Νέα

Τσικνοπέμπτη (δηλ. κοντοσούβλι-κοκορέτσι-παϊδάκι)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 291
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Πήρα 2 κιλά χοιρινό/φιλέτο και 2 κιλά μοσχαράκι/μπριζόλα...για Πέμπτη!
Άσε τους ηλίθιους να φάνε όλα τα σάπια και να νομίζουν ότι έφαγαν καλά,στις απαξιωμένες ταβέρνες.... ;)

Μπα παίκτη... Γαμησε τα. Πηγαμε σε ένα και ενω παραγειλαμε διαφορες μεριδες μας έκλεψε διότι έβαζε σε όλα 2 λουκανικα/παιδακια/μπιφτεκια και όλο γυρω γυρω πατατες τηγανητες. Για εκδικηση του τις βαλαμε όλες στο τραπεζομαντηλο. Το στουμπωμα όμως τωρα οφειλεται ότι μετα πήγαμε σε ενα ζαχαροπλαστειο και πλακωθηκαμε στα γλυκα!  :2funny:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Μπα παίκτη... Γαμησε τα. Πηγαμε σε ένα και ενω παραγειλαμε διαφορες μεριδες μας έκλεψε διότι έβαζε σε όλα 2 λουκανικα/παιδακια/μπιφτεκια και όλο γυρω γυρω πατατες τηγανητες. Για εκδικηση του τις βαλαμε όλες στο τραπεζομαντηλο. Το στουμπωμα όμως τωρα οφειλεται ότι μετα πήγαμε σε ενα ζαχαροπλαστειο και πλακωθηκαμε στα γλυκα!  :2funny:
ωχ,σας εκλεψε?

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
"Μου κρεμάσανε το κοκκαλάκι της νυχτερίδας". Είχα ΤΑ συναπαντήματα, σήμερα... Στο λεωφορείο αργά το βράδυ γυρνώντας πίσω στην τρώγλη μου, εσυνάντησα το δεκαενιάχρονο δροσερό αγόρι από μηχανιώνα που προσπαθεί να ψωνιστεί με άλλα δροσερά αγόρια, μέσω αγγελιών στο Lovelist. Είναι απίστευτο το πόσο μικρός είναι ο κόσμος, δηλαδή η πόλη μας... Έμμεσο πέσιμο κι έφριξα (ήμουν ένστολος λόγω εορτής, κι εδώ και δυο χρόνια λεπτός και γεροδεμένος).

Έπειτα ανέβηκε μια γκομενάρα ψηλή με μπουτάρες και ημιδιαφανές καλσόν, κάθισε απέναντί μου με τα πόδια μισάνοιχτα και θέα στη γατάρα της φάτσα κάρτα, μετά πήρε τη στάση της μαρίας αντουανέτας και γυάλισε το ολοστρόγγυλο, βαρβάτο κωλομέρι. Τα έχασα, "τυφλώθηκα" από τα κάλλη της, ένιωθα τα μάτια μου σαν να πήραν φωτιά, σαν να ήταν κάρβουνα, ένιωθα να πνίγομαι και άνοιξα το παράθυρο να συνέλθω, από την καύλα του οφθαλμόλουτρου θα λιποθυμούσα και καθιστός, τέτοιο κομμάτι ήτανε. Μόλις σηκώθηκε για να κατέβει, παραπάτησε και θα έπεφτε, είχε πιει πολύ παραπάνω και ήταν και ασυνόδευτη. Μέσα μου πάλεψε ο pervert κι ο gentleman, ήθελαν και οι δυο να κατεβούν μαζί της και να τη συνοδεύσουν σπίτι της, καθώς ο δρόμος ήταν μεγάλος κι επικίνδυνος (παραλιακή), όμως ο ένας ήθελε να κάνει την καλή του πράξη κι ο άλλος να επωφεληθεί την περίσταση για πιο επιστήθια και επικερδή γνωριμία... Τελικά μέχρι να κριθεί η μάχη συνειδήσεων, ήταν αργά, ήδη το όχημα είχε προχωρήσει. Ακόμη μετανιώνω που δεν κατέβηκα μαζί της. Θα είμασταν και ταιριαστό ζευγάρι, όχι τίποτε άλλο, φαινόταν κοντά στην ηλικία μου... Γαμώτο! :headbang:

Ήταν κι ένας παππούς που με είδε ένστολο κι άρχισε να μοιρολογάει πως τον πήραν για τον πόλεμο, άφησε γυναίκα και παιδιά κι όταν γύρισε δεν βρήκε κανέναν και τίποτε. Έκλαιγε, φώναζε και τσίριζε, έσπασε τα νεύρα του νεαρού δίπλα του και τελικά κοιμήθηκε στο κάθισμά του.

Αχ... Το κορίτσι. Έχασα το κορίτσι! Αποκλείεται να μπαίνει εδώ και να διαβάζει το site, όμως...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.927
Πόντοι
606
"Μου κρεμάσανε το κοκκαλάκι της νυχτερίδας". Είχα ΤΑ συναπαντήματα, σήμερα... Στο λεωφορείο αργά το βράδυ γυρνώντας πίσω στην τρώγλη μου, εσυνάντησα το δεκαενιάχρονο δροσερό αγόρι από μηχανιώνα που προσπαθεί να ψωνιστεί με άλλα δροσερά αγόρια, μέσω αγγελιών στο Lovelist. Είναι απίστευτο το πόσο μικρός είναι ο κόσμος, δηλαδή η πόλη μας... Έμμεσο πέσιμο κι έφριξα (ήμουν ένστολος λόγω εορτής, κι εδώ και δυο χρόνια λεπτός και γεροδεμένος).

Έπειτα ανέβηκε μια γκομενάρα ψηλή με μπουτάρες και ημιδιαφανές καλσόν, κάθισε απέναντί μου με τα πόδια μισάνοιχτα και θέα στη γατάρα της φάτσα κάρτα, μετά πήρε τη στάση της μαρίας αντουανέτας και γυάλισε το ολοστρόγγυλο, βαρβάτο κωλομέρι. Τα έχασα, "τυφλώθηκα" από τα κάλλη της, ένιωθα τα μάτια μου σαν να πήραν φωτιά, σαν να ήταν κάρβουνα, ένιωθα να πνίγομαι και άνοιξα το παράθυρο να συνέλθω, από την καύλα του οφθαλμόλουτρου θα λιποθυμούσα και καθιστός, τέτοιο κομμάτι ήτανε. Μόλις σηκώθηκε για να κατέβει, παραπάτησε και θα έπεφτε, είχε πιει πολύ παραπάνω και ήταν και ασυνόδευτη. Μέσα μου πάλεψε ο pervert κι ο gentleman, ήθελαν και οι δυο να κατεβούν μαζί της και να τη συνοδεύσουν σπίτι της, καθώς ο δρόμος ήταν μεγάλος κι επικίνδυνος (παραλιακή), όμως ο ένας ήθελε να κάνει την καλή του πράξη κι ο άλλος να επωφεληθεί την περίσταση για πιο επιστήθια και επικερδή γνωριμία... Τελικά μέχρι να κριθεί η μάχη συνειδήσεων, ήταν αργά, ήδη το όχημα είχε προχωρήσει. Ακόμη μετανιώνω που δεν κατέβηκα μαζί της. Θα είμασταν και ταιριαστό ζευγάρι, όχι τίποτε άλλο, φαινόταν κοντά στην ηλικία μου... Γαμώτο! :headbang:

Ήταν κι ένας παππούς που με είδε ένστολο κι άρχισε να μοιρολογάει πως τον πήραν για τον πόλεμο, άφησε γυναίκα και παιδιά κι όταν γύρισε δεν βρήκε κανέναν και τίποτε. Έκλαιγε, φώναζε και τσίριζε, έσπασε τα νεύρα του νεαρού δίπλα του και τελικά κοιμήθηκε στο κάθισμά του.

Αχ... Το κορίτσι. Έχασα το κορίτσι! Αποκλείεται να μπαίνει εδώ και να διαβάζει το site, όμως...
παραηπιες αποψε..

Επισκέπτης
Δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω, αλλα του χρονου αν σου ξανακατσει τετοια ευκαιρια, φροντισε να μην την ξανακλωτσησεις γιατι οταν εχεις λουκουμα δε σκοτωνεις την ωρα σε τσοντοφορουμς....
Ας ειχα κι εγω λουκουμα κι αν με εβρισκε η Ιντερπολ ζητημα θα ηταν....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Άρα πακέτο έφαγες τύπε....που διαφωνούμε...?  :hi:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.tavernoxoros.gr/img/l/c9Vx6g2txZYj[/img[/URL]]

[img]http://meat-stavridis.gr/wp-content/uploads/2013/05/kontosouvli3.jpg

kontosouvli2.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/article2653455.ece/BINARY/w540/paidakia.JPG[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.eirinika.gr/images/datafiles1/73672.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/article2156397.ece/BINARY/w540/panseta.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
αξίζει να βγαίνουμε για φαΐ αυτή τη μέρα μύστες απλά επειδή είναι τσικνοπέμπτη?
όσες φορές βγήκα αγανάκτησα μέχρι να βρούμε να καθίσουμε και το σέρβις αναγκαστικά και η ποιότητα σε δοκιμασμένα μαγαζιά ήταν κακό.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εγω πηρα σε πακετο :grin:

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
αξίζει να βγαίνουμε για φαΐ αυτή τη μέρα μύστες απλά επειδή είναι τσικνοπέμπτη?
όσες φορές βγήκα αγανάκτησα μέχρι να βρούμε να καθίσουμε και το σέρβις αναγκαστικά και η ποιότητα σε δοκιμασμένα μαγαζιά ήταν κακό.

Και να παραγγείλεις τύπε θα κάνουν ώρες να έρθουν :S

Επισκέπτης
Σύντομα εθνική εορτή η Τσικνοπέμπτη. Θα έχουμε μείνει εμείς κι εμείς !  :S

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Στην Τράπεζα το πρωί παραγγείλαμε το κοντοσούβλι και το κοτόπουλο, στα κάρβουνα όλα με χονδρό αλάτι. Εγώ επέλεξα το κοστοσούβλι το οποίο ήταν αξιόλογο. Είχαμε και κόλα κόλα προσφορά απο το ψητοπωλείο.

Τώρα το βράδυ, ως μοναχικό μέλος το μπου, παράγγειλα έτσι για το καλό 3 χοιρινά καλαμάκια και τα έφαγα.

Αιντε και του χρόνου να είμαστε καλά να παραγγείλουμε πάλι.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Καλησπέρα συναγωνιστές μου.. Και πάλι επίκαιρο το θέμα.
Τι θα επιλέξετε;
Που θα την βγάλετε;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.372
Πόντοι
5.006
Kατι θα γίνει τυπε ψήσιμο παιδάκια μπιφτέκια μπριζόλες κοντοσουβλι,
η φτώχεια θέλει καλοπέραση.. :)