Νέα

Τσάρλι Σιν φορέας του HIV. Η "πτώση" ενός μεγάλου εξτραδάκια πόρνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τσαρλυ σιν και τα μυαλα στα καγκελα
πληρωνα εισητιριο για αμερικα μονο και μονο για να τον γνωρισω και να παω σε ενα παρτυ του να με μπασει στα κολπα του :rockon: :rockon:

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Επειδη εισαι μαλακισμενη και ημι-σκουπιδι, συγκρινεις το βεληνεκες ενος τυπου οπως ο Charlie Sheen που εχει ζησει 50 ζωες σε σχεση με ολους τους μαλακες της ελληνικης "σοουμπιζ" μαζι.

Κωλοζωο, φοραδα.

Ελληνικη "σοουμπιζ" λεει η μαλακω, για χολιδη και μουστακα. Ρε τραβα κανε εμετο και πιες τον.

Ενταξει ρε ψηλε, δε μιλαμε και για καμια σπουδαια προσωπικοτητα.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Επειδη εισαι μαλακισμενη και ημι-σκουπιδι, συγκρινεις το βεληνεκες ενος τυπου οπως ο Charlie Sheen που εχει ζησει 50 ζωες σε σχεση με ολους τους μαλακες της ελληνικης "σοουμπιζ" μαζι.

Κωλοζωο, φοραδα.

Ελληνικη "σοουμπιζ" λεει η μαλακω, για χολιδη και μουστακα. Ρε τραβα κανε εμετο και πιες τον.

μόνο εσείς τον έχετε κάνει θεό επειδή γαμάει πουτάνες
απ'τους αποτυχημένους του Χόλιγουντ είναι και το λεω ενώ μου είναι συμπαθής σαν τύπος
και λίγο ξυδάκι δε κάνει κακό καλέ μου  :-*

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απ'τους αποτυχημένους του Χόλιγουντ είναι και το λεω ενώ μου είναι συμπαθής σαν τύπος
και λίγο ξυδάκι δε κάνει κακό καλέ μου  :-*

λογικο αυτο
αμα γαμουσαμε αντρες θα ειχαμε αλλα προτυπα πχ
αποτυχημενος δεν ειναι οταν παιρνει ενα εκατομμυριο το επεισοδιο στο δυομιση αντρες παντως ,αυτο δεν το λες καθολου αποτυχημενος μα καθολου ομως :hi:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Ενταξει ρε ψηλε, δε μιλαμε και για καμια σπουδαια προσωπικοτητα.

νταξει δε θα πιανες κ καμια συζητηση μαζι του για την κριση στην Μεση Ανατολη..απλως εκφραζει το μοτο ως προς τον τροπο ζωης που θα θελε να ακολουθησει σχεδον καθε ανδρας,χωρις τα διαφορα παρατραγουδα..αμετρητα λεφτα κ αμετρητες γυναικες :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
λογικο αυτο
αμα γαμουσαμε αντρες θα ειχαμε αλλα προτυπα πχ
αποτυχημενος δεν ειναι οταν παιρνει ενα εκατομμυριο το επεισοδιο στο δυομιση αντρες παντως ,αυτο δεν το λες καθολου αποτυχημενος μα καθολου ομως :hi:

έχει πάρει κανενα όσκαρ?
ήταν έστω υποψήφιος?
έχει παίξει σε καμία ταινιάρα?
μιά χρυσή σφαίρα έχει νομίζω σε όλα τα χρόνια του
όλοι όσοι έπαιζαν στα φιλαράκια 1 εκατομμύριο το επεισόδιο έπαιρναν , που είναι τώρα?
1 εκατομμύριο παίρνει επίσης και ο Τζιμ Πάρσονς που είναι γκέι, κανένα πρόβλημα δεν έχει κανείς μ'αυτόν, οπότε ας βάλουμε τις ομοφοβίες στην άκρη
και έχει και χρυσή σφαίρα
Τον Σιν τον έδιωξαν κακήν κακώς απ'το two and a half men λόγω των προβλημάτων του, εξάρτήσεις, προβλήματα θυμού, να μεθάει στο πλατώ, να μη θυμάται λόγια, να δημιουργεί προβλήματα κλπ...
Παρακμή
και απο τότε τι έχει κάνει?
πριν το two and a half men ποιά μεγάλη επιτυχία έκανε?
α ναι, γαμάει και γαμούσε πουτάνες
κάτι που έφερε και τον HIV
Congratulations Charlie είσαι μεγάλος  :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 400full.jpg
    400full.jpg
    121,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
νταξει δε θα πιανες κ καμια συζητηση μαζι του για την κριση στην Μεση Ανατολη..απλως εκφραζει το μοτο ως προς τον τροπο ζωης που θα θελε να ακολουθησει σχεδον καθε ανδρας,χωρις τα διαφορα παρατραγουδα..αμετρητα λεφτα κ αμετρητες γυναικες :grin:

έχεις δει κανέναν τέτοιον που να μην έχει παρατράγουδα?
πάρε για παράδειγμα τον Jordan Belfort
επίσης ναρκωτικά
και φυλακή
δεν υπάρχει το ιδανικό

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
έχει πάρει κανενα όσκαρ?
ήταν έστω υποψήφιος?
μιά χρυσή σφαίρα έχει νομίζω σε όλα τα χρόνια του
όλοι όσοι έπαιζαν στα φιλαράκια 1 εκατομμύριο το επεισόδιο έπαιρναν , που είναι τώρα?
1 εκατομμύριο παίρνει επίσης και ο Τζιμ Πάρσονς που είναι γκέι, κανένα πρόβλημα δεν έχει κανείς μ'αυτόν, οπότε ας βάλουμε τις ομοφοβίες στην άκρη
και έχει και χρυσή σφαίρα
Τον Σιν τον έδιωξαν κακήν κακώς απ'το two and a half men λόγω των προβλημάτων του, εξάρτήσεις, προβλήματα θυμού, να μεθάει στο πλατώ, να μη θυμάται λόγια, να δημιουργεί προβλήματα κλπ...
Παρακμή
και απο τότε τι έχει κάνει?
πριν το two and a half men ποιά μεγάλη επιτυχία έκανε?
α ναι, γαμάει και γαμούσε πουτάνες
κάτι που έφερε και τον HIV
Congratulations Charlie είσαι μεγάλος  :rockon: :rockon: :rockon:

νταξει μη τα ισοπεδωνουμε κ ολα..εχει παιξει κ σ'ενα platoon(ταινιαρα),κ σε διαφορες αλλες καλτ ταινιες οπως το "young guns"(γουστερν μαζι με εμιλιο εστεβεζ,κιφερ σαδερλαντ κ αλλους της εποχης του)ή στο "rookie" μαζι με τον κλιντ ιστγουντ..ακομα κ στους "στραβους πιλοτους στα f-16" ειχε την πλακα του :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
νταξει μη τα ισοπεδωνουμε κ ολα..εχει παιξει κ σ'ενα platoon(ταινιαρα),κ σε διαφορες αλλες καλτ ταινιες οπως το "young guns"(γουστερν μαζι με εμιλιο εστεβεζ,κιφερ σαδερλαντ κ αλλους της εποχης του)ή στο "rookie" μαζι με τον κλιντ ιστγουντ..ακομα κ στους "στραβους πιλοτους στα f-16" ειχε την πλακα του :grin:

πρωταγωνιστικοί ρόλοι?  :think:
γιατίι κι εγώ έχω παίξει στο 50-50
κομπάρσα  :P

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

the film won four Oscars, including Best Picture
Stars: Charlie Sheen, Tom Berenger, Willem Dafoe
http://[URL unfurl="true"]www.filmsondisc.com/images/Platoon.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.biography.com/people/charlie-sheen-9481297[/URL]

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
πρωταγωνιστικοί ρόλοι?  :think:
γιατίι κι εγώ έχω παίξει στο 50-50
κομπάρσα  :P

ω ναι,πρωταγωνιστικοι..μιλαμε για εποχη τελος των 80'ς-αρχες 90'ς ε?κατεβασε καμια ταινια απ'αυτες που σου λεω κ θα δεις..ειχε παιξει κ σε μια αλλη καλουτσικη ταινια μαζι με τον μαικλ νταγκλας που εκανε τον χρηματιστη στην γουολ στριτ αλλα δε θυμαμαι τιτλο :think: ειχες παιξει ως κομπαρσα στο 50-50? :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
valar morghulis σε πονάει πάρα πολύ κάποιος που έχει καταξεφτυλίσει τα ηλίθια φεμινιστικά πρότυπα που έχετε οικειοποιηθεί μαζί με τις υπόλοιπες ελεηνίδες και τους ηλίθιους κοκεροπιρφόρους που τραβάτε απο πίσω σας ...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
και λίγο ξυδάκι δε κάνει κακό καλέ μου  :-*

Εισαι στο bourdela.com και κανεις κριτικη για την καριερα του Charlie Sheen μωρη δευτερη;

Οι πουτανες ειναι ειδος προς καταναλωση, οπως μια κοκα κολα η μια μπυρα. Δεν ειπε κανεις οτι ειναι γαματος επειδη γαμαει πουτανες. Αλλα που να το αντιληφθεις.

Απο που να αρχισω  και που να τελειωσω με τα σκατα που εχεις στο κεφαλι σου.

Νιωσε ζωο, νιωσε.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
valar morghulis σε πονάει πάρα πολύ κάποιος που έχει καταξεφτυλίσει τα ηλίθια φεμινιστικά πρότυπα που έχετε οικειοποιηθεί μαζί με τις υπόλοιπες ελεηνίδες και τους ηλίθιους κοκεροπιρφόρους που τραβάτε απο πίσω σας ...

Δεν είμαι καθόλου φεμινίστρια
Γουστάρω τους άντρες που αγαπάνε τις γυναίκες
Δεν είμαι καθόλου της άποψης ότι ένας άντρας πρέπει να είναι με μια γυναίκα όλη του τη ζωή
Για άλλους λόγους δε θεωρώ τον Τσάρλι "πρώτυπο" και "ήρωα"
Πείτε μου για τον Λεο να σας πω μάλιστα

Συνημμένα

• e28xnrn2ao3xzumhlqgq.jpg
    e28xnrn2ao3xzumhlqgq.jpg
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 12

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Εισαι στο bourdela.com και κανεις κριτικη για την καριερα του Charlie Sheen μωρη δευτερη;

Οι πουτανες ειναι ειδος προς καταναλωση, οπως μια κοκα κολα η μια μπυρα. Δεν ειπε κανεις οτι ειναι γαματος επειδη γαμαει πουτανες. Αλλα που να το αντιληφθεις.

Απο που να αρχισω  και που να τελειωσω με τα σκατα που εχεις στο κεφαλι σου.

Νιωσε ζωο, νιωσε.

ξυδάκι είπαμε, ξυδάκι

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Δεν είμαι καθόλου φεμινίστρια
Γουστάρω τους άντρες που αγαπάνε τις γυναίκες
Δεν είμαι καθόλου της άποψης ότι ένας άντρας πρέπει να είναι με μια γυναίκα όλη του τη ζωή
Για άλλους λόγους δε θεωρώ τον Τσάρλι "πρώτυπο" και "ήρωα"
Πείτε μου για τον Λεο να σας πω μάλιστα

...άσε μας μωρέ με τον λούλη σου , τα όργια που έκανε ο charlie αφενός δεν συγκρίνονται με τις λουλιές του λούλη και αφετέρου αποτελούν μεγάλο πρότυπο για τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς και ταπεινούς πορνάκους που είμαστε εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom