Νέα

Τσάρλι Σιν φορέας του HIV. Η "πτώση" ενός μεγάλου εξτραδάκια πόρνου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 213
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιπίλας

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt][size=10pt]Λες να τον κόλλησε καμιά μαλακισμένη Ελλε ι νίδα?[/size][/size]

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
πετυχημενος ηθοποιός ήταν, οχι οσκαρικος η πρώτο όνομα αλλα ηταν. ομως οσa  :fuck1: και να εριξε,υπαρχει ανθρωπος που να θελει να ειναι στη θέση του κ να είναι οροθετικός...μη λεμε κ αηδιες. εκτος κ αν καποιοι εδω trolaroun η είναι τόσο απογοητευμενοι απο την σεξουαλικη τους ζωη που η στεναχώρια κ πικρια δεν τους αφηνει να σκεφτουν σωστα.

Η καύλα μετά τα  :zfuck: φευγει ,η αρρωστια μενει και την υπολοιπη μερα κ σου γαμαει την ζωη κ την ψυχολογια.
δεν ειμαι οροθετικος αλλα εχω δει κ ακουσει πολλα, καλυτερα τριπλοκαποτακιας παρα να κλαιω με απογνωση κ να ευχομαι να μπορουσα να γυρισω πισω το χρονο.

και σας μιλαει καποιος που αγορασε ολα τα dvd του two and a half men.  :rockon:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
η ζωη του τσαρλι ως πορνος δε μας ενδιαφερει;τι μας νοιαζει αν δεν επαιξε σε πολλες καλες ταινιες;και ο σον πεν,ο καλυτερος ηθοποιος του χολυγουντ εδω και πολλα χρονια δεν εχει παιξει σε πολλες καλες ταινιες αναλογικα με το ταλεντο του.και λοιπον;

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
πετυχημενος ηθοποιός ήταν, οχι οσκαρικος η πρώτο όνομα αλλα ηταν. ομως οσa  :fuck1: και να εριξε,υπαρχει ανθρωπος που να θελει να ειναι στη θέση του κ να είναι οροθετικός...μη λεμε κ αηδιες. εκτος κ αν καποιοι εδω trolaroun η είναι τόσο απογοητευμενοι απο την σεξουαλικη τους ζωη που η στεναχώρια κ πικρια δεν τους αφηνει να σκεφτουν σωστα.

Η καύλα μετά τα  :zfuck: φευγει ,η αρρωστια μενει και την υπολοιπη μερα κ σου γαμαει την ζωη κ την ψυχολογια.
δεν ειμαι οροθετικος αλλα εχω δει κ ακουσει πολλα, καλυτερα τριπλοκαποτακιας παρα να κλαιω με απογνωση κ να ευχομαι να μπορουσα να γυρισω πισω το χρονο.

και σας μιλαει καποιος που αγορασε ολα τα dvd του two and a half men.  :rockon:

κι εγώ έχω δει όλα τα επεισόδια του two and a half men
μόνο το ότι ήταν οροθετικός?
το πιο πιθανό είναι με τα μεθύσια που έκανε , να μη θυμόταν τα περισσότερα γαμήσια που έριξε

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
το πιο πιθανό είναι με τα μεθύσια που έκανε , να μη θυμόταν τα περισσότερα γαμήσια που έριξε

Eιναι και αυτο...κριμα πάντως γιατι πέρα από τα πάθη του πιστευω οτι ειναι καλοψυχος και απλα εχασε την μπαλα.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μόνο οι μεγάλοι γαμιάδες μπορούμε να καταλάβουμε αληθινά την περίπτωση του Τσάρλι Σιν. Οι υπόλοιποι είστε απλά μπλα μπλα και θεωρίες.

:hi:

Πιπίλας

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
[size=10pt]Εδώ που τα λέμε τυχερός ο τύπος.
Φαντάσου να γαμήσεις πρώτη φορά
στη ζωή σου,να κολλήσεις τον ιό
και να μη ξαναγαμήσεις ποτέ...
[/size]

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Μόνο οι μεγάλοι γαμιάδες μπορούμε να καταλάβουμε αληθινά την περίπτωση του Τσάρλι Σιν. Οι υπόλοιποι είστε απλά μπλα μπλα και θεωρίες.

:hi:

το θεμα ειναι να εισαι μεγαλος γαμιας κ να το θυμασαι με νοσταλγια στα γεραματα χωρις να εχεις πολυ σοβαρα θεματα υγειας σχετιζομενα με την πολυχρονη δραστηριοτητα σου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τσαρλυ μαζι σου και να γαμας αιωνια μουνια με τη ψωλη σου :fuck2: :pipa3: :wanker: :rockon: :rockon: :rockon:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Eιναι και αυτο...κριμα πάντως γιατι πέρα από τα πάθη του πιστευω οτι ειναι καλοψυχος και απλα εχασε την μπαλα.

συμφωνώ
τον παω κι εγώ σαν τύπο, μου είναι συμπαθής
αλλά άνθρωπος που είναι εξαρτημένος απ'το αλκοολ, υπάρχει κάποιος λόγος
δε το κάνει επειδή όλα είναι καλά και τέλεια στη ζωή του
είναι καμμένος
ήρθε και ο HIV και του τα γάμησε όλα

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
συμφωνώ
τον παω κι εγώ σαν τύπο, μου είναι συμπαθής
αλλά άνθρωπος που είναι εξαρτημένος απ'το αλκοολ, υπάρχει κάποιος λόγος
δε το κάνει επειδή όλα είναι καλά και τέλεια στη ζωή του
είναι καμμένος
ήρθε και ο HIV και του τα γάμησε όλα

Τι να πεις και 'συ ρε Μαριάννα. Ένα μουνί το 'χεις κι εσύ, σαν ανοιχτή φραντζόλα έτοιμη να φάει το πουτσομπίφτεκο.

Άστα. Δεν σκαμπάζεις εσύ άπ' τον καημό των μεγάλων γαμιάδων. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom