Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
μπράβο μαν και εγώ έχω ξεκινήσει απ το πρωί ετοιμασιεςΑδερφέ Αντζελίνο, εγώ ξεκίνησα ήδη σιγά σιγά. Πιο μετά θα ρίξω και τα μπιφτέκια, λουκάνικα, κοτόπουλο.
Τσικνοπέμπτη παραδοσιακά ακόμη και οι καφετέριες βγάζανε ψησταριά και κερναγανε λουκάνικο με τα μωρά να χορεύουν και μεις να τα παίρνουμε μάτι
Δώσε κάποια στιγμή φωτό υλικό από το μπεργκέτιασμα.μπράβο μαν και εγώ έχω ξεκινήσει απ το πρωί ετοιμασιεςΑδερφέ Αντζελίνο, εγώ ξεκίνησα ήδη σιγά σιγά. Πιο μετά θα ρίξω και τα μπιφτέκια, λουκάνικα, κοτόπουλο.
Δώσε κάποια στιγμή φωτό υλικό από το μπεργκέτιασμα.μπράβο μαν και εγώ έχω ξεκινήσει απ το πρωί ετοιμασιεςΑδερφέ Αντζελίνο, εγώ ξεκίνησα ήδη σιγά σιγά. Πιο μετά θα ρίξω και τα μπιφτέκια, λουκάνικα, κοτόπουλο.
Και ένα ποτήρι στη υγειά του θρύλου απόψε.
Τυπε εγω τσιμπισα πρώτο πιάτο ορεκτικό πουγκακι γαρίδας αρωματισμένο με μάραθο και φρέντο ντομάτας με μιρεπουα λαχανικών, κρύα σαλάτα με φιλέτο από φρέσκο κοτόπουλο συνοδευόμενο με ζουλιεν από τρίχρωμες πιπεριές και dressing αρωματικής μαγιονέζας με κάρυ. Κυρίως πιάτο πέστροφα ποσε μαζί με μαριναρισμενη καραβίδα μελωμενο πεπόνι με παπαρουνόσπορο και σως μουστάρδας με κόλιανδρο.Για επιδόρπιο προτίμησα σφαίρα λευκής σοκολάτας με άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς κρέμα μανταρινιού και παγωτό σαμπουκα μην μας περάσουν για τίποτα βλάχους.Τυπε ελπίζω να σε καλυψα [/quote][quote author=ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ 7 link= ]Καλό τσίμπημα σήμερα αλάνια