Νέα

Τσιμπήσανε τον Ντομινίκ για σεξο-επίθεση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι νομίζετε ;

• Ναι ,ορμηξε να σκισει την καμαριερα

Ψήφοι: 89 52,0%
  • Όχι,είναι σκευωρια

Ψήφοι: 59 34,5%
  • Ποιος ξέρει ;

Ψήφοι: 23 13,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    171

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Λοιπόν αν όντως την πλήρωσε και του έκατσε και μετά έλεγε δεν την ξέρω, είναι ακόμα πιο μεγάλος βλάκας!

Ακόμη κι αν στην Αμερική η πορνεία είναι παράνομη και για τον πελάτη (ας πρόσεχε λοιπόν, διότι και πάλι θα εσύρετο ίσως στα αστυνονικά τμήματα!), προφανώς η απόπειρα βιασμού είναι πολύ βαρύτερο αδίκημα και τώρα βρίσκεται έγλειστος.
Οπότε ας έλεγε εξ αρχής την αλήθεια. Τώρα έμπλεξε...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
  δηλαδη οποια δουλευει σε ακριβο ξενοδοχειο το κανει για να γινει μια εν δυναμη πουτανα??? μη λεμε μαλακιες τωρα...

επειδή το IQ σου δεν πρέπει να είναι πολύ υψηλό...δεν είπα όποια αλλά κάποιες σίγουρα, η συγκεκριμένη δε μαυρούκα 100% :sunglasses:

Επισκέπτης
o ντομινίκ μας όπως έΣΤΡΟΣε θα κοιμηθεί....
σοσιαλιστής της πούτσας με παναμέρα, με πολλούς εχθρούς, με μεγάλη αλαζονεία που φαινόταν σε όλες του τις κινήσεις γνήσιο καθίζημα της σύγχρονης κοινωνίας των σοσιαληστών καπιταλιστών.
έχω καταλήξει ότι όσοι δηλώνουν σοσιαλιστές παιζει να είναι μεγαλύτερα σκουλίκια στην καθημερινότητά τους απο τα ακραιφνή φασίστια που πολλές φορές η ακρότητα της εμμονής τους να συμπλέεουν πλήρως με μια συγκεκριμένη ιδεολογία τους αφήνει και μεγαλύτερα περιθώρια ηθικών αναστολών.

είτε βίασε, είτε όχι ο εν λόγω κύριος? κοροιδεύει στη μούρη τελευταία απο τον απλό μαλάκα που εξοντώνεται για να κατέβει αυτός σοσιαλιστής πρόεδρας μέχρι ολόκληρο το σύστημα του καπιταλισμού το οποίο ΕΥΤΥΧΩΣ στην Αμερική (δλδ τη γενέτειρά του) σε αντίθεση με την υποκριτρια Ευρώπη που συμπλέει πλήρως στο Αρμα των αμερικανών δεν δέχεται ΚΑΝ το προσωπείο κοινωνικής απάτης απο θέσεις αμιγώς καπιταλιστικές.
κοινώς ο ευθύς καπιταλισμός της Αμερικής είναι πολύ πιο ειλικρινής απο τον σοσιαλιστικό καπιταλισμό της αποτυχημένης ΕΕ και δεν ανέχεται (ευτυχώς) μύγα στο εκπροσωπευτικό σπαθί του.
οι Κογκρέσσοι Ρεπουμπλικάνοι σχεδόν κατάφεραν να ρίξουν τον Ομπάμα που ήθελε να περάσει εθνικό σύστημα υγείας σε μια χώρα όπου οι κανόνες είναι πλήρεις και αδυσώπητοι σε κάθε πολιτική και κοινωνική έκφραση.
Κοινώς κύριοι είμαι ρεπουμπλικάνος και γράφω στ αρχίδια μου τον ψωμολύσσα που δεν έχει να πληρώσει νοσήλεια.
Στ αρχίδια μου εάν πεθάνει.....
Απο την άλλη ο σοσιαλιστικός υποκριτικός καπιταλισμός των ευρωπαίων ντομινίκων δηλώνει κουράγιο και συμπαράσταση αλλά κατά τα λοιπά ζει και συμπεριφέρεται με τον ίδιο και πολλές φορές χειρότερο τρόπο απο αυτό των αμερικανών καπιταλιστών.
Βρε μαλάκα Φώτη πάλι διαβάζεις bourdela.com και κάνεις εκπομπή ;

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
με το κατάλληλο αντίτιμο όλες οι γυναίκες ή σχεδόν όλες μπορούν να μετατραπούν σε πουτάνες ;) τώρα το μαυράκιι γιατί δούλευε σε ξενοδοχείο πολυτελείας σαν καμαριέρα, νομίζω ότι η απάντηση είναι εύκολη.... είχε περισσότερες ευκαρίες να κάνει αρπακτές πιπώνοντας πλούσιους παππούδες :sunglasses: :kissass2:

Εγω οτι ειπες εσυ γραφω Αινσταιν μου

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
για διάβασε τα ποστ συναδέλφων στο θρεντ Elena's Spa και θα διαπιστώσεις ότι πολλοί έχουν βίτσιο να πληρώνουν όχι επαγγελματίες πουτάνες, αλλά εν δυνάμει πουτάνες ;) και εδώ που τα λέμε με το κατάλληλο αντίτιμο όλες οι γυναίκες ή σχεδόν όλες μπορούν να μετατραπούν σε πουτάνες ;) τώρα το μαυράκι γιατί δούλευε σε ξενοδοχείο πολυτελείας σαν καμαριέρα, νομίζω ότι η απάντηση είναι εύκολη.... είχε περισσότερες ευκαιρίες να κάνει αρπακτές πιπώνοντας πλούσιους παππούδες :sunglasses: :kissass2:
Στα  καλά  ξενοδοχεία της Νέας  Υόρκης  οι καμαριέρες  συνήθως  δεν  γαμιούνται. Άμα είχε  γίνει στο Βέγκας , στο Τζέρσι ή στο Ρήνο η  δουλειά  το συζητάγαμε.
Αν  συμβαίνει  αυτό , λίγο  δύσκολο , διότι  δεν είναι  όλες  οι φτωχιές  γυναίκες  πουτάνες , ούτε  όλες  οι καμαριέρες  γαμιούνται , ούτε  όλες  οι μαύρες  σαν τις  μάυρες  της  Σωκράτους , και πάλι είχε  το δικαίωμα  να  γαμιέται  με  όποιον  θέλει , με  τις  συνθήκες  που  θέλει και όταν θέλει .
Τα  λοιπά  είναι  παπαρολογία .
Τέλος  απορώ  και  εξίσταμαι  με  το  μέσο  άνθρωπο  που  δίνει  αέρα  ασυλίας  και  αθωότητος  στον πλούσιο  και ισχυρό , ενώ  αντιθέτως  κατακρίνει  χωρίς  έλεος  κάποιον άλλο μη  προνομιούχο .
Εγώ  κρίνοντας  με  όποια  πείρα ζωής  έχω   δεν  έχω  μεγάλες  αμφιβολίες  ότι  τα πράγματα  γίνανε  όπως  τα  περιγράφει  η  μαύρη . Το  όποιο  στήσιμο  δεν αναιρεί  την πράξη .
Αν  και  το  όποιο στήσιμο δεν  αφορά  την ουσία  του περιστατικού , αλλά  τη μη  συγκάλυψή  του .
Τέλος  έχεις  440.000 $ tax free το χρόνο αποδοχές . Περιουσία  και δική  σου  και  από  τη  γυναίκα  σου . Για  έξοδα  75.000$ με προσκόμιση  παραστατικών , μια  δωδεκάδα  πλατινένενιες  κάρτες  που  τις  πληρώνει το  IMF , ητοι αποδοχές  κανένα  550.000$ το χρόνο , διαμερισματάρα τσαμπέ , ταξίδια  πληρωμένα   κ.λπ. στην καμαριέρα θα  ξεπέσεις  ρε  γύφτουλα , λιγούρη ?
Δεν  λές  του  ρεσεψιονίστ  να  σου  φέρει  το « ΄Αλμπουμ »  να διαλέξεις? 7 πουτά
Τεσπα  θες  τη  γκόμενα , επειδή  δεν  είναι  πουτάνα , ε κάνεις  κουβέντα   βλέπεις , κουνάς  και κανά  Benjamin Franklin  εκεί  άμα  σου  κάνει κονξες . Και  άμα  δε  θέλει , και  εσύ  δε  θες το άλμπουμ του ντελίβερι  , πας  στο μπάνιο τραβάς  μια  μαλακία  και ισιώνεις . Δεν κουτουπώνεις την άλλη  και ό,τι βρέξει ας  κατεβάσει .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.043
Πόντοι
25.467
ο κύριος? παίζει να έκανε κάτω απ το τραπέζι κάτι που η CIA δεν ανέχεται. και η ΣΙΑ τον τσαμπουκά τον κόβει με σόκ και δέος.
κυρίως προς παραδειγματισμόν.

Πάνω από το τραπέζι το έκανε. Δεν σέβεται την omerta μεταξύ πολιτικών ανδρών. Και για να δώσω ένα πρόσφατο παράδειγμα, έβγαλε στην σέντρα τον Γιωργάκη (άσχετο, το άν εμείς θεωρούμε πολιτικό άνδρα τον Γ.Α. Παπανδρέου). Πράξη, που σε αυτούς τους κύκλους μεταφράζεται ως εξής : Αν έχεις "κελαϊδίσει" έστω και μια φορά, είναι σίγουρο ότι θα το ξανακάνεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.043
Πόντοι
25.467

Θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε λίγο καλλίτερα.

Πάνω από το τραπέζι το έκανε. Δεν σέβεται την omerta μεταξύ πολιτικών ανδρών. Και για να δώσω ένα πρόσφατο παράδειγμα, έβγαλε στην σέντρα τον Γιωργάκη (άσχετο, το άν εμείς θεωρούμε πολιτικό άνδρα τον Γ.Α. Παπανδρέου). Πράξη, που σε αυτούς τους κύκλους μεταφράζεται ως εξής : Αν έχεις "κελαϊδίσει" έστω και μια φορά, είναι σίγουρο ότι θα το ξανακάνεις.

Μπορεί τον Γ.Α.Π. να τον έχουν γραμμένο στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ή ακόμα και να τον παραπέμπουν σε γνωστό σημείο του σώματός τους, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι μαζί του συνδιαλέγονται (προς το παρόν) για να κλείσουν τις όποιες συμφωνίες. Με λίγα λόγια, το άν τον θεωρούν ισότιμο ή πιόνι τους, δεν έχει σημασία. Αυτό που είναι σημαντικό και προέχει είναι, το να μην δημοσιοποιούνται ορισμένες συνομιλίες-συμφωνίες.

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε λίγο καλλίτερα.

Το καταλαβα τι γραφεις (για αυτο και τα αλλαξα λιγο) αλλα μου φανηκε αστειο οι λεξεις Παπανδρεου και πολιτικος ανδρας να ναι στην ιδια προταση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
[move]ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ  :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
το ή σχεδόν όλες γιατί το αποσιωπείς ρε παραδημοσιογραφίσκε καραγκιόζη της πλάκας??? :uglystupid: :birdman:

Εισαι γεννημενος το 64 η ασχετο ειναι? Αν ναι μην μου εξαπτεσαι εισαι σε κρισιμη ηλικια φιλακιααααααα

Dirk4

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σημειώνεται ότι η γυναίκα κατηγόρησε τον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ ότι την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα δύο φορές και μετά προσπάθησε να τη βιάσει ενώ μπήκε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείου Sofitel για να καθαρίσει.

Μάλιστα είπε στις αρχές ότι έφτυσε το σπέρμα του στο πάτωμα όπου και οι αρχές πήραν δείγμα για το τεστ DNA.

Δηλαδη 2 φορες του πηρε τσιμπουκι του παππου και εχυσε και μεσα στο στομα της...Δηλαδη εχυσε με το πρωτο τσιμπουκι και ξαναεχυσε μετα και δευτερη φορα...Για να το κανει αυτο ο κωλογερος θα πρεπει να την ειχε μεσα κανα 2ωρο τουλαχιστον...  :2funny: Και ολη αυτη την ωρα δηλαδη η μαυρουλα αντι να αρχιζει να φωναζει σε ξενοδοχειο που ειναι γεματο κοσμο καθοταν υπομονετικα να του παιρνει πιπα αλλα αντεδρασε ξαφνικα οταν ηθελε να την γαμησει...Πολυ μουφα μυριζει το πραγμα...

Αλλα ετσι κωλανθρωπος που ηταν κι αυτος γενικα καποια στιγμη θα την πληρωνε...(ασχετα αν πιθανον δεν φταιει στην συγκεκριμενη περιπτωση)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom