Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ακριβως φιλε μου,ηταν το σκαρι του. ειναι σχεδον βεβαιο οτι ο καπνιστης θα εχει μελλοντικα προβληματα υγειας.
Αν καπνιζουμε θα παμε απ το τσιγαρο
Αν δεν,   θα παμε απο ...ΔΝΤ
Διλλημα........αs αναψουμε ενα , να πανε τα φαρμακια κατω :grin: :grin: :grin: :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Δεν ειναι το θεμα υγειας μονο ρε παιδια , μπορει να την παθεις και ας μη καπνισει .. μακρυα απο μας .. μακρυα απ ολους
πριν παθεις κατι δε το σκευτεσαι , ολοι ετσι ημαστε

:rockon: :rockon: :rockon:[size=15pt]Το θεμα ειναι η ποιοτητα ζωης [/size] :rockon: :rockon: :rockon:

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
Δεν ειναι το θεμα υγειας μονο ρε παιδια , μπορει να την παθεις και ας μη καπνισει .. μακρυα απο μας .. μακρυα απ ολους
πριν παθεις κατι δε το σκευτεσαι , ολοι ετσι ημαστε

:rockon: :rockon: :rockon:[size=15pt]Το θεμα ειναι η ποιοτητα ζωης [/size] :rockon: :rockon: :rockon:
ακριβως.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
κοφτε το μαλακια ειναι το καπνισμα. καλυτερα να τα τρωω στις πουτανες παρα να χαλαω λεφτα καταστρεφοντας την υγεια μου

ErMaC

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μας γαμαει την υγεια, την ζωη μας, αλλα εμεις ακομα καπνιζουμε!    λοιπον λεω σε αυτο το thread να πουμε καμια συμβουλη για το πως θα  σταματησουμε το καπνισμα [προσωπικες εμπειριες]. και φυσικα να δωσουμε στηριξη σε αυτους που θα προσπαθησουν να το  σταματησουν!!  :rockon: :rockon:

πρωτα απο ολα για να κοψεις το τσιγαρο πρεπει να κοψεις την χαρακτηριστικη κινηση που φερνεις το δεικτη του χεριου κ τον παραμεσο στα χειλη.
εγω εχω αγορασει ναργιλε κ στις χαρμανες μου τραβαω μερικα τζουρονια ετσι ωστε χωρις να συνηθιζω παλι την κινηση του τσιγαρου.

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
πρωτα απο ολα για να κοψεις το τσιγαρο πρεπει να κοψεις την χαρακτηριστικη κινηση που φερνεις το δεικτη του χεριου κ τον παραμεσο στα χειλη.
εγω εχω αγορασει ναργιλε κ στις χαρμανες μου τραβαω μερικα τζουρονια ετσι ωστε χωρις να συνηθιζω παλι την κινηση του τσιγαρου.
φιλε μου, οπως ολα τα πραγματα ,ετσι και το να κοψεις το τσιγαρο ειναι θεμα αποφασης. αν θες να το κοψεις αυτο ειναι θεμα θελησης και μονο. δεν εχει να κανει με την κινηση του χεριου στο στομα. η συνηθεια εχει να κανει με την εξαρτηση που προκαλει η νικοτινη.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εγώ πάντως..το τσιγάρο το έκοψα..
Παίρνω τώρα καπνό και χαρτάκια και στρίβω..χαχαχαχαχ

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εσυ πια ... τσιγαρα , πιπες , πουρα (με φλεβες )

πρεπει να εχεις πολυ βηχα  :cheesy:
Τι λε βρε..
Ίσα ίσα..Τα τσιμπούκια και οι πίπες καθαρίζουν τον λαιμό..
Εγκεκριμένα κι από τον Ε.Ο.Φ.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχ....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παντως για να μη  ξεφευγουμε απο το θεμα κυριοι καπνιστες
προτιμω να γινω πουστης παρα ξανα καπνιστης , αν μη τι αλλο το καπνισμα το εκανα 10 χρονια
πουστης δεν υπηρξα ακομη

Κατερινα Καθαριζουν τον λαιμο ειπες ε ?  :think:... χμμμ

[size=15pt]ααχ καλε σωπα ... δε το ηξερα  μμμμμ[/size]
:2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Παντως για να μη  ξεφευγουμε απο το θεμα κυριοι καπνιστες
προτιμω να γινω πουστης παρα ξανα καπνιστης , αν μη τι αλλο το καπνισμα το εκανα 10 χρονια
πουστης δεν υπηρξα ακομη

Κατερινα Καθαριζουν τον λαιμο ειπες ε ?  :think:... χμμμ

σωπα ρε... δε το ηξερα
:2funny: :2funny: :2funny:
Χαχαχαχαχαχ...ναι..αλλά δεν στο συστήνω..χαχαχαχαχ
Πάντως αλήθεια...καλό είναι να το κόψω το ρημάδι το κάπνισμα..
Όχι ότι δεν μπορώ...δεν θέλω...δεν το έχω σκεφτεί σοβαρά..
Όλα είναι στο μυαλό..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Χαχαχαχαχαχ...ναι..αλλά δεν στο συστήνω..χαχαχαχαχ
Πάντως αλήθεια...καλό είναι να το κόψω το ρημάδι το κάπνισμα..
Όχι ότι δεν μπορώ...δεν θέλω...δεν το έχω σκεφτεί σοβαρά..
Όλα είναι στο μυαλό..
Αν πας να γαμησεις και λαχανιασεις και σου πεσει ...  :2funny: :2funny:
και σκευτεις οτι με 40 ευρα την εβδομαδα αντι να βηχεις γαμας καινουγια γκομενα εβρι γουικ  ;)
Το κοβεις ποιο ευκολα  ;)
Δοκιμασε να δεις

Τα ειπα στην νυφη να τα ακουσει η πεθερα  σε σενα το λεω , μαλακα που διαβασεις την οθονη σου με το τσιγαρο στο χερι ..

[size=15pt]Το υπουργειο υγειας προηδοποιει
Οι πουτανες βλαπτουν σοβαρα το καπνισμα [/size]
:cheesy: :cheesy: :cheesy:

( Και το καπνισμα σοβαρα τις πουτανες  :- μια κοπελα οταν μιλησαμε για καπνισμα μου απαντησε< ολη μερα > ,  με στεναχωρημενο υφος ,   οτην την ρωτησα ποσο καπνιζει )
Εσυ Καθριν ? τα < γαμας > 2 πακετακια ?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αν πας να γαμησεις και λαχανιασεις και σου πεσει ...  :2funny: :2funny:
και σκευτεις οτι με 40 ευρα την εβδομαδα αντι να βηχεις γαμας καινουγια γκομενα εβρι γουικ  ;)
Το κοβεις ποιο ευκολα  ;)
Δοκιμασε να δεις

Τα ειπα στην νυφη να τα ακουσει η πεθερα  σε σενα το λεω , μαλακα που διαβασεις την οθονη σου με το τσιγαρο στο χερι ..

[size=15pt]Το υπουργειο υγειας προηδοποιει
Οι πουτανες βλαπτουν σοβαρα το καπνισμα [/size]

( Και το καπνισμα σοβαρα τις πουτανες  :- μια κοπελα οταν μιλησαμε για καπνισμα μου απαντησε < ολη μερα > οτην την ρωτησα ποσο καπνιζει )
Εσυ Καθριν ? τα < γαμας > 2 πακετακια ?
Ουουουουου...2 πακετάκια στάνταρ τα κάνω..
Κοίτα ρε συ..
Άμα το φιλοσοφήσεις το θέμα..ε..δεν είναι το τσιγάρο το μόνο κακό που κάνει στην υγεία..
Είναι και τόσα άλλα..
Η ατμόσφαιρα..το νερό που πίνουμε...οι τροφές..ε..δεν είναι κι ότι καλύτερο τη σημερινή εποχή..
Θα μου πεις τώρα για το τσιγάρο...
Ναι..σαφώς και προκαλείς με αυτό κάποια κατάσταση...
Αλλά έτσι όπως το πάνε...τα πάντα ακρίβειναν..τα ρούχα..η διασκέδαση..το φαγητό..το γαμήσι..
Άμα κόψουμε και το τσιγάρο...τί θα μείνει?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Άμα κόψουμε και το τσιγάρο...τί θα μείνει?
Η πουτσα μας ορθια θα μεινει  :rockon: :rockon: :rockon:
εσυ που δεν εχεις τετοια προβληματα καπνιζε  :birdman:

Ειπα και πριν δεν ξερω αν διαβασες , δεν ειναι μονο η υγεια
ειναι και η ποιοτητα ζης  :rockon: :rockon: :rockon:

Αν με ρωτουσες περισι θα απαντουσα < Καπνισω και το γουσταρω >
οταν το εκοψα ελεγα οτι αν υπαρχει τσιγαρο που δε βρομαει , δεν προκαλει εθισμο δεν βλεπτει κτλ και κανει 30 ευρω ,
θα καπνισα ενα την εβδομαδα ( απολαυση και καλα ) πουτσες μπλε  :idiot:
τωρα απλα μετανοιωνω για τα 10 χρονια που καπνιζα

Προσεχε παντως μη γινεις σαν κατι τσατσαδες που πετυχα , που μιλανε λες και γαυγιζουν , Ελα αγορι μου να δεις τι αστερι εχω ΓΑΒ ΓΑΒ ο μητσος ο νταλικιερης με φουστα  :2funny:
θα σε παιρνω τηλεφωνο καθε μηνα να δω πως παει η φωνη σου  :cheesy: μια φιλεναδα εχω , πρεπει να την προσεξω

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Η πουτσα μας ορθια θα μεινει  :rockon: :rockon: :rockon:
εσυ που δεν εχεις τετοια προβληματα καπνιζε  :birdman:

Ειπα και πριν δεν ξερω αν διαβασες , δεν ειναι μονο η υγεια
ειναι και η ποιοτητα ζης  :rockon: :rockon: :rockon:

Αν με ρωτουσες περισι θα απαντουσα < Καπνισω και το γουσταρω >
οταν το εκοψα ελεγα οτι αν υπαρχει τσιγαρο που δε βρομαει , δεν προκαλει εθισμο δεν βλεπτει κτλ και κανει 30 ευρω ,
θα καπνισα ενα την εβδομαδα ( απολαυση και καλα ) πουτσες μπλε  :idiot:
τωρα απλα μετανοιωνω για τα 10 χρονια που καπνιζα

Προσεχε παντως μη γινεις σαν κατι τσατσαδες που πετυχα , που μιλανε λες και γαυγιζουν , Ελα αγορι μου να δεις τι αστερι εχω ΓΑΒ ΓΑΒ ο μητσος ο νταλικιερης με φουστα  :2funny:
θα σε παιρνω τηλεφωνο καθε μηνα να δω πως παει η φωνη σου  :cheesy: μια φιλεναδα εχω , πρεπει να την προσεξω
Έχεις δίκιο..
Μόνο κάποιος που έχει σταματήσει να καπνίζει ξέρει..
Και το πιστεύω αυτό..γιατί μου τα λένε αυτοί που με αγαπάνε και ήταν πρώην καπνιστές...!!!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κοιταξτε να δειτε εγω γουσταρω το καπνισμα και μαλιστα ελεω κρισης και ακριβειας απο 1,5 πακετο παλ μαλ 30αρια την ημερα το γυρισα σε καπνο παλ μαλ τουλαχιστον τωρα θελω ενα σακουλακι καπνου την ημερα
αλλα καποτε μπουχτησα λεω νεος ανθρωπος ειμαι δεν γινετε να ανεβαινω 5 σκαλια και να λαχανιαζω δεν γινετε να μην εχω καθολου αντοχες λεω να το κοψω ωραια σε πρωτη φαση κοβω το τσιγαρο και καπακι και τον καφε διοτι ως γνωστων καφες χωρις τσιγαρο δεν πινετε οπως και το ουισκι γιατι ουισκι χωρις τσιγαρο δεν γινετε
μετα ερχετε ο παραγοντας παρεα βγαινω με φιλους και φιλες και ολοι καπνιζουν σα φουγαρα της χαλυβουργειας παμε για καφε παραγγελνω χυμο και καθομαι με 5 ατομα που μου φυσανε το καπνο σχεδον στη μουρη κρατιεμε και την παλευω
μετα λεμε δεν παμε για μεζε και ουζακι στην παραλια παλι το ιδιο 5 ατομα μου φυσανε τον καπνο στη μουρη
να μην το κουραζω και το πολυλογο εγινε 1 εγινε 2 εγινε 10 δεν αντεξα ενα βραδυ στα μπουζουκια και καπνισα και το ξαναρχισα βεβαια το χα κοψει για 1 μηνα

αλλα το ομολογω παραδεχομε το λαθος μου το καπνισμα το γουσταρω και μαλιστα μερικες στιγμες της ζωης χωρις τσιγαρο της νοιωθω κενες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Έχεις δίκιο..
Μόνο κάποιος που έχει σταματήσει να καπνίζει ξέρει..
Και το πιστεύω αυτό..γιατί μου τα λένε αυτοί που με αγαπάνε και ήταν πρώην καπνιστές...!!!

Προσθεσε αλλον εναν σε αυτους....

www.imagerous.com/viewer.php?file=26541137207672481405.png] [/URL]

ααα και πες στον ΣΕΠΕ πως τον λενε τον πουτανοσυλλογο οτι οι μη καπνιστες θελουμε εκπτωση στα ντελα  :rockon:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κοιταξτε να δειτε εγω γουσταρω το καπνισμα και μαλιστα ελεω κρισης και ακριβειας απο 1,5 πακετο παλ μαλ 30αρια την ημερα το γυρισα σε καπνο παλ μαλ τουλαχιστον τωρα θελω ενα σακουλακι καπνου την ημερα
αλλα καποτε μπουχτησα λεω νεος ανθρωπος ειμαι δεν γινετε να ανεβαινω 5 σκαλια και να λαχανιαζω δεν γινετε να μην εχω καθολου αντοχες λεω να το κοψω ωραια σε πρωτη φαση κοβω το τσιγαρο και καπακι και τον καφε διοτι ως γνωστων καφες χωρις τσιγαρο δεν πινετε οπως και το ουισκι γιατι ουισκι χωρις τσιγαρο δεν γινετε
μετα ερχετε ο παραγοντας παρεα βγαινω με φιλους και φιλες και ολοι καπνιζουν σα φουγαρα της χαλυβουργειας παμε για καφε παραγγελνω χυμο και καθομαι με 5 ατομα που μου φυσανε το καπνο σχεδον στη μουρη κρατιεμε και την παλευω
μετα λεμε δεν παμε για μεζε και ουζακι στην παραλια παλι το ιδιο 5 ατομα μου φυσανε τον καπνο στη μουρη
να μην το κουραζω και το πολυλογο εγινε 1 εγινε 2 εγινε 10 δεν αντεξα ενα βραδυ στα μπουζουκια και καπνισα και το ξαναρχισα βεβαια το χα κοψει για 1 μηνα

αλλα το ομολογω παραδεχομε το λαθος μου το καπνισμα το γουσταρω και μαλιστα μερικες στιγμες της ζωης χωρις τσιγαρο της νοιωθω κενες
Έχω δει όμως εγώ πολλούς..που..και το ποτάκι τους πίνουν χωρίς τσιγάρο..και τον καφέ τους επίσης..και δεν έχουν πρόβλημα..
Πιστεύω ότι το τσιγάρο δεν είναι εθισμός..μπορεί και να είναι αλλά ξεπερνιέται..
Όλα στο μυαλό τελικά είναι..

Παράδειγμα εγώ τώρα..
Κάθομαι να γράψω αυτό το ποστ..και γράφοντας κρατάω με το αριστερό μου χέρι ανάμεσα στα δάχτυλα το τσιγάρο..
Τάκα τούκα το πληκτρολόγιο πέφτει η στάχτη πάνω του..
Απαπαπαπαπαπα...
Απαράδεκτοι είμαστε....απαράδεκτοι....!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Προσθεσε αλλον εναν σε αυτους....

www.imagerous.com/viewer.php?file=26541137207672481405.png] [/URL]

ααα και πες στον ΣΕΠΕ πως τον λενε τον πουτανοσυλλογο οτι οι μη καπνιστες θελουμε εκπτωση στα ντελα  :rockon:
Γιατί καλέ έκπτωση?
Τόσα τσιμπούκια και πίπες παίρνουν οι γυναίκες..
Υπάρχει πουτσο-ρύπανση και δεν πέφτουν οι τιμές..
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχ....!!!!!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Υπάρχει πουτσο-ρύπανση και δεν πέφτουν οι τιμές..
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχ....!!!!!
χαχαχα πουτσορυπανση ε ? ...
ασχετο αυτο που θα πω αλλα ενα ενα ξεφυτρωνουν κατι σπιτακια (διαμερισματακια) στα οποια νεαρες ελληνιδες προσφαιρουν υπυρεσιες
η τελευταια που εμαθα δουλευει μονο απογευμα λεει γιατι το πρωι κανει αλλη δουλεια  :-

μουνορυπανση εχουμε λοιπον , της πουτανας γινετε βλεπω ( πριν με πλακωσετε στα ΠΜ οι σαλονικιοι , σας λεω οτι δεν πηγα να δοκιμασω )

Επι του θεματοις , μια χαρα κατεβαινει ο καφες και το ποτακι χωρις βρομοτσιγαρα ,... εχεις και καυτερη γευση μαλιστα , ξυπνας και ποιο ανετα το πρωι  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom