Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Κατι θα γινει και για σενα ...Βασισου πανω μου...
αντε να πιασουμε καμια δουλεια
να κερασουμε και καμια γκομενα
Κατι θα γινει και για σενα ...Βασισου πανω μου...
Αλλα ετσι κωλανθρωπος που ηταν κι αυτος γενικα καποια στιγμη θα την πληρωνε...(ασχετα αν πιθανον δεν φταιει στην συγκεκριμενη περιπτωση)
τι ακριβώς σου έκανε ο τύπος εσένα ???
Ο τυπος ηταν ο παγκοσμιος οικονομικος δυναστης...Αυτο και μονο αρκει...Σαπιος μεχρι το κοκκαλο δηλαδη οπως και ολοι του συναφιου του...Εκτος κι αν εχεις διαφορετικη αποψη...
Δεν ειμαι ομως... Με τα ''αν'' κανεις δεν γαμησε φιλε...Εγω τον κρινω απλα σαν αυτο που ηταν..
Ο τυπος ηταν ο παγκοσμιος οικονομικος δυναστης...Αυτο και μονο αρκει...Σαπιος μεχρι το κοκκαλο δηλαδη οπως και ολοι του συναφιου του...Εκτος κι αν εχεις διαφορετικη αποψη...
παγκοσμιος οικονομικος δυναστης
μα αν δεν κάνω λάθος το IMF είναι ένας διεθνής οργανισμός (στον οποίο μάλιστα συμμετέχει και η χώρας μας)
About the IMF
The International Monetary Fund (IMF) is an organization of 187 countries, working to foster global monetary cooperation, secure financial stability, facilitate international trade, promote high employment and sustainable economic growth, and reduce poverty around the world.
αααα ναι και κάτι άλλο... το ΔΝΤ δεν πηγαίνει σε μία χώρα.... η χώρα πηγαίνει σε αυτό (συνήθως παρακαλώντας)...
Εσυ μπορει να τον κρινεις... αλλα οποιος ειναι εξω απο τον χορο μονο να κρινει ξερει φιλε
ξερεις ποσες και ποσους εχω ακουσει να κρινουν και απο πισω κανουν τα χειροτερα?
Και ολα αυτα που κρινουν τα κανουν... για αυτο θελει λιγη φειδω στο κραξιμο
και τις κριτικες. ;)
αμφιβάλλεις ΄'οτι πήγαμε με το χέρι απλωμένο και την μέση σκυμμένη?ακριβως τυπε
Αυτο ειναι αληθεια δεν αντιλεγω...Αναλογα με τις αξιες, την ηθικη και την προσωπικοτητα που εχει ο καθενας πορευεται...Αλλα με αυτο που λες τους βαζεις ολους σε ενα τσουβαλι και εισαι απολυτος οτι ολοι θα ηθελαν να ειναι φραγκατοι,σαπιοι και χωρις ηθικες αναστολες...Δεν ειναι ετσι τα πραγματα ομως...
Με λιγα λογια λες οτι θα πρεπει να το βουλωνουμε και να μην κατακρινουμε τα ρεμαλια τους πολιτικους μας γιατι και μεις στην θεση τους τα ιδια θα καναμε και θα τα τρωγαμε...
μα αν δεν κάνω λάθος το IMF είναι ένας διεθνής οργανισμός (στον οποίο μάλιστα συμμετέχει και η χώρας μας)
About the IMF
The International Monetary Fund (IMF) is an organization of 187 countries, working to foster global monetary cooperation, secure financial stability, facilitate international trade, promote high employment and sustainable economic growth, and reduce poverty around the world.
αααα ναι και κάτι άλλο... το ΔΝΤ δεν πηγαίνει σε μία χώρα.... η χώρα πηγαίνει σε αυτό (συνήθως παρακαλώντας)...
αμφιβάλλεις ΄'οτι πήγαμε με το χέρι απλωμένο και την μέση σκυμμένη?
About the IMF