Χρόνια εθισμένος στα μπουρδέλα απο τα 17 μεχρι τα 27 που είμαι τωρα με εμπειρίες κυρίως από μπουρδέλα σε β.μακεδονια,θρακη,Βουλγαρία και 2-3 φορές το χρόνο σε Αθήνα το σκηνικό που θα πω τώρα μου είχε συμβεί για πρώτη φορά πριν 3 χρόνια περιπου.να ξεκαθαρίσω ότι είμαι κανονικός στην εμφάνιση και πάντα είναι ευγενικός και καθαρός με τις πουτανες και μη.λοιπον μπαίνω σε ένα σπίτι και δίνω 40 για γλειφομούνι.η κοπέλα Ρουμάνα πιτσιρικα πολύ εμφανίσιμη αλλά φαινόταν μεγάλο τσογλανι και ψωνησμενη.την ρωτάω μέσα άμα δίνει κωλο κ μου λέει να δώσεις εσύ κωλο.εκει καταλαβαίνω ότι έχω φάει μεγάλη φολα αλλά δεν δίνω σημασία.τελωσπαντων αρχίζει μια λογοδιαρροια,να κοροϊδεύει χωρίς λόγο στυλ θα φύγεις από εδώ χωρίς λεφτά,είστε μαλακες που έρχεστε εδώ κλτ.γενικα ήταν πολύ ειρωνική,εκνευρίστηκη,και χαζογελούσε συνέχεια .ξενερωνω απίστευτα και την λέω σήκω δώσε μου τα λεφτά να φυγω.αυτη σηκώνεται φεύγει και την λέω τραβα να τα κάνεις στην Ρουμανία αυτά όχι εδώ.η γκομενα παιζει να ηταν μαστουρωμενη,να ειχε παρει κοκα τπτ τετοιο δεν ξερω,δεν εξηγειται αλλιως.ειχα προλάβει να την γλείψω το μουνι μονο.ντυνομαι πάω στον τσατσο και τον λέω με ήρεμο τρόπο αλλά ξενερωμενος τι είναι αυτά τα πράγματα,έχουν πάρει πολύ αέρα και να μου δώσουν τα 40 πίσω.ο τσατσος σ' όλη την διάρκεια ήταν ουδετερος.ξαφνικα βγαίνει η πουτανα από μέσα,έρχεται προς τα εμένα με άγριες διαθέσεις και μου πετάει τα λεφτά κυριολεκτικά στα μούτρα.σκυβω να τα πάρω και καθώς σηκώνομαι με βαραει στο χέρι.τοτε την λέω τι έκανες μωρη, θολωνω την πιάνω απ' το λαιμό και την σμπρωχνω με δυμαμη.αρχιζει μια χοντρή φασαρία με τον τσατσο να μπαίνει ανάμεσα αυτή να ουρλιάζει κ να με βρίζει συνεχεια.το τι βρισιές άκουσα μάγκες δεν περιγράφεται,να βρίζει μάνες σόγια κτλ,πράγματα που δεν μ έχει πει κανείς στην ζωή μου,κ μου τα έλεγε για πρώτη φορά μια πουτανα σαν να είμαι κανένα τσουτσεκι.απορω με τον εαυτό μου πως κρατηθηκα και δεν την σαπισα στο ξύλο,γιατί άμα νευριασω πολύ και έχω δίκιο μου γυρνάνε τα μυαλά,και μπορεί να κάνω μεγάλη μαλακιά.τελωσπαντων μέχρι να βγω απ' την πόρτα η γκομενα να με ακουλουθαει,να με βριζει,να επιχειρεί να με βαρεσει με κάθε τρόπο,ο Τσάτσος στην μέση να θελει να μας ηρεμήσει και εγώ να απαντάω ρίχνοντας την μερικές χριστοπαναγιες.στο τέλος πριν φύγω το μόνο που έκανα ήταν να την ρίξω μια ροχαλα στην μαπα.ο Τσάτσος βγήκε έξω μαζί μου και μου έλεγε ότι έχω δίκιο ,πως δεν θα ξαναγίνει κ ότι αυτή είναι τρελή και δεν θα ξανάρθει εδώ.σκεφτηκα να κάνω τίποτα μυνηση για εξυβρηση καθώς κ ότι αυτή μου επιτέθηκε πρώτη,αλλά μετά λέω δεν γαμιεται που να μπλέκω τώρα.τελωσπαντων τέτοιο πράγμα δεν μ έχει ξανατυχει ούτε με πουτανα ούτε με γυναίκα γενικότερα