Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
νικ νολτε ρομπερτ ντε νιρο...τι να πούμε τώρα; μετά τον charlie το χάος
νίκολσον , φλίντ , ντουκόβνι , γατάκια ...
νικ νολτε ρομπερτ ντε νιρο...τι να πούμε τώρα; μετά τον charlie το χάος
νίκολσον , φλίντ , ντουκόβνι , γατάκια ...
http://[URL unfurl="true"]www.blackdragonblog.com/wp-content/uploads/2013/03/charlie-sheen.png[/img[/URL]]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]καλα δεν το λες και winnhnig αυτο ;D
ειναι πολυ τυπας φαινεται στο βλεμμα του αλλα καμμενο χαρτι
Δεν θα την εμφανισει ποτέ,με την καταλληλη θεραπεια εχεις μηδενικο ρετροϊκο φορτιο.Εισαι απλα φορεας και οχι ασθενής,και το πιο σημαντικο,οι πιθανοτητες να κολλήσεις καποιον ειναι μηδενικες.χαλαρώστε
μπορεί και να περάσουν 10 χρόνια πριν εμφανίσει την ασθένεια
Δεν θα την εμφανισει ποτέ,με την καταλληλη θεραπεια εχεις μηδενικο ρετροϊκο φορτιο.Εισαι απλα φορεας και οχι ασθενής,και το πιο σημαντικο,οι πιθανοτητες να κολλήσεις καποιον ειναι μηδενικες.
Επίσης να πω οτι ο Τσάρλι είναι γιος του Μάρτιν Σιν, πολύ σημαντικού ηθοποιού.
Τον Μαρτιν Σιν τον θυμαμαι παντα απο το Αποκαλυψη τωρα,ταινια για το Βιετναμ.Ψυχραιμος παντα θα ελεγα,αχρωμος κατα αλλους.ο τύπος είχε εμφανιστεί σε κάποια επεισόδια στο anger management και έκανε τον πατέρα του
άχρωμος μου φάνηκε αλλά και πάλι δε μπορώ να κρίνω αφου δεν τον έχω δει αλλού
τον Τσάρλι τον έχω δει στο two and a half men όπου έκανε τον εαυτό του, στο anger management όπου έκανε τον εαυτό του, στα φιλαράκια που ήταν ένα επεισόδιο και νομίζω σε κάποιο scary movie?
ο Τσάρλι είχε μεγάλη καψούρα με μια απ'τις γυναίκες του
Μια με την οποία κάνανε και παιδιά αλλά τη πλάκωνε και στο ξύλο
Χρόνια αφότου είχανε χωρίσει δήλωνε πως εξακολουθεί να τη θέλει πολύ
εδώ έχω διαβάσει για γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σοουμπιζ
αυτός πολύ καλοβαλμένος, αυτή μια απλή γλάστρα, αλλά πολύ όμορφη
γράφουν λοιπόν ότι εκείνος ήθελε γάμο και εκείνη δεν ήθελε και γι αυτό χώρισαν
μου κάνει εντελώς μα εντελώς κουλό να είπε εκείνη όχι, μιας και εκείνη δεν έχει απολύτως κανένα ταλέντο εκτός απ'το να είναι γλάστρα, που πόσο θα κρατήσει κι αν τον παντρευόταν και του έκανε και κανα κουτσούβελο, θα ήταν διασφαλισμένη για όλη της τη ζωή
απ'την άλλη αυτός αν και πολύ διακριτικός , γαμάει όποια θέλει
τα μπλόγκς όμως λένε ότι αυτός ήθελε γάμο κι εκείνη έριξε άκυρο
οπότε ποτέ δε μπορούμε να ξέρουμε τι παίζει πραγματικά
Ποια ελληνικη σοουμπιζ μωρη σερβιετα.
Σε thread για τον Charlie Sheen εχεις τα μουτρα και μιλας για ελληνικη σοουμπιζ.
Ματωμενη κιλοτα.
Επειδή βαριέμαι να διαβάσω όλες τις προηγούμενες σελίδες να πω οτι γαμούσε την Ginger Lynn, μία από τις κορυφαίες πορνοστάρ της δεκαετίας 80. Από τις πρώτες νομίζω που έκανε DP (double penetration, κώλος μουνί ταυτόχρονα).
Είχαν σχέση κάποιο διάστημα.
Αυτή εμφανίζεται ακόμη σε ΜΙΛΦ βίντεο σαν σκυλί του πολέμου αλλά μικρή ήταν άλλο πράγμα. Θύμιζε λίγο Samantha Fox (αυτή για όσους ενδιαφέρονται έχει γίνει λεσβία!).
Επίσης να πω οτι ο Τσάρλι είναι γιος του Μάρτιν Σιν, πολύ σημαντικού ηθοποιού.
ε μάλλον σε κανά όργιο μες την μαστούρα θα τον πήρε κάποιος απο πίσω![]()
ναι τον σπουδαίο Τσάρλι Σιν, που κόλλησε HIV απο πουτάνες και έκανε καριέρα σε Αμερικάνικα σιτκομς
βάλε κανα δάχτυλο στο κώλο σου να ηρεμήσεις
Επειδη εισαι μαλακισμενη και ημι-σκουπιδι, συγκρινεις το βεληνεκες ενος τυπου οπως ο Charlie Sheen που εχει ζησει 50 ζωες σε σχεση με ολους τους μαλακες της ελληνικης "σοουμπιζ" μαζι.
Κωλοζωο, φοραδα.
Ελληνικη "σοουμπιζ" λεει η μαλακω, για χολιδη και μουστακα. Ρε τραβα κανε εμετο και πιες τον.