Σκηνικα δυστυχως στη μπουρδελοκαριερα μου αρκετα.
Ενα απο αυτα....
Καυλωμενος παω Βριλησου. Περιμενω εξω απο το 55, πρεπει να ηταν, στη δεξια πλευρα του δρομου, οπως κατεβαινεις. Χτυπαω το κουδουνι και αριστερα και δεξια ερχονται δυο τυπακια, αλβανοι πρπει να ηταν. Ειχα χτυπησει το κουδουνι και δεν ανοιγαν. Ειπα μια μαλακια εγω του τυπου" Γαμιουνται στη δουλεια εκει μεσα και δεν ανοιγουν" και γελασανε αυτοι. Με τα πολλα μας ανοιξαν, καθισαμε και με το που ειδα την κοπελα εδωσα το πενηνταρικο, μου αρεσε πολυ, και με πηγε η τσατσα σε δωματιο πανω. Τραβαω ενα κατουρημα στο νιπτηρα(οτι να ναι κι εγω)Γδυνομαι και αραζω ξαπλωμενος στο κρβατι να εχω καβλωσει γιατι το μωρο ηταν πρωτο, κορμαρα με βυζαρες και κολαρα, μετα απο λιγο ακουω να τρεχει καποιος στη σκαλα με χτυπημα του ποδιου κι εκει φοβηθηκα οτι μαλλον ειχαν αντιληφθει οτι κατουρησα στο νιπτηρα και θα με ξεχεζανε!! Ανοιγει η κοπελα μ ενα πενηνταρικο στο χερι και μου λεει "παρτο δεν μπορω να δουλεψω, μας ληστεψανε, μου βαλανε ενα κατσαβιδι στο λαιμο"
Μα μου εγω, να εχω σοκαριστει. Μου λεει"παρτο".
Ντυνομαι και φευγω και μετα οταν πηγα στα αλλα στουντιο που ακουγα που μιλαγαν μεταξυ τους στο τηλεφωνο συνηδειτοποιησα οτι οντως ειχε γινει ληστεια.
Οι σκεψεις πολλες γι αυτο το περιστατικο. Δυο μαλακισμενα μια σφαλιαρα κοψια που ητανε ληστες με κατσαβιδι. Εγω εκανα πλακιτσα, ανυποψιαστος μες την καλη χαρα, λιγο πριν μαζι τους.
Η αξιοπρεπεια της "πουτανας" που την ληστεψαν και μου επεστρεψε τα λεφτα , ενω θα μπορουσε να μου πει, "μας τα πηραν ολα" και τελος.(Να ναι καλα η κοπελιτσα οτι και αν κανει στη ζωη της)