House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Όταν το αποσυνδέσεις με συγκεκριμένες συνήθειες(σεξ,καφές,φαγητό,ποτό κλπ)κόβεται πιο εύκολα.
μονο το γαμησι δεν κοβεται μεγαλε.το τσιγαρο δεν κοβετε ποτε και ειδικα αμα η παρεα σου καπνιζει
φιλε μου θα συμφωνησω μαζι σου. εγω το εχω κοψει εδω κι εναμιση χρονο μετα απο 15 χρονια βαρυσ καπνιστης , με 2 πακετα την ημερα. οι διαφορες ειναι μεγαλες και ταυτιζονται με τις αλλαγες που περιγραφεις κι εσυ. δεν το εχω επιθυμησει παλι και δεν εχω προβλημα να ειμαι σε χωρους που καπνιζουν, ουτε εχω κοψει καφε και ποτοΤυχαια ειδα την ημερομηνια και θυμηθηκα οτι πριν 4 μηνες σταματησα το καπνισμα
Για εορταστικους λογους ανοιξα αυτο το θεματακι - ψηφοφορια
Ηθλα απλα να δωσω μια οθηση σε οσους το σκευτονται
Προς το παρων εχω κερδισει:
Καλυτερο υπνο (Με λιγοτερες ωρες ξυπναω ποιο ξεκουραστος )
καλυτερη φυσικη κατασταση ( Δεν ιδρωνω , δε λαχανιαζω , τοσο ευκολα )
35-40 ευρω την εβδομαδα ( Τα τρωω στις πουτανες πια
Βελτιωθηκε η οσφριση μου και η γευση
Εχω πιο πολλες σηκωμαρες
Ελπιζω να μην ξαναπεσω στην λουμπα ... :-
Εχει κανεις αλλος να μας πει την εμπειρια του < κοψιματος > ?
Ειδα το
Θέμα: Κάπνισμα τέλος
Αλλα εκεινο εχει να κανει με την απαγορευση και τον νομο , ας μη τα μπερδεψουμε
πεστα ρε τυπεμαγκες για να κοψει καποιος το τσιγαρο πρεπει να κοψει και οσα συνοδευουν το τσιγαρο,δηλαδη ποτα-καφεδες-γαμησια-γκομενες-κοπροσκυλιασματα και ολα τα σχετικα.
δηλαδη γραφεσε κατηχητικο,και η μονη σου εξοδος ειναι την κυριακη στην εκκλησια.
Τυπε ωραιο το θρεντ που ανοιξες....ποσο δυσκολο ηταν να το κοψεις γιατι την ψαχνω αλλα δυσκολα...
τυπε τοτε παλι καλα που εφαρμοζεται η απαγορευσηΠροβλημα με τους χορους εγω εχω ... μου βρομαει δε μπορω ΟΥΣΤ !!!
Τυπε και σαν καπνιστης περισι ημουν υπερ του μετρου (Αληθεια)τυπε τοτε παλι καλα που εφαρμοζεται η απαγορευση
τι ωραιες εποχες τυπεπας για καφε και γυνρας σπιτι και βρωμαει μεχρι και βρακι σου τσιγαριλα ...
Ελεος
Κι εγω ξέρω παππού 85άρη που πάει στα μασατζίδικαlife97
μερικοι εχουν προβλημα ρε ... δε μπορουνε
ξερω μπαρμπα 70 χρονων με 4 μπαιπας και λεει < Δεν μπορω να το κοψω το ριμαδι >
τι ωραιες εποχες τυπε
καλα ξηγιεσαι τυπε@@ ωραιες .. ωραιες ειναι τωρα .. πας στις τανες γυρνας σπιτι και βρομαει γυναικεια αρωματα
το αλλο πρωι αμα εισαι τυχερος μυριζεις το σακακι σου .. τραβας και μια μαλακια
προυσαλιο τυπεαπό καπνούς ποιός είναι ο πιο ελαφρύς???
από καπνούς ποιός είναι ο πιο ελαφρύς???
Εγω ξερω παπου....ηξερα μαλλον.....που τοφερνε απ το χωριο.....μεσα στη μεγαλη σακουλα σκουπιδιων....Πεθανε στα 94Τυπε και σαν καπνιστης περισι ημουν υπερ του μετρου (Αληθεια)
πας για καφε και γυνρας σπιτι και βρωμαει μεχρι και βρακι σου τσιγαριλα ...
Ελεος
life97
μερικοι εχουν προβλημα ρε ... δε μπορουνε
ξερω μπαρμπα 70 χρονων με 4 μπαιπας και λεει < Δεν μπορω να το κοψω το ριμαδι >
Αυτοε που παει προς τα πανω
( τι ρωτας δε καταλαβα )
ακριβως φιλε μου,ηταν το σκαρι του. ειναι σχεδον βεβαιο οτι ο καπνιστης θα εχει μελλοντικα προβληματα υγειας.Εγω ξερω παπου....ηξερα μαλλον.....που τοφερνε απ το χωριο.....μεσα στη μεγαλη σακουλα σκουπιδιων....Πεθανε στα 94
Απλα το σκαρι του ηταν τετοιο