Νέα

Τσάντες, παπούτσια ο BABY !!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 257
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ε γι αυτο να μας βαλει τα ποδια της σε γοβα
να δουμε γιατι τις επιλεγει με τετοια πορωση...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σωστή η άποψη σου.
Η διαφορά όμως είναι ότι όταν πεινας τρως και Mac Donalds, που ξέρεις ότι δεν είναι υγεινό, αλλά νόστιμο ;)

Ασφαλώς και τα τρως αρκεί να μην ξεχνάς ότι αυτό που κατεβάζεις είναι Big Mac και όχι σολωμός...
Και φυσικά να μην σταματάς τις προσπάθειες για να φας σολωμό...

Έλα ρε Φλες, εσύ με πιάνεις...
Φαντάσου να νομίζεις ότι έχεις καμακώσει ζιζέλ και να σου βγει πέγκυ τρικαλιώτη το πρωί!
Δεν θα τα έπαιρνες τρελά- σα να νόμιζες ότι αγόρασες σόνυ και όταν άνοιγες τη συσκευασία σου έβγαινε made in china μάρκας "namounakigiagamisi" ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πολύ συμφωνούμε εσχάτως.
Να το κοιτάξεις.        :)

Με αυτά που έγραψα στο μακεδονία- προδότες τώρα, θα με βρίζεις πάλι για κανά εξάμηνο!
Καλύτερα να μιλάμε για τακούνια!

:2funny:  :2funny:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εγω αυτο που ξερω και εκτιμω ειναι οτι μια ΓΥΝΑΙΚΑ παραμενει γυναικα το πρωι που θα ξυπνησει και θα ειναι βαφτη με το μαλλι ανακατωμενο και την πυτζαμα με το αρκουδακι......αν για να νιωσεις γυναικα χρειαζεσαι 20 ποντους τακουνι καποιο θεματακι υπαρχει μαλλον....ειμαι λατρης των πανυψηλων στιλετο τακουνιων αλλα οχι της μαρκας (το θεωρω απιστευτο ψωνιο να καθομαι να ασχολουμαι με τις μαρκες των παπουτσιων ή της τσαντας σαν παλαβη) ουτε της μοδας (προτιμω να δημιουργω μονη μου αυτο που φοραω)
το θεμα ειναι να μπορεις να κουνησεις την κωλαρα σου αερινα και οχι σαν μπετατζης......γιατι οσα νεγκλιζε κι αν βαλεις σε οσα τακουνια κι αν ανεβεις και οσους χοντους σεντερ κι αν ψωνισεις....αν εισαι μπετατζης και λατερνα δυστυχως μπετατζης και λατερνα θα παραμεινεις....δε σε αναγουν τα φτιασιδια σε θηλυκο.....χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να κυκλοφορεις σαν ασεξουαλ εφηβογκομενα που περπαταει σαν πιθηκι και συμπεριφερεται σαν φιλαθλος χουλιγκανος...αποψη μου βεβαια η οποια μαλλον θα στραβωσει καμποσους....

Μια χαρά τα πάμε συνομιλόντας με την avra στο θρεντ αυτό. Τι θες τώρα και πετάς τη γενικότητα σου (την ίδια που θα έλεγε μια χαμηλοκώλο με κοντή γάμπα?) Εδώ μιλάμε για γυναικα 1,74 με φετίχ τα τακούνια και ένα σωρό ενδιαφέροντα/skills τα οποία ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. Οταν ανοίξουε θρέντ με θέμα''ως επιβιώνουν οι θηλικές μετριώτητες/γυναικεία υποκατάστατα σε ένα ανταγωνιστικό περιβαλλον'' θα σε φωνάξουμε εμείς.  :boobies: :2funny: :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μια χαρά τα πάμε συνομιλόντας με την avra στο θρεντ αυτό. Τι θες τώρα και πετάς τη γενικότητα σου (την ίδια που θα έλεγε μια χαμηλοκώλο με κοντή γάμπα?) Εδώ μιλάμε για γυναικα 1,74 με φετίχ τα τακούνια και ένα σωρό ενδιαφέροντα/skills τα οποία ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. Οταν ανοίξουε θρέντ με θέμα''ως επιβιώνουν οι θηλικές μετριώτητες/γυναικεία υποκατάστατα σε ένα ανταγωνιστικό περιβαλλον'' θα σε φωνάξουμε εμείς.  :boobies: :2funny: :rockon:

προφανως την αποψη μου συμμεριζονται και αλλοι....επελεξες ομως να "την πεις" σε μενα....μηπως να το κοιταξεις?
οσο για την αποψη μου...το προβλημα που επικρατει ειναι το πως προσπαθουν οι μετριοτητες να κλεψουν λιγη λαμψη και θηλυκοτητα απο μια αυθεντικη γυναικα φορωντας γοβα απο το πρωι ως το βραδυ....

Επισκέπτης
Παραλαβαμε και σας περιμενουμε !!! :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 04-27-06-HERMES-birkin-black-croc-with-diamonds-148000USD.jpg
    04-27-06-HERMES-birkin-black-croc-with-diamonds-148000USD.jpg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 04-27-07-BOTTEGA-VENETA-woven-croc-78000USD.jpg
    04-27-07-BOTTEGA-VENETA-woven-croc-78000USD.jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 04-27-07-CHANEL-Croc-Biarritz-43150USD.jpg
    04-27-07-CHANEL-Croc-Biarritz-43150USD.jpg
    10,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 04-27-07-LANA-MARKS-Cleopatra-metallic-silver-alligator-skin-claspwith1500b&wdiamondsetin18caratwhit
    04-27-07-LANA-MARKS-Cleopatra-metallic-silver-alligator-skin-claspwith1500b&wdiamondsetin18caratwhit
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ewwwgly_bag_2.jpg
    ewwwgly_bag_2.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 76

Επισκέπτης
;) ΔΙΑΛΙΕΧΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  !!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• bottegavica.jpg
    bottegavica.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • louis.jpg
    louis.jpg
    60 KB · Εμφανίσεις: 40
  • rachel.jpg
    rachel.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 33622_in_l.jpg
    33622_in_l.jpg
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 33941_in_l.jpg
    33941_in_l.jpg
    12,2 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
Και συνολακια για τις κυριες . :tickedoff:

Συνημμένα

• 30809_fr_l.jpg
    30809_fr_l.jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 56
  • 33687_ou_l.jpg
    33687_ou_l.jpg
    13,4 KB · Εμφανίσεις: 37
  • 33641_ou_l.jpg
    33641_ou_l.jpg
    13,6 KB · Εμφανίσεις: 45
  • 33579_ou_l.jpg
    33579_ou_l.jpg
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 33705_ou_l.jpg
    33705_ou_l.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 30

Επισκέπτης
Για να μην λετε οτι δεν σας προσεχω κυριες μου !! ;)
Σε οσες αρεσουν οι υπολοιπες ας πανε αλλου. :huh:

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.739
Πόντοι
506
Βαλε καμια γουνα.Μετα την απεργια ερχετε χιμονασ :headbang:

karmen69

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον απεργια σημερα αλλα το βιολογικο ρολοι λειτουργει.. παλι την ιδια ωρα ξυπνημα.ε τι αλλο ,ενα μπανακι πρωινο ,και στο κρεβατι για ενα δυνατο πρωινο.εγω τουλαχιστον την μερα μου την ξεκιναω με ενα καλο σεξ. νοιωθω αυτοπεποιθηση. σημερα το σκηνοθετησαμε. ντυθηκα πολυ προκλητικα και να που λετε τα παπουτσια.
λοιπον τα παπουτσαι με τακουνι 12αρι τρελλαινουν εσας τους αντρες..
και ειναι λογικο.στην γενικοτερη εικονα του ποδιου βλεπεις γαμπα και τακουνι και ωραιοποιεις το ποδι ακομη και αν εχει ατελειες. βεβαια μια χοντρη δεν στεκεται πανω σε δωδεκαποντο..
για μας ειναι φετιχ. μας αρεσει γιατι εχει φαλλικο σχημα.πολλες φορες οταν αγοραζω παπουτσια ,σινιε παντα ,τα φοραω και στο σπιτι.ενω ταχω βγαλει ολα μενω με τα παπουτσια.μαλιστα καθομαι στον καναπε και φερνω το τακουνι στο τρυπακι μου και εχω τρελλο οργασμο. τρεμω πολλες φορες.το ποδι κουνιεται ανεξελεκτα.ποτε το εμπρος μερος του παπουτσιου μυτερο καθως ειναι μπαινει μεσα μικρο και μετα προχωρω,η το τακουνι ακουμπα σε πιο ευαισθητα σημεια .λεπτο καθως ειναι τρελλαινει ,και βγαζω μια κρεμουλα τρελλα..για πολυ ωρα.
η γουνες κλπ δεν ειναι της εποχης.οι τσαντες λιγωτερο ρολο παιζουν. βασικο σημειο ειναι οι καλτσες που τονιζουν την γαμπα και τα παπουτσια..

Συνημμένα

• fetix.jpg
    fetix.jpg
    82,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.388
Πόντοι
12.056
λοιπον απεργια σημερα αλλα το βιολογικο ρολοι λειτουργει.. παλι την ιδια ωρα ξυπνημα.ε τι αλλο ,ενα μπανακι πρωινο ,και στο κρεβατι για ενα δυνατο πρωινο.εγω τουλαχιστον την μερα μου την ξεκιναω με ενα καλο σεξ. νοιωθω αυτοπεποιθηση. σημερα το σκηνοθετησαμε. ντυθηκα πολυ προκλητικα και να που λετε τα παπουτσια.
και ειναι λογικο.στην γενικοτερη εικονα του ποδιου βλεπεις γαμπα και τακουνι και ωραιοποιεις το ποδι ακομη και αν εχει ατελειες. βεβαια μια χοντρη δεν στεκεται πανω σε δωδεκαποντο..
για μας ειναι φετιχ. μας αρεσει γιατι εχει φαλλικο σχημα.πολλες φορες οταν αγοραζω παπουτσια ,σινιε παντα ,τα φοραω και στο σπιτι.ενω ταχω βγαλει ολα μενω με τα παπουτσια.μαλιστα καθομαι στον καναπε και φερνω το τακουνι στο τρυπακι μου και εχω τρελλο οργασμο. τρεμω πολλες φορες.το ποδι κουνιεται ανεξελεκτα.ποτε το εμπρος μερος του παπουτσιου μυτερο καθως ειναι μπαινει μεσα μικρο και μετα προχωρω,η το τακουνι ακουμπα σε πιο ευαισθητα σημεια .λεπτο καθως ειναι τρελλαινει ,και βγαζω μια κρεμουλα τρελλα..για πολυ ωρα.
η γουνες κλπ δεν ειναι της εποχης.οι τσαντες λιγωτερο ρολο παιζουν. βασικο σημειο ειναι οι καλτσες που τονιζουν την γαμπα και τα παπουτσια..

Νασαι καλα βρε Καρμεν....

Η χαρα του τσαγκαρη πρεπει να εισαι με αυτα που γραφεις...  :grin: :grin: :grin:

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195

λοιπον απεργια σημερα αλλα το βιολογικο ρολοι λειτουργει.. παλι την ιδια ωρα ξυπνημα.ε τι αλλο ,ενα μπανακι πρωινο ,και στην τουαλετα για ενα δυνατο χεσιμο.εγω τουλαχιστον την μερα μου την ξεκιναω με ενα καλο χεσιμο. νοιωθω αυτοπεποιθηση.

πρωι πρωι μας καβλωνεις με τα παπουτσια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.691
Πόντοι
42.697
έλα φιλε ΒΑΒΥ!
με παρακάλεσε ρε σύ ο [size=24pt]pleasuregiver[/size] (επείδη ξέρει οτι σε γνωριζω προσωπικα) να του κρατήσεις ενα ζευγαρι απο αυτά (Gucci φοράει μονο λεει)

εκτός και αν εσύ έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο για την καρτα[size=20pt]ρόμπα[/size] του

Συνημμένα

• 32.jpg
    32.jpg
    57 KB · Εμφανίσεις: 35

Επισκέπτης
έλα φιλε ΒΑΒΥ!
με παρακάλεσε ρε σύ ο [size=24pt]pleasuregiver[/size] (επείδη ξέρει οτι σε γνωριζω προσωπικα) να του κρατήσεις ενα ζευγαρι απο αυτά (Gucci φοράει μονο λεει)

εκτός και αν εσύ έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο για την καρτα[size=20pt]ρόμπα[/size] του
βρε τρυπα αυτα εχουν πρασινο επανω..ουτε στην δευτερα παρουσια δεν θα τα φοραγα..

Επισκέπτης
Να χεσω τις γοβες και τα σανδαλια.
Αυτες οι γκομενες μου αρεσουν.

Συνημμένα

• 29.jpg
    29.jpg
    40,1 KB · Εμφανίσεις: 23
  • skinhead.jpg
    skinhead.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 12

Stories

Νέο!