Επισκέπτης
αυτό μόνο η ίδια το ξερει
Σωστή η άποψη σου.
Η διαφορά όμως είναι ότι όταν πεινας τρως και Mac Donalds, που ξέρεις ότι δεν είναι υγεινό, αλλά νόστιμο ;)
Πολύ συμφωνούμε εσχάτως.
Να το κοιτάξεις.
Εγω αυτο που ξερω και εκτιμω ειναι οτι μια ΓΥΝΑΙΚΑ παραμενει γυναικα το πρωι που θα ξυπνησει και θα ειναι βαφτη με το μαλλι ανακατωμενο και την πυτζαμα με το αρκουδακι......αν για να νιωσεις γυναικα χρειαζεσαι 20 ποντους τακουνι καποιο θεματακι υπαρχει μαλλον....ειμαι λατρης των πανυψηλων στιλετο τακουνιων αλλα οχι της μαρκας (το θεωρω απιστευτο ψωνιο να καθομαι να ασχολουμαι με τις μαρκες των παπουτσιων ή της τσαντας σαν παλαβη) ουτε της μοδας (προτιμω να δημιουργω μονη μου αυτο που φοραω)
το θεμα ειναι να μπορεις να κουνησεις την κωλαρα σου αερινα και οχι σαν μπετατζης......γιατι οσα νεγκλιζε κι αν βαλεις σε οσα τακουνια κι αν ανεβεις και οσους χοντους σεντερ κι αν ψωνισεις....αν εισαι μπετατζης και λατερνα δυστυχως μπετατζης και λατερνα θα παραμεινεις....δε σε αναγουν τα φτιασιδια σε θηλυκο.....χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να κυκλοφορεις σαν ασεξουαλ εφηβογκομενα που περπαταει σαν πιθηκι και συμπεριφερεται σαν φιλαθλος χουλιγκανος...αποψη μου βεβαια η οποια μαλλον θα στραβωσει καμποσους....
Τόλμα να μου ξαναπείς τίποτα εσυΠολύ συμφωνούμε εσχάτως.
Να το κοιτάξεις.
Μια χαρά τα πάμε συνομιλόντας με την avra στο θρεντ αυτό. Τι θες τώρα και πετάς τη γενικότητα σου (την ίδια που θα έλεγε μια χαμηλοκώλο με κοντή γάμπα?) Εδώ μιλάμε για γυναικα 1,74 με φετίχ τα τακούνια και ένα σωρό ενδιαφέροντα/skills τα οποία ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. Οταν ανοίξουε θρέντ με θέμα''ως επιβιώνουν οι θηλικές μετριώτητες/γυναικεία υποκατάστατα σε ένα ανταγωνιστικό περιβαλλον'' θα σε φωνάξουμε εμείς.
λοιπον απεργια σημερα αλλα το βιολογικο ρολοι λειτουργει.. παλι την ιδια ωρα ξυπνημα.ε τι αλλο ,ενα μπανακι πρωινο ,και στο κρεβατι για ενα δυνατο πρωινο.εγω τουλαχιστον την μερα μου την ξεκιναω με ενα καλο σεξ. νοιωθω αυτοπεποιθηση. σημερα το σκηνοθετησαμε. ντυθηκα πολυ προκλητικα και να που λετε τα παπουτσια.
λοιπον τα παπουτσαι με τακουνι 12αρι τρελλαινουν εσας τους αντρες..
και ειναι λογικο.στην γενικοτερη εικονα του ποδιου βλεπεις γαμπα και τακουνι και ωραιοποιεις το ποδι ακομη και αν εχει ατελειες. βεβαια μια χοντρη δεν στεκεται πανω σε δωδεκαποντο..
για μας ειναι φετιχ. μας αρεσει γιατι εχει φαλλικο σχημα.πολλες φορες οταν αγοραζω παπουτσια ,σινιε παντα ,τα φοραω και στο σπιτι.ενω ταχω βγαλει ολα μενω με τα παπουτσια.μαλιστα καθομαι στον καναπε και φερνω το τακουνι στο τρυπακι μου και εχω τρελλο οργασμο. τρεμω πολλες φορες.το ποδι κουνιεται ανεξελεκτα.ποτε το εμπρος μερος του παπουτσιου μυτερο καθως ειναι μπαινει μεσα μικρο και μετα προχωρω,η το τακουνι ακουμπα σε πιο ευαισθητα σημεια .λεπτο καθως ειναι τρελλαινει ,και βγαζω μια κρεμουλα τρελλα..για πολυ ωρα.
η γουνες κλπ δεν ειναι της εποχης.οι τσαντες λιγωτερο ρολο παιζουν. βασικο σημειο ειναι οι καλτσες που τονιζουν την γαμπα και τα παπουτσια..
λοιπον απεργια σημερα αλλα το βιολογικο ρολοι λειτουργει.. παλι την ιδια ωρα ξυπνημα.ε τι αλλο ,ενα μπανακι πρωινο ,και στο κρεβατι για ενα δυνατο πρωινο.εγω τουλαχιστον την μερα μου την ξεκιναω με ενα καλο σεξ. νοιωθω αυτοπεποιθηση. σημερα το σκηνοθετησαμε. ντυθηκα πολυ προκλητικα και να που λετε τα παπουτσια.
λοιπον τα παπουτσαι με τακουνι 12αρι τρελλαινουν εσας τους αντρες..
και ειναι λογικο.στην γενικοτερη εικονα του ποδιου βλεπεις γαμπα και τακουνι και ωραιοποιεις το ποδι ακομη και αν εχει ατελειες. βεβαια μια χοντρη δεν στεκεται πανω σε δωδεκαποντο..
για μας ειναι φετιχ. μας αρεσει γιατι εχει φαλλικο σχημα.πολλες φορες οταν αγοραζω παπουτσια ,σινιε παντα ,τα φοραω και στο σπιτι.ενω ταχω βγαλει ολα μενω με τα παπουτσια.μαλιστα καθομαι στον καναπε και φερνω το τακουνι στο τρυπακι μου και εχω τρελλο οργασμο. τρεμω πολλες φορες.το ποδι κουνιεται ανεξελεκτα.ποτε το εμπρος μερος του παπουτσιου μυτερο καθως ειναι μπαινει μεσα μικρο και μετα προχωρω,η το τακουνι ακουμπα σε πιο ευαισθητα σημεια .λεπτο καθως ειναι τρελλαινει ,και βγαζω μια κρεμουλα τρελλα..για πολυ ωρα.
η γουνες κλπ δεν ειναι της εποχης.οι τσαντες λιγωτερο ρολο παιζουν. βασικο σημειο ειναι οι καλτσες που τονιζουν την γαμπα και τα παπουτσια..
βρε τρυπα αυτα εχουν πρασινο επανω..ουτε στην δευτερα παρουσια δεν θα τα φοραγα..έλα φιλε ΒΑΒΥ!
με παρακάλεσε ρε σύ ο [size=24pt]pleasuregiver[/size] (επείδη ξέρει οτι σε γνωριζω προσωπικα) να του κρατήσεις ενα ζευγαρι απο αυτά (Gucci φοράει μονο λεει)
εκτός και αν εσύ έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο για την καρτα[size=20pt]ρόμπα[/size] του