sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
δηλαδη οποια δουλευει σε ακριβο ξενοδοχειο το κανει για να γινει μια εν δυναμη πουτανα??? μη λεμε μαλακιες τωρα...
αυτό κατάλαβες από τα γραφόμενά μου?
δηλαδη οποια δουλευει σε ακριβο ξενοδοχειο το κανει για να γινει μια εν δυναμη πουτανα??? μη λεμε μαλακιες τωρα...
η συγκεκριμένη δε μαυρούκα 100%
Βρε μαλάκα Φώτη πάλι διαβάζεις bourdela.com και κάνεις εκπομπή ;o ντομινίκ μας όπως έΣΤΡΟΣε θα κοιμηθεί....
σοσιαλιστής της πούτσας με παναμέρα, με πολλούς εχθρούς, με μεγάλη αλαζονεία που φαινόταν σε όλες του τις κινήσεις γνήσιο καθίζημα της σύγχρονης κοινωνίας των σοσιαληστών καπιταλιστών.
έχω καταλήξει ότι όσοι δηλώνουν σοσιαλιστές παιζει να είναι μεγαλύτερα σκουλίκια στην καθημερινότητά τους απο τα ακραιφνή φασίστια που πολλές φορές η ακρότητα της εμμονής τους να συμπλέεουν πλήρως με μια συγκεκριμένη ιδεολογία τους αφήνει και μεγαλύτερα περιθώρια ηθικών αναστολών.
είτε βίασε, είτε όχι ο εν λόγω κύριος? κοροιδεύει στη μούρη τελευταία απο τον απλό μαλάκα που εξοντώνεται για να κατέβει αυτός σοσιαλιστής πρόεδρας μέχρι ολόκληρο το σύστημα του καπιταλισμού το οποίο ΕΥΤΥΧΩΣ στην Αμερική (δλδ τη γενέτειρά του) σε αντίθεση με την υποκριτρια Ευρώπη που συμπλέει πλήρως στο Αρμα των αμερικανών δεν δέχεται ΚΑΝ το προσωπείο κοινωνικής απάτης απο θέσεις αμιγώς καπιταλιστικές.
κοινώς ο ευθύς καπιταλισμός της Αμερικής είναι πολύ πιο ειλικρινής απο τον σοσιαλιστικό καπιταλισμό της αποτυχημένης ΕΕ και δεν ανέχεται (ευτυχώς) μύγα στο εκπροσωπευτικό σπαθί του.
οι Κογκρέσσοι Ρεπουμπλικάνοι σχεδόν κατάφεραν να ρίξουν τον Ομπάμα που ήθελε να περάσει εθνικό σύστημα υγείας σε μια χώρα όπου οι κανόνες είναι πλήρεις και αδυσώπητοι σε κάθε πολιτική και κοινωνική έκφραση.
Κοινώς κύριοι είμαι ρεπουμπλικάνος και γράφω στ αρχίδια μου τον ψωμολύσσα που δεν έχει να πληρώσει νοσήλεια.
Στ αρχίδια μου εάν πεθάνει.....
Απο την άλλη ο σοσιαλιστικός υποκριτικός καπιταλισμός των ευρωπαίων ντομινίκων δηλώνει κουράγιο και συμπαράσταση αλλά κατά τα λοιπά ζει και συμπεριφέρεται με τον ίδιο και πολλές φορές χειρότερο τρόπο απο αυτό των αμερικανών καπιταλιστών.
με το κατάλληλο αντίτιμο όλες οι γυναίκες ή σχεδόν όλες μπορούν να μετατραπούν σε πουτάνες ;) τώρα το μαυράκιι γιατί δούλευε σε ξενοδοχείο πολυτελείας σαν καμαριέρα, νομίζω ότι η απάντηση είναι εύκολη.... είχε περισσότερες ευκαρίες να κάνει αρπακτές πιπώνοντας πλούσιους παππούδες
Στα καλά ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης οι καμαριέρες συνήθως δεν γαμιούνται. Άμα είχε γίνει στο Βέγκας , στο Τζέρσι ή στο Ρήνο η δουλειά το συζητάγαμε.για διάβασε τα ποστ συναδέλφων στο θρεντ Elena's Spa και θα διαπιστώσεις ότι πολλοί έχουν βίτσιο να πληρώνουν όχι επαγγελματίες πουτάνες, αλλά εν δυνάμει πουτάνες ;) και εδώ που τα λέμε με το κατάλληλο αντίτιμο όλες οι γυναίκες ή σχεδόν όλες μπορούν να μετατραπούν σε πουτάνες ;) τώρα το μαυράκι γιατί δούλευε σε ξενοδοχείο πολυτελείας σαν καμαριέρα, νομίζω ότι η απάντηση είναι εύκολη.... είχε περισσότερες ευκαιρίες να κάνει αρπακτές πιπώνοντας πλούσιους παππούδες
ο κύριος? παίζει να έκανε κάτω απ το τραπέζι κάτι που η CIA δεν ανέχεται. και η ΣΙΑ τον τσαμπουκά τον κόβει με σόκ και δέος.
κυρίως προς παραδειγματισμόν.
πολιτικός άνδρας ο Γ.Α. Παπανδρέου
Πάνω από το τραπέζι το έκανε. Δεν σέβεται την omerta μεταξύ πολιτικών ανδρών. Και για να δώσω ένα πρόσφατο παράδειγμα, έβγαλε στην σέντρα τον Γιωργάκη (άσχετο, το άν εμείς θεωρούμε πολιτικό άνδρα τον Γ.Α. Παπανδρέου). Πράξη, που σε αυτούς τους κύκλους μεταφράζεται ως εξής : Αν έχεις "κελαϊδίσει" έστω και μια φορά, είναι σίγουρο ότι θα το ξανακάνεις.
Θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε λίγο καλλίτερα.
Εγω οτι ειπες εσυ γραφω Αινσταιν μου
Πάνω από το τραπέζι το έκανε. Δεν σέβεται την omerta μεταξύ πολιτικών ανδρών. Και για να δώσω ένα πρόσφατο παράδειγμα, έβγαλε στην σέντρα τον Γιωργάκη (άσχετο, το άν εμείς θεωρούμε πολιτικό άνδρα τον Γ.Α. Παπανδρέου). Πράξη, που σε αυτούς τους κύκλους μεταφράζεται ως εξής : Αν έχεις "κελαϊδίσει" έστω και μια φορά, είναι σίγουρο ότι θα το ξανακάνεις.
το ή σχεδόν όλες γιατί το αποσιωπείς ρε παραδημοσιογραφίσκε καραγκιόζη της πλάκας???
δημοσιογραφος ειναι η μαριακοςκ?
Αμεεεεεεεεεεεεεε!!!!! Στο CNN αλλα δεν ηθελα να σας κομπλαρω
το ή σχεδόν όλες γιατί το αποσιωπείς ρε παραδημοσιογραφίσκε καραγκιόζη της πλάκας???
Καμια θεση για δουλεια παιζει????
να σου ερθω? θα μιλησεις στους ψηλοτερους???
Σημειώνεται ότι η γυναίκα κατηγόρησε τον ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ ότι την ανάγκασε να προβεί σε στοματικό έρωτα δύο φορές και μετά προσπάθησε να τη βιάσει ενώ μπήκε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείου Sofitel για να καθαρίσει.
Μάλιστα είπε στις αρχές ότι έφτυσε το σπέρμα του στο πάτωμα όπου και οι αρχές πήραν δείγμα για το τεστ DNA.