Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απλά αυτό λέγεται κοινωνική υπευθυνότητα...

κρατικη υπευθυνότητα λέγεται
α.
να έχεις αρκετούς κάδους
β.
να κάνεις έγκαιρες συγκομιδές.
γ.
να επιβάλλεις τη χρήση βιοκάδων για βιοδιασπώμενα
δ.
να διαχωρίσεις τα ανακυκλώσιμα από τα μη
ε.
να επιβάλλεις εξοντωτικά πρόστιμα για όλα και τα παραπάνω και όχι να υποχρεώνεις το μαλάκα που ζει σε πόλη με 40 βαθμούς να κρατάει την αποσύνθεση σε κάδο στο μπαλκόνι του.

επόμενος.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στις πολυκατοικιες θα τα βγαζουν στα μπαλκονια ή θα τα κρατανε στο καδο του σαλονιου;

και το σημαντικότερο, εγώ έχω μπαλκόνι και είμαι κομπλέ, αυτοί που έχουν υποψία μπλακονιού, απ'αυτά που ακουμπάς στο κάγκελο και ο κώλος είναι ακόμα μέσα στο σπίτι?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν μου αρεσει αυτη η φασιστικη πρακτικη "οτι θελουν ας κανουν"

Να εξολοθρευαμε μηπως ολα τα σκυλογατα με φολες;

είπαμε, άμα κρίνει κάποιος ότι αυτό το μέτρο είναι καλό επειδή τον βολεύει, επειδή έχει μπαλκόνι και επειδή του ξυνίζει η γειτόνισσα, να πανακόψουν το λαιμό τους, αυτό το μέτρο πρέπει να επιβληθεί και στ'αρχίδια του τι θα κάνουν οι άλλοι.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
και το σημαντικότερο, εγώ έχω μπαλκόνι και είμαι κομπλέ, αυτοί που έχουν υποψία μπλακονιού, απ'αυτά που ακουμπάς στο κάγκελο και ο κώλος είναι ακόμα μέσα στο σπίτι?

Κρεμαστά στα κάγκελα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν μου αρεσει αυτη η φασιστικη πρακτικη "οτι θελουν ας κανουν"

από που και ως που είναι φασιστική... λύσεις υπάρχουνε και προτείνονται και μένει η εφαρμογή τους... πρότεινα και εγώ μία σίγουρα υπαρχουν και άλλες...

Να εξολοθρευαμε μηπως ολα τα σκυλογατα με φολες;

αυτό τι σχέση έχει με αυτό που έγραψα  :think: :think: :think: :think:...
σίγουρα πρέπει να γίνει κάτι με τα αδέσποτα αλλά όχι φόλα σε αυτά (πιθανόν φόλα στους ιδιοκτήτες που τα παρατάνε)...

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με το να προσέχεις πως και πότε θα κατεβάζεις τα σκουπίδια από το σπίτι σου...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
α.
να έχεις αρκετούς κάδους
β.
γ.
δ.
ε.
να επιβάλλεις εξοντωτικά πρόστιμα για όλα και τα παραπάνω και όχι να υποχρεώνεις το μαλάκα που ζει σε πόλη με 40 βαθμούς να κρατάει την αποσύνθεση σε κάδο στο μπαλκόνι του.

επόμενος.

τωρα αρχισες παλι τις μαλακιες.
ζητας περισοτερους καδους και διαχωρισμο ανακυκλωσιμων υλικων απο μη, τη στιγμη που η μιση ελλαδα δεν εχει καδους ανακυκλωσης ή αν εχει πετανε μεσα οτι να 'ναι.
ζητας εγκαιρη αποκομιδη οταν οι περισοτεροι δημοι εχουν μειωμενο προσωπικο, απληρωτο εδω και μηνες σε καποιες πολεις. συν τα προβληματα που υπαρχουν με τους χυτα.
ποιος θα επιβαλει τα προστιμα σε αυτον που πεταει φαγητα σε καδους ανακυκλωσης ή σε αυτον που αφηνει ανοιχτες σακουλες εξω απο καδους?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Για να ενισχυσω την αποψη μου περι "κουλτουρας της καφετεριας",οποτε παω στη Ταυλανδη ο πιο ευκολος τροπος για να "ανακαλυψεις" Ελληνα,ειναι να πας σε ενα Starbacks η αλλη αλυσιδα καφε,ΑΠΕΞΩ...
Καθονται με τις ωρες στα τραπεζακια κρατωντας στο ενα χερι το "iced capuccino" και στο αλλο το τσιγαρο...
Φετος σε ενα starbacks της Πατταγια,αφου παρηγγειλα το καφε,ζητησα και ενα τασακι για να κατσω εξω και να καπνισω...Η αντιδραση του τυπου στο ταμειο χαμογελωντας ηταν αμεση..."ARE YOU GREECE???"!!! :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
α.
να έχεις αρκετούς κάδους

εεε και ??? τι θα κάνεις με την κάθε μαλάκω και τον κάθε μαλάκα που αφήνει την σακούλα έξω από τον κάδο? θα έχεις για κάθε εναν/μία και έναν χωροφύλακα ή θα βασιστείς στις καταγγελίες των γειτόνων?

β.

δηλαδή κάθε πέντε λεπτά... στην γειτονιά μου κάνουν αποκομιδή τρείς φορές την μέρα και παρόλα αυτα υπάρχουν ζώα που βγάζουν σκουπίδια αμέσως μετά την αποκομιδή και μάλιστα τα αφήνουν απέξω...

γ.

αντε και το έκανες.. πως το ελέγχεις? θα βάλεις ταυτότητα στα σκουπίδια? εδώ έχουν τοποθετηθεί οι περίφημοι μπλε κάδοι για ανακυκλώσιμα υλικα και ο κάθε μαλάκας ρίχνει μέσα σκουπίδια κάθε μορφής (πάει στο διάολο μηχανική ανακύκλωση γίνεται) .. και το χειρότερο από όλα ρίχνουν τα ανακυκλώσιμα στα κοινά απορρίματα... τι θα κάνεις? εναν χωροφύλακα για κάθε έλληνα? ή καταγγελία των γειτόνων?

δ.

ομοίως με ανωτέρω

ε.

μάλιστα... όπως ακριβώς γινεται και για το  κάπνισμα και για την  παράνομη στάθμευση και τον ΚΟΚ αι για τα αυθαίρετα και για τους ημιυπαίθριους και για την φοροδιαφυγή.. ΚΑΙ ??? έλυσες το πρόβλημα? δεν χρειάζεσαι πάλι ένα χωροφύλακα για κάθε έλληνα? ή θα στηριχθείς σε καταγγελίες γειτόνων

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τωρα αρχισες παλι τις μαλακιες.
ζητας περισοτερους καδους και διαχωρισμο ανακυκλωσιμων υλικων απο μη, τη στιγμη που η μιση ελλαδα δεν εχει καδους ανακυκλωσης ή αν εχει πετανε μεσα οτι να 'ναι.
ζητας εγκαιρη αποκομιδη οταν οι περισοτεροι δημοι εχουν μειωμενο προσωπικο, απληρωτο εδω και μηνες σε καποιες πολεις. συν τα προβληματα που υπαρχουν με τους χυτα.
ποιος θα επιβαλει τα προστιμα σε αυτον που πεταει φαγητα σε καδους ανακυκλωσης ή σε αυτον που αφηνει ανοιχτες σακουλες εξω απο καδους?
για κρατική υπευθυνότητα μίλησε ρε στο θέμα της διαχείρησης των απορριμμάτων

να μάθεις εσύ με τη σειρά σου στα παιδιά σου να μην είναι ζωα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

μέχρι να τα μάθεις όμως τι γίνεται κουμπάρε??????????????????????????? λύσεις και όχι οράματα...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

μηπως να μαθω στα παιδια μου, οταν και αν κανω, να πληρωνουν τους υπαλληλους του δημου που ζουμε? :jerking:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μέχρι να τα μάθεις όμως τι γίνεται κουμπάρε??????????????????????????? λύσεις και όχι οράματα...

μηπως να μαθω στα παιδια μου, οταν και αν κανω, να πληρωνουν τους υπαλληλους του δημου που ζουμε? :jerking:
έτσι μπράβο

σωστή αντίληψη

ας ξελασπώσουν οι άλλοι

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

σωστά, είδαμε μέχρι τώρα πόσο έχουν πιάσει τέτοιου είδους λύσεις.

να υπάρχει ενημέρωση για την ανακύκλωση, για το πώς πρέπει να γίνεται και γιατί, και δεν εννοώ μόνο να μοιράσεις ένα φυλλάδιο και τέλος. Να ασχοληθούν οι δήμοι να ενημερώσουν την κάθε κυράτσα και τον κάθε μπάρμπα, να τον πείσουν γιατί πρέπει να το κάνει. Να μιλήσεις εσύ, που σε ενοχλεί η γειτόνισσα, σε αυτήν, να της πεις γιατί δεν πρέπει να κάνει αυτό που κάνει. να της μιλήσεις, όχι απλά να την πεις τσόκαρο. ΑΝ θέλεις δηλαδή να κάνεις κάτι, αν δε θες πες την τσόκαρο και έλα ξανά εδώ μέσα να γκρινιάζεις.

πολύ ωραία η λογική του τσάτρα πάτρα γιατί έλα μωρέ, μέεεεεεεχρι να γίνουν τα παιδιά μου άνθρωποι όπως εγώ-δηλαδή να περιμένουν από τα δικά τους παιδιά να γίνουν άνθρωποι-έχουμε πολύυυυ καιρόοοοοο, μέχρι τότε ας βάλουμε ένα τσιροτάκι να καλύψει τη σαπίλα και βλέπουμε.

ελληναρία.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ο κύκλος μου είναι καρνό.

Σίγα μην είναι και ο κύκλος των χαμένων ποιητών.  :2funny:

δηλαδή κάθε πέντε λεπτά... στην γειτονιά μου κάνουν αποκομιδή τρείς φορές την μέρα και παρόλα αυτα υπάρχουν ζώα που βγάζουν σκουπίδια αμέσως μετά την αποκομιδή και μάλιστα τα αφήνουν απέξω...

Πλέον υπάρχουν περισσότεροι άποροι τρέφονται από τα σκουπίδια παρά αδέσποτα.  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom