You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Παρε και το κοκκινακι.
Επισκέπτης
Οκ !!!!!!!!!!!!!!!!Καλή η παντούφλα δε λέω, το σχέδιο ομορφο αλλα δεν έχει πομ-πομ (φούντες τις λένε στου χουριο μου) που θα σκουπίζω τον λούτσο μου
Συνημμένα
Ουραία ειναι τυλιξέ μου δυο με φούντες για το σπίτι και ένα κουκινούλι για το γραφείο.
Μην κάνεις το λάθος όπως την άλλη φορά και τα στήλεις σε λάθος διευθυνση
"Προς Διευθυνση προσωπικου" τα κούκινα- "Προς Διευθυνση Ασφαλειας" με τις φούντες
Μην κάνεις το λάθος όπως την άλλη φορά και τα στήλεις σε λάθος διευθυνση
"Προς Διευθυνση προσωπικου" τα κούκινα- "Προς Διευθυνση Ασφαλειας" με τις φούντες
BABY φίλε μου μόλις μίλξσα με την άλλη μου μεγάλη αγάπη ;) την κουμπάρα
( ξέρεις εσυ τώρα , 2 την 7)
λέω να της στήλω κανενα πολύ πολύ ψυλοτάκουνο, γιατί βαρέθηκα να μου περνει μπουρκουμε στα όρθια. Υπάρχει τιποτις καλό και φθηνό
Εναμένο αναμένος
( ξέρεις εσυ τώρα , 2 την 7)
λέω να της στήλω κανενα πολύ πολύ ψυλοτάκουνο, γιατί βαρέθηκα να μου περνει μπουρκουμε στα όρθια. Υπάρχει τιποτις καλό και φθηνό
Εναμένο αναμένος
ΑΥΡΑ της ζωης μου, με νοιόθεις
Τελευταίο μου κάνει στηλτο γρηγορα και εχω γκαβλες, η κουμπαρα με αναμένει ζεστη και υγρη
ΑΑΑΑΑΑ γραψε μια ακομα παραγκελια
Θελω τσαντα δερματινη ισιθερμικη κυριλε γαι να μεταφερο τις λιρες μου
Και μια σπορ μεγάλη για την μεταφορα των οργανων βασανισμου δονιτες, μπαλιτσες, μαστιγια, χειροπέδες κλπ οταν παω στη κουμπαρα δεν θελω να καρφονομαι
Τελευταίο μου κάνει στηλτο γρηγορα και εχω γκαβλες, η κουμπαρα με αναμένει ζεστη και υγρη
ΑΑΑΑΑΑ γραψε μια ακομα παραγκελια
Θελω τσαντα δερματινη ισιθερμικη κυριλε γαι να μεταφερο τις λιρες μου
Και μια σπορ μεγάλη για την μεταφορα των οργανων βασανισμου δονιτες, μπαλιτσες, μαστιγια, χειροπέδες κλπ οταν παω στη κουμπαρα δεν θελω να καρφονομαι
Κατι εχει μεινει στις αποθηκες.
Καλημερα.
Αν αυτα ειναι Prada, να ανακαλυφθει παρτιτουρα του Ραχμανινοφ με 12 δαχτυλα και να την παιξω μολις ξυπνησω το πρωι, χωρις να χω πιει καφε
Και αυτα τα Manolo Blahnik τα εχεις? Τα χρειαζομαι για ενα ραντεβου ;)
Ελεος με τον υπερτιμημενο τσαγκαρη... ειναι ξεπερασμενος! Παρε ενα Louboutin να ισιωσεις ;)
Συνημμένα
Επισκέπτης
Αγαπητη μου τα παραπονα στην Prada ,εγω μεταπωλητης ειμαι.Αν αυτα ειναι Prada, να ανακαλυφθει παρτιτουρα του Ραχμανινοφ με 12 δαχτυλα και να την παιξω μολις ξυπνησω το πρωι, χωρις να χω πιει καφε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις