Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όταν το αποσυνδέσεις με συγκεκριμένες συνήθειες(σεξ,καφές,φαγητό,ποτό κλπ)κόβεται πιο εύκολα.

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
μαγκες για να κοψει καποιος το τσιγαρο πρεπει να κοψει και οσα συνοδευουν το τσιγαρο,δηλαδη ποτα-καφεδες-γαμησια-γκομενες-κοπροσκυλιασματα και ολα τα σχετικα.
δηλαδη γραφεσε κατηχητικο,και η μονη σου εξοδος ειναι την κυριακη στην εκκλησια.

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
Τυχαια ειδα την ημερομηνια και θυμηθηκα οτι πριν 4 μηνες σταματησα το καπνισμα

Για εορταστικους λογους ανοιξα αυτο το θεματακι - ψηφοφορια
Ηθλα απλα να δωσω μια οθηση σε οσους το σκευτονται

Προς το παρων εχω κερδισει:

Καλυτερο υπνο (Με λιγοτερες ωρες ξυπναω ποιο ξεκουραστος )
καλυτερη φυσικη κατασταση ( Δεν ιδρωνω , δε λαχανιαζω , τοσο ευκολα  )
35-40 ευρω την εβδομαδα ( Τα τρωω στις πουτανες πια  :2funny:
Βελτιωθηκε η οσφριση μου και η γευση
Εχω πιο πολλες σηκωμαρες  :rockon:

Ελπιζω να μην ξαναπεσω στην λουμπα ...  :-

Εχει κανεις αλλος να μας πει την εμπειρια του < κοψιματος > ?

Ειδα το
Θέμα: Κάπνισμα τέλος
Αλλα εκεινο εχει να κανει με την απαγορευση και τον νομο , ας μη τα μπερδεψουμε
  φιλε μου θα συμφωνησω μαζι σου. εγω το εχω κοψει εδω κι εναμιση χρονο μετα απο 15 χρονια βαρυσ καπνιστης , με 2 πακετα την ημερα. οι διαφορες ειναι μεγαλες και ταυτιζονται με τις αλλαγες που περιγραφεις κι εσυ. δεν το εχω επιθυμησει παλι και δεν εχω προβλημα να ειμαι σε χωρους που καπνιζουν, ουτε εχω κοψει καφε και ποτο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μαγκες για να κοψει καποιος το τσιγαρο πρεπει να κοψει και οσα συνοδευουν το τσιγαρο,δηλαδη ποτα-καφεδες-γαμησια-γκομενες-κοπροσκυλιασματα και ολα τα σχετικα.
δηλαδη γραφεσε κατηχητικο,και η μονη σου εξοδος ειναι την κυριακη στην εκκλησια.
πεστα ρε τυπε
:rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τυπε ωραιο το θρεντ που ανοιξες....ποσο δυσκολο ηταν να το κοψεις γιατι την ψαχνω αλλα δυσκολα...

Οχι πολυ , το πηρα αποφαση και τελος μονοκοπανια
το πακετο ηταν στο γραφειο για 4-5 μερες ακομη , ως που τα πηρα σε μια σακουλα ολα και τα πεταξα ... τασακια αναπτηρες τσιγαρα , αρχιδια μυδια ουστ !
Βρηκα μεγαλυτερη ικανοποιηση στην βαθια αναπνοη που επειρνα οποτε σκευτομουν να καπνισω  και ενοιωθα τα πνευμονια μου να γεμιζουν διπλασιο αερα μεσα σε μια βδομαδα
μεγαλυτερη ικανοποιηση βρηκα και στην < αντισταση > που προεβαλα οποτε ηθελα τσιγαρο και ελεγα Οχι δεν αναβω ρε πουστη ετσι απλα δεν ! (Μαζοχιστικο ?)

@ Kebaaap
Απο φαγητο τα ιδια στα ιδια κιλα ειμαι   ημουν 80 πηγα 82 τωρα ειμαι 79.. παντα επαιζα μεταξυ 75 - 85 και οταν καπνιζα
θα σε συμβουλευα να ρωτησεις κανα γιατρο παρα να ξανααρχισεις τις καρκινοσωληνες ... σιγουρα δεν αξιζει

@ pdorison
Τι στριφτα και σκατα... η καπνιζεις η οχι , και με 1 τσιγαρο την ημερα καπνιστης εισαι , αμε σε νευριασουν σε στεναχωρισουν κλτ θα αρχισεις να ρουφας σαν πουστης
και καλα για να ηρεμισεις... τριχες Απλα βγαλτο απ το μυαλο σου

@ arcans80
Σε πληροφορω πως πριν το κοψω δεν πηγαινα στις τανες , επινα τους ιδιους καφεδες - ποτα κλτ ενα συνηθιο ειναι αυτα που λες ολα ειναι το ιδιο απολαυστικα και περισσοτερο μη σου πω και χωρις τσιγαρο
συνηθιο καθαρα , καμια εξαρτηση δεν παιζει  ολα ειναι στο μυαλο . Ξερω ανθρωπο ρε παιδια που ξοδευει 2 πακετα την ημερα αλλα δεν καπνισει ... πραγματικα απο καθε τσιγαρο παιρνει δε παιρνει μια τζουρα
το κραταει αναμενο στο στομα απο συνηθιο  :idiot: , σοβαρα δε κανω πλακα .

@ Καραμαν αδερφε ασε το τσιγαρο και πανε στις τανες .. αυτες σε λιγους μηνες τις βαριεσαι .... το τσιγαρο το μαλακισμενο οχι

@ hippoaki πραγματι η παρεα επιρρεαζει .. το συζητατε και το κοβετε ολοι μαζι  :rockon:

@ Y13 Σωστα , και στα δημοσια νοσοκομεια πρεπει να εχει προγραμματα , οποοος θελει να το κοψει και δεν μπορει ας παει δεν ειναι ντροπη Εγω θα πηγαινα αλλα ευτυχος Παναγιτσα μου απαλαχτηκα μονος μου

@ χαους .. με το συμπαθιο αλλα εισαι πολυμαλακας πραγματι .. Ευχομαι να μη το πω στον ευατο μου αυτο μια μερα ... :-

Angelus  :rockon: :rockon: :rockon:

kerasi   :rockon: :rockon: :rockon:
Προβλημα με τους χορους εγω εχω ... μου βρομαει δε μπορω ΟΥΣΤ !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
jo έχεις απόλυτο δίκιο φίλε,μαλάκες είμαστε.
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι να αρνείσαι το τσιγάρο που σου προσφέρουν και καλά υπεράνω,συμφωνώ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αποφαση ειναι...............τι να σου κανει το νοσοκομειο

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τυπε τοτε παλι καλα που εφαρμοζεται η απαγορευση :2funny: :2funny:
Τυπε και σαν καπνιστης περισι ημουν υπερ του μετρου (Αληθεια)
πας για καφε και γυνρας σπιτι και βρωμαει μεχρι και βρακι σου τσιγαριλα ...
Ελεος

life97
μερικοι εχουν προβλημα ρε ... δε μπορουνε
ξερω μπαρμπα 70 χρονων με 4 μπαιπας και λεει < Δεν μπορω να το κοψω το ριμαδι >  :idiot:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
life97
ξερω μπαρμπα 70 χρονων με 4 μπαιπας και λεει < Δεν μπορω να το κοψω το ριμαδι >  :idiot:
Κι εγω ξέρω παππού 85άρη που πάει στα μασατζίδικα  :zfuck:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τι ωραιες εποχες τυπε :2funny: :2funny:

@@ ωραιες .. ωραιες ειναι τωρα .. πας στις τανες γυρνας σπιτι και βρομαει γυναικεια αρωματα ( με τα φραγκα των τσιγαρων)
το αλλο πρωι αμα εισαι τυχερος μυριζεις το σακακι σου .. τραβας και μια μαλακια  :2funny: :2funny: :2funny:

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
από καπνούς ποιός είναι ο πιο ελαφρύς???

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
@@ ωραιες .. ωραιες ειναι τωρα .. πας στις τανες γυρνας σπιτι και βρομαει γυναικεια αρωματα
το αλλο πρωι αμα εισαι τυχερος μυριζεις το σακακι σου .. τραβας και μια μαλακια  :2funny: :2funny: :2funny:
καλα ξηγιεσαι τυπε  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τυπε και σαν καπνιστης περισι ημουν υπερ του μετρου (Αληθεια)
πας για καφε και γυνρας σπιτι και βρωμαει μεχρι και βρακι σου τσιγαριλα ...
Ελεος

life97
Εγω ξερω παπου....ηξερα μαλλον.....που τοφερνε απ το χωριο.....μεσα στη μεγαλη σακουλα σκουπιδιων....Πεθανε στα 94
Απλα το σκαρι του ηταν τετοιο

kerasi

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
5
Like
36
Πόντοι
0
Εγω ξερω παπου....ηξερα μαλλον.....που τοφερνε απ το χωριο.....μεσα στη μεγαλη σακουλα σκουπιδιων....Πεθανε στα 94
Απλα το σκαρι του ηταν τετοιο
ακριβως φιλε μου,ηταν το σκαρι του. ειναι σχεδον βεβαιο οτι ο καπνιστης θα εχει μελλοντικα προβληματα υγειας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom