Νέα

Τσιγάρο ή Υγεία ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 883
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καπνιζετε ?

• Καπνιζω και το γουσταρω

Ψήφοι: 42 22,2%
  • Καπνιζω αλλα θελω να το κοψω

Ψήφοι: 46 24,3%
  • Το κοψα !

Ψήφοι: 52 27,5%
  • Το ειχα κοψει αλλα ξανααρχισα ο μαλακας

Ψήφοι: 15 7,9%
  • Δεν εχω καπνισει ποτε

Ψήφοι: 34 18,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    189

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν θα μου λείψει.. δόξα τον πανάγαθο υπάρχουν και τεμάχια ελευθέρας βοσκής...

ααααααααααχχαχαχχαααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

σιγά μη καταφέρεις να γαμήσεις χωρίς πλερωμή ρε μπράντ πιτ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
....
Πρόσφατα κάποιος μου είπε ότι σκέφτονται να επιβάλλουν νομοθεσία στην Ευρώπη και οι πολίτες να υποχρεώνονται να κρατάνε τα σκουπίδια τους στο σπίτι και να τα κατεβάζουν μονο συγκεκριμένες μέρες.
Φαντάζομαι σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος ή η Νότια Ιταλία με πάνω από 30 βαθμούς 4 μήνες το χρόνο αυτό θα κάνει καλό στην υγεία και την καθαριότητα όλης της κοινωνίας.

Και ειδικά αν υποχρεώσουν τον ελληνα να πετά τα σκουπίδια του στον κάδο κάτω απ΄ το σπίτι του, θα πέσει σε βαθιά κατάθλιψη.  :2funny: :2funny:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
η αποτυχία της ΕΕ έγκειται ακριβώς σε αυτή τη μέγιστη παπαριά.
προσπαθεί να εφαρμόσει καθολικά μέτρα και απαγορεύσεις σε χώρες με διαφορετική γλώσσα, κουλτούρα και κοινωνικό υπόβαθρο.
Ακόμα και στην Αμερική οι πολιτείες είναι αυτόνομες διοικητικά σε τοπικό επίπεδο και οι νόμοι της μιας μπορεί να διαφέρουν πλήρως από τους νόμους της άλλης.
Οταν η ΕΕ θα αποφασίσει να λειτουργήσει ομοσπονδιακά με κεντρική κυβέρνηση και κεντρικό στράτευμα, αλλά με αυτονομία λειτουργίας στο κάθε κράτος μέλος, τότε μόνο έχει τύχη. Μέχρι τότε όλες αυτές οι παπαριές θα οδηγήσουν την Ενωση σε πρόωρο τέλος.
Πρόσφατα κάποιος μου είπε ότι σκέφτονται να επιβάλλουν νομοθεσία στην Ευρώπη και οι πολίτες να υποχρεώνονται να κρατάνε τα σκουπίδια τους στο σπίτι και να τα κατεβάζουν μονο συγκεκριμένες μέρες.
Φαντάζομαι σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Κύπρος ή η Νότια Ιταλία με πάνω από 30 βαθμούς 4 μήνες το χρόνο αυτό θα κάνει καλό στην υγεία και την καθαριότητα όλης της κοινωνίας.

τα ειπες οπως ακριβως einai. απο τις σπανιες φορες που δεν πουλας εξυπναδα και δε γραφεις μαλακιες με σκοπο να τραβηξεις την προσοχη και οφειλω να το αναγνωρισω. +1000

αν καταφερεις και ξεπερασεις τα προβληματα της εφηβειας σου, που ακομα σε ταλαιπωρουν, ισως δεν ξανα βγεις αρχιμαλακας του site

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

βέβαια τώρα που τα έχουν μπροστά στην πόρτα τους (χύμα σε σκισμένες νάυλον σακούλες και πέριξ του κάδου αποριμάτων) αντί στο σπίτι τους (σε κλειστό κάδο και σε κελιστή σακούλα) έχει μεγάλη διαφορά και είναι πολύ καλυτερα και υγιεινότερα...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τα ειπες οπως ακριβως einai. απο τις σπανιες φορες που δεν πουλας εξυπναδα και δε γραφεις μαλακιες με σκοπο να τραβηξεις την προσοχη και οφειλω να το αναγνωρισω. +1000

αν καταφερεις και ξεπερασεις τα προβληματα της εφηβειας σου, που ακομα σε ταλαιπωρουν, ισως δεν ξανα βγεις αρχιμαλακας του site

αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ρε τον πουστΑλεκο....μεγαλο λαμογιο,μας παιζει ολους το μουνακι

αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

είμαι αιώνιος έφηβος γι αυτό και είμαι κρυφογάβρος.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
βέβαια τώρα που τα έχουν μπροστά στην πόρτα τους (χύμα σε σκισμένες νάυλον σακούλες και πέριξ του κάδου αποριμάτων) αντί στο σπίτι τους (σε κλειστό κάδο και σε κελιστή σακούλα) έχει μεγάλη διαφορά και είναι πολύ καλυτερα και υγιεινότερα...

στις πολυκατοικιες θα τα βγαζουν στα μπαλκονια ή θα τα κρατανε στο καδο του σαλονιου;

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
 αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ρε τον πουστΑλεκο....μεγαλο λαμογιο,μας παιζει ολους το μουνακι

αααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα

otαν κανεις παραθεση σε δικο μου post μην ανακατεβεις αλλα μελη γιατι θα σε..................

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

φαντάζομαι είνια διαφορετικό να περιφέρονται αερόβια μικρόβια σε κάθε όροφο απ ότι στον κάδο απορριμάτων.
αλλά εάν δεν πεις την παπαριά σου ΔΕ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στις πολυκατοικιες θα τα βγαζουν στα μπαλκονια ή θα τα κρατανε στο καδο του σαλονιου;
γάματα μαλάκα
γάματα.
ο άνθρωπος???? αυτός έχει δύο παιδιά.
κάνε τις αναγωγές σου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

οτι θέλουν ας κάνουν.. χυμένα στους δρόμους να μην τα έχουν μόνον (έχω δεί πάρα πολλές φορές κυράδες να βγάζουν τα σκουπίδια σε ανοιχτές όχι δεμένες σακούλε και επειδή βαριούνται να ανοίξουν το σκέπασμα του κάδου να τις αφήνουν από έξω)

και μπορούν πολύ ευκολα να έχουν στο μπαλκόνι ένα πλαστικό κάδο που να κλείνει καλά και να βάζουν μέσα τις σακούλες με τα σκουπίδια (ερμητικά κλειστές και αυτές) ώστε να μην κάνουν επιδρομές οι γάτες και οι σκύλοι, μέχρι την ώρα/μέρα που θα γίνει η συλλογή των απορριμάτων.. απλά αυτό λέγεται κοινωνική υπευθυνότητα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γινε αεκ. πρωτευουσα της ελλαδος ειναι η κωνσταντινουπολις

στη δική μου Ελλάδα πρωτεύουσα ήταν πάντα η Αθήνα.
η άλλη είναι φέικ και η ονομασία της δεν είναι ελληνική. η σωστή της ονομασία είναι Βυζάντιο από τον ήρωα των Μεγαρέων.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
οτι θέλουν ας κάνουν.. χυμένα στους δρόμους να μην τα έχουν μόνον (έχω δεί πάρα πολλές φορές κυράδες να βγάζουν τα σκουπίδια σε ανοιχτές όχι δεμένες σακούλε και επειδή βαριούνται να ανοίξουν το σκέπασμα του κάδου να τις αφήνουν από έξω)

και μπορούν πολύ ευκολα να έχουν στο μπαλκόνι ένα πλαστικό κάδο που να κλείνει καλά και να βάζουν μέσα τις σακούλες με τα σκουπίδια (ερμητικά κλειστές και αυτές) ώστε να μην κάνουν επιδρομές οι γάτες και οι σκύλοι, μέχρι την ώρα/μέρα που θα γίνει η συλλογή των απορριμάτων.. απλά αυτό λέγεται κοινωνική υπευθυνότητα...

Δεν μου αρεσει αυτη η φασιστικη πρακτικη "οτι θελουν ας κανουν"

Να εξολοθρευαμε μηπως ολα τα σκυλογατα με φολες;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πού έχει σκισμένες σακούλες στο δρόμο?  :think:
αθήνα μένω, κοντά στο κέντρο, και τα σκουπίδια μαζεύονται τακτικότατα, δεν προλαβαίνουν καν να γεμίσουν οι κάδοι. αν δεν έχει σκουπίδια εδώ, δεν έχει πουθενά πλην του πειραιά που ποτέ δε συμφιλιώθηκε με τα σκουπίδια-τι δήμος κι αυτός  :S

δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγική η απαγόρευση του καπνίσματος (καπνίστρια σπίκινγκ), αλλά τραγικό είναι πώς ξανά εφαρμόζεται τσάτρα-πάτρα, πράγμα που θα οδηγήσει για μια ακόμη φορά σε αγωνιώδεις προσπάθειες των καφετεριάδων να ξεγλιστρήσουν από το νόμο, να τον αγνοήσουν ή να κάνουν τους μάγκες και να μην τον ακολουθήσουν γιατί δεν τους συμφέρει.
τι να πεις, και να πάει να γίνει κάτι καλό σε αυτή τη χώρα δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ σωστά, για να έχει και το κατάλληλο αποτέλεσμα.

επίσης φακ γιου, εγώ παίρνω πορτοκαλάδες και τους γαμάτους ανάμεικτους-υπερπαραγωγή και πάνε μια χαρά με το τσιγάρο  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom