους υπάλληλους. Ναι οι τράπεζες είναι οι χειρότεροι τοκογλύφοι. Όμως είναι επιχειρήσεις και όχι ΔΝΤ που υποτίθεται ότι βοηθάει χρεωμένες χώρες να ορθοποδήσουν. ΝΑΙ να πάρουν τα λεφτά τους πίσω (ένα μέρος έχουμε βάλει και εμείς σαν μέλη του ΔΝΤ) αλλά όχι με το μαχαίρι στον κρόταφο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οποτε κανω συζητησεις του στυλ "δικιε μου πως πανε τα γκομενακια κτλπ..." στους αντρες
ή "που θα παμε διακοπες φετος??? στην μυκονο???" στις γκομενες.... ολα ειναι μια χαρα.
Μολις αρχισω τον σκεπτικισμο και την αντικειμενικοτητα στα πολιτικα και σε αυτα
χαλιουντε και αυτοι... χαλιεμαι και εγω που βλεπω τι μαλακια παιζει κτλπ
επομενως η λυση ειναι η 1η... μην κανεις συζητησεις μην χαλας ενεργεια
οποιος ειναι μαλακας η μοιρα του θα ειναι αναλογη... Μολις σου ερθει τοτε για βοηθεια
θα του τα πεις τοτε... θα τα ακουσει με περισσοτερη προσοχη γιατι θα εχει αναγκη την βοηθεια σου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αγαπητέ φίλε. Κατ' αρχάς δουλεύω 14 ώρες την ημέρα για να τα βγάλω πέρα και δεν έχω "φάει" τίποτα παρέα με πολιτικούς ή δημόσιους υπάλληλους. Ναι οι τράπεζες είναι οι χειρότεροι τοκογλύφοι. Όμως είναι επιχειρήσεις και όχι ΔΝΤ που υποτίθεται ότι βοηθάει χρεωμένες χώρες να ορθοποδήσουν. ΝΑΙ να πάρουν τα λεφτά τους πίσω (ένα μέρος έχουμε βάλει και εμείς σαν μέλη του ΔΝΤ) αλλά όχι με το μαχαίρι στον κρόταφο.

Μακαρι τοτε σαν εσενα να ηταν ολοι
που δουλευεις τοσο... μπραβο σου.
Και λιγη ξεκουραση βεβαια δεν βλαπτει  :grin:
κανεις δεν σε βοηθαει ρε φιλε αμα δεν εχει καποιο οφελος
αυτο ειναι το κακο οτι δεν το βλεπεις αντικειμενικα... γιατι να σε βοηθησει?
ο πατερας σου ειναι? ειναι ΔΝΤ εχει καποιους κανονες.... εχουν αλλη νοοτροπια
που σημαινει οτι στους κανονες τους ειναι απολυτοι..Δεν ειναι "αστο δεν βαριεσαι τωρα" αυτο δεν μπορουμε να καταλαβουμε γιατι ωρες ωρες εμεις ειμαστε "αστο δεν βαριεσαι...αυριο" σε αυτους δεν εχει τετοια ... το 1897 που ειχες ξαναμπει
δεν σου εγινε μαθημα πχ? Να μην ξαναμπεις? αλλα ξαναμπηκες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

αυτή την στιγμή μας δανείζουν με 4.2% ετήσιο επιτόκιο (η Γερμανία που έχει την ισχυρότερη οικονομία και μεγάλη φερεγγυότητα δανείζεται με 3%)
με τι επιτόκιο θα ήσουν ευχαριστημένος?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
αυτή την στιγμή μας δανείζουν με 4.2% ετήσιο επιτόκιο (η Γερμανία που έχει την ισχυρότερη οικονομία και μεγάλη φερεγγυότητα δανείζεται με 3%)
με τι επιτόκιο θα ήσουν ευχαριστημένος?

Το επιτόκιο είναι πάνω από 6% και είναι το υψηλότερο που έχει δανειστεί χώρα από το ΔΝΤ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom